onsdag

Snart e de fredag, ska bli såå skönt! Hoppas på en lugn helg, har varit för mycket nu den senaste tiden. Ylva kom aldrig idag, hon kommer på lördag istället. Kul å ha herkan här:) Lite onödigt att hon ska hämta han iag eftersom hon endå kommer på lördag ju. Hon ska ha sina grejjer i vår källare, typ 20 st flyttkartonger. Vi har ju endå ingen användning för källaren endå. Nej nu ska jag glo lite på idol sen blir de en promis med herkan!

min puppin

har fått två tänder till, dom där uppe:) Jag märkte de när jag borstade hanständer igår! Men satan vad ont de gör när han biter....ajabaja!!!
Snart kommer ylva hit, hon ska hämta herkan. Vet inte om hon sover överhär inatt. Idag när jag satt vid datan då hörde jag att vincan hade satt något i halsen, så jag fick världens panik! Han hade fått tag i ettkuvert som han tuggade på å då hade de fastnat i halsen. Men som tur var så fick jag ut de. Började fasiken å gråta för att jag blev så rädd! Men han var lugn som en filbunke, som vanligt. Usch säger jag bara. Inget kul alls.
Sorry för den dåliga uppdateringen, men har inte haft tid. O så e de väl inte en jävel som läser om mitt tragiska liv!
Jaja nu ska jag slå en pling till ylva å se va hon e nånstans! Kramis!

Life!

LIFE SUCKS, BUT I SUCK HARDER!!!!!!!

....

så sitter man här igen då å tråkar....Idag ska jag till handen, måste lämna in min mobil på lagning igen för 4:e gången! Ska se till att dom makulerar mitt abbonemang. Pallar inte ha de så här längre....
Peter e på kurs den här veckan i slöddertälje så han e hemma sen på kvällarne...tråkigt. Lilla herkules e här ska passa han tills imorrn, han e för söt lillen!
Nej nu ska jag ta å förpesta mina lungor!

god natt

Det har inte varit någon rolig helg...ja å min älskade peter hande världens bråk i fredags så han drog o var borta till lördag kväll....men nu e vi sams....det behövdes det där bråket faktist...idag så skulle ag o tessan gått på bio men jag e magsjuk...hst legat å spytt hela natten å några gånger nu på dan...inge kul alls. Hoppas på att jag mår bättre tills imorgon...e så tråkigt att ja inte får umgås med nån ju....aja jag uppdaterar lite bättre imorrn ska sussa nu...god natt era små snusmumrikar!!!





                                                            //Linda

Skulle

Ha gått och lagt mig för länge sen men kan inte sova. Ligger i sängen nu och kollar på en film som heter antichrist. Och de enda dom gör i filmen är och knullar. Helt rutten film! Trodde den skulle vara bra, men nu tror jag att jag stänger av den! De e Lars von trier som gjort den. Skit film alltså. Inget jag rekommenderar till andra. Äh nu ska jag försöka få peter att lägga sig i sängen också så jag somnar någon gång. God natt igen. Kramis

e hemma nu

Är sååå trött, skulle kunna somna här vid datan:( Det gick bra hos läkaren, fick sitta i 4 timmaro vänta. Fattar inte vad d e som tar sån tid??!!! Dom e ju för jävlans sega på sjukhus. Men det gick bra iallafall, dom tog prover o grejer, ska dit på återbesök. Men tror att de e bra provsvar iallafall. Efter vi kom hem från läkaern så träffade vi tessan i västerhaninge. Följde med henne till vårdcentralen, å där fick vi vänta oxå:P Skojjsens. Sedan så gick vi hem till henne å tog en fika o chillade. Å nu e jag hemma, ska sussa nu god natt.

Göra en tessan: -"jag vet inte hur de blir hon säger så mycket men sen så blir det inte så."
                          -"så ibland så säger hon att hon ska komma men så gör hon inte det?""

HAHAHAHAHA!!! Du e för rolig du Tessan!

Sitter

Och väntar. Är på huddinge sjukhus. Har så ont i magen. Fattar inte varför de ska ta sån tid för? Helt jävla sjukt. Hoppas på att de går fort för jag ska träffa tessan vid kvart över två. Aja men de e inte så mycket man kan göra åt saken. De e bara att vänta och vänta

Det kokar i mig!!!!

Väx upp patetiska lilla människa! Kan du inte ringa själv istället för att be din pojkvän ringa och hota?! Är du en så svag människa eller? Måste han föra din talan? Får du inte göra som du vill själv eller? Stackars sate!

ännu

ett onödigt/ointressant inlägg...men vad gör de? Jag skriver ju för min egen skull o inte någon annans....har precis kommit ut ur duschen så skönt. Ska snart ta å kolla på IDOL sen ska jag fasiekn sova. Hade tänkt å lägga mig vid 8 i går men de blev att jag somnade vid halv 12 typ....helt sjukt juh! Nu ska jag inte kolla nätet nåt mer ikväll har jag bestämt mig för så jag säger god natt redan nu!

Mormor

Har precis kommit hem från mormors grav. Hon skulle ha fyllt åt idag:( Vi tände ett ljus hos henne....

E hos mamma

Sitter och kollar på tyra banks show. De handlar om populära och impopulära tjejer i skolan. De e helt sjukt hur folk behandlar varandra. Varför inte ta vara på livet istället för att göra andras liv till ett helvete? Jag var varken populär eller impopulär när jag gick i skolan. Jag var nog mittemellan skulle jag tro. Men inte fan mobbade jag andra som dom här tjejerna gör. Vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget. Men men.

gode morgon...

Sofie ska inte komma idag, hon kommer på fredag istället, dom ska sova här i helgen:) Skojjsens. Undra vad man ska göra idag då? tror att de blir en hemma dag idag, måste tvätta o ha mig. Det e helt jävla sjukt, tre par byxor har försvunnit här hemma. Fattar inte var dom har tagit vägen:S blir snart förbannad. Jag har letet efter dom hela j*vla morgonen men dom finns bara inte!!! Vi måste ha små tomtar hos oss som snor saker från oss....

.

