massor med svamp


Jag o Cissi var ju ute i skogen i hemfosa o plockade en massa trattkantareller! De e en bruna korgen som jag plockade. Resten fick vi av dom för dom har så mycket svamp. Så när vi åkte hem så hämtade vi tessan så hjälpte hon mig att rensa lite. Vi satt i två o en halvtimme å rensade o vi har inte ens kommit halvvägs. Pappa min kom upp å han fick med sig lite svamp hem. Glad blev han oxå. Tessan pappa sofie eddie o elina åt hos oss. Det blev italienskfylld fläskfile med pomme chatau med balsamicosås. Mumsfillibabba. Sedan så kom Mallan o Robban o tjötade lite å så hämtade dom såklart Puppy. Jag gick med dom hem en bit för Nova behövde komma ut oxå. Hon har blivit jätte duktig på att göra ifrån sig ute. Idag har hon faktiskt inte gjort något inne! Min lilla vovvsing e superduktig.

Har precis kollat på Paranormal activity på canal plus. Så hade tänkt gå å lägga mig nu e suuuper trött. A juste det vi har fått stopp i avloppet till duschen/badkaret. Så jag kan inte duscha förrän dom har kommit o fixa det. Men jag tror ärligt talat att dom måste bila upp hela golvet så vi kommer nog inte ha nån toa på väldigt länge. Men det får vi se hur det blir med den saken. Nej nu blir det natti natti för min del. Höres imorrn. Kram på er!
//

Svar på tal:

Anonym om Då måste jag bara få försvara mallan!:
Det är ju du från igår!

Kolla in http://bit.ly/8ZOKzV
IP: 80.216.193.206

Å vem e du?!

svampplockardag!

Så nu ska vi ta oss till hemfosa till cissi o björn. Ska lämna lukas å så ska vi plocka svamp! Dom var ute igår å sa att det finns jäääätte mycket. Å att dom lämnade kvar en massa för dom inte orkade plocka allt. Så idag e de min tur att plocka! Nice!
Nej nu e barnen påklädda så måste dra nu. Tjingeling!
//

Så sitter man här igen då

Har fan inte ett skit att skriva men slänger in ett litet inlägg iallafall. Vill bara säga att jag älskar min lilla familj otroligt mycket. Är så tacksam för att jag träffade mitt livs man Peter. Vi ska verkligen leva ihop resten av vårat liv tillsammans med våra barn o barnbarn! Tack hjärtat för att du gav mig vincent o den lille som e på ingång!!!! Du är det bästa som hänt mig strax efter Vincent:p Love you sooooo much!
//

Då måste jag bara få försvara mallan!

Det här med kvinnomisshandel. JAg fattar inte hur man kan stanna kvar i ett förhållande som innehåller fysisk o psykisk misshandel! Vad är det att älska i en man som slår. Med ord eller knytnävarna???? O man e ju jävligt egoistisk om det finns barn med i bilden. "Men jag älskar ju han", "Han är snäll oxå" snälla kvinna tänk på dig själv o barnen som finns med i bilden. Man blir så arg på personer som är i sådana förhållanden å gnäller men ändå stannar kvar. Det behöver inte gå flera år i ett förhållande det kan börja ganska tidigt oxå jag vet!!!! Så kom inte å snacka du lilla människa som tror att du vet o kan ALLT. Besserwiesser! Eller hur det nu stavas:P
//

svar på tal!

Jenni, mamma till Nova & gravid om God kväll.:
Du behöver inte skriva ett skit i min blogg. Fattar inte ens varför du läser den.

IP: 83.250.52.126


Skaffa dej en lösenordskyddad blogg om du inte vill att vemsomhelst ska kunna läsa dina inlägg!!! Get a life.
                                                                               //
                                                                   

God kväll.

Så har denna dag passerat. Vi var ju på LEKVEGAS med Vincent o Lukas, dom hade det jätte skoj, men jag säger då de: Ingen ide att vara där å leka när man e höggravid. Fy fan man orkar ju bara ett par gånger att klättra i klätterställningen o åka kana. Så Peter o jag tog typ varannan gång. Sedan så kom Nettan, Penny o Niklas dit o lekte lite oxå. Lite trevligt:)

 

Sedan så åkte vi hem o softade sen åkte vi till maxi o handlade lite lördagsgott till oss. Vincent fick plocka lite godis tll sej själv. Blev dock inte så mycket bara för 12kr. Lukas där emot plockade nästan 1kg godis! Sen så åkte vi hem o lagade middag, barnen fick pasta med köttbullar o korvkulor. Jag å älskling åt sallad med rostbiff, aioli o vitlöksbröd. Mumsfillibabba. Sedan så tog vi en promenad med Nova o Puppy. Vi e hundvakt åt mallan o robban. Promenaden gick dock sakta eftersom puppy e på tjocken. Hon vägrade gå en bit så hon fick sitta i vagnen. Sedan så kom bästaste Tessan hit. Har inte gjort så mycket. Hon hjälpte mig med köket, det såg ut som ett bombnedslag sen hjälpte hon mig med tvätten. Snäll som hon e! Sen har vi varit på promenad med vovvsingarna.
Måste kila nu ska följa med henne till bilen hon får skjuss hem. Kram på er!
//

God morgon!

Har precis varit ute på Novas mrgonpromenad. Hon både kissade o bajsade. Duktig hund! Peter håller på å gör frukost. De blir mannagrynsgröt o lite sånt. Smaskens. Sedan ska vi ta o städa sen bära det av till hemfosa för att hämta Lukas sen blir det LEKVEGAS! Så vi lär väl höras sen. Kram på er så länge!
//

dagen....

I morse lämnade vi virre på dagis sen åkte vi till Pontus o tog en fika samt hämtade Martins dator. Sen hämtade vi kusinen i farsta sen hem å åt lunch. Eller de var bara jag som åt i vanlig ordning. Sedan så satt jag o kusin på huddinge i ca 7 timmar. Inge kul de men nu e jag hemma o ska bara ta de lugnt. Är för jävlans trött säger jag bara. I morgon ska vi hämta Vincents kusin Lukas, vi ska till LEKVEGAS i morrn så barnen får leka lite. Så först ska vi hämta han i hemfosa sen blir det vega hela dagen. Eller kanske inte hela med tanke på att Nova måste ha lite sällskap å promenad men ett par timmar iallafall. Vi ringde även Veronica o kollade om dom vill med dit men hon skulle höra av sig om dom kommer, det beror på om hon orkar för hon ska ju jobba imorrn oxå. Så vi får väla se!

