Imorrn flyttar vi...

ska bli sååå skönt. Peter har redan kört ner mer än hälften av grejjorna så nu e de mest möbler kvar. Pappa o Daniel har inte kommit så långt som jag förstått. Men dom har ju vetat om i tio dagar att vi ska flytta så dom får det lite stressigt imorrn kan jag tänka mig. Dom är två vuxna människor utan barn o dom ligger efter. Medans jag o Peter har två små som vill ha uppmärksamhet hela tiden. Peter hjälpte till i söndags med packningen resten har jag gjort den här veckan o då har jag Vanessa som inte e så nöjd bebis. Å vi e typ klara ju. Konstigt det dära. Hahahhaa.
Nej nu ska jag ta o mysa med älsklingen i soffan sen sova. Upp tidigt imorrn å slutföra flytten!
//

Hejsan!! Ligger i soffan med en sovandes V...

img_0447 (MMS)

Hejsan!! Ligger i soffan med en sovandes Vanessa på mig. De e riktigt mysigt måste jag säga. Men snart kommer hon vakna å då blir det liv i luckan! Kram Linda

Härlig blåsa jag fått på läppen!!!! O fan ...

img_0442 (MMS)

Härlig blåsa jag fått på läppen!!!! O fan vad torr jag e i ansiktet!  //Linda

Mänsklig napp???

de e mitt namn det. Har ju en liten Vanessa som vill äta heeeela tiden. Idag har jag ammat henne sen kl:15.00-20.00! Slå den om ni kan!!!! Jag mår verkligen skit när det är så här så Peter gav henne en ersättning kl åtta sen vart hon jävla nöjd vill jag lova o nu sover hon som en stock!!!!! Hon måste vara riktigt trött med tanke på att hon inte sovit ett skit idag.
Jag som verkligen vill att amningen ska funka bra den här gången, men det verkar inte som om de vill som jag vill. O jag HATAR det, det är ju så mysigt att amma men men går det inte så går det inte! Jag har varit lugn o all vad man nu ska vara för att det ska funka men inte fan hjälper det. Nu har jag stått ut enda sen hon kom o jag ska stå ut en månad till men om det inte vill som jag vill då skiter jag i det hela. Hon går ju upp i vikt o så men det e ju rikitgt konstigt att hon vill äta konstans. Har försökt att ge henne napp men hon vägrar ta den. Har provat både små å stora nappar men det funkar endå inte. Jag mår skit över att hon vill äta hela tiden o jag mår skit över att det inte funkar som det ska så jag skiter nog i amningen snart iallafall. Tror inte jag orka stå ut en månad till tyvärr! Å jag skiter fullständigt i vad ni moralmorsor säger!! Jag hatar ni som tycker att de e fel att ge ersättning men som jag skrev tidigare så funkar de inte så gör det bara inte det. Peter tycker iallafall att jag e duktig som stått ut så här länge o han e jätte stolt över att jag fortsätter kämpa även fast han ser jag jag mår skit av de hela.
De var allt för mig. Over and out!
//

Så trött...

på att hålla på å packa. Kan inte flytten bara vara klar???? Idag ringde en målare å bestämde tid för att han ska hämta garderobsdörrarna o lacka om dom. Så i helgen så får vi klara oss utan dom men de spelar ingen roll då vi måste felanmäla hyllorna i dom garderoberna då dom e trasiga allihop. Vette fan vad pappa o morsan gjort med dom :P
Nej nu måste jag ta Vanessa IGEN! Hon ligger o gnäller, tror hon har ett fax i blöjan!
//

En ny istid???



Så här kände jag nu när jag gick till dagis o lämnade Vincent! De e fan kallt ute, var nästanb att jag tänkte ha han hemma idag men kom ju på att vi har ju hund så jag måste ju endå ut idag. Tycker dock lite synd om Vanessa eftersom hon får de jobbigt att andas ute i denna kyla! Men jag tog bara en snabbis med Nova så hon hann bajsa o kissa iallafall.Hon ville endå inte vara ute mycket längre å de kan man ju förstå!

Nu när de e så här kallt så tänker jag på filmen 2012, den där filmen om jordens undergång. Börjar ju faktiskt att tro på den med tanke på hur klimatet har förändrats.
//

Nu säger jag god natt! Har haft Tessan på ...

img_0419 (MMS)

Nu säger jag god natt! Har haft Tessan på besök idag. Hon höll mig sällskap medans jag packade ner lite mer grejjor från köket samt Vincents kläder. Har bara kläder till han så de räcker för den här veckan innan vi flyttar. När Peter kom hem tog vi itu med klädkammaren. Vår klädkammare är ingen klädkammare, utan den e en skrotuppsamling. Hittade lite barnkläder som jag rensade ur som Peter ska ta med sig till Roger. Dom får ta det dom vill ha resten får de slänga. Hade tänkt packa ner älsklings kläder imorrn men vi har bara en säck kvar, han ska handla mer säckar imorrn påväg hem från jobbet så de får vänta tills imorrn kväll. Cissi ska ju komma imorrn så jag får försöka städa undan lite istället för att packa! Nej, nu ska jag försöka sussa. Så god natt!  //Linda

jahapp

Idag har jag virre hemma för jag trodde han hade ögoninflammation men de verkar som om det var falskt alarm. Så imorrn så får han gå till dagis. Nu ligger Vanessa o sover, de har hon gjort snart i två timmar så de e riktigt skönt. Har haft en dålig morogn eftersom hon hängt vid min tutte heeela tiden. Det gör hon ju varje dag så de e riktigt skönt att hon sover nu.
Jag ringde till amningscentrum på SÖS å fick lite råd å så, hon sa att det går över snart men det säger alla barnmorskor. Nu menar jag de därom att hon äter heeela tiden. Det e liksom inte riktigt så kul måste jag säga. Men ag har sagt att jag står ut en månad till o om de inte blir bättre då skippar jag amningen.

