The Strangers

Har precis kollat på film. Den var riktigt läskig, The Strangers heter den. Kan rekommendera den till er som gillar när det är lite läskigt. Eller den var mycket läskig...kommer nog inte kunna sova så bra inatt.
Den handlade om ett par som ska bo i deras sommarstuga och då börjar det knacka på dörren mitt i natten.....vill inte berätta något mer, tycker att du ska se den istället....Jag säger bara det: Usch!

mumsens

Guuud nu vill ja att tiden ska gå fort är hungrig som ett djur....Sitter å väntar på att Cissi ska komma. Hon ska äta hos oss idag....sen ska vi kolla på nya SAW filmen...läskigt!!! Har varit å köpt vienettaglass o popcorn. Cissi skulle ha med sig lussekatter å kanellängd...vi kommer vara riktiga tjockisar ikväll...kommer typ rulla när ja ska gå å lägga mig....

Igår så hände det grejer...e lite nervös nu. För nu kan ju allt hända. Var med på Peters firmafest igår...det var ganska trevligt. Men mycket folk o vissa car dragna som fan. Vi åt där bara sen drog vi. Orkade inte vara kvar längre. Maten var god men de var så mycket folk å ja var väldigt trött....
Nej nu ska ja plocka undan lite..Men ja återkommer imorrn eller nåt sånt..
kram

ska hem idag....

Hejsan...är kvar hos min kära kusin annika. Ska åka hem idag istället....men ja säger bara det, man blir fet av att vara här...jag bara äter och äter...men gott är det=)
Så vad händer i helgen då? Ikväll ska ja med Peter på hans personalfest som är i Nynäshamn....kul men ja har fasiken inget fint å ta på mej..men fad fasiken ja e ju faktiskt gravid..nej nu måste ja leka lite med elina...

ska till andra sidan stan

Hejsan!
Sitter å väntar på Peter vi ska till mvc....kommer få ställa mig på vågen...usch, vill verkligen inte det! Sen efter det så ska ja till kusin Annika, ser verkligen inte fram emot att sitta på det där tåget...kommer ta en timme att åka dit. Hon bor så långt från mig...Men de ska bli kul å få åka dit å träffa lilla Elina..hon är bara för söt...
återkommer när ja kommer hem igen!
Kram

Älskar min peter!!!

 Peter är det bästa som finns i mitt liv!!!! Trodde aldrig att vi skulle vara tillsammans så här länge som vi har varit...inte heller att vi ska bilda familj. Men nu är vi ju här! Det enda som fattas är villa och hund sen så e ju vi en riktig svenssonfamilj! Villa kommer vi nog aldrig skaffa men en hund skulle inte sitta helt fel. Men den får vi skaffa när katterna inte finns kvar. Blir lite mycket med 4 katter 1 hamster en bebis å en hund samtidigt i en liten trea.
Peter är det bästa man kan få och ja e glad att det är jag som fått han. Han gör allt för mig och jag gör allt för han, vi är som handen i handsken! Så underbart! Vill leva resten av mitt liv med han. Han är min själsfrände eller vad de nu heter!
JAG ÄLSKAR DEJ PETER!

fars dag!!!

hejsan!
Så idag är det ju fars dag. Har varit å köpt en tårta. Ska gå ner till mamma o pappa sen o överraska farsgubben! Han måste ju få något iallafall...Peter ska bjuda han på årets glögg med blåbärssmak! Om ja inte var gravid så hade ja smakat på den även fast ja inte tycker om glögg....
Fan vad datan har börjat muppa sig....ibland så lägger den ner av sig själv...lite jobbigt när man håller på å skriver eller nåt sånt. Hoppas att den fixar sig.
Nej jag återkommer när vi varit hos mamma å pappa...
kram

guud vad alla e sega idag

 Igår så kom ju sofie hit på morgonkvisten. Så de var ju bara för mig å gå upp när hon kom. Hon hjälpte mig å städade snäll som hon e. Sen mötte vi Peter i Handen, va på ICA MAXI å handlade lite sen åkte vi till bolaget. Innan vi åkte herm så hämtade vi Johan. Vi skulle ha gått på bio men de blev aldrig av, istället så var vi hos oss, käkade god mat å så drack vi. Eller ja drack ju alkoholfritt. De går lika bra det med. Sedan så kom min kära lillebror Daniel över oxå. De var lite kul, han e aldrig hos oss längre sen han flyttade hemifrån....
Nu e sofie påväg hit, hon ska hämta sina kläder sen ska hon åka hem. Förstår inte hur hon orkar åka kommunalt hela vägen till Trosa. Idag är Peter lite seg, han drack ju faktiskt en vinare en halv glögg å några öl igår så han e seg idag. Jag som är pigg å vill hitta på nåt får ligga hemma med han o ruttna....Men, men de kan vara skönt de oxå, jag som aaaldrig tar det lugnt!!! HAHAHAHAHA!!!
Försöker få tag på daniel å kolla hur han mår med tanke på att han o sofie satt o snapsa brännvin special igår, sofie mådde inte så bra på väg hem till Johan igår. Det tog 1 timme för dom att komma till tågstationen igår, i vanliga fall tar det 10 minuter att gå dit upp.

Idag ska ja nog ta å skriva en liten önskelista åt bebben till mamma, pappa, hanna å daniel som dom kan kolla på när de ska köpa julklappar till bebis. Har förresten inte packat väskan än det är nog dags att göra det för det e ju bara 3 veckor kvar tills lillen kommer. Men han/hon skulle ju kunna komma vilken dag som helst egentligen....Gud vad nervös ja börjar bli nu....Usch,usch!!!
Nej nu ska ja ta å kolla vad vi har i frysen, måste ta fram nåt till middagen..
Puss å kram
                                                                             Jag å daniel

Utkast: Så idag ...