Ligger i sängen och försöker sova. Men jag har riktigt svårt att somna när inte peter ligger i sängen bredvid mig:-( men men finns inte så mycket att göra åt det. Han vill ju ligga i soffan och glo på tv. Aja nu ska jag sova. Hörs imorgon. Kram:-*

sorry

för inlägget innan men jag måste bara få ur mig ilskan på nåt sätt...nu känns det lite bättre iallafall:) Klockan e nu 20 över 8 å jag e skit trött....ska lägga mig i sängen o kolla på idol....för idag e de ju idol. trodde de var igår men icke sa nicke....höres sen!

lilla patetiska jävla människa

Hur jävla störd får man vara egentligen???det borde vara olagligt att vara så patetisk som du!!!! Jag frågar en enkel fråga o så gör du det till värsta grejjen??? Vad e de jag kan förlora??? de e du som gör det....äh vi mår fan bättre utan dig i vårat liv...synd bara att vincent får en mindre person i släkten...eller nej, det e inte synd om han, de e jävligt bra att han slipper lära känna nån som DU!!!! han ska fasiken inte bli som du!!! gå å häng dej....kiss my ass bitch!

god förmiddag

Hejsan!!!
Snart e Peter hemma, han ska till sös på läkarbesök. Jag o Vincan åker med han dit. Har ju inget bättre för oss jue:( Just nu så sover lillen. Jag fick han att somna i sin egen säng. Han e ju van vid att somna i vår säng. Men de ska vi försöka få bort från han. E lite jobbigt att natta han i en timme innana han somnar. Det går faktiskt fortare när han somnar i sin säng. Imorgon så ska kusin Sofie o hennes små sötungar Elina o Eddie komma o hälsa på. Ska bli skojjsens....
Nej nu blev jag plötsligt nödig:)

Idioter!

Snacka om att folk gör små bagateller till STORA problem!!!! Get a life!!! Fooor faaaan....

19.37

Gog kväll!
Det blev inte öppna förskolan idag för vi låg o sov!! Riktigt skönt må jag säga. Vi somnade vid två å vaknade vid 5. Nu ska lillen sussa å snart börjar IDOL. De måste jag ju titta på. Fan jag insåg att de e inte långt kvar tills jag ska gå å se PINK med Carro-Barro!!! Weeeeheeeee....Ska bli så jävla kul!! Lite öl o PINK, vad slår det?!?!?!?!?! INGET!
Vad ska vi hitta på i morrn tro?? Ingen aning, får se vad vi hittar på....Nej nu ska jag kolla fejjan sen ska jag se IDOL. Höres sen!

vegeterian

Tror fan jag måste bli veggo.....Inget kul alls. Får massa kvälljningar när jag äter kyckling,korv o köttbitar...Det enda jag kan äta nu e köttbullar å köttfärssås...Fattar inte varför:S

Från mobilen!

Hejsan. Nu e vi hos mamma. Jag ställde mig på vågen och jag har gått ner 3.9kg nu! Så glad. Trodde att jag hade gått upp i vikt eftersom de har varit en massa godis och fett i helgen. Men icke sa nicke! Bra bra. Så vad händer idag? Vi ska kanske till öppna förskolan idag. Får se hur de blir annars så ska vi nog bara vara här och ta de lugnt. Ikväll så stjä jag och älskling ligga och kolla på film och mysa. Men vi hörs sen. Kram

20.58

Hejsan!
Nu har tessan precis åkte hem. Vi har kollat på film o svullat i oss äppelpaj med vaniljsås å choklad tårta med grädde...fettigt värre!
Vi åkte å lämnade barnen idag...ååå guuuud vad söt lilla nellie e! Å liten e hon oxå. Imorrn e de måndag:( vill inte. Funderar på att gå till öppna förskolan. Har ju itne varit där på år å dar. Ska kolla o sussan o jennofer vill gå med. Dom har ju varit i spanien i två veckor...dom jävlarna! Jag vill oxå utomlands snart....
nej nu ska jag glo lite på tv sen ska jag sova. Tack tessan för idag...Kram o god natt!!

Älsklingen!!!

Gud vad underbar min Peter är! Jag har kommit underfund med att man kan inte få någon bättre än han. (Det var ju ioförsig ett tag sen) Han gör verkligen allt för mig. Och jag för honom. Han är det bästa som finns!

kväller...

Så sitter man här igen då!
I morse så ringde veronica o frågade om peter kunde komma o hämta barnen för hon var tvungen o åka in till bb å föda barn:) Så peter hämtade dom vid halv 8 typ. Dom åt frukost när dom kom sen så åkte peter o hämtade lukas. Han åkte aldrig till hans farmor för hon trodde att de e imorgon som han skulle komma. Så han åker dit imorrn istället. Då ska hans pappa vara där oxå så peter tar med sig vincent dit:) Skönt med lite egentid, eller jossan denize o lukas e ju här men de e ju inte samma sak:) Vi pratade med veronica förut o dom kommer hem redan imorrn. Men jag följer inte med dit när peter lämnar barnen, vi tänkte att vi åker dit senare i veckan istället så dom får lite lugn o ro dom första dagarna. Dom måste bli lite hemmastadda först innan de kommer en massa folk jue:) Kommer själv ihåg hur de var dom första dagarna. Jossan o Nizan blev jätte glada när dom fick höra att det var en lillasyster som kom....Nu längtar jag verkligen till nästa barn...Hoppas de inte tar en allt för lång tid....
Nej nu ska jag kolla på film med barnen...höres sen
Puss på rumpisen!

GRATTIS TOMMIE O VERONICA TILL LILLA NELLIE!!!!!!

Är alldeles tårögd! Lilla Nellie har kommit till världen:) Och allt gick bra......Ska bli såå kul att få lära känna dig lilla prinsessa!!!! Lycka till med er lilla familj!!!

Peter

Får åka till hans farmor själv. För jag ska vara barnvakt idag. Gud vad jag e nyfiken och nervös! Allt kommer gå så bra så:-)

fredag kväll...

