Påväg till landet

Så nu e vi Påväg. Pappa kom och hämtade oss hemma. Så himlans skönt att åka bil dit. Jag hade ju tänkt ta tåget ner men de hade varit lite jobbigt med barn o packning o allt! De ska bli så himlans skönt att få komma bort från allt. Men jag kommer ju sakna min älskling jätte mycket. Nu har han semester från oss. Men han sa faktiskt att han tycker att de e tomt utan oss:-) Som sagt så kommer jag inte kunna blogga något eftersom jag hot har någon mottagning i tristberga. Men om de går så hos jag de. Ha de så bra nu i sommar värmen, för de ska jag ha!

helgens bravader....

Hallelåja!
Så har ännu en helg passerat! Helt sjukt vad fort tiden går....I fredags så gjorde vi inte så mycket, var hos mamma o firade henne eftersom hon fyllde år i går å mamma o pappa åkte till landet igår. Tog en öl eller två hemma bara å tog det lugnt.
I går så var vi hos björn o cissi hela dagen med en massa sol, öl o bad i deras pool. Tyvärr så har jag ju ett guldfiskminne så jag glömde ju ta med mig kameran. Ville ju ta kort när Vincent badade ju. Han tyckde det var jätte kul. Så vi tog 2 dopp i poolen. Jag använde min första o nya bikini för första gången!!! Himlans skönt. Det var 29 grader i vattnet riktigt skönt att svalka sig när man e varm!

Idag så har jag, vincent o hanna varit i handen. Var tvungen o handla kläder till peters farfars begravning. Hittade en marinblå klänning som går ner neranför knääna, så köpte jag en sjal som jag tänkte ha på mig över axlarna. Jätte fint! Sedan så såg jag att de var rea på DIN SKO så jag kikade in dära o hittade två par fin fina skok. Eller det var ett par finare tofflor som e bruna, o ett par vita sor med kilklack, hur sköna som helt att gå i! Jag som aldrig brukar ha "höga" skor. Hur bra som helst.

Syrran följde med oss hem efteråt, hade köpt vattenmelon so vi tog med den ut o satte oss i gräset utanför vårat hus på en filt o myst med vincent!
titta vad duktig ja e på att sitta själv!!!


Vincent harprecis lärt sig att sitte helt själv, han e sååå duktig tycker jag. Visst att han ser ut som ett fyllo ibland men de gör inget.

 de e roligt att leka med moster

Jag säger bara det; fan vad livet e härligt på sommaren. Åka utomlands, SLÄNG dig i väggen. Svensk semester e ju bara föör bra!!
mums gott med vattenmelon!!

                                       jag har fått lite färg iallafall!!!


Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Funderar på att ringa bror min imorgon o se om han vill med till rudan imorrn eller nåt. De e inte så kul o vara där själv. Får se om han orkar, han har ju varit i göteborg hela helgen o supit! På tisdag åker jag till landet. Så jag kommer nog inte kunna skriva nåt i veckan. Har ju ingen mottagning på mobilen i Tystberga så jag kan ju inte mobilblogga heller. Men jag skriver nog nån rad innan jag åker. HA DE SÅ BRA I SOMMARVÄRMEN!!!!


sommar!!!

Vilket härligt väder vi har sverige!!!! Sååå jäklv varmt o soligt!!! känns som om jag har fått livsglädjen tillbaka nu, så himla skönt! Idag så har jag o Vincent träffat Sussan o Jennifer, vi var ute på stora ängen o kollade på alla som badade. Barnen fick ligga i skuggan medans vi lapade sol. Vincent har lärt sig ganska bra att sitta själv. Han satt jätte länge ute på ängen utan att jag behövde hålla i. Men sen ramlade han=) Duktig min lilla kille. Måste ju få färg för skjuttsingen. Hade på mig en kort klänning kändes som om alla såg röven på mig....eller kort o kort den gick övanför knäna på mig o det e kort för mig.
Sedan så gick vi ner till bäcken, Vincent tyckte att det var roligt o kolla på vattnet, o med mitt guldfiskminne så hade jag ju glömt kameran hemma som vanligt. Hade velat lägga upp lite bilder från idag. Efter att vi var vid bäcken så gick vi å tog em fika på cafeet vid oss. Barnen fick smaka lite glass i värmen.
När vi kome hem efter ca 4 timmar så däckade jag o lillen totalt i sängen. Jag somnade vid 4 å vaknade vid 7, peter hade tagit vincent när han kom hem. Sååå skönt med en siesta.
Imorgon så blir de fotvård för hela slanten. Ska ta 9 bussen till mammas jobb, dom får fotvård via jobbet billigare så då bokade mamma en tid till mig med. Har aldrig varti på sånt förut ska bli skönt. Men jag e jäkligt kittlig under fötterna så vi får se hur de går=)
Nej nu ska jag in i duschen sen blir det lite tv tittande sen söööva!!!

vem vet...

kanske eller kanske inte....det får jag reda på i morgon=)

midsommarafton

Tjoflöjt!!!
Trevlig midsommar på er mina kära läsare...inte för att jag har nån men endå....Idag så ska vi till Calle o Emelie....Skoj ska de bli....
Drick nu med måtta!!!

