Edward cullen

Edward cullen is fucking hot! Jag ska köpa en poster på han och sätta ovanför sängen!

Påväg hem.

Nu har man äntligen julhandlat klart. Sitter i kö på ica maxi parkeringen! Sjukt mycket folk ute. Vi har stått i 20min i kö nu och vi e inte ens halvvägs ut till vägen. Therese passar vincent så de känns skönt att inte ha med han. Nu ska vi hem och packa upp allt sen åker vi och hämtar vincent. Sedan ska vi hem och laga julematen! Nej hörs sen. Kramis!

God morgon!

Ligger i sängen och vaknade för tjugo minuter sen. Vincent väckte mig. Så då gjorde jag en flaska till han så nu somnade han om igen. Peter e väl snart hemma antar jag. Han körde pappa och daniel till jobbet. Ska få låna hans bil idag så vi kan åka och handla. Peter har ju bara sommardäck på sin bil. Idag ska tessan passa vincent medans vi e å julhandlar. Snäll hon e! Vi lämnar honom där vid tio så vi e i handen tills dom öppnar. Igår var jag och klippte mig. Hon klippte lugg på mig. Känns ovant men fint! Nej nu ska ja ringa peter och se var han e. Kram

vinter, vinter, vinter!!!!!!!

Jag bara äääälskar snön!!!! Det är det bästa som finns på hela året. Jag förstår inte alla som gnäller sm om jorden skulle gå under så fort snön kommer! Tänk så här istället: man ska vara glad att man får se så här mycket snö i Stockholm. Det är inte ofta man får se de! Det var ju riktigt mååånga år sen som sde var så här mycket snö här. Om några år så försvinner väl snön helt!
Idag så har jag peter o vincent varit ute i snön o gjort snöänglar..Sååå mysigt!


Vncent fick sin första pulka i fredags...han tycker de e sååå kul o åka pulka... Idag så har jag varit med tessan hela dagen...hon ska sova hos oss idag....Första gången faktiskt...Hade tänkt å kolla på nån film snart sen sussa....
Här har ni lite bilder orkar inte skriva...





gångvägen utanför oss




herkules!

onsdag...snart fredag!!!

Hej!

Såå vad har man gjort idag då???

Tessan kom till oss vid elva tiden....satt hos oss en stund sen så gick vi ut i de kalla svenska vädret. Tog tåget hem till tessan. Vincent somnade på vägen hit. Så vi åt lite lunch å lite tårta, sen satte vi på en film...kollade lite, å tessan somnade som vanligt :) Sen så vaknade Vincan så då blev de inte så mycket kollande på filmen. Tessan vaknade efter ett tag. Så nu sitter jag här å luffar...Ska äta middag här, de blir ungsfalukorv med hemlagat potatismos! Mums!! Vompan gör såå goood mat asså!

Å snart e de fredag...å vad betyder fredag då?? Fredag=Fredagsmyyys!!! Sen på lördag så ska vi kanske till skansen på julmarknad...skoj, de beror på om vädret e bra...Tessan ska kanske med sen på kvällen ska vi hit på Jennys 20-års fest! Skoj skoj! Nej nu ska vi ta å skala lite potatis...Höres sen! Kramis!
//Linda

såå nu e man hemma

igen då! Skönt...jag åkte ju till sofie i torsdags..lasse hämtade mig. Tog de lugnt hos henne pratade lite om förlossningen o så. Sov som en kratta gjorde jag oxå..men men..Lasse körde oss till nyköping så vi var där vi halv tio typ. Sofie fick träffa läkaren som sa att de inte skulle gå att hon skulle bli igångsatt, men efter några timmar så fick hon träffa en annan läkare som var mer vettig. Dom gjorde inte så mycket i fredags men vi fick sova över dra. På lördags morgonen så tog dom hål på hinnorna samt satte dropp på henne vid tio tiden. Hela dagen gick rktigt långsamt....Det var riktigt jobbigt att se henne ha såå ont som hon hade, visste inte riktigt vad jag skulle göra. Vid 19.20 så kom barnmorskan in o kollade hur mycket öppen jon var å då var hon öppen 3cm. Vid 19.30 så skrek hon att hon var tvungen o krysta!!! O som ni kanske förstår s blev jag livrädd för de var bara vi som var i rummet. O sofie höll min hand så jävla hårt att jag inte kunde ta mig till larmknappen så jag fick skrika jävligt högt på barnmorskan o undersköterskan. Så kom dom in o undrade vad som hade hänt å då sa jag att halva huvudet var ute!!!! Tänk om dom hade förlöst någon annan då hade jag fått tagit emot bebisen själv!!! Sofie var riktigt duktig måste jag säga....kl 19.38 så var lilla JOLINE ute!!! Hon var 49cm lång å vägde 3kg. Så hon var ganska liten hon. Men jag vill nog inte vara med på någon mer fölossning eftersom det gick sååå jävla fort!!! Usch!
Peter kom o hämtade mig igår morse...De första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i badet å skrubba heeela kroppen...Inte så kul å stinka sjukhus, hade ju inte duschat på tre dagar. BLÄ!!!!
Grattis såå mycket JOHAN och SOFIE till er underbara dotter!!!
LILLA JOLINE!!!