Nej nu blir det en kort tripp till soffan för att dega. Hejsvejs!
//

Min graviditet nr 2

Du är i vecka 29
 
 

Från denna graviditetsvecka erbjuder MVC ofta kontroller varannan vecka. Förmodligen känns det nu som om alla organ trängs undan av magen och barnet. När du börjar närma dig slutet av din graviditet känns benen ofta tunga och trötta. Räkna med att du behöver extra mycket vila. Trycket på venerna som leder blodet från benen tillbaka till hjärtat kan ibland bli för hårt, och det kan leda till åderbråck. Många kvinnor börjar nu fundera på den förestående förlossningen. Skriv gärna ned dina tankar om att vänta och föda barn. Det är ett bra sätt att bearbeta det du har framför dig.

Barnets vikt är ca 1,4 kg och längden runt 26 cm från huvud till stjärt. Det fortsätter att lägga på hullet, samtidigt som hjärnan och de inre organen växer till sig. Nu finns det inte plats för akrobatik konster i livmodern längre, men barnet kan fortfarande sträcka ut sig och sparka. Barnets huvud står i proportion till den övriga kroppen. Hjärnan växer mycket snabbt och gör så att de mjuka skallbenen pressas utåt. Vindlingarna som är karakteristiska för hjärnans utseende, blir allt fler eftersom den blir snabbare och kraftfullare samt förbindelserna mellan nervcellerna ökar. Hjärnan kontrollerar nu andning och kroppstemperatur. I ögonhålorna rör sig ögonen och barnet börjar bli känsligt för ljus, ljud, smaker och lukter. Det kan också skilja på naturligt och artificiellt ljus genom livmoderväggen.

Helt slut!

Imorse så lämnade jag vincent på dagis sen så åkte jag till handen o mötte upp tessan. Hon köpte lite presenter till mor sin som fyller år på tisdag. Jag köpte bara ett mineralpuder o nagellack. Inte för att jag har några naglar då jag biter på dom, men jag köpte ett genomskinligt då jag inte biter på dom när jag har det på. Så förhoppningsvis så komer dom bli långa. Det sägs ju oxå att naglar växer mycket fortare när man e på tjocken. Så vi får hoppas på att det går fort! Ja, jag vet att de e äckligt att bita på naglarna men jag gör de ändå.
Sedan så åt vi lunch på Paus samt fikade. Sen var jag tvungen att dra hem för Nova var ju hemma o hon behövde en liten promenad. Hon har blivit mycket bättre på att göra ifrån sig ute. Hon har faktiskt bara kissat en gång inne. O jag just de, hon satte sig o sket i Daniels hall oxå! Hahaha, precis innan sa jag att hon har varit jätte duktig som inte hade bajsat inne o då går hon o klubbar på hans golv! Å de luktade skiiit! Hahahaha.

 

Jag peter o virre följde med pappa nu ikväll när han köpte en ny bil. De blev en Volvo, nån mindre modell kommer inte ihåg om de var S70 kanske? E inte inne på bilar så ni vet! Sedan så åkte vi hem o nu ligger peter o nattar vincent så hoppas på att han somnar snart, för då ska jag å älsklingen lägga oss i soffan o kolla på nya Robin Hood samt äta morötter med dipp! Smaskens säger jag bara. Å imorrn e de ju fredag ska bli härligt med helg. På lördag ska antagligen Lucas sova hos oss, för vi hade tänkt åka till LEKVEGAS på förmiddagen o vara där ett par timmar. Björn fyller ju år då så då kan ju cissi o björn få lite egentid eller nåt.

 

Nej nu ska jag blanda dipen o svara på komentarer. Inte för att det e så många men ändå. Kramen på er!

//

KULTURFEST!

Idag ska vincents dagis ha KULTURFEST! Så nu ska jag snart åka o handla nåt så vi kan baka å ta med oss dit. Det e ett knytkalas. Ska bli skojjsens. Men jag återkommer om hur det var där. Ska åka o handla nu. Kram
//

Kände bara för att få lite agro ur mig!

Som ni såg i förra inlägget.
Idag har det inte hänt så mycket, lämnade lillen på dagis sen gick jag hem o la mig i soffan o segade. Mår skit just nu, har ont i halsen o e snorig som fan. När vi hämtade virre så åkte jag peter malin robban ovirre o handade. Tanken var att vi skulle storhandla men jag pallade inte för jag mår skit så de blev bara det viktigaste. Typ frukost o lite sånt. Köpte även ett nytt halsband till nova o en namnbricka med mitt nr på.
Orkar fan inte skriva någe mer nu bloggar mer imorrn. Puss!
//

Vilken idiot!!!!

Du ska få så mycket skit säger jag bara. Hoppa framför tåget eller nåt du e fan inte värd livet!

Trött som få!

O så har jag blivit sjuk oxå, förkyld ont i halsen o feber. Sååå tråkigt. Skulle gått på bio medd tessan idag men hon hade råkat dubbelboka sig så de blir bio nån dag i veckan istället. Lika bra de eftersom jag mår lite piss idag. Men jag ska se DUMMA MEJ! Den verkar ju grymt rolig.


Idag har vi inte gjort så mycket bara varit hemma o tagit det lugnt. Vädret tillät ju inte oss att vara ute. Men barnen hade det kul ändå.
Det har varit riktigt kul att få ha Penny hos oss hela helgen. Hon skulle åkt hem igår men vi ville ha henne en natt till. Lilltösen! Hoppas det blir snart igen.
Vi kom hem för nån halvtimmer sen, har varit å kört sofie o elina till DYVIK i TYRESÖ. Snacka om att det e landet!!!! Tur att hon inte bor där för då hade jag aldrig hälsat på hos dom. Hahahahaha. Nu ska ja å älskling ta o kolla på nån BECK som går på tv 4. Höres imorgon. Hoppas på att man mår bättre då. Inte för att jag tror att de e så, men man kan ju alltid hoppas!
Så här känner jag mig just nu:



//

Nej

nu e de natta som gäller för mig. Börjar även känna mig risig. Har ont i halsen o så tror jag att en förkylning e på G. Inge kul alls. Hoppas på att jag får sova utan Peters snarkningar inatt!!! Annars så kommer han få en fot i nyllet! Han snarkade som satana i natt, den lille saken. Så nu hoppas jag på en snarkfri natt.
//

Dumma mej!