Peter ringde idag o sa att han ska på utbildning med jobbet till göteborg nästa vecka måndag-torsdag. Känns så där eftersom vi flyttar på lördag o så, men de e inte hela världen. Jag kanske åker med barnen till kusin Annika å hälsar på ett par dagar. Kan ju vara lite skoj för barnen att dom får leka med varandra. De e inte så kul att vara hemma själv så länge.

Nej n u ska jag fortsätta o plocka lite här hemma lika bra att passa på när hon sover.
//

Helgens bravader

hej!
Nu e de söndag igen o en ny vecka väntar runt hörnet. Helgen har varit full rulle, ganska kuligt faktiskt. I går så körde ju Peter mig o barnen till Tessan. Vi var där vid 9 så jag hann inte med att äta frulle så jag fick en macka när jag kom dit. Virre hade med sig lite leksaker o en film med sig så han var sysselsatt. Leo kom dit oxå å Virre o han lekte hur bra som helst med varann. Så söta dom e tillsammans. Tessan bjöd på lunch, de blev falukorv med makkisar. Sedan så tog vi en promenad till konsum med barnen i kylan.
Peter kom o hämtade oss vid tre, vi åkte o handlade lite mat sen så åkte vi till pappa o lagade middag, de blev hamburgare med bröd. Mumma!!!

Sedan resten av kvällen så spenderade vi den med att packa ner vardagsrummet eftersom vi ska flytta på lördag. SÅ de e väl dags att börja lite nu så vi e klara med de på lördag.

Idag har vi bara packat o haft oss. Så nu e köket nästan helt klart, vi har bara några tallrikar o bestick o glas uppe som vi måste använda den här veckan, pappa har köpt plastmuggar o plastbestick o papptallrikar som han ska ha för han har packat ner allt.

Nu har båda barnen fått ögoninflammation så Vincent blir hemma imorrn från dagis. Så jävla typiskt att han måste vara hemma nu när de e mycket kvar att göra innan flytten.
//

God natt på er! Har haft en riktigt trevli...

God natt på er! Har haft en riktigt trevlig dag hos Tessan med barnen, men skriver mer om de imorrn. Ska gå å lägga mig nu. Så natti natti på er mins vänner!!! //Linda

God morgon bloggen! Sitter i matar nessa o...

God morgon bloggen! Sitter i matar nessa o väntar på att Peter ska ringa o säga när jag ska klä på nessa o sätta henne i stolen. Han ska ju släppa av oss hos Tessan påväg till jobbet. Han får dock inte igång bilen så pappa e påväg dit o ska hjälpa han starts skiten sen åket vi! Ha en toppendag idag! // Linda

God kväll....

eller så jävla god e den kanske inte. Har haft en liten dotter som har skrikit heeeela jävla kvällen! Idag har det inte varit nån bra dag alls. Vanessa har velat äta heeela dagen o så har hon knappt sovit nåt heller, ca tio minuter åt gången ungefär 8 gånger idag. SÅ min keffa dag har bestätt av att amma o amma o amma!!!!

Jaja, skit samma. Ikväll var vi bjudna på middag hos Peters syrra med familj. När vi åkte dit så började Vanessa skrika ända tills vi kom till statoil vid skogskyrkogården å då sa jag till Peter att stanna så tog jag henne i framsätet å ammade henne resten av vägen hem till dom. Dom bor vid Blåsut.
Iallafall, det bjöds på ungsstek, potatis, sås å sallad. Mumma! Riktigt gott var det. Lukas o Vincent lekte som bara den, så kul att virre blivit större för nu kan dom leka på ett annat sätt än förut. Vi kom presic hem o båda barnen somnade i bilden, Vincent vaknade ju såklart när vi kom upp i lägenheten men Peter ligger o försöker natta honom i sängen, hoppas han somnar snart. O om Vanessa vaknar då kommer jag ge henne en flaska ersättning för hon blir aldrig mätt av min amning. DÅ om hon somnar så ska jag oxå gå å lägga mig för jag e sååå jävla trött. Jag ska ju upp tidigt imorrn för peter ska släppa mig o barnen hos tessan imorrn innan han åker o jobbar, så vi åker väl här ifrån vid halv nio.

Nej nu ska jag försöka koppla av i soffan. Ha en fortsatt trevlig kväll.
//

Vilken söt son jag har! Nu när jag hämtade...

img_0329 (MMS)

Vilken söt son jag har! Nu när jag hämtade han från dagis så hade han alla ytterkläder på sig förutom vantar. Då frågade jag var dom var eftersom dom inte låg i hans låda. Då sa han: ute. Då kollade jag i torkskåpet o där låg ett par likadana å då sa gullvira att vi kunde ta dom så kommer hans fram på måndag. Så jag tog dom. O när vi kom ut så låg dom ju bakom en snödriva! Snacka om att vara knasig. Varför ta av sig vantarna o gömma dom bakom en snödriva?! Han måste ju ha frusit:P //Linda