Hungrig!

Är på sjukhuset fortfarande. Än så länge har de inte hänt något. Men förhoppningsvis så kommer de igång snart! Sofie ligger i sängen och jag sitter här bredvid på en gungstol. Är hungrig som fan men försöker tänka på något annat. Läkaren sa att vi kan räkna med att värkarna kommer någon gång på morgonkvisten. Och imorgon ska jag vara pigg och glad ska ju till tessan på hennes 18-års fest! Ska bli kul som fan. Hoppas bara att jag inte e allt för trött. Nej nu ska jag försöka sova lite. E för jävla trött! Hörs sen eller imorgon. Kram!

bebis i morgon!!!

Hejsan!!!
Idag så drar jag till trosa till min kusin sofie. Jag ska med henne till nyköpings bb imorrn hon ska bli igångsatt så. Kl 10 ska vi vara där....Ska bli sååå spännande!!!! Långtar verkligen tills lill tjejen kommer!!!!

Jag hör av mig på lördag kväll när jag kommer hem...Tjoflöjt så länge!!!!
                                                                           //Linda
ps.jag ska få klippa navelsträngen!!!ds.

seeg dag

Hejsan!
Idag så har man inte gjort såå mycket. Vaknade vid 11 idag igen, åt frulle sen så drog peter till sitt jobb o hjälpte nettan med hennes däck. Vincent somnade vid 12-tiden, å jag med :D Var lite trött. Jag vaknade igen vid 13 tiden. Peter kom vid halv två å då vaknade Vincent. Så de nna dag har varit lite seg. Jag gjorde i ordning i vitrinskåpet, såg ju för jävligt ut där inne! Sedan så tåg jag ett varv med dammsugarn o Peter skurade duktig som han e. Kände att de behövdes faktiskt! Så nu e de städat o fint här hemma. Känns faktiskt att man har lite mer id att ha de fint här hemma nu när vi båda e llediga. De e ju faktiskt inge kul o vara hemma i en smutsig o stökig lägenhet.


Så u över till annat. Jag har börjat TRÄNA!!! De ni. Eller de e andra dan idag som jag gör de. I början av året så tränade jag som en tok här hemma, men slutade med de när jag gick in i den där jävla deprissionen. Men nu JÄVLAR ska jag hålla mig till träningen. Jag hade tänkt köra tre dar sen vila en, så gjorde jag förut o jag märkte skillnad ganska så snabbt. Så jag hoppas de e samma den här gången. Jag känner mig så himla glad o stolt efteråt faktiskt. Å så känner jag mig betydligt piggare oxå för den delen!

Imorrn så skulle jag ju följa med Ylva till frissan men hon ringde idag o sa att hon hade bytt tid tills nästa vecka istället. Skönt att slippa gå upp kl 6. Men måste upp tidigt iallafall för vi ska med vincent till handens BVC, han ska få svininfluensa-sprutan. Hoppas bara att han inte får några biverkningar med tanke på att han precis har blivit frisk från förkylningen! Så de e bara att hopaas på de bästa.
Vi hade även tänkt att vara ute i några timmar imorrn med vincent i lekparken utanför mamma. På eftermiddagen/kvällen så ska vi till Lukas, Cissi o Björn. Dom har lagt undan en massa leksaker o lite sånt till vincent o Denise. Så vi ska dit imorrn o ta de vi vill ha, Mickis o Dennis ska dit senare o se om de e nåt dom vill ha. Så imorrn kommer Vincent ha MER leksaker, pust! Mer skit att hålla reda på å städa.....Men ,men allt för SKRUTTIBANGBANGS skull!!!!

Nej nu ska jag glo nån minut på tv sen ska jag sussa...Natti, natti!!
 //LINDA

Min kärlek!!!


                 Ni betyder allt för mig!!!!!! (Vi mot världen!)

Fick sovmorgon!!!!!

Peter frågade igår om jag kunde ta Vincent nu på morgonen o jag sa ju såklart ja! Men jag vaknade vid 11-tiden o då hade dom varit uppe sen kl 9. Då fårgade jag Peter varför han inte hade väckt mig å då sa han att jag sov så sött så han tycket att jag skulle få sova vidare! Vilken underbar pojkvän jag har! Så jag gick upp å gjorde fruktost till mig, vincent fick en leverpastej smörgås å mumsa på medans jag åt. Å Peter somnade på soffan, så då klädde jag på Vincent o gick ut till lekparken utanför mamma. Mamma kom oxå ut å lekte med oss. Vincent fick ha galonisar på sig eftersom de e blött i marken.
 Gungar

roligt att leka i sandlådan!


 Det var inte mörkt ute...ser bara så ut


Vi gick in till mamma en stund efter att vi var ute, de var ju lite kyligt....Så vi var där i ca 2timmar sedan så gick vi hem, vincent däckade i vagnen precis när vi kom in så de var bara att klä av han kläderna o lägga han i sängen. Peter sov fortfarande när vi kom hem....Så jag la mig i soffan o kollade på en film. Vincent sov i två timmar å nu e de full rulle på han pigg o glad!


