ÅGREN/LYCKA!!!!

LILLEN ÄR TRE DAGAR PÅ BILDEN....







MINNS DEN BILDEN SOM IGÅR!

NU E HAN 1 ÅR Å E EN LITEN BUSPOJKE!


Tänk vad tiden går snabbt!! Jag hinner verkligen inte med. VINCENT börjar på dagis om tre månader o då börjar jag jobba på heltid! Nu börjar verkligheten komma krypandes.
Det här året har rusat iväg, å det är där som ågren kommer in i bilden! Har ångest över att jag inte tycker att jag tog vara på tiden när han var liten ordentligt men ändå så e jag SÅ LYCKLIG som får se alla framsteg han har gjort under en så kort tid. Han är verkligen min lilla prins.
Idag så har han börjat lära sig hur man gör med klossarna som är runda,fyrkantiga,trekantiga o stjärnformade, sådana klossar som man ska lägga o hål som passar till dom. Han e såå duktig! Men jag tycker han har lärt sig de väldigt tidigt om man jämför med andra barn. Han harlärt sig såå mycket nu bara på de senaste tre veckorna.....Nu rullar de verkligen iväg.....

JAG ÄLSKAR MIN LILLA PRINS VINCENT!!!! DU ÄR MAMMAS LILLA SKRUTTIBANGBANG!!!

lördag....

Idag var vi på elias dop....jätte fint var de, sen var vi i handen o köpte en björnfitta till vincent....Jätte söt blev han i den. Sedan så åkte vi o hämtade tessan va hos oss o åt middag, de blev tacos. Mums! Hon åkte hem för ett tag sen. Nu ska jag lägga mig o läsa tredje boken i twilight sagan. Kan inte hålla mig tills filmen kommer så peter löpte den till mig. Peter o vincent ligger o sover....Sorry för de tråkiga inlägget men orkar inte skriva. Ha de!

Fredag

Idag så var jag och vincent i haninge centrum och träffade söta tessan. Vi åt lunch på Paus. Blev pastagratäng med kyckling. Gott faktiskt, jag och tessan har bestämt att de aldrig mer blir mcDonalds! För de första så blir vi alltid dåliga i magen o för de andra så e de ju bara luft i maten! Sedan så gick vi runt och kollade lite, köpte en ögonbrynspenna på hm. Var på apoteket och bunkra upp med alvedon och nässpray samt köpte medicin till en annan sak också. Hoppas på att de går över snart. Peter hämtade mig och vincent efter han slutade på jobbet. Åkte till city gross och handlade lite sedan så åkte vi till sko kanonen och köpte vinter kängor till vincent och ett par gympaskor till mig. Mina andra läcker ju in vatten så fort jag går ut! Så dom ska slängas. Sen så åkte vi till vega baren och åt middag. Onyttigt jag vet, men gott. Har köpt doppresent till lilla Elias. Anna och pär ska ha dop imorgon. Ska bli kul att träffa kusinerna igen. Idag så jobbade peter sista dagen på jobbet. Nu e han pappa ledig i två månader. Ska bli skönt att få vara med hela familjen. Förresten Vincent har fått DAGISPLATS! Fick brev hem i veckan att han hade fått plats på ett dagis i västerhaninge men vi tackade nej till den. Kevin har gått där och de var inget bra dagis. Så dom hörde av sig dagen efter och sa att de fanns en ledig plats på blåsippan! Det ligger precis utanför oss, 30 sekunder här ifrån så vi tackade JA till de dagiset. De känns bra tror jag. Blåsippan har blivit mycket bättre än var de var förut så vi har nog gjort ett bra val. Men nu kommer ångesten krypandes, ska börja jobba om 3 månader. Inge kul de inte. Men man kommer väl in i de ganska snabbt. Nu blev de ett långt inlägg. Ska fortsätta kolla på good will hunting. Sedan e de god natt för mig som gäller. Så sov så gott. Puss och kram L!

Konstigt

Vet inte riktigt Vad de e med mig nu. Allt känns bara så konstigt, jobbigt faktiskt. Har pratat med x men x verkar inte förstå. De e som att prata med en vägg! Har sagt de till x men de går in i ena örat och ut genom andra. Orkar inte snart, men jag står kvar iallafall och kämpar så gott de går! Hoppas på förändring inom en snar framtid. Vill ju känna mig älskad och uppskattad. Får se hur de går på den fronten.