nu har vi bokat dopet för älskade Vanessa. Ska försöka ta ett fint kort på henne o fixa inbjudningskorten så jag får iväg dom. Vi skrev listan på vilka vi ska bjuda å sammanlagt blir det 82 pers inklusive barnen! Snacka om måååånga å då har vi bara tagit den närmsta släkten. Jaja, de e väl kul med en stor släkt. Skulle vra kul om alla tackar ja, men så brukar det ju inte vara. Så ska bli kul o se vilka som kan komma o vilka som inte kommer.
Idag var vi på bvc å Nessa är nu 5305cm lång o väger 3830gram. Så lite har hon vuxit sen förra måndagen. Vikten var inte jätte bra men hon har ju varit sjuk så Tuula sa att hon gått upp bra även fast hon varit sjuk. Så det känns bra. Å så var vi ju på SÖS på återbesöket o lungorna låter fin fint, vi har ju inte använt ailosen alls igår så den lämnade vi tillbaka å så har vi inte behövt spola hennes näsa alls idag, vi gjorde det bara en gång igår så hennes förkylning e nog helt borta snart. Skööönt, men hennes hosta har hon kvar men den kan ju sitta i läääänge. Hoppas dock att den försvinner fort!

Imorrn så ska vi på middag hos Peters syrra Cissi o hennes familj. Det blir första gången som dom träffar lillan, Björn ska ju vara gudfar så de e väl på tiden att dom träffas. (Björn är Cissis pojkvän).

Nej nu ska jag ta o varva ner i soffan innan det e dags för intensivamning.
//

Sjuk...

Känns som om jag har nåt jävla virus i kroppen som e påväg att bryta ut! E dunderförkyld, har hosta o har ont i halsen. Tog tempen förut trodde jag hade feber, men tempen visade 36 grader. Så nån feber har jag inte. Känns inge kul att man ska ha ork till att ta hand om barn när man mår så här. Men de e bara att bita ihop o kämpa på :P Helst av allt så vill jag bara ligga i sängen o bara sooova. Tänkte göra det till helgen men de e kört då vi ska börja packa ner saker inför flytten.
Gösta var ju här o besiktigade lägenheten å de gick bra, kommer dock behöva betala för två nya dörrar som jag tagit sönder. Men men det spelar ingen roll. Han sa att han skulle försöka fixa en målare som kommer o målar taket o så antar jag att han tapetserar oxå. Fett nice att vi slipper fixa det själva. Han skulle höra aqv sig antingen idag eller imorgon när han pratat med Karin o då skulle han säga när vi ska skriva nya kontrakt o så. Å så ska jag dubbelkolla med han att målaren även tapetserar eller inte. Annars så ska ju Mallans pappa tapetsera hela lägenheten åt oss.
Ska bli så skönt att få större, den lägenheten är 100kvadratmeter o våran är ju på 78 har jag för mig så det e en liten skillnad i storlek.
Nej nu ska jag ta o läsa en bok för Vincent, Vanessa ligger ju o sover så då e de lika bra att ha lite egentid med Virre.
//

Dagens

Hej hallå bloggen!
I morse så gick vi till dagis o lämnade Vincent. O jag måste bara säga de att han var såååå arg när vi kom in dit. Han tillochmed stängde dörren in till rummet på hans avdelning. Så Åse kom o fick ta han, han ville inte ens kramas innan eller pussas. Så Henriette tog han till fönstret o jag vinkade o vinkade men han vinkade inte tillbaka. :(

Jag o Nessa gick hem o bara softade o lekte, eller inte lekte kanske men hon dkrattade o hade sig, sen så sov vi nån timme innan vi hämtade Virre från dagis. Å då var han jätte glad!
Peter har haft med sig Nova på jobbet idag o de har gått jätte bra med henne o Rufus. Dom får springa runt där hela dagarna o leka. Kul för dom, då kanske Nova e lite trött när hon kommer hem.
Nej nu ska jag ta o börja med maten tror jag, eller så väntar jag tills älsklingen e hemma för Vanessa kommer nog vakna snart o vilja äta.
//

Äntligen hemma!

Idag blev Vanessa utskriven från SÖS. Tyckte läkaren som skrev ut oss var lite konstig. Vi fick ju hem en Ailos albatross maskin hem i fredags o frågade om vi skulle ha den tills imorrn eftersom vi hade en återbesökstid då. Men han sa att det inte är vetenskapligt bevisat att den har nån effekt! Helt störd läkare, jag tycker den funkade. Så sjuksyrran Julia frågade hur vi tycker att den var, å då sa jag att den e super. Konstigt de där, alla säger olika. Varför fick hon avnvända en sån maskin var tredje timme på sjukan för då om den inte ger nåt resultat?!

Jaja, hemma är vi iallafall o det är riktigt skönt. Vi ska snart hämta Vincent som varit hos Nettan sen i går. Dom har varit inne i stan idag o gjort lite saker. Dom var på bio o såg Trassel, första biobesöket för honom o det hade gått jätte ra, han blev lite rädd när dom släckte ner så han satte sig i Nettans knä. Han hade somnat till i mitten av filmen i nån halvtimme o i slutet hade han blivit lite rastlös, men annars så hade de gått superbra.
Så nu vid halv 7 ska vi hämta honom.

Här kommer lite bilder från sjukan.

I pappas knä


Hon fick inhalera koksaltlösning var tredje timme, hon fick även adrenalin två gånger som vi var där.






hon blev piggmört när pappa kom.


hennes säng som hon fick sova i.


å så här trött var jag på fredag kväll innan vi åkte in. Inte har man fått mycket somn dom senadte dagarna. Man har ju varit riktigt orolig, är dock fortfarande det.