Hejsan svejsan!!!
Nu e jag alldeles ensam hemma med vincent. Peter kör hem ylva till danderyd.
Idag så kom tessan över till oss vid halv 11. Vi kollade på Vi hade iallafall tur med vädret igen! Sååå rolig film. Sen så kom Peter o hämtade oss vid halv tre tiden, vi åkte till ICA MAXI o handlade. Sen så åkte vi hem, ylva kom till oss. Vi åt tacos tillsammans o softade. De e riktigt kul att vara med tessan:) Jag mådde såå illa efter maten att jag var tvungen o spy, börjar undra om jag e bulimiker eller nåt :P Jag åt bara två st halvfulla tacos. I vanliga fall brukar jag kunna trycka i mig tre proppfulla tacosar. Det måste vara tabletterna som gör det. Ioförsig så hade jag inte ätit nåt på hela dan. Så de e kanske därför.
Jag följde med tessan till vägen när yvonne kom o hämtade henne, jag var även på affären samtidigt o köpte cigg. Längtar tills söndag för då ska jag på bio o se Flickan som lekte med elden. Den verkar vara riktigt bra. Ettan e ju super bra jue:) Nu ringde Peter o sa att han e påväg hem. Vi ska bara kolla på film o ta de lugnt. Imorgon så får jag sova ut för Peter ska ta vincent på morgonen:) Ska bli såå skönt.
Nej nu ska jag se om de finns nån bra film att ladda hem. Höres sen!

22.06

Så nu e de kväller igen å dax att sova snart...
Fredag imorrn såå skönt jag älskar fredagar. Men helgerna brukar gå förbaskat fort. Inget kul alls! Skulle vilja åka till landet men de går inte eftersom vi ska till peters farmor på lördag. Å nästa helg lär de inte heller bli för då ska vi på 2-års kalas på söndagen...Så jag ska se till att vi åker näst nästa helg. Det var riktigt länge sen som vi var där...Saknar den friska luften. Å när man e där så e man ute mycket mer än när man e hemma!
Jag vill verkligen bo i hus. Hatar att bo i lägenhet. Men Peter vill inte bo i hus han tycker de e för mycket att göra när man har hus. Tråkmåns där! Peters syrra å man har precis sålt sin lägenhet för de ska köpa hus att bo i...jag vill åsså!!!

Nej nu e de bingen för min del...hoppas på att jag somnar snabbt. Orkar inte ligga å grubbla o vända på mig allt för länge.
Najts!

helt slut!

Go kväll kära blogg!
Nu har vincent precis somnat. Så vad har vi gjort idag då? Jo, vi har varit på jobbet o ätit lunch, tessan var med. Sen så åkte vi till handen, vincent somnade på bussen i tessans knä!
(vet inte hur man vänder på kortet)

När vi kom till handen så gick jag på mötet det gick bra. Tessan o vincent var i handen så länge. Sen mötte jag upp dom i centrum. Vi gick till cissis jobb o tog en fika. Gick till gina o kollade lite sen så åkte vi hem ill mig. Tessan passade vincent medans jag städade lite, snäll som hon e:) Sedan så åkte hon hem. Å nu sitter jag här o trokar. I morgon så ska vi kanske träffa tessan igen får se om jag orkar göra nåt överhuvudtaget. Är helt slut. Ylva skulle ha komit i kväll men de blev ändrat tills imorgon istället. För de skulle bli sen om hon skulle kommit idag. Men imorrn e hon ledig så då har hon hela dagen på sig:)
Oj nu börjar IDOL ska titta på de höres sen. Avslutar med ett kort från i morse när jag o vincent busade:)

Sitter

Och väntar på bussen. Är Påväg till jobbet och ska äta lite lunch med tessan och tanterna:-) Fasiken vad kallt de e ute och ändå så svettas jag. Helt sjukt! Tessan ska möta oss här i jordbro så då får vi sällskap hela vägen:-D nej snart kommer väl bussen. Men vi hörs sen! Kramis

gode morgon!

Nu e vi vakna i huset. Har percis käkat lite frulle. Idag ska vi träffa tessan i västerhaninge sen så ska vi till mitt jobb å hälsa på. Ska bli skojjsens att få träffa dom lite. Nu e de ju ett bra tag sen som jag var där.
Idag kommer ylva o ska hämta lite grejjer, hon ska äta hos oss. Trevligr, trevligt!
Pratade med en vän i går kväll. Tycker verkligen synd om henne, inget verkar gå som det ska :( Jag hoppas verligen att det löser sig! (DU vet vem du e) Det är bara att ringa om du vill prata..Love u gummz!
Nej nu ska jag in i duschen. Ha en underbar dag alla, för de sk jag ha!

18.43

Hallelåja!
Nu sitter jag hemma. Det gick bra hos läkaren...eller hon e psykolog. Det tog ca 1 timme. Åkte hem till mamma o hämtade prinsen. Sedan så åkte vi till handen o träffade tessan. Vi gick runt där lite o kollade. Hon skulle köpa skor men hon hittade inga som hon tyckte om. Hon bjöd på en fika på donken. Vi gick förbi cissi, hon hade välling där som jag hämtade...det var ganska många må jag säga..hihihi de kommer räcka ganska länge:) Sedan så kom Peter till handen när han slutade jobbet. Jag o vincent åkte hem med han. Vi har precis ätit middag, det blev spaghetti med köttfärssås. Mums! Nu ska jag natta prinsen, peter har kommit upp ur badet med han nyss så nu ska han sussa..men vi lär ju höras sen. Kram

Sitter

Och väntar. Är hos läkaren. De e 10minuter kvar tills jag ska träffa henne. Sen kan man ju räkna med 15min extra, för man kommer aldrig in den tiden man fått! Hoppas de inte tar så lång tid bara. För jag ska möta tessan i handen vid tre tiden. Ska gå förbi cissi på hennes jobb. Hon har en massa välling till vincent som står på jobbet. De e redan onsdag idag, snart e de fredag och helg:-) ska bli så skönt! På lördag ska vi ju till peters farmor och hälsa på. Vi var förbi där igår och hon hade hittat ett gammalt kort på peter på hans dopdag och Fasiken vad vincent e lik honom. Helt jävla sjukt. Jag visade kortet för mamma och hon trodde att de var vincent! Nej nu måste jag sluta, för läkaren ropar väl på mig snart! Ha de så bra så länge.

Glad

Hej. Nu e jag hos mamma. Vincent har varit jätte duktig i natt. Han sov hela natten. Min lilla prins e så duktig. Jag ställde mig på vågen här och jag har gått ner 1.8kg! Helt sjukt, tabletterna funkar ju. Är riktigt glad nu.