Ska jag o tessan kolla på imorgon! Hoppas på att den e lika rolig som man har hört! Det blir bion på sergel, den börjar kl 15.20 så vi får åka in lite tidigt efter som vi måste hämta ut biljetterna en timme innan. Så då blir det kanske lunch eller nåt innan. Men jag återkommer om hur filmen var imorrn. Vi ska se den i 3D, ska bli skojjsens har aldrig sett en film i 3D förr.
//

Lekvegas o zillha o totte

Så idag for vi till LEKVEGAS med barnen. Vincent tyckte det var lite läskigt i början men sen tyckte han det var dunder kul! Vi åt lite lunch där o fikade samt lekte med barnen. Å jag säger då det, det e inte lätt att leka i klätterställningarna när man e på tjocken! Så de fick bli varannan gång för mej o peter när vincent sprang upp o ner hela tiden. Vi var väl där i 2 timmar sen åkte vi till Port 73 i haninge för zillha o totte var där å uppträdde. Penny tycker verkligen om dom. Träffade på Nettan o Becca där oxå. Sen åkte vi hem. Nu e peter o sofie påväg till farsta för joline ska få träffa sin pappa. Så förhoppningsvis får hon sova i natt. Så nu e de bara jag virre elina o Penny hemma. Dom sitter o kollar på Teletubbies. Sen när peter o soffan kommer hem blir det middag. Det blir lövbiff, pommes o beasås. Mums! Men här kommer lite bilder från Lekvegas:



elina o penny




Lunch tajm!

A de var inte många bilder men ändå:P

Nej, vi lär ju höras senare. Pöss på er!

//

Svar på tal:

Lillgård om Nu ljög jag!:
Hahahaha,älskar din bild;P Ja men hoppas bytet går vägen då;) kram på er;)

Jag gillade oxå bilden för den beskrev hur jävla bajsnödig jag var:P kramis!!!

Svar på tal:

Malin  om Nu ljög jag!:
hej, kul att ni kanske byter =)
DÅ kan ju vi hyra ett rum, den med egen ingång :P hahaha :P
Hur som helst fan vad rolig du är med att du behöver skita, haha BILDEN asså hahaha herreguuud :P

Kändes som om jag hade sååå mycket skit i rumpan fan:P Jo vi hoppas oxå på de. Skulle vara grymt skönt med en fyra istället för en trea. Vi fick ju papprerna som vi ska fylla i o skicka in. Men det borde inte vara några som helst problem får vi hoppas. Kram på re mallan!

Middag.

KOm hem för en stund sen. Jag peter sofie o barnen plus nova gick på en promenad till malin o robban. Jag lämnade tillbaka kopplet o halsbandet som vi har lånat. Stod o pratade en liten stund sen gick vi hemåt. Nu står peter o lagar middag. Det blir hemmagjorda pannbiffar med pasta. Smaskens! Peter var med virre till läkaren idag eftersom vincent har hostat hela natten o knappt sovit något. Vi fick hostmedicin utskrivet, så förhoppningsvis så kan han sova bra i natt. Nu har vi lilla Penny hos oss. Hon ska sova över, imorrn ska vi till LEKVEGAS med barnen. Sofie elina o joline ska oxå med. Hoppas på att vi får tessan med oss osso. Det var ett tag sen vi sågs. Ska kolla med henne om hon vill på bio på lördag. Skulle vilja se DUMMA MEJ eller HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ om den nu går på bio.
Nu sitter barnen o kollar på NALLE PUH innan de e dags för middag. Sen blir det bad för dom o sen lite fredagsmys i form av chips o lite dricka:)

Nej vi lär höras senare eller imorrn. Ha det så bra så länge!
Imorrn ska vi hit:

Verkar vara ett bra ställe. Bättre än BARNADISET i Högdalen.
//

Heelt slut!

Fasiken vad den här dagen började i skit rent ut sagt! Tog en morgon promenad med nova, hon har börjat blivit mycket bättre när det gäller att göra ifrån sig ute. När vi kom in kände jag att det luktade skit i vardagsrummet. Å Sofie sa att det var skit på golvet. O så hade Joline bajs på händerna å i ansiktet plus att det var tassavtryck på soffan samt bajs i resesängen som jollan hade smetat runt. Så då var det bara att sätta igång med att tvätta hela soffan å de är ett jävla jobb. SÅ min morgon började inte bra alls.
Sedan tog vi barnen ut på promenad lilla nova var med oxå. Togen fika på fiket på lillica. Sedan så gick vi hem o städade, även fast ja o älskling städade igår s dammsög vi o skurade golvet igen för det känns som om de var bajs i hela lägenheten efter bravaderna i morse. A just det glömde skriva, sofie skulle ta jline från golvet för vincent hade kört på henne med sin bil. Å då hade NOva kissat. Så sofie halkar i pissfläken och flyger upp i luften o ner på golvet. O jag var tvungen o hålla mig för skratt för annars skulle sofie blivit riktigt arg påmig. Men efter ett tag så började jag skratta o då sa jag till henne att hon såg så jävla rolig ut. O då började ju hon oxå skratta även fast hon fick lite ont. Nej nu ska ja ta o äta lite. Sen kommer penny, hon ska sova hos oss för första gången ska bli kul.
//

Nu ljög jag!

Läste inlägget som jag precis skrev. Å vi har ju inte bara gjort så lite idag ju! Hahahaha. Vi var även på RUSTA o handlade koppel, regntäcke o klosax till Nova. Hon blev för go i sitt täcke. Hon verkade tycka att det känns bättre att vara ute med täcke när det regnar än med utan. För det har ju verkligen regnat hela dagen.
Tessan kom förbi vid tolv å åt lunch med oss o fikade. Sen glodde vi lite på tv. Gick en prommis med vovsingen, sen åkte hon hem.
Vid 5 tiden så kom pappa o daniel o åt middag med oss. Det blev falukorv o pasta. Snabbt men gott.

A just det. Vi kanske ska flytta, eller flytta o flytta vi ska byta lägenhet med pappa. Han har ju en fyra o vill ha mindre o vi vill ju ha större. Så vi ska ringa Graflunds imorrn o prata med dom. Först kände jag inte för att bo i samma lägenhet som jag e uppväxt i men dom kommer ju renovera heela lägenheten innan vi flyttar in, så då spelar det faktiskt ingen roll. Ska bli skönt med större. Då får ju båda barnen egna rum plus att vi får ett eget sovrum. Vi har ju en trea nu, visst det skulle funka med en trea på 4 pers men som sagt det e alltid skönt med eget rum.
Nej nu ska jag bajsa om det går. Är förjävlans hård i magen av citodonen! Intresseklubben antecknar förstår jag!

Känns som om jag har så mycket bajs i rooompan!
//

Dagen!

