Grymt bra låt!

Tråkigare mamma får man leta efter.

Stackars min prins, vill helst kunna leka ute i parken med vincent efter dagis men det onda i magen vägrar försvinna! Å Så har man ångest över att man inte kan jobba. Känns som om jag sviker jobbet o en sån ångest har jag aldrig haft! Fy fan säger jag bara!

Jaja skit samma, får bita i det sura äpplet så länge å hoppas på att det blir bättre. Idag har jag inte gjort ett sdkit lämnade prinsen på dagis vid nio, sen gick jag hem o la mig på soffan o kollade på Eclipse igen! Den e ju bara så bra. Sen softade jag lite, å sen så gick jag o hämtade virre på daigs. Å nu hade vi tänkt börja med maten om en stund. De blir hemmagjord pizza med tacoköttfärs, lök skinka o ost! Yammie!!!!


//

Till dej mamma

Saknar dej mamma!!!

Helt konstigt att jag ibland glömmer bort min älskade mamma! Det kommer som en fet snyting i fejjan att hon är borta o att jag aldrig kommer få träffa henne igen! Vet inte om det är att jag försöker förtänga att hon verkligen är DÖD! Vill ju så gärna kunna vrida tillbaka tiden bara för att få säga allt det jag vill ha sagt till henne. Men det är ju försent.

Du var den bästa mamma o mormor man någonsin kunnat ha. Vincent saknar dej o frågar efter dig nästan varje dag!

Magsjuka here we come!

Var å lämnade lillen på dagis i morse, sen gick jag hem o hade grymt on i magen, (bebismagen). Så de blev till o ligga i soffan typ hela dagen. Sen vid två tiden gick jag o hämtade min lillprins igen. Tänkte ta bussen till Mallan, dock bara två stationer men hade så jävla ont i magen plus att det blåste som fan! Väl när vi sitter vidd busshållsplatsen så börjar Vincent o spy som en stycken gris!!! Så vi gick hem istället o la oss på soffan. Han låg där tills peter kom hem. När peter satt o kramade han så spydde han ner hela vardagsrummet, Stackarn! Så vi fick duscha av han sen la vi oss i soffan igen o gosade o kollade på barnprogram. Han verkade må lite bättre, så vi  satte han i ett bad. Efter sisådär en 20 min så började han spy igen i badet. Då de var bara att ta upp lillen o natta han så nu sover han som ett barn. Hoppas dock på att ha inte spyr nåt i natt då han sover i våran säng. Tycker så synd om han, han hade ju schalakansfeber hela förra veckan o nu e han sjuk igen:( Min lilla ängel. Som tur e så har jag min andra ängel Peter som kommer vabba imorgon då jag ligger mestadels i soffan om dagarna för att undvika det onda.

//

Helgen

I lördags så åkte vi till ikes, vilket jag ångrar eftersom jag hade så jävla ont i magen. Tog oss tre timmar innan vi var klara. Men vi fikc hem en skitsnygg tvbänk/bokhylla. Så min älskling höll på både i lördags o igår med att fixa den. Jag blev riktigt nöjd med slutresultatet!!!


FÖRE:








EFTER:




Lite mörk bild bara, men ,men!





Det ser bättre ut i verkligheten, e värdelös på att ta kort. Dom stora tavlorna har vi bara satt upp provisoriskt, ska hitta nåt annat att sätta upp där sen, men det såg så tomt ut innan så de får vara så så länge.
Å jag säger bara det, vad mycket skit man samlar på sig i skåpen som man inte egentligen behöver!!! Blev säkert tre sopsäckar plus lite till sammanlagt!!!!
Men nöjd e jag!
//

Ringde MVC

nu på morgonen o berättade att jag hade en sammandragning som höll i i två timmar igår kväll även fast jag bara låg i soffan o kollade på film. Hon sa att jag ska ringa förlossnngen om det blir så igen! Så jag kan ju räkna med att få åka dit idag igen! Inte kul. Men men jag måste ju tänka på min lilla bebbe i magen. Har läst lite om det o de e ingen fara så länge det inte håller i sig så länge eftersom bebben blir stressad när man får så, å de e ju itne bra det. Men att det ska gå över om man vilar, vilket det inte verkar göra. Får se vad som händer. Hör av mig lite senare. Kram på er!


//

Tack Carro!

