Sorry mina kära läsare å ni e ju många som läser MIN blogg!!!



Men jag har inte haft tid till att blogga speciellt mycket!!! Har jobbat, shoppat o shoppat dagarna i ända :D Å så har jag träffat tessan osso...O nu har jag inte tid till att blogga heller har tagit en sömntablett så måste lägga mig snart..

Men här kommer en dagens: Sommaren med Göran Ganska rolig svensk rulle med Hey Baberiba gänget...Handlar om Göran som har hittat den rätta igen så han drar med sig sin bästa vän till en midsommarfest som bara kan sluta på ett sätt: katastrof!
//Linda

hos tessan

 

Så nu e vi hos tessan...kom hit för nån timme sen. ska hem till oss sen, ska hjälpa henne med hennes skolarbete som handlar om religion..skoj skoj! Hon ska sova hos oss...kommer säkert ha skit kul ikväll de hade vi ju sist hon sov hos oss!!! Vet inte riktigt vad jag ska skriva så de e väl lika bra att sluta skriva...höres sen. hej då!

Min nya tatuering:

 

Den e inte riktigt klar än. Jag hade tänkt att ronnie ska få göra lite orkidé blommor runtom eller om han ska göra en stor orkidé så får namnet ligga i blomman. e inte riktigt säker än. Trodde de skulle göra ont som fan men de var en lätt match. Har ju bölat som en fjant till mina andra tatueringar men de kändes inte ett skit denna gång...sååå skönt! Längtar till jag ska få gå dit igen....måste bara jobba lite så man får ihop lite pengar bara...Nej nu måste jag fixa mig ska till tessan!!!

//Linda

jobbhelg!




Fasiken vad denna dag ar gått fort!!! De har varit konstant kö hela dan från kl 11 till kl 17.40. Så kul när de e så mycket folk som e å handlar asså....Hoppas på att dan i morgon blir samma som idag. Men tyvärr så brukar man inte ha sån tur! Trodde ärligt talat att de skulle vara en seg dag idag med tanke på att de e löning på måndag plus att de e januari. Men icke sa nicke! Min kära kusin vitamin e här, Micke! De var riktigt länge sen som han var här å hälsade på.

Nej nu ska ja rota fram nån film o lägga mig i sängen.

//Linda

bokat tid för tattoo!!!!


Hot, hot, hot!!!!!



Så nu harnpeter bokat en tid till mig för en tatuering!!! Ska till nynäs nästa fredag, ska tatuera in vincents namn på hela min underarm, den ska skifta i lila plus att han ska tatuera in lite grejs runt omkring!!! Ska bli sååå najs! Jag längtar verkligen, men de kommer göra såå jävla ont! Tessan ska kanske med dit, så hon kommer få se när jag sitter o bölar!!! Ha ha ha...Nej nu ska ja kolla lite på fejjan!

//Linda

Rätt val?!?!?!??


Bilden tagen i somras, då var vincent ca 8 månader...



Jahapp, så har man jobbat idag dp. Skulle vart ledig i helgen men ska jobba hela helgen, så då får jag vara ledig nästa helg istället!!! De var riktigt lugnt idag på jobbet inte alls mycket att göra. Jobbade i stora huset så jag slapp frysa. Jag säger bara det, guuud vad jag älskar mitt jobb. De e så kul att träffa massa människor å så älskar jag att jobba med mina arbetskamrater...Dom e så underbara hela bunten! Har gjort ett stort val idag, jag hopppas på att jag har gjort rätt val, är 99% säker med valet iallafall. Har pratat med några å dom tycker att de e rätt, men om de skulle vara fel så vad gör de om hundra år?!?!?!?! Lika bra att leva i nuet faktiskt.
Nej nu ska jag ta å lägga mig i sängen o glo på nån film sen ska jag sussa.