Så har denna dag passerat i vanlig ordning. Natten gick bra med Nova. Hon sov bredvid mig hela natten lång. Gick ut med henne på en prommis på morgonen, sen åt vi frulle. Sedan tog vi en promenad till på 1 o en halvtimme. Hon e lite ovan att gå i koppel kan man säga. Tycker det elite konstigt att hon vägrar göra nåt ute. För varje gång vi varit ute så har hon bara kissat en gång! Som för ett tag sen så var peter ute med henne i 1 timme å då gjorde hon inte ett skit. Men så fort hon kom in så både kissade o bajsade hon. Men tror de bara e så nu i början. Hon kommer bli rumsren snart är mitt mål! Men guuud så söt hon är, min lillskruttis! Vincent bara älskar henne som satan. Han säger att det är hans hund! Så sött. Nej nu ska jag ta å natta vincent.
//

LILLA NOVA!!!

Kom hem för ett tag sen med lilla Nova. Hon e bara för söt! Peter släppte av mig o mallan hos henne sen tog vi alla hundarna å gick på promenad hem till mig. Nova e ju inte van att gå i koppel så det vart lite tokigt ibland. Sen när vi kom in till oss så började hon att morra åt Timån. hehehehe lite kul med tanke på att katten e större än hunden. Hehehehe. Hon gjorde inget ute så de blir två promenader till innan vi ska sova. Men jäklar vad nyfiken hon e på allt. Vincent har redan lärt sig säga: Fy Nova! Hihihihihi. Bild på lillan kommer upp senare. HA DET SÅ gött så länge!
//

Svar på tal:

Malin  om Så nu e det bestämt!:
Heeej, ja du hund namn finns de gott om =)
Kan hjälpa dig med lite förslag någon dag..

Du skulle tatt en bild på en pincher med stående öron :P Då de ska ha de hahaha :p
pusss

Ja du Mallan, vincent vill ju att hon heter Bobby eller Puppy!! hehehehe....han gillar verkligen din hund.
Bilden var väl kanske påen valp o dom festa valpar brukar ju ha hängande öron x) eller nåt!

Svar på tal:

carina karppinen om Så nu e det bestämt!:
Vad söt den är,lycka till med nya familjemedlemen.Kram till er alla.Carina

Tack moster!!!!

Svar på tal:

Lillgård  ([email protected]) om Hur kommer:
Du måste göra mer i dina inlägg. Rita,gör serier,massa kort,retuschera eller va fan som hellst. Ja testade som fan när jag bloggade på blogg.se,men misslyckades;P börja blogga på finest.där får du publicitet,och jag kan länka till dig;) de kan jag i och för sig göra nu oxå,nån av mina läsare kanse kikar in på din blogg gumman;)



Jag tror nog att man måste blogga en jävla massa om dagarna i en lååång tid innan man kommer med på den där förbaskade listan. Du får mer än gärna länka mej med tanke på att jag har länkat dej...Kram

goood morning!!!

Nu är äntligen måndagen här. Ska åka vid halv två till flen o kika på den lilla hunden. Jag lääängtar så!!!
Har lilla vincent i knät nu så det tar lite lång tid att skriva.hehehehe. Malin ska ju åka med oss sen känns bra att ha nån med sig som kan lite mer om dvärgpinchar än vad jag själv kan. Men jag har faktiskt lääääst jäääääte mycket om dom. Men man lär sig ju inte bara av att läsa om raser utan man måste ju ha en oxå. Ska bli spännande. Vincent vill att vovven antingen ska heta Bobby eller Puppy. Hehehehe, de blir nog inget utav dom namnen med tanke på att Bobby e ett killnamn o Malins hund heter ju Puppy. Så vi får nog hitta på nåt annat.
Nej nu måste jag ta o plocka lite här hemma. Det ser för jävligt ut här hemma. Men sovrummet e städat o klart iallafall. Ha de så bra. Kommer nog kika in ikväll när vi kommit hem eller nåt!
//

Vilken disskution om att jag ska skaffa hund!! hahahahaha!

Linda Sundkvist På måndag ska vi åka o kolla på hund o förhoppningsvis får vi hem henne då:D
fredag kl. 21:33 via Facebook för iPhone · ·
  • Bibbi Eriksson gillar detta.
    • Jenni Hodén En varning bara...; att ha hund är mycket jobbigare än man tror, speciellt när man har barn. Och snart har ni två!! :O
      fredag kl. 21:39 ·
    • Malin Rösand Ja, jag har sagt att de är jobb med hund, mer än va em kanske kan tyänka sig... Hur som helst bara hoppas att de blir bra... :)
      fredag kl. 22:53 ·
    • Linda Sundkvist Jag vet. Har haft hund förut. De kommer bli toppen!!!!
      fredag kl. 23:11 ·
    • Jenni Hodén Jo men hade du barn då? Tänk lite framåt också. Ni kommer snart ha ett spädbarn, plus en pojke på 2 år. Då är ni säkert helt slut bara av dom två. Sedan ska ni ju så småningom börja jobba igen, barn ska lämnas och hämtas på dagis. Visst, man kan ju få det att fungera, men oftast är det jävligt synd om hundar som bor i småbarnsfamiljer då dom inte får tillräckligt med tid, inte vara ute tillräckligt mkt osv.. Hoppas det blir bra iaf :)
      fredag kl. 23:44 ·
    • Malin Rösand Jenni du har trätt döra, men ja hoppas att dem hittar en bra lösning till de... Pusss
      Igår kl. 01:27 ·
    • Linda Sundkvist Mamma o pappa jobbade i vi andra gick i skolan. Å de funkade hur bra som helst. Men om man som person tycker att det där som du skrev är jobbigt då skaman inte ha hund.
      Igår kl. 07:18 ·
    • Jenni Hodén
      men herregud, alla människor som har småbarn är trötta av bara barnen. och att sen ha en hund att gå ut med gör att du inte får någon egentid, man tjafsar om vem som ska gå ut. inte i början, men sen.. been there, done that. och jag kan säg...a att det blir bara synd om hunden i slutändan.
      vissa tycker det funkar jättebra att ha hund och jobba heltid, men i själva verket ser det ut som så att hunden får vara ensam i princip hela dagen. och DET är inte snällt.
      Visa mer
      Igår kl. 09:53 ·
    • Linda Sundkvist
      ja men jag jobbar inte heltid så de e inga problem. Synd att det inte funkade för er, men vi bråkar inte om sådana saker. Det tar för mycket onödig tid. Sen så har jag redan haft hund i princip i ett år å de funkade jätte bra samtidigt som ...vi jobbade. Å inte vart det något bråk. Som sagt det beror på hur man är som person. Om man inte orkar ha hund då ska man som sagt inte skaffa hund. O jag tycker inte det är jobbigt att ha barn, för i sådana fall skulle jag aldrig skaffat barn heller för den delen. Men om man tycker det är jobbigt med barn då ska man inte heller ha barn.Visa mer
      Igår kl. 09:57 ·
    • Jenni Hodén Så du menar att man inte får tycka något är jobbigt? om jag någon gång är trött (är mänsklig) och inte orkar gå ut med hunden så ska jag inte ha hund? och om jag någon gång tycker Nova är jobbig så ska jag inte ha barn? du är ju fan dummare än du ser ut..
      Igår kl. 09:59 ·
    • Linda Sundkvist det har jag inte sagt men ta det som du vill.
      Igår kl. 10:00 ·
    • Linda Sundkvist tycker du?? det tycker inte jag..hahahahahaha
      Igår kl. 10:01 ·
    • Linda Sundkvist gör så....
      Igår kl. 10:01 ·
    • Linda Sundkvist o varför tar du det så personligt för????
      Igår kl. 10:04 ·
    • Jenni Hodén
      För jag säger att det är jobbigt att ha småbarn samtidigt som man har hund. då skriver du;
      "Om man inte orkar ha hund då ska man som sagt inte skaffa hund. O jag tycker inte det är jobbigt att ha barn, för i sådana fall skulle jag aldrig ska...ffat barn heller för den delen. Men om man tycker det är jobbigt med barn då ska man inte heller ha barn."