Natti Natti

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Ska sova snart. Saknar min prins enormt mycket. Känns konstigt att han inte ligger i sin säng här bredvid mig. Hoppas på att jag kan sova ut imorgon. Nu när jag får sova ut så kommer jag säkert vakna vid 8 imorgon bitti. Vi får väl se hur de blir med den saken. God natt gott folk!

21.12

hej!
Sitter o lyssnar på Nationalteatern- Kolla, kolla. Ganska skön musik faktiskt! Har precis kollat på IDOL. De e så jäkla kul å se nä folk gör bort sig. Men jag skäms samtidigt..Måste byta kanal till o från. Små arma stackare!
Pratade med mammsen för en stund sen, hon sa att vincent har somnat men att de tog ett tag. Han hade legat å tagit henne i ansiktet innan han somnade. Så brukar han göra på mig oxå när han ska sova...Sååå söt! Saknar han jätte mycket:) Jag som e van att ha med mig han överallt, kändes såå konstigt när vi gick hem frän pappa o mamma. Utan min lille prins:( Men jag måste försöka koppla bort han när han e där. Kan ju itne tänka hela tiden då blir jag knäpp!


Nej nu ska jag mysa med min älskling Peter. Höres imorrn...natti atti

FAN!!

Har glömt att de e IDOL ikväll...hörs sen! Tjolahopp

barnfri

Nu har vi lämnat vincent hos mamma o pappa. Han ska sova där inatt:) Det är andra gången som han sover borta i hela sitt lilla liv...Min lilla prins! Saknar honom gör jag jue....Men jag vet att det går bra. Skulle inte förvåna mig om mamma ringer om ett tag. Imorrn så ska jag till Ankaret å träffa en läkare...skoj skoj..Då ska lillen vara hos mamma medan jag e där...
Nej nu ska jag gå in på farmville o kolla lite...höres sen!

god förmiddga!!!

Morsning korsning...nu e jag pigg o vaken...vi gick upp vid nio tiden idag...var tvungen o avboka läkarbesöket...ska ju endå dit i morrn så de blir ju bra iallafall....Idag så ska ju vincent sova hos mamma o pappa...mamma var börbi här imorse o hämtade lite leksaker o blöjor. Just för att vi ska slippa dra med hur mycket prylar som helst sen ikväll....
Ska bli mysigt att bara få vara med peter helt själv. Vi ska fixa Vincents rum idag hade vi tänkt, måste ringa bror min o kolla om han vill ha garderoben som jag inte vill ha. Vi kommer ju slänga den annars...

Håller på å kokar makkisar till peter, han kommer hem på lunchen å äter...så han e väl hemma snart....nej nu ska vincent få sova middag han börjar bli lite trött....

kväller...

så nu har denna dag gått mot sitt slut....Känns som en evighet till helgen men veckorna går ju sååå snabbt! Tiden går för fort...Vill inte vara med längre:P Imorrn så ska jag till läkaren, sen så ska jag träffa tessan antagligen...mamma ska passa vincent medans jag e hos doktorn, sen så ska ju han sova där imorrn oxå. På onsdag så ska jag till läkaren igen då ska mamma passa han igen, å på torsdag ska jag på möte på dagen, på fredag har jag inget planerat, men på lördag så ska jag, peter o vincent hem till gammelfarmor, vi ska äta där å hjälpa till å tvätta fönstrerna. Hon gör såå god mat, riktig husmanskost. Så nu ska jag inte gnälla, hela veckan e planerad med saker jag ska göra. Ganska sköntfaktiskt... Ska försöka hinna träffa veronica nåt oxå innan hennes lilla bebis kommer....Nu e de inte långt kvar, ca 5 dagar som den e beräknad att komma. Men hon kan ju gå över tiden med 2 veckor oxå. Jag e helt inställd på att hon o tommie kommer få en son....Veronica har ju redan två döttrar, tycker lite synd om tommie om de blir en till tjej. Då blir de 4 tjejer som han ska bo med:P Nej då det spelaringen roll vad de blir för nåt...så länge bebben e frisk å så. Nej nu ska jag titta lite på tv sen så ksa jag sova...måste somna i bra tid ikväll..har somnat typ mellan 1-3 varje natt nu i ca en veckas tid. Å då e man ju sååå jäkla trött på dagarna...tjolahopp!!

JAG ÄLSKAR ER!!!



Ni är mitt allt...Vad skulle jag göra utan er??!!! Utan er finns inget att leva för....Peter, dej kommer jag alltid att älska du e det bästa som finns....Hur kunde jag få en så fin o underbar pojkvän som du??? Jag är överlycklig som har dig.....Snacka om att jag har haft tur....Vi ska bli gamla tillsammans<3
Jag har det alldeles för bra...Fattar inte hurjag kan må så dåligt ibland, det är ju bar för mig o tänka på allt bra jag har så e allt annat små bagateller ju...
Jag har peter, vincent, mamma, pappa, daniel, hanna, vänner, jobb
JAG ÄLSKAR PETER O MIN LILLA PRINS VINCENT!!!! VI MOT VÄRLDEN <3

blå gul fana

Sitter o lyssnar på PLUTON SVEA...sååå bra musik asså.....cissi har precis åkt hem...trevligt att få träffa henne en stund! Imorrn så ska vincent sova hos pappa o mamma. Egentligen skulle han göra de idag men mamma sa att de e bättre imorrn...hoppas hon inte ändrar sig....hon har en tendens till att göra det. Ska bli såå skönt att få sova ut på onsdag....längtar.

Är

Hos mamma. Har varit har sen kl 11. Cissi ska komma till oss när hon slutar jobbet. Hoppas på att hon slutar när hon ska sluta

Det blev

en liten godis bit, turkisk peppar....ganska gott faktiskt...jag orkar inte se klart filmen, den var faktiskt inte så bra som jag trodde:(
Fasiken vad dålig jag har blivit på att lägga in bilder...måste börja med det snart igen jue....
 på min studentskiva maj 2007

gooodis!

