Sorry

för det dåliga uppdaterandet!
Idag e de måndag, har varit en riktigt tråkig dag, lämnade vincan på dagis, sen gick jag hem å städade. Sen så kom ju tessan så de blev lite roligare faktiskt:)
Vi har bara varit hemma hoss oss, gick en sväng upp till centrum, hämtade ut mitt paket som jag beställde förra veckan, de blev en tankini o bikini trosor till....den satt inte helt perfa men de funkar, orkar inte hålla på å skicka tillbaka o ha mig. Nån gång ska jag väl använda den.

Så vad har jag gjort dom senaste dagarna? I fredags så var tessan hos oss, vi åt god middag, kladdkaka med vaniljvisp å bara hade mysfredag. Hon sov hos oss. På lördagen gjorde vi inte så mycket var inne hela dagen, men sen vid fem så åkte vi in till söder, det var ju helt kaos, folk stod som packade sillar på tåget. Det var ju snöstorm här i stockholm hela helgen, i hela sverige kan jag tro! Väl inne på söder så gick vi till bion o hämtade ut biljetter o käkade lite. Hade de mysigt igen:) Vi såg på FARSAN!

Den var ju grymt rolig!!!! Men inte kunde jag garva så mycket som jag ville för då hade väl folk undrat vad de var för fel jag hade, så ska se den hemma en gång till så jag kan göra det:P Vi var väl hemma vid 9, jag tog de lugnt bara sen så somnade jag!!! I går så var vi förbi kusin Anna o familjen, dom bor ju riktigt fint må jag säga:) Sedan så åkte vi till Veronica o familjen, stackars Nizan hade råkat slagit t en tand så hon hade jordens fläskläpp!!!! Måste gjort riktigt ont lillen då!

Imorgon e de jobb som gäller, börjar nio men jag åker med peter vid 7 eftersom de lär ju vara förseningar imorrn. Så jag kommer vara på jobbet 2 timmar innan jag börjar. Men då kan jag ju faktiskt soooova...Slutar kl 16 så de blir en lååång dag för vincan på dagis imorrn.

Nej nu ska jag gå å lägga mig!

//Linda

god dagens!!!!

 

Idag så har jag varit lite seg, blev några glas dagens igår med ylva o malin. Men än dock så somnade jag vid typ kl 12...Men sen var de ju bara å kliva upp vid halv 7 då min llilla prins vaknade....medans ylva fick sova vidare. Lämnade Virre på dagis sen så gick jag hem o tog de lugnt, kollade på new moon..Sedan så kom Tessan, hämtade Virre från dagis sedan så åkte vi hem till henne...Mojjsigt, mojjsigt!!! Hon gjorde jätte god middag, de blev pasta sås med bandspaghetti, (som alltid) nej då inte alltid. Satt å pratade lite om P!NK, hon kommer ju till Ullevi i sommar o vi sa sist hon var här att vi ska se henne nästa gång hon kommer till sverige, men jag hade ju hoppats på att hon skulle komma till globen. Men ska kolla upp lite priser på resa o boende samt biljetter. De lär ju bli att man stannar två nätter eller nåt. Det skulle vara jävligt kul faktiskt. Men måste kolla de där med semester, pengar o lite annat runomkring! Hoppas, hoppas iallafall! Inte för att jag hittar i Sveriges baksida men de löser sig på nåt sätt. Har ju faktiskt varit i Götet en gång på klassresa, men som både ylva o malin sa så e de ju inte så stort där borta.
Efter middagen blev de semla, urgott men fettigt!!!!

Måste be om ursäkt till er mina kära läsare,(o ni e ju många) typ två....eftersom jag inte bloggat ett skit på sistone..nej nu ska ja glo lite på tv.
//Linda

Jobb!