Igår så gjorde vincent sin första teckning:
De e kul med fingerfärg!
Mamma o pappa fick hans första teckning.....Ikväll så händer de inte så mycket blir att bara ta de lugnt...ska mysa med älskling ikväll.....




































söndag....

Jag och mina braiga rubriker :P Idag så gick jag peter o vincent till carros föräldrar...träffade henne o johnny en snabbis sedan så fick vincent en födelsedagspresent av dom. En liten verktygsväska med plastverktyg i, nu kan han hjälpa morfar på landet o snickra :) Tack Carro o Johnny!!! Sedan tåg vi en längre promenad hem till mamma o pappa. Pappa var ioförsig inte hemma han var hos sin "gammel-chef" å pratade lite med han. Men han kom hem igen vid halv 1 tiden. Vincent åt lunch hos dom sedan så gick vi hem o har bara tagit de lugnt. Ganska skönt faktiskt, jag har legat i sängen i några timmar o kollat på film. Mysigt!

Imorgon e de måndag  har inget planerat än så länge. Ska ringa till Sussan o Jennifer o kolla om dom vill hitta på nåt beroende på om vincent har blivit frisk, inte för att jag tror de men ändå.. På onsdag så ska jag med ylva till frissan i blåsut sen så ska hon med hem till oss. Ska bli kul o träffa henne, de var ju att tag sen sist vi sågs. Å på torsdag ska jag vara hemma hos therese, vi ska baka till hennes 18-årsdag....hon fyller år på lördag....Ska bli lite skojjsens.....Nej nu ska jag se om Peter vill ta en dusch med mig ;) Ha de så bra så länge...höres senar eller imorrn!


                                                      Kram//Linda

Lördag

Idag så mötte jag och vincent tessan i handen vid kvart över tolv. Va med henne när hon köpte julklappar. Hon köpte en till mig också, en pearcing stav till min Läpp snäll som hon e lilla sötnöten! Sen så bjöd hon på lunch på paus. De blev pastagratäng. Gott gott. Sedan så åkte vi hem till oss. Kollade på film i sängen, skönt! Sedan så har vi ätit middag och tagit de lugnt. Vincent e fortfarande sjuk. Fett jobbigt! Han somnade på mitt bröst för en stund sen. Och efter tio minuter efter att vi hade lagt han i sängen i vårat rum så vaknade han så klart och vägrar somna om igen! Han e skit grinig. Vill bara att han ska bli frisk orkar fan inte med de här längre. Nu ligger jag i soffan och kollar på robinson. Snart ska peter köra hem tessan. Så då ska jag nog gå och sova så vincent också kan somna. Hoppas på en bättre/friskare dag för vincent. De e fan jobbigt när han e sjuk! Aja hörs imorgon. Bye, Bye!

seg fredag

Såå vad har hänt idag då??? Inte mycket faktiskt! Tråkigt nog, var hos mamma en stund på dan sedan så har vi bara varit hemma. Min sötnöt Tessan kom till oss vid tre tiden typ. Hon åt middag hos oss, de blev lasangette, mums. Sedan så bakade peter muffins. Tyvärr gjorde han inte dom själv utan vi hade ett paket som man blandar med vatten :P Men gott var de iallafall. Sedan så kollade vi på BECK ÖGA FÖR ÖGA, sedan så hämtade vompis henne vid kvart över åtta. Å jag sitter här med en liten sjukling till son som inte vill sova. Imorrn så ska jag o vincent följa med Tessan till handen, hon ska handla lite julklappar sedan så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Pratade med Carro-barro. Hon e ju här nu för hon ska på sin farmors 90-års fest imorrn. Så hon skulle höra av sig i morrn kväll om hon orkade komma förbi, men vi får se om de blir så. Tråkigt om vi inte hinner ses nåt nu när hon e här. Inte så ofta som hon e i stor staden.
Aja nej nu ska jag fortsätta se på skit idol. Höres imorrn.
Kramis!

god dagens!!!!

Nu har Vincent blivit sjuk. Dunderförkyld! Inge kul alls, han e inne på din andra förkylningsdag. Stackars liten. Ringde mamma imorse vid kvart i tio, då var de bara att släbga på sig kläder o borsta tänderna för att sedan ta sig till handen. Mötte henne vid 5ihalv11. Gick till frisören mamma ville bjuda på en klippning till vincent så här e lite bilder:

före, Bilden tagen för ca 1 Månad sen


efter, han har lite vax i håret!!!!


De blev bra tycker jag. Ser bättre ut i verkligheten! Han var ganska duktig må jag säga, han satt still till o från.....Sedan så åkte vi hem o åt frulle, sedan så sov vincent middag. Å då passade jag på att läsa lite i boken Ljudet av ditt hjärta. Den e sååå bra, igår läste jag 200 sidor på två timmar, så nu har jag bara 4 kapitel kvar av boken.

Nej nu ska ja ta å skälla lite på peter, fick reda på en sak nyss! Jävla IDIOT!