God kväll mina kära läsare:P (å ni e ju många...eller INTE!!)Peter var såå sugen på lakrits så han e på ICA MAXI nu å ska handla lite godis....Jag sa att han skulle köpa lite choklad, men jag känner nu att jag inte e så sugen å godis just nu:( Å de e inte bra att äta så här sent heller för den delen. Jag SKA inte äta godis...då förstör jag ju alltihopa jue:( Kan lika gärna äta de imorrn istället för då kan jag röra bort det från min kropp....
Vi håller på å kolla på en film som heter cadillac records, den verkar bra, de e en musikal-film med beyonce...jag brukar inte gilla musikalfilmer men den här verkar faktiskt ganska bra. Vi har pausat tills peter kommer tillbaka...nej nu ska jag spela lite FARMVILLE innan han e tillbaka...
höres sen!

skönt...

Precis uppkommen från ett jätte skönt skumbad med levande ljus, min älskling e bara fööör bra. Det var han som fixade badet åt mig:) Nu ligger peter o nattar vince å jag sitter här....Är helt slut i huvudet, e såå trött...Peter vaknade vid halv 2 idag den lilla saten. Tänk om jag hade fått sovit så länge? Vi åkte till Peters farmor idag, var där o fikade. På hemvägen så åkte vi förbi skogskyrkogården fr jag änkte tända ljus på mormors grav men då hade min mosterprecis varit där o tänt 2 st ljus. Men de gör inget vi ska dit igen den 23:e för då skulle mormor ha fyllt år:( Vi var förbi peters farfars grav för å kolla om gravstenen hade kommit men de hade den inte. Så den kommer nog i veckan.

Såå vad ska vi ha för oss i veckan då? Antingen imorrn eller på tisdag så ska vincent sova hos mamma o pappa. På tisdag o onsdag ska jag till läkaren. Få se vad dom säger....Ska nog träffa tessan nåt i veckan oxå. Å Cissi ska jag hinna med o träffa....Hon ska ju bara jobba till 2 på dagarna men hon brukar få jobba längre, men vi hoppas på att hon slutar 2 nån dag i veckan. Ska kanske träffa Carro. R. nåt. Det var ju nästan tre år sen som vi sågs, ska bli kul å snacka lite skit med henne:) Annars så har jag inget annat bestämt i veckan så om de e nån som vill hitta på nåt så hojta till!!!

Hej

Jag ligger hemma hos pappa och mamma i deras soffa och vilar med vincent. Han sover på mitt bröst. Så mysigt! Jag ställde mig på vågen här, o jag har gått ner 7 hekto på 5 dagar. Dom här tabletterna verkar funka:-) så bra. Peter är en tröttmössa, han e hemma och sover. Vi ska till peters farmor och fika. Om nu peter vill vakna. Nej nu ska jag ta en cigg, hörs sen.

Tycker

Att min blogg har blivit riktigt fin nu jämfört mot hur den såg ut förut. Inte för att jag har gjort så mycket själv. Men ändå. Imorgon så ska jag peter och vincent kanske träffa en gammal klasskompis till peter som heter anette. Vi ska fika. Det är ca 10 år sen som peter träffade henne sist! De e ju ett bra tag sen. Nej nu ska jag ta en cigg, sen borsta tänderna sen blir de nanna kudde. God natt gott folk!

Wanted!

Ligger i soffan och kollar på film, Wanted heter den. Angelina Jolie är med i den. Filmen e verkligen överdrivet gjord. Inte alls bra. Trodde den skulle vara bättre.

muppar

snart e de dags för vincents kvällsbad....sen e dags för han att sova.....
fasiken vilka muppar vi har omkring oss....ska föreställa vuxna människor men dom beter sig värre än fjortisar....jävla patetiska människor!

Nu har peter o vincent åkt till kick offen med hans jobb...skönt att vara lite ensamen oxå...jag ska bara ligga o lata mig hela dan....typ få skavsår i naveln eller nåt;)
Idag vaknade vincent halv 6 spännande, han vägrade somna om så peter gick upp med han vid 8-tiden sen så gick jag upp vid halv tio å åt frukost med han så jag e lite trött av mig nu....
nej nu ska jag lägga mig on the sofa....

...

orka

Sitter i bilen

Påväg hem från syrran. Är mätt som faen! Ylva kommer hem om en stund men hon drar till örebro sen.

äntligen fredag:)

Snart e Peter hemma! Jag o Vincent vaknade nyss. Hans somnade på mitt bröst i soffan o då slumrade jag också till...sååå mysigt. Det var riktigt länge sen som han sov på mig så där. Då var han ju liten.
Tror jag har fått feber, fryser som faen. Inget kul alls. å vi ska ju till Hanna sen å äta middag, tacos, ska bli suoer gott! Imorrn ska Peter på kock off med jobbet, han ska ta med Vincent dit så han blir inte borta så länge, skönt att få lite tid för sig själv, ska nog bara ligga i sängen när dom e borta. Hade kanske tänkt följa med tessan till handen imorrn men jag mår faen piss.....Hoppas på att jag mår bättre snart...Alvedon hjälper ju inte usch!

nu har vi fått börja ge vincent astmamedicin igen..han har fått svårt att andas nu igen, minn lile prins! Plus att han har fått hosta....de e helt sjukt, han har inte börjat dagis än å hanhar varit sjuk i princip varje månad sen han kom:( stackarn! Undra hur de kommer bli närhan börjar på dagis....ännu jobbigare eller?!?!?!?!?!

tröttmössa

är jätte trött men kan faen inte soma...jobbigt värre. Pratade med <ylva nyss o hon hade kommit till danderyd för en liten stund sen. Hon skulle sova där i natt. Så hon kommer hit imorrn efter jobbet en snabbis sen så åker hon till örebro å e där över helgen...De e inte mycket jag har sett av henne sen hon kom hit för 1 månad sen:(


Min mage känns jätte konstig...vet inte varför...:S

nej ska försöka sova nu...höres imorrn...

kväller...

nå!
Har såå riktigt tråkigt...ska sova snart tror jag. Har tagit lite kokilane eller hur det nu stavas..hostmedicin alltså. Har fått världens hosta, så nu kommer jag vara i de blå:) De e faen fredag imorgon veckorna går fööör snabbt nu....Lite ångest över det. Men det e alltid skönt med helg för då e min älskling hemma hela dagarna...Nu e de inte långt kvar tills december, då ska peter vara pappaledig o jag ska ta ut semester hela månaden. Då blir vi långlediga tillsammans...ska bli så kul. Då ska vi faen åka på en liten mini semester tillsammans:) Vart vet jag inte riktigt, men inte utomlands iallafall, ska kolla med moster o seppo om de ska vara uppe i kramfors nåt då, för då kan vu ju kanske åka dit o vara där ett tag. Vi var ju där förra sommaren, riktigt mysigt må jag säga...Vi var där med annika, walle o elina....
Men vi får se var vi gör....

