min pluttis har blivit stor!!!

vincent ca 4 tim 081121       vincent påväg hem från bb 081123

vincent 3 dagar gammal, provsitter babysittern som han fick av mormor o morfar
vincent 1 månad 081221

                                                vincent 2 månader 090121
                                                                                                Skruttibangbang kan nästan sitta själv!

Vincent 3 månader 090221


I onsdags så var jag med Vincent på öppna förskolan. O jag la han på mage i lekhörnan å lillen vände på sig från mage till rygg!!!! MIn älskling börjar bli stor. Tiden går så jäkla fort...snart e man väl MORMOR!

min motivation håller på att försvinna

känns det som!
Men jag kämpar på med träningen iallafall....har ju träningsvärk så nån nytta måste det ju göra. Jag är ju så otränad som man kan bli, men så här ser mitt träningsschema ut: Jag börjar med 10min cykling
                                                                                                             Tränar armarna med hantlar samtidigt som jag cyklar
                                                                                                             20 benlyft
                                                                                                             10 armhävningar
                                                                                                             10 situps
                                                                                                             Samt tränar insidan av mina bulliga lår!

Känns som väldigt lite men som sagt jag är ju väldigt otränad, sist jag tränade dagligen var för snart 5 år sen precis när jag hade träffat Peter. Hade tänkt att öka träningen efter varje vecka som går. Har hållt på i 3-4 dagar än så länge. Jag hoppas på att de ska göra nån nytta till sommaren! 

Om det finns nån där ute som har ett bra träningsschema som man kan träna hemma med så skriv gärna nåt om det. Jag är ju inte ett proffs direkt! Det skulle göra mig glad som än lärka!

Kram
    

bio...

Hejsan!!!
Igår var ju jag o Peter på bio. Vi lämnade Vincent hos Veronica vid halv två. Kom på att vi hade glömt bankomatkortet hemma, så Veronica var snäll å lånade ut pengar till oss. Så vi slapp åka hem igen, för det hade vi nog endå inte hunnit. Bion började ju kl 15.00. Vi såg Borta bäst hemma värst! Den var riktigt bra, de e Reese Witherspoon o Vince Vaughn som har huvudrollerna. Dom e ju ganska roliga i deras flesta filmer som dom e med i. Jag hade det jätte mysigt med min älskling. Det var behövligt att vi fick vara lite på tu man hand. Vi skulle ha ätit ute efter bion men vi var ju på Heron City o där var det för jävlans mycket folk överallt så vi skippade det. Lika bra att äta hemma tänkte vi. Efter bion så hämtade vi Vincent, det hade gått jätte bra hos dom. Han hade inte varit så gnällig sa dom. Men han blev det när vi kom! Efter det så åkte vi till Skogås hem till mon moster, Micke och Sofie o Jonnas barn var där. Sofie hade fått en papperskasse full med killkläder av sin lärare som vi fick. Det var jätte fina kläder allt från storlek 62-110. Nu har han lite å växa i.

Idaghar det inte hänt så värt mycket, jag gick upp kl 12.00 var riktigt trött. Somnade kl 03.00 eftersom min älskling har snarkat hela natten...men det gör inget för Peter gick ju upp med Vince i morse så jag kunde sova ut!
Vi har bara storstädat idag, som alla söndagar. Å så har jag tränat lite också, det var inte lika jobbigt som igår, det blir bara lättare å lättare varje dag. Men fy vilken träningsvärk jag hade i benen igår. Idag är det magen som känns värst faktiskt. Inte konstigt iochförsej, jag har ju varit gravid i 9 månader å då harman ju inte så mycket muskler kvar!

Imorgon så ska jag ta med Vincent på babymassage, skoj!! Det gick bättre förra gången än vad det gjorde första gången. Jag har masserat han varje dag den här veckan så han blir van.

Nej nu ska ja kolla med Peter om han vill ha middag eller om vi ska vänta ett tag med det. Ha de så bra, kramizzar!!

Bio idag!

Hej!
Idag så ska jag å Peter på bio, den börjar kl 3. Ska se Borta bra men hemma värst med Reese Witherspoon och Vince Vaughn. Lilla Vincent ska vara hos Veronica. Denize har tjatat att hon vill vara barnvakt länge nu. Så nu ska hon få vara det. Det ska bli skönt att få göra något själv med Peter men endå lite konstigt. Men jag vet ju att Veronika e super bra med barn....Hoppas att Vincent inte e jobbig han har ju börjat få sin första tand så han kan vara lite gnällig. Men det lilla risgrynet e sååå söt i hans lilla mun! Längtar tills den kommer upp helt. Det tar väl 1-2 veckor.....

Nu ska jag försöka ta tag i träningen, har cyklat, tränat armarna o tränat magen i tre dagar, hoppas att min motivation inte försvinner! Har som mål att kunna använda någorlunda fina kläder. Det var ju ett bra tag sen jag fick på mej ett par jeans.

Jag återkommer ikväll om hur de gick hos Veronica för Vincent!
Kram

Gud vilka minnen man har...

Hejsan!!
Har rotat fram gamla foton ur garderoben.....väldigt kul å se....Men fyy vad man såg ut för 10 år sen.....Jag har lagt upp en massa bilder på facebook....å en massa kommentarer fick man..hihihihihi kul å skämma ut lite folk...
men här kommer några av bilderna ja har:
jag som fjortis...vet tyvärr inte hur man vänder på bilden


inte så bra bild men de e min kusin micke å lillebror daniel för typ 14 år sen


krull å jag på halloween fest 2002

bror min å ja på kålmården

carro o jag år 1999...

Det var några av korten jag hittade. Ja det enda man kan göra när man ser dessa bilder e nog bara att garva..hahahaha...men fasiken vad kul vi har haft...snygg är man ju inte någonstans..hihihihi...

nej nu ska ja ta å sleepa kommer få vakna om nån timme eller så...vincent kommer bli hungrig...
kram på er o god natt