Har aldrig vetat hur man lägger in filmklipp från tuben men nu vet jag!!!

Jag e stupid ass ibland!

Min ängel


Vincents låt!

Sammandragningar!!!

Så jevfla oskönt må jag säga. Men lite konstigt tycker jag då jag har haft det konstant i 2 timmar medans jag legat i soffan o kollat på eclipse. Är det verkligen så bra att ha det så? Har hört att det kan komma o gå sånt där men då ska de ju släppa till och från oxå. Om det fortsätter så imorgon så måste jag nog ringa tillbaka till huddinge förlossning. Någon som vet om det är så bra att ha det så?

//

The twilight saga eclipse

Så nu har jag sett eclipse för andra gången. Såg den på bio i somras för första gången, men var i en dimma då eftersom morsan dog nån vecka innan så minns inte så mkt om den då. Men jag måste säga det: Guuud så bra den är!!!! Me love Edward Cullen :P
Försökte lägga upp en bild här men de gick åt skogen. Ska ge filmen till syrran som ska till kusin ANnika på lördag o hon har velat se filmen väldigt länge. Så hon blev lite glader när jag ringde o sa att jag hade kirrat biffen!!!
//

Råd på en doppresent???

Kom på att de e dop nästa lördag!!! Visst det är en vecka kvar tills dess men endå, hatar att vara ute i sista stund. Vad kan man köpa till sin kusins dotter i doppresent? Ideer tas vänligen emot!


//

Twilight eclipse

Ska jag se ikväll. fick låna rullen av en "vän" :P Tänkte kolla på den när virre sov middag men fick inte igång dvd'n. Har ju skaffat ny tv så då e de inte lätt när det är svårt!
Sa att peter gärna får kolla den med mig men de vägrar han, så då blir det jag lite namnam o citodon o soffan!
C'a!
//

Svar på tal!

tessan om Ska snart ta en prommis:
hahaha eh va! det var den gamla puh jag sett min inte just de som vi såg då! ;)

Sorry då var de jag som missuppfattade...lite efterbliven e man ibland då då!
                                                             

                                                            

Sjuka e vi allihopa!

Skrev precis ett inlägg, men istället för att publicera skiten så loggade jag ut! Helt efterbliven man kan vara ibland alltså!


Jaja, igår var vi på huddinge förlossning för jag har haft grymt ont i magen, det är som en brännande känsla som kommer när jag står, går eller anstränger mig plus att jag vaknar flera gånger per natt av att det gör ont. Men läkaren sa att allt såg bra ut men hon sjukskrev mig till den 10:e oktober o om de inte blir bättre ska jag återkomma dit. Men förhoppningsvis så blir det bättre. Fick värlens ångestklump när hon sa att jag blir sjukskriven med tanke på att jag vabbat hela veckan å så blir man sjukskriven på det oxå! Men om det blir bättre så kommer jag jobba iallafall, fast alla säger att jag måste tänka på bebben. Men man har ju en plikt i allt detta oxå å de e ju jobbet!
//

Gravstenen....

Ikväll hade jag tänkt att jag ska till pappa o daniel o bestämma hur gravstenen ska se ut, känns inge bra att man inte tagit tag i denna sak tidigare. Men måste bara säga att det finns ju sååå många olika stenar o dekorer man kan välja mellan. Men vi hade tänkt något enklare. Det ska iallafall stå Yvonne Sundkvist familjegrav på den å sen datum o så. Mer vet vi inte. Det finns ju såå mycket att välja mellan. Men det får visa sig.

//

Ska snart ta en prommis

Känns som om det behövs, har ju suttit inne hela veckan med virre, så en promenad i de fina soliga vädret skadar ju inte. Just nu sitter vincent o kollar på mina vänner tiger o puh. Han har verkligen börjat älska att titta på tv, ganska skönt faktiskt. Men för mycket tv-tittande får det inte bli. Inge bra det inte.


Men måste bara säga det, snacka om att jnalle pug har förändrats från när jag var liten, Tessan var här för nån dag sen å då var det gamla hederliga nalle pug på tv alltså denna:



Då sa hon att hon aldrig sett den. Iofs så e hon lite yngre än mig, alltså 18 så då kanske de bara var den nya puh som hon såg. hehehe!!! Hon e så gullig hon. Jag skrattade faktiskt lite granna.
//

Tiden går bara fööör fort!