      Vad fan förväntar du dig. Att jag ska bli glad eller? Du sitter ju och säger att såna som resonerar som jag inte ska ha varken barn eller hund
      Visa mer
      Igår kl. 10:07 ·
    • Linda Sundkvist nej, det jag menade var att om man tycker att det är så jävla jobbigt o ska börja bråka med sin sambo om det då e de ju ingen ide att skaffa sig något överhuvudtaget...
      Igår kl. 10:12 ·
    • Jenni Hodén Alla människor bråkar, alla människor ledsnar på varandra någon gång. Gör inte du det så måste du ju vara lobotomerad.
      Igår kl. 10:15 ·
    • Linda Sundkvist Visst att folk bråkar men inte om världsliga saker.
      Igår kl. 10:17 ·
    • Jenni Hodén nänä, vad bra att du har ett sånt bra och felfritt förhållande då. grattis!
      Igår kl. 10:20 ·
    • Linda Sundkvist Tack:D
      Igår kl. 10:21 ·
    • Malin Rösand
      Allvarligt denna diskution var fan de löjligaste jag har sett på ja vet inte ur länge... Låt folk skaffa vad dom vill Jenni, de är ju inte ditt problem, nu är dem hur glada som helst för att skaffa en alldeles egen hund, innan så har dem ba...ra vart hunvakt, i dygt ett år som Linda skrev och de har fungerat kanon. Låt var och en sköta sitt, och bry er inte för mycket, för då blir de sån här jävla tjassf, vilket jag tycker är så otroligt Onödigt!!
      Hoppas ni ångrar er, för de här va fan knas, de hela börja med att familjen Sundqvist/ anderssion ska skaffa hund ??? halllå
      Låt de bara vara...
      Visa mer
      Igår kl. 13:03 ·
    • Jenni Hodén jag sa bara vad jag tyckte och "varnade" om baksidorna för att vara snäll. då skulle hon bara kunna sagt som det var, utan att ge en massa pikar och så får man höra det ena och det andra, det är klart det blir en lång diskussion då! eller har jag fel??
      Igår kl. 13:30 ·
    • Linda Sundkvist Jag har inte gett några pikar:S skit samma vi ska ha en hund o de e jag glad för:D
      Igår kl. 13:55 ·
    • Malin Rösand Hur som helst, va glad f;r varndras skull ist'llet.
      Igår kl. 14:20 ·





      Visst snällt av na att "varna" som hon så fint skriver men jag sa ingenting i början men sen blev det som det blev. O jag tycker jag har rätt i det jag säger. Klarar man inte av att ha hund då ska man inte skaffa hund. Jag o peter har pratat igenom det här med att bli hundägare o har kommit överens om både de ena o det andra. Så folk ska inte lägga sig i. Har haft hund förut när jag bodde hemma plus att jag hade en hund här hemma i ca 1 år å det funkade hur bra som helst med jobb o dagis o allt. Men tack Jenni för din omtanke:D Det e snällt men som sagt man är två om att skaffa hund, precis som det är med barn, man e två om det oxå. Visst sen finns det idioter som inte klarar av att ha hundar o då e de synd om hunden. Men kom inte å förutspå hur jag tar hand om en hund, du som inte ens känner mig. Men som sagt tack för omtanken! PS. Du behöver inte ha ditt inlägg på bloggen hemlig. Jag bryr mig inte.DS
                                                                        //
                                                            

heeeelt slut!!!!

I går var ju vi o valde ut en gravsten till mammsen! De e en svart sten som blänker i silver o guld, det ska vara ett stort hjärta som står på en pelare! KOmmer bli jätte fin. Med silvertext o en ros i ena hörnet. Efter vi träffade stenhuggaren så åkte jag peter o virre till annika o walle. Annika fick kolla igeom lite kläder o hon tog en hel del faktiskt. Skönt! Sen så grillade vi o o åt middag. När barnen hade somnat så bastade ja o anka. Sen spelade vi fyra Alfapet. Jag säger bara det: HÅLSYL! Hahahahahahaha!!! Guuud vad jag garvade.....
Idag har vi haft det fullt upp. Har kastat bokhyllan o möblerat om i rummet. Eller jag rensade sakena o peter möblerade. Han fick göra det tunga jobbet. Hihihihihi. Nu sitter peter o virre i badet o myser, å jag sitter här å längtar tills imorgon då vi ska åka o kolla på hund!
//

Lördag idag!

Hallelåja! Snart ska vi åka till tungelsta o kolla på gravsten till mamma. Men just nu så e vi hos pappa o Daniel o fikar sen åker vi alla dit bort.
Snacka att vincent e konstig, på vardagarna kan han lätt sova till kl halv nio, nio men på helgerna sover han bara till kl 7. Å peter som vill ha lite sovmorgon på helgerna....hihihihi. Även fast jag hade gått upp i morse så kom han upp iallafall. Så han får faktiskt skylla sig själv!

När vi e klara i tungelsta så ska vi åka hem till kusin annika, wallr elina o emil o hälsa på. Å så tar jag med mig kartongen med kläder som hon ska få kolla igenom till emil. Hoppas det finns nåt hon vill ha iallafall.
Nej nu ska jag ta en kopp kaffe höres imorgon när vi kommer hem.
Kram!
//

Så nu e det bestämt!

Vi ska köpa hund. En dvärgpincher e vad de blir.....


Den här typen....de e en liten hona på 5 månader som vi ska åka o kolla på på måndag. Jag bara längtar!!!! Min tredje lilla bebbe!!! Men vi har inget namn på den än. Nån som har några tips på namn till en liten en???
Nu vill jag bara att den här helgen ska gå fort!!!!
Nej nu ska jag ta o lägga mig på sofflocket o glo på tv eller nåt!
//

god dagens!