//

Hej! Tänkte bara informera er om att nessa...

img_0367 (MMS)

Hej! Tänkte bara informera er om att nessa blivit inlagd på SÖS igår å att vi blir kvart tills imorgon.  Linda

Nu ska vi åka till SÖS igen! Nessa har bli...

img_0361 (MMS)

Nu ska vi åka till SÖS igen! Nessa har blivit sämre. Trött är jag oxå som ni kan se på bilden :P Nettan ska komma hit o sova med Vincent snäll som hon är! Tack sååå mycket för att du hjälper oss du e underbar! Pratade med kusin Camilla tidigare idag o hon säger att om bebisar blir blåa under naglarna så tyder det på syrebrist o lilla nessa är ljust blåa. Så nu ska vi kila!!! Linda

Goder kväller!

Nu sover båda barnen, Virre i vår säng o Nessa på Peters bröst i soffan. Vi kommer byta av varandra inatt jag o älskling. Har dock sagt att jag kan ta henne hela natten men han vill vara med henne hela tiden. Han satt ju med henne natten som var så han e lite trött må jag säga. Tycker lite synd om han, men nu när jag har erbjudit mig att han kan sova hela natten o han säger nej då får han fan inte klaga imorrn om han e trött :P

På tal om annat: Malin o hennes kompisar kom aldrig idag. eller jag ringde å sa att de inte var nån ide att komma eftersom Maria o dom kom så sent till Malin. Men dom ska komma imorrn, de vill ju se Nova. Malin ringde mig nu ikväll å sa att Maria vill ställa ut Nova på en liten utställning i Sollentuna tror jag de var. Utställningen är antingen i MArs eller i April, hon e inte riktigt säker. Ska bli lite kul o få se hur sånt går till. Inte för att jag kommer ställa ut henne då jag har lite scenskräck:P Men kan ju vara bra att gå på utställningar med henne om vi ska börja avla på henne.

Malin skulle även ta med sig bröstpumpen imorrn som jag ska köpa av Nattis. Hon har en elektrisk som tydligen ska funka superbra. Har dock aldrig provat en som går på el, men den borde vara bättre än den vi lånade av min kusin sist. Dt var en av märket Avent, den där som finns på apotek o babyland. Kan ju vara bra att ha en sån vid olika tillfällen.

Nej nu ska jag höra med Peter om jag ska ta Vanessa en stund så han kan få koppla av lite.
//

Skräckupplevelse!

Vi var ju på sös akuten idag igen eftersom Vanessa har haft det svårt att andas i natt. När vi kom fram o tog ut henne ur bilen så var hennes läppar helt blå, hon hade torkat snor runt näsan o en massa slem runt munnen! Så jag sprang in till akuten o sjuksystrarna tog henne o sprang in i ett rum, jag följde med medan peter skrev in henne. Då tog dom fram koksaltlösning o så sög dom rent i näsan, sn så fick hon luft!!!! Faaaan vad rädd jag blev, hade tårar i ögonen o häll på att gråta. När Peter kom in i rummet så hörde han sugmaskinen o blev livrädd han med, han trodde de var någon annan maskin dom häll på med. Så han böev tårögd han med. När dom var klara så var Peter tvungen o gå ut o ta lite luft, han blev jätte ledsen, det såg jag på honom. Fyyy säger jag bara. Det är inge kul o ha den här oron i kroppen hela tiden. Vet inte vad jag skulle göra om de hände nåt med mina barn.

Iallafall, läkaren kom o tittade på henne, än så länge så låter lungorna jätte bra, men vi fick med oss en maskin som vi ska hälla koksaltlösning i så ska hon andas in de var tredje timme, det blir som ånga som hon andas in. Det verkar hjälpa, snoret o slemmet blir inte lika tjockt. Skönt de, men hon hostar ju fortfarande.

Nej nu ska jag ta o laga lite mat, sen kommem Malin o några kompisar till henne hit.
Så höres sen!
//

Nu e de natta!!!!

Ska ta o sussa nu om jag får för lilltösen. Hon sover på peters bröst nu men hoppas på att hon inte vaknar när vi lägger henne i sin säng. Hon brukar ju inte vakna så länge vi oxå lägger oss i rummet o sover. Så nu säger jag god natt. Måste ha lite ork tills imorrn, för malin o nån kompis till henne kommer imorrn o hälsar på.
//

Tror hon e på bättringsvägen!!

Nu har Nessa varit vaken sen kl 19.00 så verkar som om hon blir bättre, eller iallafall piggare. Men man ska inte ropa hej förrän man kommit över bron!

Här ligger hon i babysittern.

Men hon har iofs börjat hosta som bara den, så vi får se hur det går. Peter har en riktigt snäll chef må jag säga, han ska ta med sig Nova till jobbet imorrn så jag slipper ta ut barnen i det här ovädret. Tack Roger! Han har ju oxå hund o ibland så e han oxå på jobbet. Så om han har sin hund där så får vi hoppas på att de går bra ihop tillsammans.
Nej nu ska jag ta o mysa med Vanessa innan hon somnar igen, det har ju inte blivit så mycket mysandes med henne nu när hon varit dålig.
//

RS-VIRUS!

