Vincent har fått sin första kompis....

God dagens!
Vincent har fått sin första kompis. Jennifer heter hon, hon är exakt 2 veckor yngre än han. Det roliga är att Jennifers mamma Sussan är en gammal klasskompis till mig. Vi gick i samma klass på låg och mellanstadiet. Vi träffades "första" gången (efter att bebbisarna var födda) på BVC å efter det så har vi pratat på Facebook. Å i fredags så var vi på en promenad tillsammans. De e ganska kul faktiskt, hon bor i huset mittemot oss så de e nära å bra..... Lilla Jennifer!

Så i morse så gick jag och Vincent hem till dom å hälsade på!!!! De e lite kul att man har nån o umgås med på dagarna som är i samma "sits" som jag. Plus att det inte skiljer så värst mycket mellan barnen i ålder.....
Dom ligger å myser...Vincent gillade verkligen att ligga där!


På torsdag ska ja och Vincent åka till Annika,Walle å Elina....ska sova där ett par nätter....ska bli riktigt skönt att komma från hålan Jordbro ett tag....Men vi kommer sakna Peter riktigt mycket...men han kommer få de skönt. Peter kommer ju kunna sova så mycket han vill.....(Hoppas att han gör likadant för mej med). Jag säger bara det...Det är UNDERBART att ha barn!!!!!

Nyårsafton

Så har nyårsafton kommit och passerat. Vi åkte till Cissi å Björn i Hemfosa i tisdags o sov över....de e riktigt mysigt att vara där på landet...vi sov i deras gästhus. Vincetn sov jätte bra där med oss...han tyckte väl att de e mysigare när det e trängre att sova...gullpojken.



                                                                            Björn och jag förbereder förätten

På nyårsaftonens dag så gjorde vi i ordning för tre rätter middagen....till förrätt så gjorde Björn toast skagen till oss samt avocado röra med ägg, cremefresch o räkor...det var riktigt mumsigt.
Björn lyckades riktigt bra med detta!!!!

Peter blev lite illamående mitt på dagen så han gick å vilade samtidigt som Lukas skulle vila. Man fick nästan paltkoma efter man ätit förätten...jag blev riktigt mätt!!!! Men gott var det vill jag bara poängtera igen då då. Vincent verkade må bra av att vara på landet, det enda han gjorde var att äta o sova. Men det var väl mysigt att få vara med faster tyckte han.
                                                    Faster o Vincent myser....

Till varmrätt blev det rådjurssadel, potatis, deras brunsås med rårörda lingon i samt tomat o mozzarella...                                                                                                                                          
             cissi, lukas jag peter o vince....

Tack Elias för rådjurssadeln...gott skit var det!!!!!!!!!!!! Vi hade det riktigt mysigt hos Cissi, Björn å Lukas tack för att vi fick fira nyår hos er igen!!!

Mellan maten så var vi ute å tog en cigg...spelade lite spel o tog det lungt...
peter                                            jag

Till efterrätt fick vi balsamicomarinerade hallon med riven ost och vaniljglass...det var riktigt gott. Det lyckade cissi med riktigt bra...

Lilla Vincent satt så snällt i sin babysitter medan vi åt:
                             Min guldskatt!!!!                 

Kusin Lukas å Vincent myser...


                                    
                                        Vincent o jag ca 20 minuter i 12.....finkläderna på!!!



Så var det dags för raketskjutning....Peter å Björn var duktiga som hade förberett med rör å allt så det blev riktigt lyckat...jag blir om ett barn på julafton när det är raketer i luften...jag älskar när det smäller!!!!
                                            
Jag försökte verkligen ta kort på fyverkerierna men de gick inte så bra...batteriet i kameran höll på att dö ut men en bra bild fick jag iallafall:

Finalen var allra bäst!!!

Tack för detta år!!!!!