Twilight new moon

Kom precis hem efter att varit på bio med Cissi och niklas på heron. New moon är en riktigt bra film! Längtar tills den tredje kommer. Kommer nog inte orka vänta så länge så de blir väl att jag köper boken och läser den. Den får 10lindusbindus av 10Lindusbindus! Ni måste se den. Vad tycker ni om den som sett den? Kommentera gärna. Nu ska jag Sussa. Natti Natti!

fan

Har insett att jag e skelögd! Fan vad jobbigt!

NU HAR MIN PRINS FYLLT HELA 1ÅR!!!!!!



Nu är Vincent inte liten längre....han börjar bli en stooor pojke nu, han ska ju snart börja på dagis/dagmamma!

Helgen var riktigt lyckad. I lördags så var mamma, pappa, hanna, daniel, annika, walle, elina, cissi, elias, angelica, kimi, sanna, gammelfarmor, emil, marie o peder här...Så det var full rulle hela dagen! En massa presenter fick han oxå, han fick en synth, bara så du vet MARIE så fyller eran lilla oxå år:P Sedan så fick han pussel, klossar, pyjamas, tröja, lekanka, nalle puh tavla, nalle som snarkar, pippi långstrump film, pengar, trisslott, play to learn pryl som låter o en gående hund!!! Han blev jätte glad för alla presenter men de blev för mycket i slutet då han inte visste vad han skulle ta vägen bland allt papper o alla leksaker.....
 den låter nåt fruktansvärt...men de e han värd


fick en blinkande o l¨tande anka av gudmor cissi


elina har tydligen lärt sig att klättra på stolar...stoor hon blivit!!!

jag slet som faen med den där hela morgonen:P Nej, tack CISSI för att du kom med den jätte fiina tårtan


dom här gjorde ja o peter tillsammans fina va?!?!
                                             dom var jätte goda!




på kvällen när alla hade gått hem, då ville vincent mysa med gudmor cissi



Tack alla för att ni kom på hans stooora dag...de betyder oerhört mycket för oss!!!!! o Vincent tackar jätte mycket han med för alla presenter......


I söndags så kom de litefler folk. Niklas, chribba, linnea, kevin, therese, jenny, yvonne, jonna, jani, sanna o kimi. Så då fick vincent ett jätte gulligt tiger set (nallepuh) med body o byxa av yvonne, jenny o tessan. Sen så fick han en tomte dräkt av erika, jätte söt, hade tänkt köpa en till han men nu slipper vi de tack erika! Sedan så fick han en play to learn låda med en massa klossar o siffror o grejer av chribba linnea o kevin, tack så hemskt mycket.... Efter att alla hade gått så kom Veronica, nizan, jossan, tommie o nellie...Av dom fick vincent ett par nalle puh strumpbyxor, jätte söta, en tröja med musse pigg en spöket laban byxa o en spöket laban body!!! Tack såå mycket...I morse när jag satte på vincent nalle puh strumpbyxorna så blev han helt faccinerad o glad när han såg att de var nalle puh på båda fötterna....såååå söt han e alltså!!!

jag älskar dej min vincent!!!!

God natt!

Idag fyller vincent 1år! Tänk Vad tiden går snabbt. Hela dagen har varit fullspäckad med bakning, kalas, tårtätande och presentöppning! Hur trevligt som helst. De var 18pers hos oss! Lite trångt men de fick gå ändå. Kommer lägga upp bilder imorgon kväll eftersom vi ska ha kalas imorgon också:-D då kommer de ca 15pers hit. Ska bli kul. Vincent har precis somnat. Så nu ska jag lägga huvudet på kudden och Sussa. Hörs imorgon. Puss på rumpan!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNN!!!!

Har varit såå jävla trött hela dn, har inte sovit en blund i natt. Så när jag kom hem idag efter att jag träffat therese så gick jag o la mig kl 18.00...Somnade som en stock. Vid 20.00 så kom peter in o väckte mig den jäääveln!! Han skulle hämta en bil som vi ska låna. Efter ca 30 min så vaknade vincent o peter var så klart inte hemma så då var de bara att gå upp å hämta han å lagga vincan i vår säng å sen kunde jag inte somna om igen!!!!! Så nu sitter jag här å e hur jävla piss som faen!!!! Så kan ju räkna med att jag kommer vara vaken till typ 3 i natt......Om peter hade varit hemma när jag vaknade till liv då hade han nog fan åkt på en smocka på vänster kind! Tur att han nite var hemma då.......Aja nog om det...