Så idag har vi varit å lämnat lulle....Han sov ju hos oss inatt...Vi åt middag hos cissi å björn idag..de blev korvstroganoff o ris. Väldigt gott! Hon e en höjdare på att göra den maten...bättre än Peter. Imorrn ska ja bara ta de lugnt för på fredag kommer sofie hit. Hon kommer typ vid halv 7 så då måste ja ju vara pigg när hon e hära.
                                                                                                Sofie
Vi ska på bio på fredag med karlarna sen ska vi hemtill oss o dricka lite..eller ja ska inte dricka dom ska de. Ja får sitta å vara nykter men det kommer ju kännas bra dagen efter iallafall!

Dagens bravader....

hej!!
Idag var de bara för mig att kliva upp med tuppen. Lukas kom ju hit klockan tio i sju. Lite trött var ja men de fick gå endå. Vi var ute å lekte llite sen gick vi hem till mor min. Annika ringde mig vid halv 12 då gick vi å mötte henne på parkeringen. Mamsen följde med oxå. Gud vad stor Elina har blivit...hon e bara för söt asså. Fixade ihop lunch til oss, de blev snabbmakaroner o köttbullar. Sedan så gick vi ut å lekte lite i stora parken. Sedan så åkte hon hem. Ja å Lulle gick hem å kollade på barnprogram, jag slocknade stenhårt i soffan. Var ju lite trött.
Älsklingen kom hem vid 5 tiden då lagade vi mat. Hemlagade köttbullar,potatis o gräddsås med lingonsylt....såå gott.
Kom precis hem från mor å far min, har varit där å hämtat ett databord, så nu ser det bättre ut i vardagsrummet, ska bara kasta det gamla bordet o en soffa som står där. Sen har ja det som ja vill ha det.
Imorrn så kanske ja å Lulle ska till "Drakskogen" som han kallar det...
kram!

christer sjögren och sköldpaddorna!!!!

Fy vilken hemsk dröm jag hade inatt!!!! Jag drömde att jag stod vid en strand med christer sjögren, han bad mej tända en ficklampa å lysa ner i havet.(Det var mörkt ute). Då gjorde ja ju de, och då kom det tre STOOOOORA sköldpaddor simmandes mot ljuset. Dom var så gamla att de växte mossa på dom. Sen så började dom jaga mig, ja klättrade upp på en bil och dom klättrade efter..det var sååå läskigt dom jagade ju mig i full fart...Peter vaknade av att ja ropade:"Peter, Peter, ta bort sköldpaddorna!!!!"
Säger bara det, det var världens läskigaste dröm nånsin....Vill aldrig se sköldpaddor eller Christer Sjögren mer!

snart spricker jag....

Fy vad smällfet ja känner mig, magen är för stor nu. Att kroppen e konstruerad för att bli så stor när man e med barn....min jacka som ja köpte för en månade sen börjar bli för liten. Och då köpte ja en stoooor jacka. Kommer snart inte få på mig den...Usch! Men ja ska inte gnälla det kunde ju vart värre...
Imorrn kommer kusin vitamin hit med sötnowsen, Lulleman ska oxå komma men han kommer vid typ kl 7 i morrn bitti. Måste gå upp tidigt, men ja e ju morronpigg (not). Men de e kul att ha något att göra iallafall istället för att bara sitta hemma i min ensamhet.
Nej nu ska ja lägga mig på soffan å kolla csi...

måndag....

Blev väckt i morse av min kära kusin...eller ja var väl halvvaken men endå. Hon sa att hon o lillen ska komma till mig imorrn! De ska bli skojjsens. Det var ju ett tag sen vi sågs...lillen e ju bara för söt!!! Så vad händer idag då? Än så länge har ja iallafall gjort mig iordning å satt på en tvätt. Måste plocka undan lite här hemma, helt jävla sjukt e de, för ja å peter storstädade igår. Jag fattar inte riktigt hur vi lyckas men nu ser d stökigt ut igen...snart hoppar ja framför tåget..hahahahaha...
Ikväll ska ja å peter hämta databordet hos mamma o pappa, vi ska ha det i hallen. Orkar inte ha datan ståendes i vardagsrummet längre...de ser bara stökigt ut här.
Igår så svullade vi i oss coktailfrukt med vaniljsås å chokladpudding, mmmm sååå gott fast fläskigt. Har lite kvar som ja hade tänkt å trycka i mig....
Nej nu ska ja ta å plocka undan lite. Kram!

trött

hej!
Är lite trött idag, gick upp kl 7 i morse för att marcus skulle komma. Han o Peter håller på att tapetsera i hallen nu. Dom e snart klara där, sen ska vi till kebaben å käpa lunch. Sen ska dom fortsätta med rummet utanför badrummet. Hoppas dom blir klara idag. Marcus e för jäklans snäll som ställer upp!
Igår fortsatte vi med att riva ner tapeter de tog typ 5 timmar. Skit jobbigt men klara blev vi iallafall. Det kommer bli såå fint hos oss nu. Sen e de bara vårt sovrum kvar sen så har vi det nytapetserat i hela lägenheten. Men sovrummet kommer vi få ta sen när bebis har kommit. Vi hinner nog inte innan för Peter ska ju på kurs med jobbet å så. Jag orkar inte riva helt själv.
Nu e de ju bara 4 veckor kvar tills bebis ska komma, men med min tur så kommer ja väl gå över tiden. Usch, ja börjar bli riktigt nervös inför förlossningen...det kommer göra sååå ont!
Nej nu ska ja se hur det går för dom där ute.
Kram!