Så var de en jobbhelg igen då! Var i driven idag...jäkligt lugnt var de men skönt endå, ska ju vara i stora huset imorrn så då lär de ju vara full rulle eller något i den stilen! Ikväll blir de lugnt kanske ska kolla melodifesitvalen, vet inte riktigt får se.
Allt känns så jävla trisst nu för tiden, vet inte riktigt varför, orkar inte jobba, orkar inte träffa folk, orkar inte ett skit. Men när jag väl e på jobbet så stortrivs jag, å när jag träffar folk så trivs jag oxå. Jag e fan skum! Vet inte riktigt vart jag ville komma med de, ville väl bara skriva ner det eller nåt!

Imorrn jobbar jag till kl 6, sen på kvällen så ska väl ylva komma förbi som de e sagt nu, men de kan alltid ändras :P Jobbar bara måndag o torsdag nästa vecka som de ser ut just nu, men hoppas på fler timmar :)

Nej nu ska ja ta upp vincent ur badet!
//Linda

BIGGEST LOSER SEASON 5 !!!!

Dom började med så här många

 




de 4 sista


 före o efterbild


före o efterbild


före o efterbild


tränarna
 

Som ni kanske förstår så har jag suttit o kollat på biggest looser. Har tillochmed suttit o bölat. Det var tillbakablickar som man fick se o jag säger bara det: Dom är sååå jäääävla bra!!!!
Skulle oxå vilja ha den viljan dom har. Visst om jag skulle vara med i ett sånt program så hade jag också klarat det som dom gör men inte fan vill jag vara med i tv-program om fetma! Har insett att de inte e nån ide för mig att träna överhuvudtaget...min vilja försvinner hela tiden! Skulle behöva en personlig tränare men vem fan har råd med de??? Får fan skylla mig själv faktiskt, visst här sitter jag o gnäller om att jag e fet m.m MEN jag vet att: varför gör jag inget åt saken för???? 
SVAR: Jag har tränat, ätit nyttigt, gått hos en dietist å så har jag gått ner i vikt har minskat 10cm i midjan men nu känner jag att min vilja sviker mig o då ger jag upp!!!! Jag skulle kunna göra allt för att ha deras vilja. Men dom var säkert som mig innan dom kom med i programmet!!!

Förresten ska dom inte göra någon svensk version av amerikanska biggest loser??? De måste man ju kolla upp...Om så e fallet tänker jag fan söka!!!

//Linda

Tröttis!



Är så trött på allt så orkar inte blogga just nu....Sorry!

Förlåt Carro!!! Men den här e för jävlans bra att jag var tvungen att sno den från dig!

Den man ligger med får bädda.
Den som tar, han har.
Det man inte minns, har inte hänt.
Det man inte vet, har man ingen aning om.
Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.
Förtala är silver, förtiga är guld.
Gammal kärlek kostar alltid.
Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.
Liten stuga kallas ofta stort dass.
Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.
Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.
Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.

Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.
Den som spar han har men inte roligt.
Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor.
Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.
Det som inte tar död på en... får en i alla fall att må riktigt dåligt.
Det är med kärlek som med whisky, den tar slut.
Dåliga flickor är inte det sämsta.
Framtiden var bättre förr.
Friskt vågat, halva inne.

Först till skrivarkön får först skriva ut.
Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.
Ju fler kockar desto större fackförening.
Kvinnans list övergår när mannen får stånd.
Livet är hårt, men orättvist.
Man har inte roligare än man köper ut för.
Man lever bara en gång och många inte ens det.
Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.
Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.
Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.
Älska din nästa, men var diskret.
Även den starke får ta i när han skiter.
Även i de lugnaste vatten drunknar man.

Nominerings dags!

Jag har fått en award av http://lillgard.blogg.se

Den som får awarden ska:
1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta!



1. Jag är en stoor film älskare. Jag bara älskar att ligga i sängen på kvällarna o kolla på film. Å de ska vara helst skräckfilmer! Tycker verkligen om att ligga för mig själv o bli lite små rädd för att sen ropa på min älskling Peter som får komma o hålla om mig tills jag somnar!