I morgon ska jag till dietisten i vendelsö...Peter ska med dit han med, mamma ska passa vincent medans....Efter de ska vi till maxi måste handla allt inför kalaset till helgen...De e inte så mycket men lite ingredienser till bullbaket behövs plus lite ballonger å annat smått å gott.....
Nej nu ska jag ta o spela lite UNO o tönta mig på Fejjan!

Har legat i sängen

Sen kl halv tio och inte fan har jag somnat och nu e klockan 00.49! Tänkte att jag skulle somna till en film så jag satte på changeling med angelina jolie men icke sa nicke! Peter ligger bredvid mig nu och snarkar för fulla muggar, vill också! Funderar på att ringa läkaren och se om jag kan få sömntabletter utskrivet för de här e fan inte kul!

ROBERT PATTISON!!!!

Wooohoooo säger jag bara...Jävlar vad han e het har jag kommit under fund med nu. E jag lite efter kanske?!?!?!?! Äh whatever! såg Twilight för nån dag sen, var ju ett bra tag sen sist, å jag säger bara de. han e ju värsta hunken!!!
Om jag någonsin skulle få ett tillfälle med han då hade jag tagit den direkt, hade inte ens fråga peter!!! Inte för att det tillfället någonsin skull koma men drömma kan man ju göra:P HOT, HOT, HOT!!!!

Man blir ju nästan våt i byxan:P Visst att jag har hört hysterin om han när filmen kom meninte fan såg jag hur het han var då, men nu jävlar!!!
Ska snart sussa, hoppas på att jag har en fin, fin dröm om han!!!

grå, gråare gråast!

Fasiken vilket trisst väder....jag ruttnar verkligen snart...man sitter ju bara inne hela jävla dagarna i ända...verkligen trisst!
I dag har cissi varit här, hon åkte precis....så jag sitter här å ruttnar...snart växer det mossa på mig:( Nog om det tråkiga...


På lördag så FYLLER VINCENT 1 ÅR!!!!! Fasiken vad tiden har rullat iväg.....Satt o räknade på hur många som ska komma på lördag å de blir 33 st om anna o familjen kommer, har inte hört något från dom men de ärks väl om dom kommer eller inte, ska nog ta o slå en signal till henne imorrn o kolla.....Jag fattarbara inte var alla ska få plats...förhoppningsvis så kommer inte alla på en o samma gång....Man får väl sitta på golvet:P Finns det hjärterum så finns det stjärterum! Så på fredag blir de lite bakning o sånt inför helgen, vi ska ju ha kalas på söndag oxå.....Blir mycket tårta må jag säga....

Nej nu ska jag laga lite mat...är vrålhungrig har bara ätit två knäckebrödsmackor kl 9 i morse....så hungrig e jag som bara den!

PS.håller på å laddar ner Twilight new moon, hoppas på att de e en bra kompia, ska se den i kväll.DS

Helg!

Lördag idag och peter jobbar. Dom har däckbytardag på jobbet. Jag och vincent e hos mamma och pappa. Hanna e Påväg hit. Ska bli kul att få träffa henne. Blir att vi e här ett tag. Sen ska jag hem och göra mig i ordning. Peters kusiner fyller 30år idag! Så vi ska på fest sen. Ska möta peter i handen vid kvart över tre. Hoppas på att de blir trevligt. Men de blir de nog. Ska bli kul att få träffa lite folk. (Vissa av dom iallafall.) Nej nu ska jag umgås lite med folket här. Hörs sen. Puss och kram!

P!NK FUNHOSE KONSERT!!!!!

Så har man varit på P!NK...Vi var på globen redan vid halv 6. Gick på en krog o tog två öl sedan var de dags för insläpet. Väl inne så gick vi på puben där inne o tog en öl till:) Jag blev fasiken små full på 3 öl.
Förbandet hette EVERMORE har jag för mig, vet inte vilka de e en de var nåt rockband. inte riktigt min smak. De var lite för senat pga ljudet fick vi höra men när hon väl kom in på scen så rockade hon loss som bara den!!!




insläppet



Bilderna blev inte värst bra så jag filmade mest. Men vet tyvärr inte hur an lägger in filmer...Vi hade jätte bra platser, vi satt mittemot  scenen å såg hur bra som helst. Men visa att nästa gång om hon skommer så ska vi ta stå platser, men vi kommer inte sitta utanför hela dan utan gå dit när de e insläpp....För man kommer ju se bra endå. Hon körde en massa gamla låtar mixat med hennes senaste, o de var riktigt bra för hennes äldre låtar e ju grymt bra dom med!