Sitter man här igen då! Fick precis post, kom räkningar från csn. Tog ju lån när jag gick i gymnasiet. Känns som om man aldrig blir av med det lånet. Kanske dags att ringa dom o kolla hur mycket man har kvar där egentligen. Så man har lite koll på skiten. Inge kul det där med lån må jag säga!
Snart slutar Peter jobbet så han e hemma tidigt idag, ska bli skönt med helg med mina älsklingar. Blir en lugn helg förutom att vi ska möblera om i sovrummet o kasta ut den fuula bokhyllan som bara samlar en massa damm. Ska ställa in min byrå där istället å rensa allt skit som står i bokhyllan. Ska bli skönt med ett städat sovrum. Nej nu ska jag ta å lägga mig i soffan en stund till sen blir det ett bad sen ska vi hämta vincent. Ha deså bra så länge!!
//

hääärligt!!!

Det är fredag o vi har inte försovit oss! Snacka om skönt. Vincent ligger i soffan o myser till Händige Manny o jag hinner bligga lite innan de e dags att klä på han o gå till dagis. Sååå skönt. I morgon ska vi till e stenhuggare i tungelsta o välja ut en gravsten. Inte för att mamma kommer få nån gravsten det här året eftersom det börjar bli för kallt i marken nu men tills nästa år kommer den komma iallafall. Skönt att få det gjort iallafall.
I går så gick ja o vincent till malin efter att jag hämtade vincent på dagis, åt middag där sen följde dom med oss hem o fikade o glodde lite på tv. Skulle träffa tessan men hon ville inte:( så ska kolla med henne om hon vill ses nåt i helgen kanske?

Nu har jag fått så jävla ont i ryggen o de e inte skönt. Har ju haft ont men nu e de fan värre. Det spelar ingen roll om jag sitter står går eller ligger. Blä säger jag bara.
Nej nu ska jag kanske ta o klä lillen å traska till dagis. Ha en bra dag alla där ute!!
//

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag färgade ögonbryna på Malin o hon glömde bort att färgen var i så nu har hon haft färgen i 1 timme!!!!! Fyyy fan vad kul!!! Måste skratta lite HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!
//

Vincents älsklingslåt

Dom ringde från SÖS!

Har ju fått en remiss ditskickad angående en gastric bypass operation. Men nu får jag ju inte göra den eftersom jag e gravid. Så jag ska höra av mig efter förlossningen så ska jag få träffa en läkare, så inom ett år så har jag gjort operationen förhoppningsvis! Ser sååå fram emot det.....Min kusin har ju gjort en sådan op å det har funkat hur bra som helst för henne. Hon har gått ner 60kg på två år om inte mer å de e ju super. Hon e verkligen mycket mindre nu än vad hon var innan!

Kolla vilken skillnad det kan bli!!!!

Nej nu ska jag ta å slappa lite i soffan innan det är dags att hämta virre. Ska sen till mallan!
//



Försov oss!!!

Ja som rubriken lyder så försov vi oss. Vi vaknade fem i nio o virre börjar kl nio på dagis. Så de var lite spännande. Han fick en flaska välling o en banan till frukost medans han tittade på nalle puh o jag klädde på honom. Vi var på dagis kvart över! Snacka om att vi var snabba.....
Nu sitter jag här hemma o ska bara ta de lugnt. Tänkte ta o kolla på våra bästa år. Sen ska jag hämta vincent vid 2 sen drar vi hem till mallan o robban. Höres sen eller nåt!
//

Hon kom med bullar!

En stor papperskasse hade cissi med sig med kanelbullar. Huuur stora som helst. Men riktigt goda var dom, mums!!!
Det var riktigt kul att få träffa cissi, vi åt middag tillsammans, fikade lite o snackade skit. Sen när hon skulle åka då åkte vi till mitt jobb o lämnade in sjukskrivningen till bästaste chefen Jenny! Sen gick jag å tömde mitt skåp så man har det gjort. Läste veckobreven som jag missat o såg att vi ska ha personalmöte, tänkte nog vara med på det även fast jag e sjukskriven. Kan ju vara lite intressant att höra vad som sägs.
I morgon ska jag inte göra så mycket typ lämna virre på dagis sen hem o ta det lugnt.

Nu ikväll när jag skulle ta bort kuddfodralen på soffan för att jag skulle tvätta dom så var ena kudden trasig så nu måste jag ta o sätta mig o sy för annars så kommer det vara kuddludd överallt!
//

snodde denna från nån blogg...

Klädsel
Vad har du på dig idag:
ett par mammabyxor o ett linne.
Vad använder du just nu för skor: ett par nike jympaskor svarta.
Favoritfärg på kläder: Brunt lila o svart.

Senaste person som
Sov i din säng:
Vincent o Peter.
Du pratade med: Min kusin Camilla.
Du delade en drink med: Kommer inte ihåg, var ju typ 7 månader sen sist jag festade till!
Du gick på bio med: Ylva, då såg vi the twilightsaga eclipse.
Du gick på stan med: Ylva, det var efter bion.
Skällde på dig: Vincent.

Senaste
Låt du hörde:
Hel med låten Häxjakt tror jag den heter.
Film du såg: Residentevil after life, å de var idag hemma i soffan.
Mat du åt: En fläskig pizza.
Kram: Min vän Cissi.
Puss: Vincent, det var alldeles nyss innan peter nattade honom.
Fest: Minns fan inte.
Känslan: Trötthet.
Ilska: Igår.
Resa: Köja, ligger uppe i norrlant typ kramfors.

Glädje: Min sambo o vincent samt att vi ska ha en bebbe till.
Dröm: I går natt drömde jag att mamma hade kommit tillbaka. 
Boken du läste: Twilight.
Personen du träffade: Min jobbarkompis mickis. Var ju där å lämnade in sjukskrivningen.
Personen du pratade i telefon med: Camilla.
Personen du fick sms av: Kusin Sofie.
Gången du åt en 7-eleven korv: Har aldrig gjort det..
Gången du var utomhus: 15min sen.
Gången du sov: inatt..
Saken du köpte: Mjölk o yoghurt på lillica.

Om dig

Namn: Linda.
Ålder: 25 fyller år den 26:e maj.
Längd: 1,68cm.
Vikt: Det tar vi inte här.
Civilstatus: Förlovad/sambo.
Smeknamn: Älskling (av peter då förståss)
Syskon: Kristian Hanna o Daniel.
Sysselsättning: Just nu sjukskriven sen blir jag mammaledig . Men annars så jobbar jag i ett byggvaruhus.
Bra egenskaper: Är bra i sängen :P hahahaha.
Dåliga egenskaper: Är bekväm av mig= Lite lat hahaha.
Hårfärg: brunett.
Ögonfärg: blågröna.
Skostorlek: 40.

