god kväll!!!

Så, förra helgen var jag, peter, vincent, sofie o johan på landet. Hur skönt som helst, fint vädervar de oxå. På lördagen så grillade vi, drack o spelade kubb..hur mysigt som helst. Vi åkte hem på söndagen, de var riktigt skönt att komma hem å ta en lååång dusch! Den här veckan har ja inte gjort någe speciellt. Idag var ja o vincent med mamma till hennes jobb o hälsade på. Hon skulle på fotvård så då hakade jag på. Jo förresten jag fyllde ju för faen år i tisdags...blev 24 år ung eller hur man nu ska se på saken. Men det var igår som mamma, pappa, daniel. hanna o cissi kom o fikade hos oss. Fick en parfym av cissi (lacoste) den luktar riktigt gott, sen fick jag två par jätte fina örhängen av mamma o pappa. Av hanna fick jag presentkort på cubus o av min kära bror fick jag inte ett skit...som vanligt=) Bara hans glada humör.

Imorgon så ska Denize o Josefine komma hit o sleepa. Vi ska till skansen på lördag. Hanna o Martin ska oxå med. Jag längtar verkligen tills dess. Ska bli sååå mysigt att gå där i det fina vädret. Den enda nackdelen är ju att det ska vara Stockholm maraton den dagen så det kommer vara så mycket folk inne i stan då. Usch, usch! Vi ska ha picknick i gräset på Skansen.

Idag har det varit riktigt dåligt väder regn, regn och åter regn! Men det gör inget bara det e soligt o varmt på lördag! Fan, jag har insett att det inte e en jävel som läser min intressanta blogg=( E de för att jag har ett sånt boooring liv eller e de för att jag skriver så jäkla dåligt???!!! Big question!

Har insett nu att Vincan har blivit stoor, nu ska vi börja ge han välling istället för ersättning. O han e en matglad liten kille han. Det han äter på dagarna är:
FRUKOST: EN TALLRIK GRÖT
LUNCH: EN BURK MED BARNMAT
MELLANMÅL:BANAN ELLER FRUKT PURE
MIDDAG: EN BURKMAT
KVÄLLEN:EN FLASKA MED VÄLLING.
Under natten så brukar han vakna en gång å då får han flaska. Jag e så rädd för att han får fel med mat. Vissa säger att han ska ha flaska fler gånger om dan o andra säger att det räcker med 1-2 gånger per dag. Men egentligen så tycker ja de inte spelar någon roll så länge han växer som han ska.

Jag har fått så jäkla svårt att sova om nätterna, det tar ca 2 timmar för mig att somna o precis när jag har somnat så vaknar Vincent o vill ha mat. Å då tar det ytterligare 1-2 timmar innan jag somnar om igen...Det e riktigt jobbigt. Vet inte om det har med min jävla ångest å göra. Men förhoppningsvis så ska jag få hjälp med det inom en snar tid!
Jag var ju hos psykologen igår, å hon skulle ringa till en läkare som jag skulle få hjälp av. Jag hoppas det blir innan jag ska börja jobba så den här ångesten försvinner en aning iallafall!

Nej nu ska jag ta å förpesta mina lungor lite granna!

Mitt hjärtegryn!!!! Lilla Kruttis

tråkigt väder!!

Idag så har vi inte gjort så mycket. Sofie storstädade hos oss, väldigt snällt! Inte för att jag bad henne göra det men hon gjorde de ändå...Sofie e snäll hon. Vi var på fiket vid lillica o tog en kaffe latte, den smakade SUR DISKTRASA!!!! Såå jävla äcklig va den asså.
Sen gick vi förbi mor min en stund å hälsade på, vincan blir alltid så glad när han får träffa mormor. Sen har iv bara varit hemma heela dagen lång, de e ju sånt pissväder. Sååå tråkigt.
På torsdag så drar vi ner till landet. De e jag peter vincent sofie o johan som ska dit, bara vi har en bil å åka i. Hoppas på de bästa.
Imorgon så ska jag till tvättstugan o tvätta en massa mattosr o skit. Har aldrig varit i tvättstugan förut men hoppas att de ska gå bra. Vi ska även till bvc. Vincent ska på läkarbesök. Ska bli skoj o se hur stor han har blivit nu. Min pluttis!

helgen

I fredags så åkte ju Peter o Vincent till hemfosa o hälsade på. Jag åkte hem till syrran o hade filmkväll å tjockade mig. Det var ganska skönt att inte ha någonannan o tänka på men det var ju jobbigt oxå. Jag saknade min Kruttis jätte mycket!!!!
På lördag morgon så kom Peter o hämtade mig. Så åkte vi ut till Hemfosa igen. Vincent var kvar där medans Peter hämtade mig. Fick höra en massa gnäll där!!! Väldigt jobbigt.
Fick låna en platta bärs av Björn. Var såå sugen på öl=) Sen så åkte vi hem. Vi rensade undan på balkongen, så nu kan man sitta där. Jag tog mig en kall en i solnedgången, så mysigt!!!! Cissi kom till oss, vi kollade på Schlagerfestivalen, åt popcorn, chips å drack öl. Vääldigt gott faktiskt. Norges bidrag var ju faktiskt rätt bra. Skönt att ett nordoskt land vann. Hellre de än något annat utländskt land. Men jag fattar inte hur Svenska foket tänkte när dom röstade på Malena, hon suger fan bäverpung!!! Jaja, norge var ju bra iallafall.
Idag så har vi storstädat, det var på tiden det. Men nu e de äntligen gjort. Idag så kommer Sofie o Elina till oss o ska stanna ett par nätter. Det ska bli skoj. Det var ju inte länge sen vi träffades men endå. Hoppas på fint väder så vi kan vara ute mycket. På torsdag eller fredag så ska jag, Peter, Vincent, Sofie, Elina o Johan åka ut till landet å stanna ett par nätter. Ska bli så skönt o komma ut dit igen.
Nej nu ska jag ta o förgifta mina lungor...puff puff!!

God morgon!

Idag så ska Peter o Vincent åka till Hemfosa o hälsa på. O jag har ingen aning vad jag ska göra. Patricia ville festa med mig men jag har fan tappat suget på alkohol. Hanna ville komma hit ikväll o sova över, men jag fnderar på att åka hem till henne istället o sova hos henne. Hon har alltid något gott hemma o äta. Å jag känner för en svullo kväll ikväll! Jag kommer ju sakna min lillla skatt när dom e där borta.....Usch, usch!
Har inte så mycket å skriva. Men jag åtekommer imorgon å berättar vad för skoj jag hade ikväll!
Kram

Gud vad tiden går fort!!!!

Undra varför livet har blivit helt annorlunda än vad man tänkt sig. Inte trodde jag att jag som 23-åring skulle vara sambo o vara mamma.
Jag har hittat ett brev som jag skrev till mig själv när jag gick i årskurs 6. Ett brev som alla fick skriva i min klass. Där stod det att jag skulle ha varit ute mycket o rest, att jag precis har flyttat hemifrån helt själv! Men så har det ju verkligen inte blivit. Jag har varken varit ute o rest eller precis flyttat hemifrån. 
Jag flyttade ju när jag var 19 år o samtidigt gick första året på gymnasiet. Gymnasiet går man ju ut när man e 18 men jag började när jag var 19! Bara det e ju helt sjukt.

Har suttit å tänkt tillbaka på mitt liv å vad som hänt. Man blir ju bara mer deprimerad av det. Men det finns ju stunder när man gör det o så e de ju bara. Jag hade det riktigt kul när min familj o min moster o hennes familj var ute å campade ganska ofta på somrarna. Det gjorde vi varje sommar!!! "Häxorna på rymmen miip miiip!!" Hahahahaha...

Minns även när vi var i Trosa å hälsade på kusinerna på somrarna. Vi brukade åka med deras båt ut i skärgården o campa. Mamma var rädd för att ramla i vattnet när vi skulle gå ombord på båten, så hon kröp fram istället! hahaha. Hur kul som helst, om jag hade kunnat så hade jag vridit tillbaka klockan. Jag har ju haft det såå kul i mitt liv även fast det har funnits sämre tider i mitt liv oxå! 

Jag är inte missnöjd över hur mitt liv har blivit bara lite paff. Jag är överlycklig som träffade Peter för snar 5 år sen. Han frågade faktiskt chans på mig samma kväll som vi träffades o jag sa ju ja såklart! Jag var 19 år då å Peter var 27 år. Känns som en evighet. Men han är den bästa pojkvännen man kan ha. Han gör verkligen allt för mig, han e såå snäll, nästan för snäll.
Sen e jag ju överlycklig att Vincent finns, han är det bästa som finns. Utan han så finns det ingen anledning till att leva.
Han har blivit så stor nu, tiden går alldeles för fort, jag hinner knappt med. Jag får sån ångest över att dagarna går så fort att jag inte vill gå å lägga mig o sova. För då har ju ännu en dag flutit förbi. Jätte jobbigt.
Sådana här tankar hade jag aldrig innan jag fick Vincent. Min psykolog säger att det är vanligt att man tänker sånär man har fått barn. O att man kan få dödsångest....känns som om jag har det faktiskt!!!

Mina älsklingar. 080328

Ångest, ångest, ångest!!!

Jag vet inte riktigt vad de e med mig! Jag har ju hamnat i en depression, så jag går ju o pratar med en psykolog. Hon hade fixat en läkartid till mig idag, men jag fick sån ångest över att jag var tvungen att ta bussen ända till Tyresö!!! Så jag ringde å avbokade tiden. Jag vet fan inte vad det är med mig. Jag vågar fan inte visa mig utomhus längre...Så jävla jobbigt!!!! Jag vågar lixom inte träffa folk.....vet inte vad jag ska ta mej till...Å peter försöker vara snäll..eller han är ju snäll. Men han fatytar inte riktigt hur jag mår!
Hjälp mig!

läkare....

Så idag fick Vincent följa med mig till doktorn, jag fick inte tag på mamma som skulle passat honom. Hon ringde när ja var påväg dit. Det gick bra, Vincan var inte grinig som tur var. Sen när vi kom hem så städade jag lite här hemma o så tvättade jag såklart. Det måste göras varje dag annar så blir tvättkorgarna överfulla!
Imorgon ska ja till läkaren igen, ska vara där kl 13 i Tyresö, lite jobbigt bara för jag måste ha barnvakt å mamma jobbar då. Men förhoppningsvis så kan Peter kommahem å ta han medans jag e borta. Annars så får jag väl avboka besöket eller nåt.
Vincent har blivit jätte duktig på att sitta, han kan nästan sitta utan stöd, han e duktig min lilla guldklimp! På fredag ska Peter o Vincan åka till Hemfosa o sova över hos Cissi o Björn. Jag har ingen aning om vad ja ska hitta på. Är ju fattig som satana! Patricia vill att vi ska träffas. Men hon vill ju parta o som sagt så e jag ju jätte fattig! Så det blir väl att ja e hemma hela kvällen helt alone o kollar på nån film eller nåt. Tråkigt men de kommer nog bli skönt! Jag har ju inte varit borta från vincent förut en hel natt o en hel dag förut.
 Nej nu ska jag ta å lägga mig i soffan o pilla lite i min navel!
God kväll alle sammans!

morsning korsning!!!

Fasiken vad fort denna dag har gått!!!! Redan kväller. Idag så har vi inte gjort så mycket, va hos mamma på förmiddagen ja åt frukost hos dom. Mamma hade köpt en piggelin åt Vincan som hat yckte väldigt mycket om (o jag med). Sedan så gick vi hem, mamma följde med, hon passade Vincent närjag städade lite. Himlans skönt att ha en mamma som bor gatan över=)
Sedan så kom Cissi hit, det var typ 1 månade sen vi sågs, å hon ville träffa Vincan! Hon e ju faktiskt gudmor åt honom. Cissi tycket att han hade blivit stor o rund=) Hon åt middag med oss, det blev kycklingfile med ris å currysås. Hon e ju vegiterian, men kylling e gott!!!

Imorgon så ska mamma passa Vincan jag ska ju till läkaren kl 9, så ja hoppas han sköter sej den lille!! Jag blir ju bara borta i ca 2 timmar så de ska nog gå bra. Mamma matade Vincan för första gången med flaska idag. Hon har varit så nervös över det för hon tror att han ska sätta i halsen! Helt sjukt han e snart 6 månader å nu går de bra för henne att mata han men hon vill helst att ja ska mata honom innan jag åker till läkaren så hon slipper det. 
I morgon kväll så ska ja ta mig förbi Bauhaus å hämta mitt sommar schema. Hoppas verkligen att dom inte har satt några tiden v 30-33. För då har ju Peter semester. Ioförsej så e de bara varannan söndag ja ska jobba, men vi ska ju åka iväg då närhan harsemaster. I värsta fall så får jag säga ifrån eller nåt.

Nu så sover Skruttibangbang, Peter sitter o spelar tv-spel så nu kan ja ha lite egentid. Skönt! På fredag eller lördag så ska Peter ta med vincent till Cissi å Björn, han ska sova över där. Så då får jag vara själv, hoppas på att man kan hitta på nåt med nån. Inte för att de finns så mycket å göra när man e urfattig men endå.

Nej nu ska ja ta å lägga mig på soffan!!! 

god kväll!!!!

hej!
idag så var jag på vårdcentralen, läkaren e ju knäpp, hon skrev ut voltaren till mig!!!! de hjälper ju mycket, eller inte!!! jaja får hoppas på att min onda rygg blir bättre av sig själv då.
idag så har vi varit hos mamma hela dan. hon tycker att vincent har ändrats på sitt utseende, hon har ju inte träffat han på över en vecka...de e konstigt de där, jag märker inte sånt! imorrn så funderar ja på å åka å hälsa på i köket, måste förbi bauhaus nån dag, jag ska ju jobba söndagar i sommar så jag har fått mitt schema. måste bara kolla så tiderna inte krockar med peters semester bara...
nej nu ska ja natta vince,,,,
hade så bra kram på er!!!




vincent 080507

oj vad länge sen!!!

Nu var det verkligen länge sen ja skrev här!!! Har fått höra lite tjat om det från vissa...hehehe....Så vad e de som hänt sista tiden då?
I måndags så kom min farbror å hämtade mej o vincent. Sofie ville att vi skulle komma å hälsa på. Å de e ju lite skönt att komma hemifrån också. Vi kom till henne på kvällen. Hon bjöd på en jätte god köttfärssås, trodde de var hon som hade gjort den men icke sa nicke! Hon hade fått den av sin syrra. Som jag trodde!!! hehehehe...
myser med sofie o elina

På tisdag morgon så märkte jag att Vincent hade blivit förkyld igen! Han har varit sjuk ganska mycket nu tycker jag. Så jag kände att jag ville hem för när han e sjuk så mår man ju dåligt själv. Det e jätte jobbigt att höra när han försöker andas. Även fast jag suger ut snoret o ger han näsdroppar så e de jobbgt för han o andas...Men jag åkte aldrig hem, kände att han kan ju lika gärna vara sjuk där som hemma. Å så har jag ju sällskap också på dagarna av sofie.
Men på natten mellan tisdag o onsdag så vaknade Vincent med panik av att han inte kunde andas. Å så klart så blev jag jätte rädd, så jag tog upp han o fick gå runt med han i lägenheten tills han fick luft. Sen så fick jsg sitta upp med han i famnen så han kunde sova o andas.

På ondagen så gick vi till vårdcentralen i Trosa, läkaren lyssnade på hans lungor o kollade i hans öron o i hans hals. Sen tog de lite blodprover på han, läkarn trodde först att han hade lunginflammation, å då blev ja lite rädd, men de var bara nån förkylningsvirus så han äter pencelin nu å så får han hostmedicin. Han mår mycket bättre nu=)
Min lilla skrutt!!!

Vi var å hälsade på hos Camilla o Fredrik, dom bor jätte fint nu!! Inte för att de var något fel på deras förra hus. Men nu bor dom ju jätte stort. Är nästan lite avis på Camilla, ja vill ju också bo i hus med hästar ju!!! Men ja e glad för deras skull iallafall!!! Å lilla Kevin har fått ett jätte stort rum nu så han e väl väldigt glad....Å söt e han också.

I lördags så hämtade Peter mig, Vincent, Sofie o Elina. Vi åkte till landet, pappa, hanna o peter åkte dit i fredags. Sofie var snäll hon, hon rensade lite i rabatten, jag har ju fått riktigt ont i ryggen nu så ja kan inte ens böja mej ner. Kan tillochmed inte ens torka mig när ja skiter!!!! Helt sjukt!
Peter var o hämtade långstånken Johan i Slöddertälje!! Han ville ju träffa Sofie. När dom kom tillbaka så grillade vi men det började ju regna som satana så vi ställde in grillen i ena huset (huset ska rivas) å fortsatte grillningen! Gick hur bra som helst.
                                         
Lasse kom o hämtade dom lite senare på eftermiddagen. Så vi fortsatte med att påta på tomten. Peter o pappa fällde ett par träd (veden är nästan slut) så då fick vi elda lite i tunnan. De e fasiken kul å elda tycker jag....helt sjukt!
Det har varit sååå skönt att få komma bort hemifrån faktiskt, men jag har ju saknat peter jätte mycket. Vincent blev överlycklig när Peter kom o hämtade oss. Så han hade nog också saknat Peter!!!

Nej nu ska ja ta å trycka i men ett par smärtstillande piller o lägga mej på soffan!!!
Tack Sofie föe den här veckan!!!

KRAM KRAM//Linda