....

Hallelåja!
Så sitter man här igen då då....Idag så har de inte änt så mycket, jag o vincent var på en promenad i morse. Sen satt vi i gräset på en filt i solen. Mysigt!!!! Det var riktigt länge sen som jag o vincent var ute på promenad....inte bra det. Måste se till o vara ute lite mer än vad jag e. Plutten behöver ju oxå frisk luft!

Igår så vra jag hos läkaren, på Ankaret i handen. Kändes som om man var en riktig psykpatient när jag skulle dit=(  Men men jag fick atarax utskrivet o nån medicin till kommer inte riktigt ihåg vad den heter. Men jag hoppas på att de ska bli bättre nu.

På fredag e de fasiken midsommar å vi har inte ett skit inplanerat, känns inte så skoj=( Vill verkligen ha något att göra de e ju bara midsommar en gång om året. Det blir ju inte bättre av att vi inte har en fungerande bil. Blir så arg på Peter när han inte fixar bilen. Han e bilmekaniker men han kan fixa andras bilar men inte sin egen=s Konstigt det dära.

Det känns som om jag har alldeles för mycket i min hjärna just nu som jag bara vill få ur mej men jag vet inte riktigt hur. Skit jobbigt. Sitter å tänker för mycket säger peter att jag gör men vad fan ska man göra då? Jag ska fasiken inte klaga tycker jag men endå så gör jag ju det. Jag har världens underbaraste, gulligaste o sötaste son som finns o så har jag världens underbarste, snyggaste o omtänksamma pojkvän/sambo som finns. Så varför klagar jag? Man ska fasiken inte ta allt för givet å endå så gör jag det....Fan för mig!

Nog av neggo mig, imorgon så har ja inget planerat men jag hoppas på en solig dag så vi kan vara ute, har försökt hitta en gunga i en lekpark som vincent kan gunga i men det finns bara stora gungor för större barn. Han tycker ju om o gunga, får väl ta å köpa en egen o sätta upp i nån lekpark=) Han vill ju oxå vara med o leka jue!

Fasiken vad jag svettas märker jag, jobbig jobbigt! På söndag ska jag jobba, hoppas på att det e skit väder o att det inte e så många som kommer o handlar. Det borde inte vara många som kommer eftersom det är midsommar-helg. Dom flesta e väl bortresta får jag hoppas.

Nej nu ska jag kika in på blocket o se om det finns nån gåstol till salu....

dagens....

hejsan!
Guud vilket tråkigt väder vi har...blir bara deprimerad av detta väder....Idag så har det ine hänt så mycket! Såg i morse att vi hade dammtussar lika stora som våra katter. Så jag tog ett ryck med storstädningen idag. De e ju inge kul å vara hemma i en skitig lägenhet....Älsklingen hjälpte mig lite granna, han e ju sjuk så han hjälpte till så gott han kunde. Så nu e de fint hemma hos oss. Men det vänder nog snart, fattar inte varför det blir så jävla stökigt hos oss på bara några dagar.
Cissi ringde mig nyss, å nu när hon fyllde 21 så bestämde vi oss för att åka på en kryssning, men när hon skulle boka kryssning på Viking line Cinderella så ska dom höja åldersgränsen till 23 år nästa vecka, typiskt!!! Men vi får väl ta en kryssning med Silja Line. Går ju lika bra det med=)  Då blir det en tjejkryssning utan boys!
Fasiken vad Cissi har dragit ner mig i träsket=) Nu har man ju fått smak för festandet igen då då....Men man lever ju bara en gång, å bara för att ma får barn så betyder det ju inte att man inte kan dricka.

Idag så gick Peters farfar bort=( inget kul det dära. Han var ju över 80år gammal så det var väl dags för han att lämna jorden han med. Så min älskling mår inte så bra just nu. Stackarn!

Nej nu ska jag ta å mysa med älsklingen innan vi ska nanna kudde!

En seg dag....

Cissi o jag!!!