Jag o Peter åkte ju till sös med lilla Vanessa igår. Pappa passade Vincent hemma hos oss. Vi kom dit vid halv åtta har jag för mig. Å det var riktigt mycket folk där. Så vi fick sita i korridoren på golvet i typ en o enhalvtimme.
Sedan så kom sjuksyrran o så fick vi tt "rum", det var fullt på dom riktigta rummen så dom hade ställt upp skiljeväggar som fick bli ett rum istället.
Dom kollade syresättningen i blodet vilket var superbra, så inget fel på de. Sedan så tog dom rs-prov som var positivt. Å de visste jag ju att det skulle vara. Dom spolade rent näsan på henne o gav henne neseril innan vi åkte hem. Å då kunde hon andas ordentligt. Läkaren sa att lungorna låter fint men att de e en massa snor i näsan. SÅ vi fick en återbesökstid idag kvart över nio. Hon ville att dom skulle ha koll på henne eftersom hon e så liten än. Så vi var där idag igen, andningen e ju ansträngd sa läkaren men lungorna låter bra. Vi fick några andningsövningsjympa tips på hur vi kan underlätta andningen på henne. De hade jag tänkt att göra snart på henne. Måste väcka henne då hon måste äta.
Hon vill även boka in en ny tid, men de e fullbokat, så vi får åka till akuten om det skulle bli värre:( Hoppas bara att det vänder nu.


 
Hon låg o sov under tiden som vi var där.


Puss min llilla prinsessa....
//

Blir nog en sväbg till SÖS....

Vanessa har varit riktigt slö hela dagen som jag skrev tidigare. Nu har hon sovit i snart tre timmar. Stackarn. Känns som om jag borde ta o väcka henne snart, jag e inne hos henne flera gånger i timmen för att ha koll så att hon andas ordentligt. Känns inge kul att ha denna oro i mig hela tiden. Hon har sovit i sin säng nu o hon brukar aldrig sova i sängen på dagarna utan hon sover antingen i vagnene eller babysittern, så bara det e ju lite konstigt. Men jag får vänta tills älsklingen kommer o tills pappa kommer hem så han får ta virre medans vi e där.
//

Nya vagnen


Virre tyckte de var kul att få åka med lillesyrran.


Vanessa ligger nerbäddad.

Jag e helt såld på vagnen, gillar den riktigt mycket!!!
//

Slö...

Idag e inte Vanessa sitt vanliga jag. Hon har sovit väldigt mycket idag, hon har bara velat amma ca 5 gånger men då har hon somnat ganska snabbt efter det. Så funderar på att åka in med henne sen när Peter kommer hem från jobbet. Vill verkligen inte att barnen ska vara sjuka. Orkar inte med det här med oron o så....
Men men de e bara att hålla tummarna.
//

God morgon! Natten har gått bra. Har kunna...

God morgon! Natten har gått bra. Har kunnat sova någorlunda. Vanessa har varit snorig men hon har kunnat sova ändå. Just nu ligger jag i soffan med Vincent o kollar på chuggington. Nessa ligger o sover i sin säng, funtar på att göra mig i ordning så man är klar när hon vaknar. Måste ut med Nova runt tio tiden. Peter var ute med henne nyss innan han åkte o då e de lika bra att vara klar så de bara e att klä på barnen sen. Linda

Piggmört

till son vi har. Han somnade för ca 15 minuter sen! Helt stört. Men han har varit trött riktigt länge men bara vägra somna. Tillochmed Vanessa somnade före honom.

Sitter här med den där jävla oron i kropp o själ. Vill verkligen inte att mina barn ska vara sjuka, speciellt inte Vanessa eftersom hon e ju typ nykläckt ju! Mina älskade små hjärtan.

På tal om annat så kom ju Peter hem med vagnen o den e jag supernöjd med, Virre e mindre nöjd eftersom han säger att han inte kommer åka i den:( Men så lätt slipper han inte undan.

De e ju inget speciellt märke men jag googlade namnet o fick upp en skitbra sida för vagnar. O billiga e dom oxå, vår kostar 4000kr ny men vi köpte ju den för 500kr o den ser ny ut o känns ny dessutom. Men dom har grymt snygga vagnar oxå. Minns inte vad sidan heter men vagnens märke e BABYACTIVE så de e bara att googla namnet så kommer hemsidan upp. Superbra!
Får se om jag får Virre att åka i den imorrn för jag hade tänkt gå upp till centrum imorrn o handla lite om inte Vanessa e allt för dålig.
Nej nu ska jag ta o kika till prinsessan. Höres sen eller imorrn.
//

Hej hallå! Nu har min prinsessa Vanessa bl...

img_0331 (MMS)

Hej hallå! Nu har min prinsessa Vanessa blivit sjuk, hon har alla tecken på att de e rs-virus! Inge kul alls! Nu kommer jag vara så jävla orolig:'( kommer definitivt inte kunna sova inatt. Så jag får väl ta o försöka dricka kaffe o nån red bull så jag kan hålla mig vaken. Jag måste ju ha Vanessa i min famn så hon inte ligger helt plant för då blir det jobbigt för henne att andas. Det är verkligen jobbigt när ens barn e sjuka. Speciellt när båda är det samtidigt. Nu kommer jag gå å ha en orolighetskänsla i kroppen dygnet runt. Vill inte:'(  Linda

BVC-besök idag.

I morse så kom ju Tessan hit å passade Vincent medans jag o Vanessa var på bvc. Hon väger nu 3780g o e 53 cm lång. Så hin växer på bra både i vikt o längd. Jag frågade Tuula om de e normalt med min amning att jag ammar heeeela tiden, o hon sa att vissa barn äter mer andra mindre. Å att det kan vara så i ca två månader! Två fucking månader???!!!! Ska jag inte ha nåt liv så länge??? Jaja de e väl bara att stå ut. Vill ju amma då de e enklast o snabbast. Hon sa att jag absolut inte behöver ge henne nån ersättning eftersom hon går upp i vikt. Så de e ju bra :D

Idag ska ju Peter åka o käpa syskonvagnen, ska bli skönt att ha en sån nu, speciellt nu när Vincent e sjuk o e hemma. Inge kul att tjata på han när vi e ute, de e inte alltid han vill gå. Men med min otur så kommer han väl vägra sitta i den vagnen. Jaja det återstår att se.
Nej nu ska jag ta å vila lite då Vanessa sover i vagnen o Virre tittar på film.
//

Goder kväller! I morgon kommer Tessan hit ...