Tänkte ta å lägga ut lite bilder på vincents första snart 2 år:


Hemma hos mormor o morfar


Sussar så sött




Nyår 2008






Juli 2009


Julen 2009




Landet april 2010 virre hjälper till o plantera blommor!


Virre åker båt!


Ute på tessans land.

Tänk vad tiden går, om två månader blir han två år!!!!
Mamma älskar sin lilla ängel <3

Ett jävla tjat om SD!

Jag fattar inte vad de e som e grejen med att SVERIGEDEMOKRATERNA har kommit in i riksdagen! Kan nån vara snäll å förklara detta för mig. Jag tror endå att alla partier e samma skrot o korn e slutändan endå. De e inte så att dom ska styra Sverige i fyra år eller så, alla andra partier kommer ju endå arbeta mot dom iallafall. Så tycker det e sjukt att de e val överhuvudtaget, för dom som röstat på SD har ju typ gjort det i onödan eftersom dom endå inte kommer få sin vilja igenom i riksdagen iallafall.

Alla jävlar e ju så inrutade på deras invandringspolitik, kolla istället på deras äldrepolitik eller brottspolitik. Verkar ju vara hur bra som helst. Var inne på deras hemsida o läste o de som står där verkar ju vara väldigt bra iallafall. JAg tycker att ni ska kika in där så inser nog även NI att dom inte vill ha bort ALLA invandrare från Sverige. Dom vill ju bara ha bort dom som inte sköter sig m.m. Sen de där med att man kan bli svensk medborgare utan att kunna det svenska språket e ju faktiskt urdumt, min åsikt bara! Man bör ju kunna språket innan man bmli medborgare i detta land.

Sen till er alla som säger upp kontakten med vänner o familj beroende på vilket parti man röstat på e ju helsjukt!!!!!! Man e väl samma person innan som efter valet, eller??!!??!!
 Alla gör sitt eget val. De e som om jag skulle säga upp kontakten med dom som e vegeterianer bara för att dom inte äter det jag äter. Hahahahahaha!!!

Tror nog SVERIGEDEMOKRATERNA kommer röra omm lite i grytan på riksdagen, tror oxå att det kommer bli lite roligare för alla partier att komma till jobbet, för nu har dom ju verkligen ett jobb framför sig!
//

Min graviditet.

Du är i vecka 24
 
 

Nu går det att höra barnets hjärta med ett vanligt stetoskop. Någon gång runt denna vecka är det dags för ett besök hos din MVC. Om du inte börjat träna dina muskler i bäckenbotten, så är det hög tid. Bäckenbottenmusklerna börjar tänjas ut, vilket kan leda till att du läcker urin när du hostar eller skrattar. Denna muskelgrupp används inte i dagliga aktiviteter och det kan därför vara svårt att veta om man tränar rätt. Ett tips för att träna upp musklerna igen efter att du fött är det kliniskt testade träningshjälpmedlet, Axuaflex, som finns att läsa om och beställa i graviditetsshop.

Hormonnivåerna i kroppen börjar plana ur och humöret brukar jämna ut sig. Många känner sig lugnare och gladare. Livmodern når nu ovanför naveln.

Barnet är nu ca 21cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 700g. Skulle barnet födas nu har det 20-25% chans att överleva. Det är fortfarande litet, finlemmat och alldeles hårigt. I kroppen har vita blodkroppar börjat bildas och dess funktion är att bekämpa infektioner.

Lungorna fortsätter att utvecklas och luftvägarna formas till rör för att kunna ta in och stöta ut luft. Blodkärl och lungblåsor utvecklas i lungorna och mellan dessa kommer så småningom utbyte av syre och koldioxid ske. I lungorna börjar också ett ytspänningsnedsättande medel att bildas. Dess uppgift är att hindra lungblåsorna från att klibba ihop.

Schalakansfeber, here we come!