Idag har det varit en riktigt seg dag....Åkte till cissi i går å firade henne....Vi hade det riktigt kul med öl,rosevin,drinkar o dooleys!!! Mumsfillibabba=)
Jag hoppade på samma tåg som henne när hon slutade jobbet, e ju inge kul å åka tåg själv ner till Nynäshamn. Började med en öl på tåget påväg ner...Kände av den gjorde man oxå hihihi.
När vi kom hem till henne så fortsatte drickandet, folket kom vid 9 tiden så de var bra att man hann bli lite rund om fötterna. Hade såå jäkla skoj....Drack en massa drinkar å blev full helt enkelt. meningen var att jag skulle sova över där men de var en lirare som körde så jag fick skjuss hem. Jag däckade i bilen påväg hem, väldigt skönt. Blev väckt när vi var i Jordbro, lite pinsamt må jag säga, dom hade tydligen förskt väcka mig en bra stund innan dom fick liv i mej hahahahaha!!!!
Jag var hemma vid halv 5 tiden, fick sova i Vincents rum för han sov med peter i vår säng. Vad han blir bortskämd när jag inte e hemma....Men det är han värd min lilla ögonsten.
När jag vaknade så mådde jag inte så värst bra...hade en rejäl huvudvärk, så jag tog en stoor tallrik med makaroner o köttbullar å vräkte i mig sen gick jag å sussade igen...Skönt skönt..Sen när jag vaknade vid tre tiden så var huvudvärken borta....De var nog bra att jag drack varannan vatten i går annars så hade jag nog mått mycket värre....

Nu på kvällen så gick vi förbi pappa o mamma, dom bjöd på pizza, bra bakis mat det dära=) Å nu sitter jag här medans peter ligger i badet med en kall o lillen nannar kusse just nu. Å jag ska ta å lägga mig på soffan o dega lite till=)

Varför ska de va så här för?

Ligger i sängen med jordens ångest! I morgon så ska cissi ha fest o hon vill att jag ska Komma. Jag vill jätte gärna gå, känner att jag måste Komma ut o träffa lite folk. Men samtidigt så stoppar ångesten mig! När jag väl har kommit dit så tror jag att jag kommer ha kul. Men de känns jobbigt att lämna vincent bara för att gå ut o festa. Jag vet ju att de går bra för peter, men jag får för mig att vincent mår dåligt när jag är ifrån han! Så jävla jobbigt. Men jag måste fan ta mig i kragen någongång! Vill inte må så här längre.

Fan!

Har sån jävla ångest att jag inte vet var jag ska ta vägen! Måste Komma bort ett tag o vara mig själv.

svettlök!

Nu e jag en riktig svettlök....har tränat lite på mn orbitrek platinum! Känns som om min motivation håller på att försvinna men den här gången får det bara inte ske....Fan, jag väger mer nu än vad jag gjorde när jag var höggravid! Inte bra de....=( Får hoppas på de bästa....
Idag så kom peterhem tidigare från jobbet, han har tydligen fått influensan, så han e febrig, förkyld o har ont i halsen....Stackarn!
I morrn så ska jag tll jobbet å hälsa på, skulle dit idag men erika skulle vara ledig idag så då tänkte jag åka dit imorrn istället.
Efter det så ska jag träffa kusin-vitamin Annika i handen. Ska bli skoj å få träffa henne o Elina. Det var ett tag sen sist!
Nej nu måste jag fanimej ta å duscha!

Ligger i sängen o kan inte somna!

Fan vad svårt jag har att somna. Det tar alltid 2 timmar! Jag fattar inte. Känns lite patetiskt att blogga med mobilen men men. Idag så var jag med cissi till frisören. Hon färgade o klippte håret. Blev fin fint. Trodde de skulle bli jobbigt att sitta där i 3 timmar med vincent men de gick jätte bra. I söndags så jobbade jag på Bauhaus för första gången på 8 månader. Hade sån jävla ångest när jag åkte dit. Höll på att kräkas 3 gånger innan jag var framme. O helt skakis i kroppen var jag också. Men de gick bra iallafall. Som tur är så ska jag bara jobba varannan söndag så de e inte så mycket. Nej nu ska jag försöka somna. Får se om de funkar!

nu jävlar!!!

Min kära kusin sofie ringde nyss å sa att min morbror ska sälja sin Orbitrek!!! Wooohooo....nu jävlar ska fettet bort!!!!  Vi ska dit ikväll å hämta den. Måste få bort min jäkla feta o hängiga mage en gång för alla!!!
Insåg igår att jag måste få bort den, var på bauhaus igår å skulle kolla efter ett par större byxor men med min otur så fanns inte den storleken kvar så jag hoppas innerligt att byxorna hinner komma innan söndag. Då ska jag börja jobba igen. Ska bli skojjsens. Få in lite extra pengar e aldrig fel=)
E nu har jag inte så mycket mer spännande å skriva...