Goder kväller! I morgon kommer Tessan hit o passar Vincent när jag ska med Vanessa till BVC. Lite jobbigt att inte syskonvagnen här nu annars så hade ju hon inte behövt komma. Virre kommer j absolut inte orka gå upp till BVC hela vägen. Så hon e snäll å ställer upp:D tack bästa Tessan. Jag hoppas på att nessa har gått upp i vikt som hon ska. Måste fråga tuula om de e normalt att behöva amma så mycket som jag gör. Kanske behöver ge henne ersättning oxå. Men de spelar ju ingen roll om vi ger flaska, hon vill ju suga lika mycket ändå. Jaja, ska försöka sluta gnälla om de här med amningen. Nej, nu e de dags att sussa om jag får de för prinsessan! Natti natti på er! Linda

Kommer inte kunna sova i natt. Vanessa har...

Kommer inte kunna sova i natt. Vanessa har hostat några gånger nu i kväll:( så nu e jag nojjig att hon kommer få de svårt att andas. Ni kanske tycker jag e löjlig nu, eftersom hon bara hostat några gånger men jag kommer ihåg hur de var för Vincent när han var bebis:'( Jag hatar att ha en sån här oro inom mej, Inge kul alls. Men vi får hoppas på de bästa. Linda

Vincent har rs-virus! Å de suger. Vill int...

Vincent har rs-virus! Å de suger. Vill inte att Vanessa ska bli sjuk:( speciellt eftersom hon är så liten. Men risken är väl stor att hon blir sjuk. Vill inte:(

Flytt!!!

Vi fick svar idag om bytet på lägenheterna. O det blev ett JA!!!!!! Vi ska ju byta med pappa, han har en fyra med egen ingång o extra toalett på 99,9 kvadratmeter. Våran trea e ju på ca 78 kvadrat. Så de ska bli riktigt skönt med en större. Barnen får egna rum å slipper dela.
På torsdag ska dom komma o besiktiga lägenheterna s vi borde få göra bytet nu till månadsskiftet. Dom har ju sagt att dom inte kommer renovera farsans lägenhet men det ska jagse till att dom gör för det är ett ruckel måste jag säga. Han har bott där i 24 år å dom har inte gjort ett skit i den lägenheten, så antingen fixar dom det eller så måste jag ringa både hyresgästföreningen o mitt i haninge. O om det inte händer nåt då då får dom lov att gå ner med 2000kr i hyran för då kan vi ta dom 2000kr att renovera för varje månad.

SKa bli såååå kul måste jag säga. Känns dock lite konstigt att flytta tillbaka till min barndom men men, det e inte lätt att få en fyra så de e därför som vi byter med pappa. Han vill ju ha mindre för han har ingen användning av en fyra.
Så nu måste kära lillebror fixa ett boende för pappa vill flytta själv.
Nej nu ska jag ta o mysa lite med min sjukling Vincent nu när Vanessa sover.
//

Så sitter jag o ammar åter igen. De e de e...

img_0322 (MMS)

Så sitter jag o ammar åter igen. De e de enda jag gjort denna dag!!!! Jag blir tokig! Nu förstår jag varför jag gav upp amningen sist!!! Jag ser fan ingen glädje i de hela. Hon kan somna i fem min sen vaknar hon o vill äta igen! Jag har inget liv just nu o de suger, sitter bara hemma o gör inget annat än ammar. Skulle åkt till jobbet förra veckan å lämna in lite papper men de kunde jag inte göra o kan inte göra nu heller! Så Peter får åka förbi å lämna in dom åt mig. Ska ringa the boss o säga att Peter kommer förbi med de nån dag i veckan! Jajamen, ska forsätta här med att inte ha nåt liiiiv! Hej så länge!  Linda

Så sitter jag å matar nessa. Jag började s...

Så sitter jag å matar nessa. Jag började städa förut men hann bara med köket å sovrummet så nu får Peter göra resten eller iallafall fortsätta tills jag kan röra på mig utan att lillan blir ledsen igen. Förresten måste bara berätta en sak, Vanessa log för första gången idag. Hon gjorde de inte bara en gång utan tre gånger :D Mitt hjärta smälte som vara den!!! Linda

hos pappan o brorsan nu!

Har precis kommit hit. SWka fika lite sen så ska peter hjälpa pappa med bilen, han ska byta bromsklossar på hans volvo. Sedan så ska vi hjälpa pappa med att sätta ihop soffan samt slänga en massa soffor. Vi ska även äta middag här, mumma!!!!

Sitter just nu med en burn, vill bli lite pigg o alert....Hoppas på de bästa:P


Nej  u blir det lite kaffe.
Höres sen!
//

Sitter o tar min sista cigg för idag. Känn...

Sitter o tar min sista cigg för idag. Känner att de e dags att sova nu. Jag hoppas virre e bättre imorrn för Peter ska fixa farsans bil så jag blir själv med barnen ett tag imorrn. Vincent e ju lite gnällig nu när han e dålig o då blir det lite mer jobb när man e själv med två barn som e gnälliga:P men hans astma brukar ge med sig efter två tre dagar. Så jag håller alla tummar o tår på att han e bättre tills imorrn. Tycker den här helgen har gått alldeles fööör fort:( snart e de måndag igen o älsklingen ska jobba. Men nästa helg ska vi hitta på något kul om virre e frisk från astman. Vi hade kanske tänkt att antingen åka o bada eller åka till lekvegas, en liten familjehelg:D Nej nu säger jag god natt för idag! Höres imorrn. Linda

Känner mig handlingsförlamad! Sitter bara ...