Nu e Ylva i Tierp, hon  hennes kompis skulle åka dit o hämta en säng till deras lägenhet, så hon kommer nån gång i natt. O imorgon så ska hon åka till Örebro på kräftskiva, fattar inte hur hon orkar fara runt så mycket som hon gör??!!
Nej nu ska jag olla fejjan å lite sånt sen blir de kudden.
natti natti era snusmumrikar!

walking in memphis!!!

Fasiken vad han sjöng bra...kalle tror jag han hette....eller?? han gjorde den låten riktigt bra asså!!!

inte behövs de någon rubrik, eller???

har såå tråkigt....är så jävla sugen på nåt men vet inte vad, o för den delen så ska jag fasiken inte äta efter kl 18.00 på kvällen, onyttigt! Såå vad händer i helgen? Peter ska på kick off med jobbet på lördag å jag kanse ska till handen med tessan. De e ju haninge dagen då...men vi får se hur de blir....vet inte riktigt ännu....å imorrn ska vi till syrran o käka tacos...mums! de e idol ikväll de måste man ju titta på jue:) Så j'äkla kul när folk gör bort sig må jag säga hahahaha...nej ska lägga mig i soffan å få skavsår i naveln;)

Vincent

Har fått ögoninflammation:( när ska skiten sluta...tycker han e sjuk hela j*vla tiden...såå jobbigt. Idag så har tessan varit här hela dan, har kollat på vi hade iallafall tur med vädret igen...Såå jäklva kul film, ett måste om man inte har sett den:) Vid tre tiden så var vi på vårdcentralen, vincent tar sig för öronen hela tiden så jag trodde han hade ont, men det såg bra ut, men han har ögoninflammation, ögat bara rinner hela tiden å så e ögat rött....Efter de så gick vi till kebaben å dela på en pizza...mätt som fan blev jag....sen så körde vi hem tessan å nu sitter jag här å ruttnar...Min j*vla förkylning försvinner aldrig...jobbigt..
Fy fan vad det luktar BAJS här..tror att kattfan har bajat...sååå äckligt...nej nu ska jag glo lite på fejja...höre sen!

skaaaaa

Fasiken gå å lägga mig....god natt på er....hoppas på den bra natt nu....natti natti

Åter igen ett onödigt inlägg.

Ligger i soffan och kollar på NCIS med peter. Ylva e Påväg hem nu. Hon borde komma när som helst! Imorgon måste min bästa vän motivationen komma. Längtar;-)

Jag fattar inte

Hur man lägger in låtar på bloggen...kan nån förklara hur man gör???? jag måste fan vara en efterbliven mongo...HAHAHAHAHAHA

onödigt inlägg....

har riktigt tråkigt...så därför skriver jag detta onödiga inlägg....vincent sover o peter hänger tvätt, själv sitter jag här å ruttnar....Jag har blivit värsta blogg-nörden....hahaha....fattar itne hur jag kunnat blivit det. För när jag började blogga för ca 1 år sen så hatade jag alla jävla blogg-bimbosar som skriver en massa skit, men min kära kusin Annika fick mig till det hära...Å nu e jag en sån där blogg-bimbo. Eller "bimbo" kanske inte e rätt ord, för en bimbo e jag ju inte. Inte enligt mej själv...Jag skriver ju inte om mode å en massa annat skit som dom "stora" blogg-människorna gör....tillexempel det där med "dagens dresscode". Väldigt larvigt tycker jag....Snacka om att vara egenkär...Stackars patetiska jävla människor....hihihihihi.
Nä dags för att nanna kudde...Imorrn ska jag träffa Tessan igen:) ska bli skojjsens!
Natti natti era snusmumrikar!!!





                                                                             //Lindusbindus!

hahahaha

Fasiken vad roliga killarna var i Idol....jag trodde verkligen dom var nervösa...hahahaha....skit-kul när han sprang in i dörren....snacka om att dom kommer vara skolans tuffaste killar:)

en heldag med tessan!

Idag så kom Tessan till oss efter skolan, sen så åkte vi till Handen, gick till Cissi o fikade. Sen så gick vi runt lite i butikerna, jag hittade inte ett skit att köpa, så de blev bara lite underkläder. Cissi kom sen efter jobbet, kul å få träffa henne:) Gick till BR leksaker o köpte en present till Kevin som fyller 2 år snart å så fick vincent en liten leksak oxå....
Läkaren ringde idag å sa att hon hade skrivit ut Reductil till mig. Förhoppningsvis så kommer jag gå ner ca 4kg i månaden...Hoppas på de bästa, ska börja äta dom imorgon. En om dagen.

Petr kom å hämtade mig o vincan efter jobbet, åkte till ica maxi å handlade lite, så vi kom hem för en liten stund sen...Är så jävla dunder förkyld nu...de suger lite:( Funderar på å lägga mig i ett bad sen blir de Idol sen sängen. Men jag kommer nog skriva lite senare..ha de så bra så länge...

Tack Tessan för idag:) 

...