Så sitter man o väntar

på Cissi som ska komma förbi.....Har faktiskt hunnit med en liten storstädning här hemma så nu e jag helt slut. O ont har jag oxå, så nu blir det lugna puckar resten av dan. Förutom att jag måste förbi jobbet sen men det är ikväll de.
Hoppas lillla Cissi har med sig något gott fikabröd med sig från sitt jobb. Hon jobbar ju på ett cafe.

typ nåt i den stilen :P

//

Hur kommer

man med på bloggs första sida??? Alltså mest uppdaterade?? Jag tycker jag har börjat blogga som satan igen....Jobbigt det där...
//

Min bästa vän carro!!!!

Grattis Caroline Lillgård på din 26-års dag!!! Även fast jag har mina åsikter om ett o annat så hoppas jag att du ser mig som din bästa vän iallafall! Är superstolt över dig som lyckats så hårt i en helt annan stad än stockholm. Du kom till en stad där du inte kände en jävel, skaffade vänner, jobb o lägenhet. Visst först var det ett extra jobb men nu e du fan chef! Du e fan bäst. Skulle aldrig våga göra som du, bara dra så där å fixa allt på en gång. De e nog inte många som skulle göra så heller. Vet inte riktigt var jag ville komma men endå. Tack för att du finns i mitt liv, även fast vi inte träffas ofta. Men man kan fan ringa till dig typ närsomhelst o prata o det känns som iom det var igår vi sågs.
Grattis igen gumman på din (o dina pattars) födelsedag!! Hoppas du haft en sjutusan till födelsedag.
Massor med kramar Linda!!!

PS. KOLLA IN HENNES BLOGG PÅ http://www.finest.se/lillgård DS.

Dagens bravader

Hejsan svejsan!
Snacka om att den här dagen har ruuusat förbi! Lämnade virre vid nio i morse sen tog jag bussen till handen, missade bussen där till tyresö så fick sitta o vänta i 30 min tills nästa buss kom. Sen tog det typ 45 min till tyresö. Mötte sofie o joline där. Hon följde med till mvc när jag skulle träffa läkaren. Besöket gick bra eller vad man ska säga. Blev sjukskriven november ut, sen får vi se om det blir bättre men det har ju bara blivit värre med tiden, så vi får se. Hade ju bara tänkt jobba till mitten av december sen ska jag ta mammadagar. Efter läkaren så gick vi till sibylla o käka lunch. Sen åkte vi hem till oss. Tog en kopp te, sen var det bara att hämta virre. Tog en promenix till centrum, virre åkte på sin bil upp dit. Hämtade ut citodon sen gick vi hem igen.
Det första virre ville göra var att kolla på teletubbies. Han har verkligen fastnat för det barnprogrammet sen sofie kom. För joline älskar dom å nu gör även virre det. Å jag har verkligen tröttnat på dom. Usch säger jag bara.

Virres älsklingar just nu!

Lasse kom å hämtade sofie o jollan, så nu e de bara jag peter o virre här. Så nu blir det lugna pucker för hela slanten.
I morrn ska jag åka till jobbet o lämna in sjukskrivningen, eller peter får köra mig dit. Ska ju tömma skåpet å lite sånt osså. Insåg idag att jag inte kommer jobba på minst 1 år å 6 månader! Shit säger jag bara. Helt stört.

Just, ja imorrn kommer cissi o hälsar på det var ju evigheter sen, undra om virre minns henne:P Det var ju faktiskt 2 månader sen vi sågs typ. Ska bli skojjsens. Men hon e inte här förräns vid 4 typ. Så vi åker till jobbet efter hon varit här, dom stänger ju vid 8 så då hinner vi snacka en massa skit!
Nej nu ska jag ta mig en citodon, har för jävlans ont!
//

Att man kan....

samla på sig en massa barnkläder! Skulle nästan kunna öppna en secong hand. I lördags så hjälpte vi kusin sofie att flytta hennes hem till vår källare, då passade jag på att ta upp alla virres kläder från källaren. Ville ju sortera ut kläder som vi vill behålla samt vilka kläder vi ska ge bort. O jag säger då det: JÄVLAR vad kläder det var. Jag fyllde kartongen som hans bilbarnstol var i när vi köpte den. Å det blev verkligen FULL! Så kusin Annika ska får kolla på dom o även Mickis. Hoppas på att bli av med det mesta. Men det tror jag inte att vi blir. Hittade ett par helt nya jympaskor med prislapp o allt som jag tänkte att emil ska få, även fast dom passar på virre. Han har endå sååå mycket skor så dom klarar han sig utan tycker jag! Men förhoppningsvis så kommer annika o emil hit på torsdag, men det verkade som om han hade blivit sjuk, så vi får hoppas på att han blir bättre. Annars hade jag tänkt kolla om jag peter o virre ska åka på en liten visit till dom i helgen om dom inte ska göra nåt. Det var ju ett tag sen vi sågs. Jaja nu ska jag ta å dyka ner i soffan o glo på nån rulle, blir nog terror på elmstreet, den nyinspelade. Ha det så bra så länge. Kram på er!
//

Hallelåja!

Idag e ingen bra dag. För jag har fått såå ont i ryggen nu. Har haft ont på samma ställe i tre dagar nu, inge skönt det inte. Ska till läkaren imorgon i tyresö på mvc å ska bli sjukskriven igen. Trodde det skulle bli bättre efter dom här två å en halv veckas sjukskrivning men det har bara blivit värre. När jag var på huddinge då hade jag bara ont i vänstra sidan av magen när jag väl fick ont men nu när jag får ont då e de i hela magen. Plus att jag kan inte gå längre sträckor max ca 30 meter innan det gör ont o trycker neråt. Å nu har jag även fått ont i ryggen så vi får se vad det leder nånstans. Der verkar ju som om det bara blir värre o värre. Visst att jag kommer bli sjukskriven men det är ju itne säkert om försäkringskassan godkänner det. Då vet jag fan inte hur jag ska göra. För pengar måste jag ju ha!

//

Min bebbe

Du är i vecka 27
 
 

Nu har du kommit till sista veckan i graviditetens andra tredjedel. Din mage är nu ganska framträdande, men storleken beror också på din kroppsbyggnad, längd, vikt samt om du fött barn tidigare. Ytterligare en faktor som spelar in är mängden fostervatten. Mammans vikt ökar och den kommer att göra så fram till graviditetsvecka 36. Det kan vara dags att handla saker till barnet, eftersom det förmodligen ganska snart blir besvärligt att gå och handla. Lite tips på vad som kan vara bra att ha köpt innan barnet anländer hittar du här.