Dagens: The texas chainsaw massacre (Nyinspelade från 2004 tror jag) En riktigt vidrig verklighets baserad film om en mördare som torterar människor o gör masker av människors hud! Jag tror den e verklighets baserad iallafall, den e gjord så. Har sett första inspelningen om morden från jag tror de e 70-talet nångång. Men den här är mycket bättre gjord, den första e lite för överdriven. Men alla filmer e ju överdrivna ioförsig. Jag är ju en skräckfilm fantast så de e nog därför som jag tycker den e bra. Den ska man inte se om man e lättskrämd för tillochmed jag tyckte de var läskigt efteråt när jag skulle sussa.
//Linda

ÅKA O JOBBA



Ska åka till jobbet snart, jobbar 16-20....Kul, kul....Peter var förbi på Blåsippan nyss, dagiset som vincent ska börja på snart. Vi ska dit på måndag halv 10 å hälsa på. Känns såå konstigt att han ska börja på dagis om en och en halv vecka!! Fan vad tiden har runnit iväg säger jag bara! Kommer vara såå konastigt att lämna han till nån annan som man inte känner ordentliget. Men jag hoppas att inskolningen ska gå bra iallafall....Vincent e ju så duktig bland nya människor, han bryr sig inte om han inte träffat dom tidigare han säger inte ett skit om någon vill hålla i han, han tycker bara de e kul! Min lilla SKRUTTIBANGBANG har blivit stor SKRUTTIBANGBANG!!!!

Nej nu ska ja leka lite med Vincan innan jag ska dra...hejdå!
//Linda

Glömde ju

Dagens: The girl next door En verklighetsbaserad film som handlar om två systrar som flyttar till sin faster o sina kusiner efter att deras föräldrar har dött i en olycka. Vistelsen där blir till en mardröm eftersom deras faster e en jävla kärring rätt ut sagt, hon låter sina söner misshandla, våldta å förnedra flickorna. Filmen utspelar sig på 50-60-talets USA. En riktigt bra film, men den e jävligt hemsk så den e inget för känsliga tittare. När jag såg den så blev jag så jävla förbannad.

sjuk



Vaknade i natt vid halv 2 med värsta magvärken...kändes som om nån högg en kniv i magen på mig! Så de blev en massa toabesök inatt...somnade om igen vid 4....
Sen när jag gick upp vid halv 7 så mådde jag lite bättre så jag åkte till jobbet. Men när jag väl kom dit så fick jag ont i magen igen. Efter att jag hade ätit min lunch så mådde jag illa som fan så pappa fick komma o hämta mig. Känns så jävla surt att förlora tio timmars lön på de men jag hade för jävlans ont i magen. Det var bara tur att jag kom hem när jag gjorde de för de var bara för mig o SPRINGA in på toa....de sprutade som faen säger jag bara!!! Har aldrig varit med om värre....Sen så gick jag o la mig...nu känns de lite bättre hoppas på att jag e helt hundra tills imorgon så jag kan jobba.....Nej nu ska ja ta ett bad sen så e de sängen som gäller....måste få sova bort de onda...
Kram//Linda

trött





så de blir bara en dagens: YESMAN! Den är ju bara fööör rolig denna komedi med Jim Carrey i huvudrollen. Han spelar en man som är riktigt negativ till allt å säger nej till allt, tills den dan han trffar en gammal vän som tar med han på ett möte för ja-sägare. Efter mötet måste han säga YES till allt. Så jag tycker du ska se den omedelbart om du inte sett den!
//LINDA

MINA PRINSAR!!!!


VINCENT O PETER NYÅR 08/09



Kortet tagit för nån vecka sen när de började snöa så där mkt.


Ni e mina prinsar som jag lever för....Ni betyder allt för mig. Utan er finns ingen Linda!!! Kommeralltid älska er oavsett vad som händer...Ni är mitt <3 så de så!

faen, faen, faen!!!!

