Äntligen hemma!

Idag blev Vanessa utskriven från SÖS. Tyckte läkaren som skrev ut oss var lite konstig. Vi fick ju hem en Ailos albatross maskin hem i fredags o frågade om vi skulle ha den tills imorrn eftersom vi hade en återbesökstid då. Men han sa att det inte är vetenskapligt bevisat att den har nån effekt! Helt störd läkare, jag tycker den funkade. Så sjuksyrran Julia frågade hur vi tycker att den var, å då sa jag att den e super. Konstigt de där, alla säger olika. Varför fick hon avnvända en sån maskin var tredje timme på sjukan för då om den inte ger nåt resultat?!

Jaja, hemma är vi iallafall o det är riktigt skönt. Vi ska snart hämta Vincent som varit hos Nettan sen i går. Dom har varit inne i stan idag o gjort lite saker. Dom var på bio o såg Trassel, första biobesöket för honom o det hade gått jätte ra, han blev lite rädd när dom släckte ner så han satte sig i Nettans knä. Han hade somnat till i mitten av filmen i nån halvtimme o i slutet hade han blivit lite rastlös, men annars så hade de gått superbra.
Så nu vid halv 7 ska vi hämta honom.

Här kommer lite bilder från sjukan.

I pappas knä


Hon fick inhalera koksaltlösning var tredje timme, hon fick även adrenalin två gånger som vi var där.






hon blev piggmört när pappa kom.


hennes säng som hon fick sova i.


å så här trött var jag på fredag kväll innan vi åkte in. Inte har man fått mycket somn dom senadte dagarna. Man har ju varit riktigt orolig, är dock fortfarande det.

//


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: