jaha så har man blivit sjuk då!

Fasiken vad ont i halsen jag har...å så e man förkyld oxå...inge kul alls! Det var ju inte länge sen som ja var sjuk...skit jobbigt!
Ska snart gå hem till mor min, hon kommer hem vid kvart i 1, hon har varit å jobbat. Mamma vill ju se hur ja blev i håret. Sen ska peter hämta mig där så ska vi till bauhaus å låna ett tapetbord. Sen blir de nog att vi fortsätter med att riva ner tapeterna som e kvar...Boring! Men de måste ju göras....
Fasiken vad näsan rinne hela tiden..inge kul alls.
Fick precis reda på att älsklingen ska på kurs med jobbet i en vecka i november..hoppas bara att bebben ine vill komma ut då. Då kommer ja få panik......
Nej nu ska ja ta å klä på mig å gå ner till mamma.
Kram på er...

har blivit brunett

hej!
KOm precis hem från frissan. Det tog 3 timmar o 20 min att färga o klippa mitt hår. Min rumpa har sockerdricka...Men ja e riktigt nöjd med resultatet....
Jag blev  nästan klar med tapeterna idag..det e bara lite kvar att göra men de tar ja imorrn innan ja ska till bauhaus...
Peter såg lite paff ut när ja kom in till cissi å björn med min nya frisyr, men han tycker att de var fint!
Idag kom korten som vi har framkallat, det gick riktigt snabbt tycker jag...
nej nu ska ja umgås lite med älsklingen innan ja ska sova.
god natt!

tapeter....

Hallelåja!
Nu håller ja på att riva tapeter i hallen, eller ine just nu men ja har sprutat på massa vatten på väggen så att de e lättare att dra dom.
Vi ska ju tapetsera på lördag i både hallen o rummet utanför badrummet. Så då e de ju dags att börja. Har hållt på sen kl 10 i morse känns som om ja inte har kommit nån vart. De e ju fler lager under som ja oxå måste riva....Så nu ser det ut som en verkstad hemma hoss oss. Ska till Bauhuas på fredag o låna ett tapetbord. Jag behöver ju ine betala så mycket för det, så de e ju lika bra att hyra istället för att köpa ett.
Peter var hemma nyss å åt lunch han tycker att ja har kommit långt med tapeterna. Imorrn så måste vi fortsätta med tapeterna så vil blir klara tills på lördag. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt idag innan peter kommer hem, för då ska jag till frissan å klippa mig o så ska ja bli brunett.
Nej nu ska ja fortsätta i hallen.Ha de så bra tills nästa gång. Kram

Skönt

hej!
Så nu har ja precis kommit hem från MVC. Lukas var med mig där, han var duktig...trodde att de inte skulle gå bra. Sofie,Elina och Eddie har åkt till Johan. Så imorrn ska jag ha en städ dag. Det ser för jävligt ut här hemma nu när barnen har lekt. Lukas ska sova hos oss i natt igen, han tycker ju om att vara här så de e ju kul. Nu väntar ja på att Peter ska komma hem, vi ska åka å köpa den där förbaskade tvättmaskinen! Min kära far skulle hjälpa till med money till den, så de känns lite bättre. Slipper slänga ut en massa pengar själv. Min pappa är snäll han.  Jag måste ju kunna tvätta o ha mej. Palla fasiken inte gå till tvättstugan 3 dagar i veckan, de kommer ja inte ha tid till heller sen när bebben kommer.
Nej nu ska ja hålla Lukas sällskap.

Helt jävla hjärnslö!

hej!
Jag känner mig helt hjärnslö....vaknade kl 6 i morse av att elina vaknade med ett stort leende på läpparna och sa heeeeej! Inte kunde man bli arg då...Så då var de bara att gå upp. Efter det så vaknade både eddie o lukas så då var de bara att göra frukost åt barnen.
Jag fattar inte att sofie inte vaknade jag var tvungen att väcka henne och hon har ju inte npgor bra morgonhumör så hon gapa o skrek!
Vid halv tio så drog vi mot högdalen, vi var ju på barnadiset idag. Dom öppnar ju kl10 så vi ville vara ute i god tid. PIPPI LÅNGSTRUMP skulle ju komma dit. BArnen var helt exalterade av att hon skulle komma. Men när hon väl kom dit så blev dom rädda för henne. Men dom fick göra ansiktsmålning det tyckte dom var kul. Lukas blev en tiger, Eddie blev en dödskalle, Elina blev en liten katt och Denize blev en fjäril.
Så vi har haft fullt upp hela dagen. Nu ligger barnen å sover, det är riktigt skönt. Skulle kunna somna ståendes, men Sofie vill inte att ja ska sova så de e bara å vara uppe mmed henne.
På onsdag ska ja bara ta det jävligt lugnt. Sofie o barnen åker hem imorgon, Lukas ska med mig till MVC sen ska vi köra hem han. Nu kommer ja nog inte ha några barn alls omkring mig förrän min egen bebis kommer.

Och igår så dog vår tvättmaskin, fasiken vad arg jag blev! Typiskt att den ska gå sönder nu när man har en bebbe på gång. Jag höll på att tvätta bebisens kläder o då small det till i maskinen.
Jag har inte inte råd att slänga ut flera tusen på en maskin, men jag måste ju det nu...det svider väldigt mycket i plånboken!
nej nu ska ja äta kexchoklad!

äntligen blir vi av med terrariet!

Hejsan!
Idag så ska vi sälja vårt STORA terrarium! Ska bli skönt att få lite större plats i hallen. Han som ska köpa det är påväg att låna en större bil av en polare...hans egen bil var för liten.
Idag kommer Sofie, Eddie,Elina och Likas hit. Dom ska sova över, för vi ska ju till BARNADISET imorgon igen. Ska bli kul för barnen!
Måste bara städa undan innan dom kommer föt just nu ser det för jävligt ut. Terrariet står ju i delar i hela lägenheten känns de som. Hoppas dom kommer snart o hämtar det.
Nu har jag faktiskt börjat tvätta lite bebiskläder, ska tvätta allt. Bebisen har fan mer kläder än jag någonsin haft. Sen ska jag sortera alla kläder i storlekar. Tänkte fråga om Sofie vill hjälpa mig med det. De e ine så kul å göra det själv.
Nej nu ska ja ta å pilla mig lite mer i naveln!

Barnadiset

Hej!
Fasiken vad trött ja e.....Åkte hem från trosa igår morse, gick upp kl 5. Lasse körde mig sofie o elina till älvsjö. Tog tåget hem till mej.
Sen åkte vi till högdalen till barnadiset med elina. Hon tycke de var jätte kul. Johan kom dit o höll oss sällskap. Vi var där i typ 4 timmar. Sen kom peter å hämtade mig. Var på bauhaus å tämmde mitt skåp å hälsade på. Sen var vi å hämtade jossan å nizan. Dom sov hos oss i natt...vi låg å kollade på lilla sjöjungfrun...sen slocknade ja sten hårt.....
Idag var vi å hälsade på Cissi å Björn i hemfosa med barnen. Dom lekte lite med Lukas. Sen körde vi hem dom....Var på IKEA idag..köpte madrassen till bebbes säng så nu e de bäddat där. De e ju fan mysigare i bebbens rum än i vårat eget, om jag hade fått plats i spjälsängen så hade jag sovit där. Men icke sa nicke ja e ju stort som ett hus!
På måndag ska ja sofie o barnen till Barnadiset igen. Då e faktiskt  Pippi Långstrump där å berättar sagor o har ansiktsmålning...Ska bli skojjsens...Om ja inte hade varit gravid så hade ja oxå hoppat i hoppborgarna som dom har där....de e ju skit kul ju!
Nej nu ska ja ta å titta på Djurgården-Kalmar
Go Djurgården!

Trosa

Hej igen!
Snart kommer min farbror o hämtar mig...ska hälsa på kusinerna i Trosa. Känns lite onödigt egentligen med tanke på att ja ska åka hem i morgon bitti typ vid kl 06.00. Då måste ja ju gå upp riktigt tidigt..usch! Men ,men sofie vill ju träffa mig. Så vad gör man inte för sina kusiner...kommer ju få träfa lilla Elina då oxå...hon e så söt.
Väntar på att farbror ska ringa mig, ska gå ut då för han kommer ju med bil. De e ganska skönt att vara i Trosa, det e ju landet.
Imorgon ska Cissi komma o hälsa på..skojjsens. Det var ju ett tag sen vi sågs. Inte för att ja har något att bjuda på direkt, är ju fattigare än en kyrkråtta! Lönen får man ju inte förrens på fredag. Längtar! Det var fan år å dar sen som jag var så här fattig, de e bara för att vi köpte ny data å digitalkamera...Men de e sånt man behöver nu när vi ska ha barn å allt.
Nu har jag blivit riktigt sugen på att tatuera mig igen. Känns som om alla gör sånt nu. Ska tatuera mig när bebisen kommer. Då ska jag och Peter ha samma tatuering. Ska ha barnets namn på armen tror ja att de blir.
Ena kusinen har tatuerat sig i går, verkar som om hon har blivit blåst. Hon har gjort en stjärna som e mindre än min o hon fick betala 1300kr. Jag pröjsade 400 för min å den e större än hennes. Helt sjukt!

Nej nu ska ja ta å ringa sofie...


pigg o glad!

Så sitter man här igen då då. Idag är jag faktiskt ganska pigg o glad, än så länge iallafall. Idag blir det väl att ja fortsätter att tvätta som vanligt! Vill gå ut på en promenad men de finns ingen att går med (vill inte gå själv). Ska kanske försöka ringa Elin, hon e ju hemma. Alla andra jobbar ju. Jag vill åsså jobba ju!!!!
Ska förbi Bauhaus på fredag, ska tömma skåpet och lämna lite fikabröd till gänget. Kommer ju inte träffa dom på ett bra  tag, så då kan ja ju ge dom något att svulla på. Efter det så ska ja o Peter till IKEA och köpa madrassen till spjälsängen så ja kan bädda där. De e så mysigt i bebisrummet....vill nästan ha det rummet själv!
Ska kanske åka till Trosa o hälsa på kusinerna idag...kul kul. Nej nu ska ja ringa till dom.
ha de!

kom precis hem

Hejsan!
Kom precis hem, har varit å passat Lukas en stund. Han e bara för söt, vi åt middag sen gick ja o la mig på soffan o spelade på mobilen. Då kom Lukas o la sig bredvid mig, han ville kolla när ja spelade. På 5 minuter så somnade han. Han e så söt!
Han säger att han ska säga åt sin kusin (bebisen i magen) om "den" gör något dumt... det lät så gulligt när han sa det. Han berättade exakt hur han skulle säga åt "den".
På onsdag nästa vecka så ska han komma till oss o sova över, sen på torsdag ska ja till frissan som ligger precis där var dom bor o så ska ja klippa mig o färga håret brunt. Då kör vi hem han samtidigt. Ska bli så skönt att äntligen få göra om mig lite. Har ju varit blond ett tag nu, lite kul med förändring.
Peter har ju tjatat på mig att ja inte ska blondera mig för att ja kan bli flintis. Så nu ser mitt hår ut som skit, de e inge fint med utväxt. Håret ser ju bara skitigt ut hela tiden.
Jag har ju varit brunhårig förut då passade ja med det.
Nej nu ska ja ta o prata lite med carro.
kram!

dagens rabalder

God dagens!
Har precis kommit hem, har varit å hälsat på i köket. Det var ju ett tag sen jag var där. Närmare bestämt 3 veckor sen. Måste ju visa upp mig så dom får se hur fet man har blivit.....
Sen när Peter kommer hem så ska vi åka å vara barnvakt åt Lukas i nån timme. Ska bli skojjsens!
Gud vad jag har det svårt för att bara ta det lungt...vill kunna slappna av som vanligt folk kan göra, men det går inte! Kan nån ge mig ett råd hur man gör?

Jag har kommit fram till att jag inte har så många riktiga vänner....jag kan räkna dom på en hand...det är helt jäkla sjukt! Men två av dom bor inte kvar här längre. Jag fattar inte vad jag gör kvar här. Man träffas ju aldrig. Tråkigt! Egentligen, vad är en riktig vän?

uppdatering...

Det blev ingen packning idag....har latat mig lite för mycket idag. Skämt å sido, Jenny kom förbi mig idag o höll mig lite sällskap med sin lilla hugo. Det var trevligt....Å så har jag ju tvättat...som vanligt. 
Måste bara säga att guud vad ja älskar min peter...han är bara för underbar ju! Det finns ingen annan som e lika underbar som han!
Idag var ja på ena jobbet å lämnade in sjukintyget...problemet e bara de att läkaren sjukskrev mig på de jobbet men inte på köksjobbet så ja måste ringa henne imorgon o be henne skicka ett nytt intyg. Jobbigt...

Nej, imorgon så måste ja ta tag med mina sysslor som ja inte kommer ha tid med sen...typ, jag vet inte vad. Men ja vet att ja har saker att göra...alla säger att ja ska göra saker som ja inte har tid med sen när bebben kommer....vet bara inte hur ja ska göra...jag måste ju ta det lugnt annars kan det gå fel o det vill jag ju inte!
Nej nu ska ja fortsätta kolla djurgården hammarby....
ha de så gött!

första dagen....

hej!
De e första dagen på min sjukskrivning...känns rätt så trisst! Jag har kommit underfund med att jag måste lägga upp dagarna på något sätt så att man har något att göra hela tiden. Just nu så håller ja på å tvättar lite...jag kan inte förstå hur vi lyckas samla på oss så mycket tvätt! Jag som tvättar hela tiden, jag ser aldrig botten på tvättkorgen, har nog inte sett bottnen på flera månader!
Mitt "mål" idag är att tvätta bebiskläder o packa lilla väskan inför BB och kanske ta en liten promenad om orken tillåter....
Men jag återkommer lite senare å uppdaterar!

så har man skaffat sig en blogg....

Ja då har jag skaffat en blogg då då. Lika bra det kanske, har ju blivit sjukskriven jag måste ju ha något att göra på dagarna ju!  Är inte riktigt medveten om hur sånt här funkar direkt men de ska jag komma under fund med på nåt sätt! Är lite efterbliven när det kommer till datorer å grejer.  
Var på mvc i lördags, hade haft huvudvärk i flera dar. Hon kollade mitt blodtryck och äggviteämnen, båda var för högt, så hon skickade mig till huddinge. Fick vara där i 2 timmar, dom kollade o hade sig, det var väl inte så bra som de ska vara. Så läkaren sjukskrev mig fram tills förlossningen (havandeskapsförgiftning). Jag blev väldigt paff och rädd! Visst att man kan vara trött ibland å bara vill ligga i sängen dom dagarna man ska jobba. Men jag fick panik, jag är inte en sån som bara kan ligga o ta det lugnt när ja måste det! Usch!
Får väl ta å ladda ner massa filmer som ja kan ligga å stirra på dagarna i ända.
Nu kan ja ju faktiskt boa här hemma innan bebisen kommer, så man har det bebisfint. Barnrummet är ju färdigt så där finns de inte så mkt att göra, de enda ja ska göra e å köpa en ny madrass till spjälsängen sen e allt klart...så ska man kanske ta å packa väskan, de e ju bara 6 veckor kvar. Lika bra å ha det gjort. Imorgon ska ja faktiskt ta å tvätta bebiskläderna ja ska ha med mig till BB. Jag har för mycket kläder  att välja på men de ska nog gå.

Nej nu ska ja ta å vara lite social med älsklingen, han ligger iochförsig i soffan o glor Natt på museet. Ska nog krypa ner bredvid honom en liten stund. Jag får inte plats riktigt eftersom min feta mage är i vägen. Hoppas bara att ja inte ramlar ner på golvet!

Välkommen till min nya blogg!