Sitter här å tråkar...ska snart in i duschen...ylva har precis åkt till jobbet..Therese kommer sen när hon slutat skolan...ska bli kul å träffa henne....vi ska baa vara ine för vincent e inte helt hundra än. Vi ska ju endå ut sen när vi ska åka till peters jobb...nej nu ska jag ta lillen...hörs sen. Kram på er

God natt

Ska lägga mig i soffan nu med timån och sova. Sov så gott era snusmumrikar!

min älskling

Guuud vad jag älskar min Peter...han e för underbar. Han kom precis hem med en bukett jätte fina rosor...Älskar dig hjärtat!

kollar på idol

Stackars tjejen som grät för att hon var sååå nervös.....tycker verkligen synd om henne...MEN hon hade en riktigt bra sångröst.....bäst hittills....Ska fortsätta kolla...höres sen

Sitter o väntar på ylva o cissi

Nu e både Cissi o Ylva påväg hit. Lilleman sover o jag sitter här o lyssnar på FEVEN "Dom tio budorden". Vad nostalgisk jag blir....Flera år sen som hon var "inne". Det var på den gamla goda tiden, hahahaha...Fasiken vad kul jag har haft i mina unga dar! Jag säger bara det: Ylvas mammas vin:) Ikväll så ska jag o Ylva ta o dricka lite vin, ska bli skojjsens. Peter ska göra nåt extra jobb åt en kompis så då får han en liten slant:) Han sa att jag skulle få en liten del av dom så jag ska åka o handla lite underkläder imorrn tror jag, beroende på hur vincent mår.

Nej nu ska jag kolla lite på fejjan...hörs sen!

IDOL

Idag börjar idol....Ska bli jävligt kul å se när folk gör bort sig..hahahaha! Jag fattar inte dom som söker dit som verkligen suger, dom gör ju verkligen bort sig. Tänker dom inte på nära o kära? Tycker synd om familjerna som oxå får känna sig dumma.....O dom som verkligen tror att dom kan sjunga men inte kan det, blir ju verkligen ledsna hahahahahaha....Stackars små jävlar...Ska blikul o titta på de ikväll...

lillen e trött

Dags för en förmiddagsvila för lillen o mig....återkommer senare..

god natt...

dags att lägga sig i bingen nu...hoppas på en bra natt....god natt på er//Lindusbindus

min älskling e sjuk:(

Stackars lilla Vincent, han e jätte förkyld....Blir så ledsen när han e det. Man känner sig så maktlös när han får de jobbigt att andas...Min lilla plutt <3 Hoppas på att han blir frisk snart...Men de tror jag inte för han brukar vara sjuk i ca 2 veckor på raken...Älskar dej min lilla prins!

Jag älskar SVENSK musik!!!!

Jag sitter och lyssnar på riktigt bra musik! Just nu så e de det SVENSKA bandet ULTIMATHULE med låten NU GRÖNSKAR DET! Sååå bra musik dom kör....Dia psalma är en annan grupp musiker som e riktigt bra...Älskar  SVENSK musik....Så e de bara....O ni som tycker att dom e rasister eller tycker att jag e de som lyssnar på deras musik kan hoppa från en bro eller nåt:)

En låt som Thule har gjort som heter För fäderneslandet är en låt som jag aldrig kommer att glömma....Den hade vi på min kusins begravning...den e bara så sann...Ska själv ha den låten på min begravning...Varje gång jag lyssnar på thules låtar så tänker jag alltid på kisin vitamin:) Miss ya!

Film!

Här kommer en tio-i-top lista på filmer som jag tycker är bra!

1. The hunting in connecticut- Verklighetsbaserad skräckfilm!

2. Remember the titans- Verklighetsbaserad film med Denzel Worshington

3. The girl next door- Verklighetsbaserad film om två syskon som blir utsatta för våld av deras faster och kusiner.

4. American history X- Film med Edvard Norton, handlar om rasism.

5. Inglourious bsterds- Action med Prad Pitt, grymt ba film om andra världskriget!

6. Vacancy 1-2- Amerikansk skräckis (typisk amerikansk film)

7. Hostel 1-2- Filmer som Quentin Tarantino har regisserat, handlar om ungdomar som stannar över på ett hostel som de trodde var bra men som verkligen inte e de. Skräckis!

8. Reststop- Amerikansk skräckis

9. Street kings- Action med Keanu Reeves

10. Yesman- Komedi med Jim Carrey, asrolig!

snark!

Ylva kom precis hem igen:) Jag sitter här å ruttnar...är sååå trött men kan fan inte sova:( så jobbigt! Klockan e fasikenhalv tolv jue...Orkar inte meddet här med att ja itne kan somna i tid på kvällarna, å jag som skippade att vila på dan just för att jag skulle kunna somna ikväll...Men det var ju inte till någon hjälp!

Kan nån snälla slå en gjutjärnspanna i huvudet på mig så jag däckar??!!!

tråkigt:(

Har så tråkigt...blä....men snart kommer ylva...de blev ändring angående att hon kulle sova i sin lägenhet:) kul för mig, men tråkigt för henne.

Nu sover lilleman, skönt! Hoppas han sovr bra inatt....Skulle vlja ha e hel nad där han sover ända tills klockan 10 men de kan jag glömma på ett par år framåt:) Kanske återkommer sen ska ta en cigg nu sen in i duschen!

hemkommen!

Hallelåja!
Nu e vi hemma från Södertälje...vi hade det trevligt igår kväll....Satt på ballen ospelade spel hela kvällen! Känns att man rökte igår kväll....Usch! Är väldigt trött...somnade vid 5 tiden i morse, fattar inte varför...Men de e ingen ide att vila nu för då kommer jag definitivt inte kuna sova i kväll..

Resten av dan blir väl lugn...ska kolla på film ikväll medmin älskling:) Ylva åker till Danderyd idag å ska sova i sin nya lägenhet. Men hon kommer på tisdag o å ska vita o dricka lite vin o snacka skit. Skoj, skoj!

Lite bilder från helgen:

kimi o vincent




 vi leker i sandlådan:)

 på barnadiset



nej nu ska jag kolla in fejjan en stund sn ska jag laga middag:)

Är hos kusin jonna!

Sitter i södertälje hos jonna. Har precis nattat vincent. Hoppas han sover bra i natt. Han har ju sovit lite skumt den senaste tiden. De blev inget folkrace idag. Peter vägrade vakna. Så jag tog med barnen ut till parken. Peter kom dit efter ett tag. Han gick upp vid halv tolv idag! Fan vad trött han har varit. Vi tog oss till högdalen till barnadiset så barnen fick leka. Dom hade barn-loppis där. Vi köpte lite kläder och en nalle puh sackosäck till vincent. Fick ganska mycket för 200kr. Sedan så åkte vi hem och åt middag och vilade lite. Sen så åkte vi hit. Vi ska väl bara ta de lugnt sen ska vi sova. Imorgon så ska vi kanske åka och fiska. Men vi hörs imorgon. Ska ta en cigg med jonna!

irriterad

på Peter som ligger helt jävla utslagen på soffan...har försökt väcka han i en timme nu men han vägrar att vakna...han ska fan imig sluta äta värktabletter....han blir en helt annan människa då!!!!!!!