Känner mig handlingsförlamad! Sitter bara inne om dagarna för lilltjejen bara äter o äter. När hon inte äter då skriker hon. Så alla mina vänner, om ni undrar varför jag inte umgås med nån så är det för Vanessa är en grinig tös.

ASTMA!!!!

Faaan vad jag hatar att min prins har förkylningsastma!!!! Peter å lillen fick ju en tid på närakuten i handen kl 20.40. Peter ringde kl 20.45 å sa att dom fått en remiss till SÖS så Vincent kan få inhalera ventoline. Fattar inte varför dom inte har sånt på handenakuten. Sååå jävla sjukt alltså!!! Men jag hoppas verkligen att dom får komma hem, inge kul när han e sjuk. Det vr liksom inte länge sen som han var sjuk o då hade han lunginflammation, å det var när han hade sitt två årskalas. Å det e ju bara två månader sen ju!
Jag mår verkligen piss när han e så här sjuk:'(
Men han e en liten fighter (stavning?) så han klarar det här åter igen. Skönt bara att det inte e nåt annat då vi har varit hos Camilla idag o hon har ju två barn, en som e fyra å en som fyller ett på måndag. Astma smittas ju inte, men det är ju ärftligt o Peter hade barnastma när han var liten så jag får skylla på han :P hehehehe.
Nej nu ska jag ta å sova nu när min prinsessa Vanessa sover.
//

Hejsan! Idag så åkte ju jag o barnen till ...

img_0314 (MMS)

Hejsan! Idag så åkte ju jag o barnen till Camilla. Så de var bara att gå upp vid kvart i sex i morse. Vi åkte ju med älsklingen. Virre har haft de lite jobbigt med sin astma men under dagen har det bara gått nedåt:( så han har inte varit värst pigg idag, stackarn.   Så hade tänkt att Peter får åka med honom till SÖS snart. Där kan han få andas in lite adrenalin så han piggnar till lite.  Men annars så har vi haft de trevligt idag. Vi var ute i snön, barnen kollade på fåren o hästarna. Virre ville åka fyrhjuling men han vågade inte så han tittade på när Kevin körde. Camilla tog lilla melanie på en åktur, mellan e ju bara för söt hon! Nu e vi iaf hemma å ska bara ta de lugnt. Nu har intensivamningen börjat så de blir till att ligga i soffan tills klockan 22 ca sen ska jag sussa! Höres sen eller nåt. Linda

Hejsan svejsan!!!

Nu e lillprinsen hemma från dagis. Så klart så var hissjäveln trasig så min kära granne Kerstin fick passa Nessa medans jag sprang till dagis o hämtade Virre. Snäll som hon e:D

Virre sitter o kollar på Chuggington på Disney kanalen o jag håller på å tvätta lite o plockar medans min  prinsessa sover. Hon har sovit nu sen klockan två. Nu kanske mina tuttisar kan fyllas på lite innan det e dags för konstantamningen. Men de e bara att fortsätta kämpa. Har gjort mej av med ersättningen, vill inte använda den. Vill ju helamma, ringde sös idag igen, då sa hon att barn har tillväxtperioder som kan hålla i sig i några dagar å då e de bara att amma, amma o amma. O om man tar till ersättningen då försvinner mjölken så d e därför som jag gjorde mig av med skiten! De e ju såå lätt att ta flaskan när man har sånt hemma, så nu måste jag amma hela tiden.
Bara en fråga: Hur hade ni det, ni som har barn o har ammat, fick ni oxå konstantamma i flera dagar o timmar i sträck eller e d nåt fel på mig??? Barnmorskan på sös sa att det är jätte vanligt att man gör så men inte en jävel som jag känner har haft det så. Jag hoppas verkligen att det avtar å det snart.

Nej nu ska jag göra lite nytta här hemma. Måste packa ner lite grejjor som jag ska ha med mig till kusin Camilla imorrn. Hon kommer ju tro att jag ska flytta till dom, man måste ju ha med sååå mycket grejer när man ska åka å hälsa på nån när man har barn.
//

Sitter o matar Vanessa. Hon e en hungrig l...

img_0293 (MMS)

Sitter o matar Vanessa. Hon e en hungrig liten tös. När hon e klar så ska vi ta en promenad med Nova sen ska vi upp till centrum o handla lite tills imorrn. Vi ska ju till kusin Camilla i morrn i Trosa å hälsa på. Ska bli skojjsens. Höres sen! Linda

Goder kväller!

Samma visa sen kl 17.00. Har haft en sessa som har varit grinig heeeela tiden. De enda som hjälpt är att hon fått tutte. Men nu så gav Peter henne en flaska ersättning, så nu e hon nöjd! Skönt som bara den. Inte konstigt att hon inte blir nöjd o mätt när hon suger hela tiden, mjölken tar ju slut till slut. Så inge fel med att ge en flaska om dagen. Hon måste ju bli mätt. Pa natten o dagen funkar ju amningen hur bra som helst. Det e exakt samma tid varje dag som hon blir gnällig å de e mellan 17.00-22.00, så börjar undra om hon har kolik. Ska prata med barnmorskan på bvc nästa vecka å se om hon kan nåt om det.
Nej nu ska jag försöka varva ner innan de e sängdags. Ha de!
//

Vilken rackarunge jag har:) så fort jag am...