Glömde ju bort, dagens film: Twilight!! Ja, ja, jag vet, alla tycker Edward Cullen är snygg, inklusive jag. MEN Robert Pattisson gör ju rollen sååå grymt bra. Om man har läst böckerna så förstår man vad jag menar. Kirsten Stewart gör rollen som Bella grymt bra. Nu ska jag nämna dom andra rollerna. Det verkar som om att Rob o Kirsten gör dom stora rollerna. MEN man får inte glömma bort ALICE, JASPER, EMMETT, ROSALIE, JACOB, ESME OCH CARLILE. Kommer inte ihåg vad dom skådisarna heter MEN deras roller dom gör, gör dom med bravur! En stor applåd till dom!!! Kom igen ställ er upp å applodera fy katten!!! Nej, skämtåsido. Om du inte har sett den filmen då e de dags för dig o göra de nu på sekunden!!!!
                                                                            //Linda

Jordgubbohallon.blogg.se



Jag o carro har gjort en gemensam blogg......där kommer de skrivas om lite allt möjligt....kul kul....typ en nostalgiblogg kan man säga.



Idag har de inte hänt så mycket har bara varit hemma hela dagen. Tessan var hos oss. Hon höll mig sällskap medans Peter var o fixa emelie o calles bil. Jag har även färgat håret idag. Samma färg som förut, var bara tvungen o färga den förfärliga utväxten bara. Jag o vincan var hos mamma o pappa en stund på eftermiddan efter att tessan åkte iväg på nån middag. Lite roligare å ha sällskap än å sitta hemma bara. Har varit ledig sen i fredags o kommer vara ledig fram till på onsdag kl 14. Jag jobbar bara 4 timmar då. Lite trisst att jag inte fick mer timmar än vad jag fått. jAG BEHÖVER JU VERKLIGEN pengar!!!!! Men jag hoppas att jag får som jag vill då behöver jag som sagt inte oroa mig.
Nej nu ska jag ta o kolla lite på FEJJAN!
//Linda

Tänkte börja

Med en dagens. Förlåt CARRO LILLGÅRD http://lillgard.blogg.se men ingen dagens som hon skriver om. Hon skriver ju om dagens låt. Jag hade tänkt skriva om dagens film. Och dagens film får bli ED GEIN THE BUTCHER OF THE PLAINVILLAGE. Den handlar om en seriemördare/psykopat som samlar på människohuvuden och dylikt. Första gången jag ser den. Jag ligger och kollar på den nu faktiskt. Den är verklighetsbaserad. Inte så värst bra skådisar men ganska bra blod och äckel scener!

dagens bravader



Är nyss hemkommen. Har varit ute hela dagen o farit runt. Vi åkte till Nizan o Jossan vid 1-tiden idag. Firade att Denize hade fyllt 7år i veckan. Va där i några timmar. Jennie o leon kom dit. Kul o få träffa dom. Sen vid 4-tiden så åkte vi till Martin, Rebecca o Nadja. Dom bjöd på middag. De blev lasange sen så hade Nettan gjort kladdkaka, mums! De blev kladdkaka två gånger idag. Först hos Nizan sen hos dom :) Det e aldrig fel. Å nu sitter jag hära å softar. Sitter o lyssnar på Bella's lullaby! Sååå vackert pianomusik. Imorrn hade jag tänkt åka till hanna men de blir nog inte av med tanke på att hon e dunder förkyld. Å då vill jag inte ta med mig Skruttibangbang eftersom han nu hålller på att bli helt frisk. Så de blir nog en hemma dag imorrn. Peter ska hjälpa Calle o Emelie med deras bil i några timmar så de blir bara jag o vincent hemma imorrn. Ska kolla om nån vill hålla oss sällskap. Nej nu ska jag kolla lite på farmen. Höres sen! Kram
//Linda



Så jävla irriterad!