Jag tycker hon var riktigt grym men jag blev väldigt besviken på att hon inte sjöng SOBER!!! De e en låt som jag verkligen älskar men inte fick se henne framträda den...Men annars så får hon 15+ av 10+!!! Hoppas verkligen på att hon kommer igen med sitt nästa album!!! Can't wait!!!!

måndag

Idag så var jag o vincent med mamma till coop, hon köpte lite presenter till vincent, han fyller ju 1 år om 2 veckor!!! Sedan så åkte vi till gunvor o hälsade på. Var där ett tag sen så åkte ja o vincan till malin. Hon gjorde naglar på mig, jag e hennes försökskanin:P Jag åt middag hos dom, de blev tacos såå gott. Sen gick vi till daniel, peter var där han åt middag hos honom. Sedan så gick vi hem. Å så klart så gick ena tum nageln av!!!! Fan! Men malin ska fixa den i morrn. På morgonen i morrn så ska ja o vincent åka till hannas jobb o hälsa på sedan blir de hemmet o tagga inför PINK!!!!! ska bli såå jävla najs med ett par öl o sedan se henne!!!! Jag kommer nog uppdatera imorrn kväll när jag kommer hem med lite bilder o så från konserten!!

PARANORMAL ACTIVITY

Hejsan!!!!
Nu ett litet filminlägg....Jag laddade ner PARANORMAL ACTIVITY i förrigår. Den blev klar i går, så jag bunkrade mig i sängen med cola o chips o mitt gosiga täcke....Filmen var riktigt bra, tyckte inte den var så läskig som alla säger. Mest spännande, ju längre in i filmen jag kom desto mer spännande blev den, ville veta vad som skulle hända. Det var ju riktigt hemskt för tjejen som var utsatt för allt, men jag förstår samtidigt hennes pojkvän som ville hjälpa henne. Jag blev inte skrämd alls, men sedan när jag skulle sova så var det ett helvete. Jag har vaknat varannan timme i princip å de har inte varit kul!!!
Men jag kan verkligen REKOMMENDERA filmen till er som gillar spöken/andar/demoner....Säger bara det EXORCISTEN släng dig i väggen för här kommer PARANORMAL ACTIVITY!!!!!

Grymt bra film MEN lite läskigt när man ska sova!!!



OBS!
Om du inte vill se hela filmen sök den på youtube.com så får du se en liten snutt av den iallafall!!!OBS!

helg!!!

Shooo allihopa....å ni e ju många:P Idag så har jag jobbat, fick vara i driven en timme på morgonen sen gick jag upp till stora huset o hade kids club med annelie o annelie. Hände inte så mycket där, hade typ 10barn mellan k 10-15. Sedan så fck jag ta en kassa mellan tre o kvart i 4. Sedan så hämtade per mig. Åktehem o gjorde mig i ordning, sedan så åkte jag, peter o vincent till Yvonne, hon fyllde ju år i måndags, så dom bjöd på mat paj, jätte goooda o efterrätt å lite viin!!! Så jag e lite lullig nu må jag säga. Ska sussa snart, ska ju upp o jobba imorrn med....ska bli skojjsens:)
Hade det jättetrevligt hos yvonne, jenny o tessan....
Nej nu blev det ett onödigtinlägg....

bloggpaus

Sorry...orka.....trött....på....allt!!!!

helgens bravader

Hejsan!!!!
I fredags så lämnade vi vincent hos cissi o björn vid 5 tiden. Han sov där eftersom vi åkte till min morbror på halloweenfest. Jag öppnade min första öl kl:17.00 Sååå jäkla gott var det!!!! Vi hade de skit kul. Peter däckade ioförsig kl kvart över nio, precis som jag trodde att han skulle göra den lilla sparveln!
Fulllirull blev jag som satana! Tack Ylva för dom goda ölen!


jani andreas o morbror

party party!!!!

På lördan när jag vaknade var jag ganska så bakis...inte vidare kul kan jag säga. Peter hade tappat bort bilnycklarna....så han fick låna ett par extra nyckalr av pär som tur var, sen så åkte vi å hämtade vincent hos cissi o björn...Han hade var it jätte snäll....hade sovit hela natten o så. Sedan så åkte vi hem å bara tog de lugnt....I söndag så jobbade jag hela dan...var skit nervös eftersom jag jobbade i stora huset men de gick hur bra som helst.....
Fan nu har jag blivit riktigt fest sugen nu efter helgen...hoppas på att de blir nån fest snart igen....Nej nu ska jag ta o glo lite på tv'n..