Barnet är nu ca 24 cm långt från huvud till stjärt och vikten är runt 1kg. Huden är mycket skrynklig men skyddas och får näring av ett lager vernix/fosterfett. Under huden lagras alltmer fett och fostret börjar bli knubbigt. I den här fasen suger barnet ofta på tummen och det stärker musklerna i kinder och käke. Kanske kan det även ha en tröstande funktion. Smaklökarna på tungan och insidan av kinderna är nu fullt utvecklade. Barnets avancerade hjärnfunktioner utvecklas och blir alltmer sofistikerade.

Runt denna vecka börjar ögonen öppnas och näthinnorna bildas. Nu uppfattar ditt barn ljusskiftningar och studier visar att om man lyser med en ficklampa på mammas mage, så rör sig barnet mot - eller bort från - ljusskenet. De första synintrycken utanförlivmodern delas för barnet in i ljus och mörker - det är därför många leksaker avsedda för spädbarn är svartvita. Ögonfransarna är fullt utväxta för att skydda ögonen eget födseln.
                                                                    


                                                                                    //
                                                                          

Jahapp!

Så var jag på mvc idag fick en tid till läkaren på tisdag, fast i tyresö!!! Hur fan jag ska kunna ta mig dit. Får bli en taxi eller nåt. Har ju så jävla ont. Barnmorskan sa i dag att läkaren kommer sjukskriva mig med tanke på att det bara blivit värre å värre efter dessa två veckor. Ska bli skönt att få träffa en kvinnlig läkare. Hon vet ju hur det är att vara gravid får vi hoppas. Har bara ångest att ringa jobbet. Ringde idag men då var chefen inte där. Så då får jag ringa imorrn istället. Hoppas på att hon jobbar bara.
Nej nu ska jag ta o lägga mig o min onda mage. Så natti natti.


//

6 år idag!


Med min älskling Peter! Du är min lilla extra glädje i mitt liv. Trodde aldrig från första början att vi skulle hålla ihop så länge men det gjorde vi. Å fler år ska det bli tillsammans med oss. Vi ska bli gamla o bli mor o farföräldrar tillsammans. Å nästa år gifter vi oss!!! Fast man skulle ju kunna säga att vi redan e de fast inte på papper. Tack för att du gav mig vincent o den lilla bebben som e på väg.
Du är den bästa sambo, pojkvän o pappa man kan ha. Du e helt enkelt bäst!
ÄLSKAR DIG I MASSOR!!!!
//
DIN

Tänker på dig kära lillebror Daniel:P

Nu när man fått sin aggression ur världen så kommer här ett litet roligare inlägg!!

Min lilla prins e sååå stror! Han kan fan säga allt. Så fort jag säger något så säger han likadant. Tur att man kan kontrollera sina fula ord iallafall. Som igår när Malin försökte få han säga: Mamma koko. Å det slog ju tillbaka vill jag säga, då sa han: Malin koko.Hahahahaha fan vad jag garvade. Hon får fan skylla sig själv. hahahahaha !!!!

Å idag var vi på jossans 6-års dag å hela vägen dit så tjatade han efter tommie, (det är pappan i huset) men inte efter jossan nisan eller nellie. Fan vad roligt. Hahahaha. Å namn e han riktigt duktig på att sätta på minnet. Han kan alla våra cänner o släktingars namn!

Idag när vi var hos jossan så lekte barnen med ballonger o jag fick en liten tår i ögat när jag såg hur roligt han hade. Att ens dag kan lysas upp av så lite. De e ju inte lite för mej men kan ses som det i andras ögon. Min skruttibangbang!!!! Kommer alltid älska dej. Puss min lilla ängel!

//

Så har man varit på huddinge igen då, utan resultat!

Gick ganska snabbt faktiskt tog bara en timme. Men läkaren jag fick var för det första inte svensk så man fattade nanda. Medans han klämde på magen fick jag en jävla sammandragning, o idioten sitter o säger att det inte alls var en sd men han sa att han kände att det drog ihop sig. Han ville sjukskriva mig i några veckor iallafall men sa att det kan han ju inte göra eftersom jagredan e sjukskriven. men jag sa till honom att sjukskrivningen går ut på lördag! Så enligt honom ska jag tillbaka dit på lördag eller söndag. Det känns ju som om jag bara tar upp en onödig pplats där. Men ska ju träffa min barnmorska på torsdag o då får hin fan se till att jag får träffa läkaren så han kan skriva ett intyg. Jag kan fan inte ens lämna virre på dagis utan att det krampar. O dagiset ligger ca 30sekunder från vårt hus!

Är så jävla arg. Känner mig som en surkärring! O nu känner man oro o ångest över att jag inte kommer få nån läkartid förräns om typ nästa vecka! FITTHORLÄKARE!
//

Tjoflöjt!

Så e de söndag kväll o helgen har rusat förbi sååå snabbt! I fredags så åkte vi till kusin jonna o hennes familj i Slöddertälje. Vi åt middag o tog det lugnt. Var även å hälsade på hos Jonnas mamma Anita som jag inte träffat på år o dar. Lite trevligt. Hon klippte jonnas hår. Inte för att det var mycket som hon klippte men endå. Sen så spelade vi BUZZ tror jag det heter på x-box. Kul i jul! Fick lite kläder till vincent efter kimi o även jag fick en massa kläder av henne som hon inte ville ha, fin fina kläder var det iallafall. I går så åkte vi till trosa å gick på min andra kusins barn melanies dop. Jätte fint var det, med glömska jag glömde ju såklart kameran så de blev inga bilder. Men jäklar vad fina presenter melanie fick av alla. Längtar som fan nu tills vår lille bebbe kommer o vi får ha dop. Men de e väl om ca 6 månader som vi kommer ha dopet. Sedan så åkte vi hem o tog de lungan.

Idag har vi inte gjort så mycket, va hos moster ett tag på förmiddagen o hämtade en gravlykta till mammas grav o tog en fika. Sen åkte vi till graven o tände ljus o lite sånt. Sedan hämtade vi upp tessan å så drog vi till handen, köpte en present till mallan, en till nellie o en till jossan. Malin fyllde ju år idag, nellie fyllde för nån vecka sen å jossan fyller 6 på tisdag så då blir det lite kalas.
a just ja, vi var ju hos mallan idag oxå å firade henne på hennes 22-års dag. Hon fick två ugnsformar av oss i porslin å ögonbrynsfärg samt en napp, (nappen fick hon eftersom hon e så ung!) Lite kuligt.

Å nu hade jag tänkt kolla på film med älsklingen o kusin sofie. Ha de!
//