Vilken rackarunge jag har:) så fort jag ammar då sätter Vincent fart med allt han inte får göra. Tex hoppar i soffan när jag sitter o matar nessa o inte lyssnar han när jag säger åt honom heller. Men men what to do lixom:P Linda

Hej hallå!!!! Ligger i sängen o tänkte vil...

Hej hallå!!!! Ligger i sängen o tänkte vila lite nu när Nessa ammar, hon kommer oxå somna när som. Idag så gick vi till öppna förskolan med Nicole o Charlie. Sedan så gick dom med oss hem. Tog en kaffe o snackade lite skit. De var riktigt kul å träffa dom då de var riktigt länge sen sist vi sågs. Jag o nessa tog med oss Nova ut på promenad o gjorde nicole sällskap påväg hem. Så nu hade jag tänkt ta de lugnt tills vi ska hämta Vincent från dagis klockan fyra. Men vi höres sen! Linda

Nu vaknade Vanessa för första gången denna...

Nu vaknade Vanessa för första gången denna natt så hon lär väl vakna nästa gång innan vi ska till dagis :D Skönt att få sova må jag säga:P Mina två andra älsklingar ligger o snarkar för fullt så tror inte at jag kommer kunna somna i detta oljud men får hoppas på det bästa! Annars så går jag o lägger mig i soffan. Nej, nu e snart Nessa klar här så hej så länge! Linda

Min Nessa är nybadad men nu sover hon:) Så...

img_0285 (MMS)

Min Nessa är nybadad men nu sover hon:) Så god natt o sov så gott!!!                    //                   Linda

Testing

Testing

Nu

så ska jag sova om Nessa tillåter det....Den här kvällen har inte varit världens bästa måste jag säga. Har ammat konstant i tre timmar. Så jag e slut som artist idag måste jag säga. Börjar ana att lillan har kolik då hon har skrikit konstant sen kl 17 tills nu. Jag gav henne en flaska ersättning å då var hon tyst i kanske 20min men sen började hon igen så då var det bara att slänga fram tutten o låta henne suga....Börjar bli tröttsamt det här. men men what to do????
Måste bara fråga en sak: Är det normalt att behöva amma i tre timmar på raken.?? Hon skriker annars o inget annat hjälper förutom tuttis. Känns som om de e nåt som e fel. Det hinner ju inte produceras nån ny mjölk så hon blir ju hungrigefter några timmar när hon bara vill suga hela tiden. Så det var därför som Peter gjorde en ersättning till henne. Jag vill ju helst bara amma. Visst en flaska om dagen gör ju inte större skillnad eftersom jag måste låta det komma mjölk i pattarna tills natten.
//

Så synd...

att du mamma aldrig


aldrig fick träffa



vår prinsessa Vanessa.

Du skulle varit sååå glad över henne för du ville ju att vi skulle få en liten tös.
Men jag vet att du finns här i vår närhet å ser våra barn växa upp å bli stora:D Så det glädjer mig iallafall även fast du inte finns här på riktigt. Du är sååå saknad av alla, speciellt av Vincent. Han brukar titta på dig på kortet som står i vår bokhylla i vardagsrummet å säga: "Jag saknar mommo!"
//

Hemmafru!

Så har jag gått å blivit det oxå i ett o ett halft år framöver´medans jag e föräldraledig.
Nu kanske ni undrar varför, men älsklingen Peter har ju fått nytt jobb hos min kusin i Vagnhärad. De är väl ca 9 mil dit o han börjar kl 8 å slutar kl 17 o han e hemma runt kvart över sex. Så det blir ju jag som får mata barn, klä barn, bada barn, tvätta, städa, ta hand om Nova ja precis allt som en hemmafru gör. I söndags när vi åkte från kussen då fick jag som en stor ångestklump i magen när jag insåg att Peter kommer vara borta hela dagarna å när han kommer hem då blir det typ bara två timmar som vi umgås sen e de läggdags. Men ångestklumpen försvann lika fort som den kom för jag tycker ju faktiskt om att vara en hemmafru!
De e väl så, mannen jobbar o kvinnan ska ta hand om hemmet o barn när man e föräldraledig. Visst Peter kommer ju oxå vara pappaledig sen med Nessa. Så då blir det ju han som får göra allt det här, men jag jobbar ju bara halvtid så jag kommer ju oxå få hjälpa till hemma:D

Måste bara säga det: Jag älskar min familj, Peter, Vincent o Vanessa! Ni betyder allt för mig o jag gör allt för att ni ska må bra o ha det så bra som möjligt!
♥♥♥
//

BURN!


Sitter med en BURN o hoppas på att jag ska få en energikick! Inte för att jag är trött eller så men känner att det e så mycket som behövs göras här hemma. Å kaffe får jag bara halsbränna av om jag dricker det för mycket!

Har varit å lämnat Vincent på dagis o så har jag o Vanessa varit på långprommis med Nova. Det funkar hur bra som helst med Nova o Vanessa, Nova kan vara lite för på mot henne men säger man bara till så slutar hon. Nova e ju bara för söt, när Nessa börjar gråta eller låter lite då e hon framme å ska se vad de e som händer. Nova e lite "mammig" mot Nessa. Men det gör inget, de e ju bara gulligt:D
Just nu ligger Vanessa i sin vag å sussar sött, tvättmaskinen e snart klar så det blir till att hänga lite tvätt o tvätta ännu mer:)
//