Gick precis och la mig i sängen för att kolla på film. Men då vaknar vincent av att fitt-grannarna har fest. Dom bor på första våningen och vi bor på fjärde våningen och de låter som om dom har fest i vår lägenhet! Ok, visst kan man ha fest men man kan väl tänka på oss andra. Peter har iallafall ringt störningsjouren så jag hoppas på att de blir tyst snart. Nu ligger vincent här bredvid mig och sussar så sött. Men de e ingen idé att lägga han i hans säng för då lär han ju vakna på en gång! Så får vänta tills de blir tyst. Peter är och hämtar mamma och pappa hos gunvor. Han e fylle-taxi ikväll. Imorgon ska vi till veronica och tommie. Ska fira lilla Denize som blev 7år i onsdags. Jennie och lilla leon ska också dit. Har inte sett leon sen han var två månader och snart blir han 2 år! Snacka om att tiden går fort! Jennie har ioförsig inte träffat vincent alls. Så de e på tiden att vi ses! Nej nu ska jag kolla på film. Hoppas inte vincent vaknar. Hörs imorgon. God natt!

gode kväller....

Så sitter man här igen då då...Precis hemkommen från min moster...va där å fikade men de blev inte långvarigt med tanke på att vincent var riktigt gnällig...men de kan ju bero på att han fortfarande e förkyld!
Inlägget som jag la in precis e lite efterblivet med tanke på att jag inte vet hur man lägger in videoklipp utan fick kopiera länken istället....Sorry, men så e de ju å heta Linda o vara riktigt efterbliven....Ringde tessan o frågade hur man gör men de verkade inte funka iallafall...Äh skit samma
Nej nu ska ja ta å leka lite med vincan sen e de dags för han o sussa....

sååå vackert

http://www.youtube.com/watch?v=loX-cpnLJBE


vet tyvärr inte hur man lägger upp filmer

God dagens!

Är med tessan. Vincent får vara hemma för han e fortfarande sjuk, förkyld och hosta. Vi ska väl till köket sen kanske och hälsa på. Vet inte riktigt Vad som händer. Igår kväll så jobbade jag. De var väldigt lugnt på jobbet, fick jobba uppe i stora huset. Så de var inte kallt alls. Men blev frusen efter jobbet för jag fick vänta på pappa i ca 20min ute i kylan. Så de var bara att hoppa ner i sängen under två täcken och tina upp! Nej nu ska jag vara social med tessan. Ikväll ska vi förbi min moster på en fika. Kram

BLOGGTORKA!!!!!!

Sorry mina älskade läsare..(å ni e ju många, not!) Jag har verkligen inte varit på humör för att skriva...Men julen var jätte mysig. Mamma, pappa, daniel o hanna kom till oss. Vi åt, umgicks å hade de allmänt trevligt..Fick lite julklappar å så. Vincent fick ju mest! Men så e de ju å vara barn. När han fick den första julklappen så ville han inte vara med o öppna de resterande presenterna så så fick ju jag o peter göra de istället....Men jag ääälskar att öppna presenter...Alltid lika kul!
Första julklappen







han fick en mysig morgonrock av mormor o morfar









mammas lilla tomte




På nyår var vi barnvakt ot sanna o kimi..Mamma pappa o daniel kom till oss o ot trerätters....Gott som satan....


Nu har året äntligen börjat...Jag ser verkligen fram emot de....Har börjat jobba lite nu på bauhaus, ska vara ledig första veckan i februari då vincent ska skolas in på dagis. Men sen i mars så kommer jag jobba på ordentligt som jag gjorde innan. Då e de två jobb som gäller... Men förhoppningsvis så får jag som jag verkligen vill o då e de ett jobb som gäller. Kommer inte ha ork eller tid till två jobb...
Har varit ledig idag men ska jobba imorgon, 4 timmar bara men endå.
Idag gjorde jag en jätte god köttfärssoppa till middag, de var urgott måste jag bara påpeka...
Nej nu ska jag ta å lägga mig i sängen o läsa lite....ha de gött!!!