I torsdags så ringde de från dagis o sa att virre hade feber, så de var bara att hämta han lite tidigare därifrån, han hade inte ätit nån lunch eller nåt. Så vi gick hem å han la sig i soffan själv å tittade på barnprogram o ville ha välling. Han brukar aldrig vilja kolla på tv eller ha välling på dagen, han brukar bara få en välling per dag o de e när han ska sova på kvällen. På fredagen var han mycket bättre ingen feber alls. Så vi åkte till landet som planerat med sanna o kimi. Tog det lugnt o myste bara, märkte att virre hade fått lite prickar på händerna, trodde det var värmeutslag eller nåt. Men på lördagsmorgonen var han prickig runt munnen, på fötterna, på rumpan o på benen! Så vi åkte in till Nyköpings akuten, men då säger dessa inkompetenta jävlarna att dom inte har nån barnläkare där på helgerna! Helt sjukt, så på eftermiddagen så bestämde vi oss för att åka hem istället. Var hemma vid 17-tiden så vi ringde till handens närakut å fick en tid vid kl 18. Där konstaterade dom att han hade fått Schalakansfeber! Trodde man var vaccinerad mot de, men tydligen inte.


Mammas lilla sjuka hjärta! <3

Så jag har varit hemma med vincent igår o idag, ska vara hemma imorgon sen får vi se om de ger med sig, man ska ju helst vara hemma 1 vecka från dagis även fast man äter pencellin. Så vi får se om jag går till jobbet alls denna vecka. I söndags så bara skrek han i ca 3 tim i streck o inget hjälpte vad man än gjorde. Stackars liten, dom där förbaskade prickarna kliar ju! Min lila ängel.
//

Måste bara säga

Att jag har världens bästa chef!!!!! Du e bäst.


jobb!!

Så ska man snart bege sig mot jobbet, snorig o mår skit gör man oxå. Men de e bara att stå ut. Ledig imorrn men jobbar helgen. Idag börjar jag 11.45-20.15 Härligt. Har saknat jobbet faktiskt, har ju varit ledig i två dar å sen så går man ju på föräldraledighet från mitten av december som de ser ut nu. Så då e de bara att jobba så mycket som de bara går sen e man ju ledig i ett å ett halvt år.

I måndag så fick vi vår nya sköna stora soffa. Peter var o hämtade den hos kusin annika, jag säger bara det: Vilken skööön soffa. Jag la mig i den o skulle titta film men somnade efter ca 30 min! Nästan så att man skulle kunna sova där varje natt istället för sängen.
Tack Annika o Walle!

Nej nu ska jag förpesta lungorna sen drar jag till bussen! Kram på er!
//

Trött o sliten

Skrev precis ett lååångt inlägg men det jävla inlägget försvann innan jag hann publicera det så orkar inte skriva om allt igen!!! Men:

I går var vi på emils lilla dop. Hel sjukt, jag var inte ett dugg nervös under hela dagen men så fort jag ställde mig där framme med prällen o allt så var det som om nån satte på en dusch å svetten började rinna som fan! Men det gick bra iallafall:) Så nu kan man kalla mig för Svettlöken! Hahaha, annika tillochmed fick torka bort svetten på mig. Tack förresten! Efter kyrkan så blev det dopfika hur mumsigt som helst o fint var det. Jag var ju faktiskt med lite på ett hörn o fixa med lokalen :P
Tack Annika o Walle för dopet o att jag fick bli gudmor (fadder) till lilla sötnowsen Emil!!!
//

Min graviditet

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2011-01-14

Barnet blev till omkring: 2010-04-23

Du är i vecka: 22

Du är i månad: 5

Antal graviditetsveckor och dagar: 21 veckor 2 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 131

Vecka 22

Barnet:

Känseln

Ditt barn ser nu ut som en nyfödd i miniatyr. Barnets känselorgan utvecklas och mognar för varje dag som går, och hjärnan och nervändarna är nu tillräckligt mogna för att barnet ska känna beröring.

Om man gör ett ultraljud i den här veckan kan man se hur barnet rör vid fostersäcken och vid sitt eget ansikte samt hur det sträcker ut händerna och griper tag i navelsträngen. De är redan små utforskare.

Man kan se läpparna tydligt. Barnets fortplantingssystem fortsätter att utvecklas.

Mamman:

Varmt och svettigt

Känner du dig varmare och svettas mer än vanligt? Som så många andra av kroppens organ blir sköldkörteln mer aktiv när du är gravid. Det kan innebära att du känner dig varmare.

Trots det tycker många kvinnor att det är rätt roligt att vara gravid nu. Du kan fortfarande böja dig och sitta bekvämt, det ska inte vara några problem med att gå och morgonillamåendet har vanligtvis gått över. Du mår förmodligen ganska bra.