En evighet sen!

Hejsan!!! Förlåt alla mina kära bloggläsare (å ni e ju många) För mitt dåliga uppdaterande! Det var en månade sen sist jag skrev något! Vet inte om jag kommer ha så mycket tid till den här men något inlägg ska man väl ha tid till o slänga in! Så vad har vi gjort den senaste månaden då?
För ca tre veckor sen så var jag o bästaste Therese å simmade på Torvalla o då när jag skulle gå ner i poolen så slog jag i tån bredvid strotån så den gick av har fortfarande ont men det tar ju ca 6 veckor inna den läkt helt! Men de e ju typiskt mig, simnma e den bästa träningen som finns som är det minst slitsamma för kroppen o då går jag o bryter en tå. De var inte så att jag halkade å bröt en arm eller så de var en TÅ!!!! Hahahahaha det är ju linda i ett nötskal!
Vi har även varit hos Annika o Walle o Elina å hälsat på dom, bebisen i magen osso för den delen. Peter hjälpte dom med att beskära träd o skära ner en häck! Han e så duktig han.


Här sitter dom små änglarna å ritar


myser i elinas säng!

Har fler bilder på kameran men har inte lagt in dom i datan än. Bilderna e från min mobil.

Vi har även varit ute mycket i parken o lekt å de tycker Virre om jätte mycket

    


I helgen så var vi på landet med pappa, hade det jätte mysigt, gjorde iordning i rabatten så nu e de jätte fint blev väldigt nöjd med resultatet. Jag planterade även en hallonbuske o en rododendronbuske utanför köksfönstret.

före    efter

före      efter

dom första bilderna e på vänster sida av ingången o dom andra e på höger sida om ingången. Riktigt fin tycker jag. Men vi ska väl plantera något mer där sen oxå.


 I måndags så såg vi att virre hade fått vattkoppor så jag har varit hemma hela veckan med han. Ska till bvc sen å träffa tuula så vi kan få ett läkarintyg som vi måste skicka in till försäkringskassan samt som jag måste visa upp till jobbet för jag blir väl hemma nästa vecka med han osso. Men hoppas på att han snart ska bli frisk från kopporna. De e så trisst att bara vara hemma om dagarna vill ju tjäna pengar.
Igår kom Lukas till oss, han har ju inte haft koppor än så cissi o björn ville att han ska bli smittad eftersom han e ju 7 år så då e de lika bra att han får de så snart som möjligt.

Igår kväll så var jag o tessan o simmade igen de var himlans skönt faktiskt, snälla Yvonne kom o hämtade oss så jag fick skjuss hem av henne. Tack Vompis!

Nej nu ska jag ta å plocka undan lite innan Virre vaknar för de ser för jävligt ut här hemma!
So long suckers!