Vi som skulle på folkrace med barnen idag...verkar inte bli något av de:(

börjar bli dunderförkyld=(

Inget kul alls....fiii faaan! Idag har vi inte gjort så mycket. På förmiddagen så var jag och barnen ute i parken å lekte...Sen gick vi in o gjorde lunch, therese kom vid två tiden. Hon åt med oss. Sedan så gick vi ut i parken igen...gick runt lite o pratade..Tror Vincent kommer ihåg henne trots att det var ett bra tag sen som vi träffade henne=) Hon åt middag hos oss oxå, de blev onyttig pizza till mat=) Peter körde precis hem henne. Å jag sitter här med min rinnande näsa...inge kul, hoppas bara att vincent inte blir sjuk nu igen, de skulle vara lite jobbugt. Det var ju inte länge sen som han var sjuk. Nej nu ska jag glo lite på tv sen blir det sängen för min del!

Barnen e här

Jag peter och vincent var i södertälje idag och hämtade kimi och sanna. Dom skulle komma imorgon egentligen men jag vill ha dom idag. Har ju inte så mycket annat för mig om dagarna. Imorgon så kommer therese hit och ska leka med oss. De ska bli kul att få träffa henne. De var ju ett bra tag sen sist! Nej nu e de najts för mig som gäller. Barnen sover redan. God natt gott folk!

Läkarbesök idag.

De gick faktiskt ganska bra på vårdcentralen. Trodde jag aldrig. Har ju problem med vikten. Inget har hjälpt så jag e ett sånt där fetmaoffer. Kan inte fatta att jag har gått upp 35kg på 5 år! Att jag låtit de gå så här fattar jag bara inte. Jag e ju helt jävla skadad. Förr tänkte jag på feta människor att "varför gör dom inget åt saken för" nu fattar jag "dom". Men till saken hör iallafall att jag ska lämna blodprover på måndag så ska dom kolla så att jag e fullt frisk annars. Sedan så kommer jag få något liknande senecal fast de heter något annat. Och om inte de hjälper så blir de tyvärr en operation i slutändan! Jag tycker att om de skulle hjälpa mig att må bra då e de fan värt de. Skiter i vad andra tycker! Så de så.

Jag ska

Bli bättre med städningen och tvättningen här hemma. Känns som om peter e värsta hemmafrun fast de borde vara jag som e de. Stackars peter. Han e ju bara för underbar! Jag älskar honom av hela mitt hjärta. Jag ser ju att de e stökigt här men motivationen är på botten. Visst att jag tvättar varje dag men de e ju fortfarande stökigt här. Nej nu jävlar LINDA nu får du ta och skärpa dig! Nu får de lov att bli ändring på de hära!

Me like

The säng! Dags att nanna kudde. Snart e de fredag

nu har hästarna

galopperat hem till stallet igen phew! Så nu funkar datan galant men den har fått vissa defekter...men de gör inget....

ikväll så har jag kräkits två gånger, har mått illa i tre dagar nu så jag var tvungen att köra hen hela handen i halsen...sååå ofräcsht! Men jag var tvungen för att må lite bättre....trodde jag ja, inte fan blev de bättre efter det.....Spydde ner hela toan. O jag som har städat i badrum o toastol o allt...Fick göra rent toan igen efter mina bravader....känns som om jag skulle behöva spy igen men de e såå äckligt att jag hoppasatt jag slipper göra det.

Imorgon ska jag till läkaren på vårdcentralen, hoppas att jag får nån hjälp därifrån, hoppas på en remiss tillen dietist i allafall:) Sen när Peter harslutat jbbed då ska vi dra till södertäle för att hämta sanna o kim...dom skulle egentligen komma på fredg men jag sa att jag vill att dom kommer imorrn istället..har ju endå inget bättre för mig om dagarna...Å så e ju Sanna o Kimi jätte bra barnvakt åt Vincent:) Så jag kan slappna av lite iallafall....Dom e ju så duktiga´. På lördag ska vi antagligen på folkrace med barnen...de tycker dom nog att de skulle vara kul i jul=p

Nej nu ska jag ta en god natt cigg o sedan hoppa i sängs....god natt gott folk.

Trojanska hästar

Era jävlar. Måste ni galoppera in i vår dator så här? Så tråkigt att inte kunna använda datan bara. Tur att man har telefonen så man kan ha lite koll på vad som händer.

Mysigt.

Nu ligger lillen och sover. Har haft en mysig dag med vincent. Peter har personalmöte på jobbet. Jag har myst med vincent hela kvällen. Vi har ätit middag tillsammans, badat, läst saga sen så nattade jag honom. Har inte riktigt insett hur bra jag har de förrän nu. Min lilla skruttibangbang e ju bara för söt.

Linda rosing

Ligger i soffan och kollar på gamla big brother med rosing. De var fan nog de bästa av alla big brother som jag kollat på. Helt sjukt att de e 6 år sen som de gick på tv. Ganska kul faktiskt.

dagens rabalder...

Imorse så kom mamma upp hit o hälsade på. Morgonpigg som hon e....Följde med henne hem en stund för att senare dr till Västerhaninge för att träffa Mickiz o lilla Elias. Hon e en kompis frn när jag gick på Berga naturbuksgymnasium. Hade ite träffar henne på sisådär 5 år. Det var verklifen skoj at få träffa henne o hennes nykläckta bebis. Han e 2 månader...Såå söööt! Vi var i vh i någr timmar, fikade på paus bagarstuga sen så gick vi runt lite bara...Skönt.

Imorgon har jag inget bestämt...får se vad som händer....hoppas på något iallafall...
ska sussa nu eller snart.God natt!

har inte kommit i säng än

men nu jävlar måste jag soooova god natt

ska väl sova eller nåt...

de e ju faktiskt ganska sent så god natt gott folk!