2. Jag tog studenten när jag var 22 år gammal eftersom jag hade gått om 6:an, gått ett år på berga sedan tog jag ett sabbatsår. Men när jag var 19 år så insåg jag att jag var tvungen o ha en utbildning så då började jag på hotell o restaurang på Riksäpplet.

3. Jag har en underbar familj som jag älskar o den består av: Vincent, min älskade son, Peter, min älskade pojkvän o sambo, mamma, pappa, lillebror Daniel, storasyster Hanna o storebror Kristian. Samt mina två katter Timån o Bagheera samt lilla adoptiv-vovven Herkules som vi har fått låna av Bästaste Ylva!

4. Jag har bara tre "Riktiga" vänner som jag kan lita på fullt ut samt som jag vet alltid ställer upp i alla lägen i mitt liv o de e Caroline Lillgård som jag saknar enormt som bor i Sundsvall, de var hon som gav mig denna award, Ylva Öhman som har bott lite överallt i sverige men som nu bor här i Stockholm å de e så kul, o så har vi lilla Cecilia Nordström som jag lärde känna på gymnasiet o som är Vincents gudmor, henne träffar jag lite då å då eftersom hon är en sån underbar människa som ställer upp på sitt jobb i alla lägen så hon jobbar för jämnan!

5. Jag jobbar på Bauhaus i Länna som kassabiträde o jag älskar mitt jobb!!! Det är så kul att jobba med människor även dom som är lite otrevliga, arbetet e såå himla olika från dag till dag det händer alltid något nytt!

6. Jag sa precis upp mig från mitt andra jobb som köksbiträde på en skola här i haninge. Ville helst inte göra det men var tvungen med tanke på att jag inte kommer orka ha två jobb samtidigt som man har en familj att ta hand om o så e de ju bättre avtal inom handels!

7. Jag har gått upp 35kg på snart 6 år!



Nu nominerar jag er:

http://missannika.blogg.se

http://vitvablirtre.blogg.se

http://thereseakerberg.blogg.se

http://pachamama1986.blogspot.com

http://morefromsandra.blogg.se

http://thejuni.webblogg.se

http//barbrosplats.blogg.se




Andra dagen avklarad


Idag fick han måla lite

 



Dagen gick jätte bra idag med, samma som igår. Mamma var med en timme på morgonen, hon ville väl se hur de e på dagiset. I morrn så ska jag bara vara med på fruktstunden sen så ska jag gå hem. Dom tycker att de går så bra så han får vara där själv från o med imorrn istället för på fredag. Vi bor ju bara två hus bort från dagiset så dom kommer höra av sig om de e nåt! Jag e sååå stolt över min son Vinent! Är så lycklig just nu, bättre kan man inte ha det.....Jag har en underbar sambo/pojkvän/älskare/bästa kompis, jag har en underbar/världens bästa son, jag har tak över huvudet, söta husdjur å min familj så vad kan man vara ledsen över egentligen?!?!?!?!!!! Å snart ska jag börja jobba ordentligt oxå...ska bli såå kul!!!
Nej nu ska jag avsluta ska mysa lite med älsklingen!
//Linda

Vincents första dag!!!

här e han bara 5 dagar!!

 

här e vincent 1år, 1 månad o tre dagar!

 

Idag var vi på Vincents första dagis dag! Det gick super bra! Fröknarna tycker han e jätte snäll å söt:) Tror han kommer trivas där hur bra som helst faktiskt! Han känner sig trygg där, så på fredag tror jag att de inte kommer vara några problem alls att lämna honom där. Glömde tyvärr kameran hemma så jag ska ta med mig den imorrn så då kommer de komma upp lite bilder. Mamma ska med till dagis imorrn, hon ville följa med o vara där nån timme. Så jag frågade personalen o de gick bra! Dom har ett riktigt mysigt sov-rum som barnen får sova middag i. Trodde docka att de skulle vara svårt för Vincent att somna där men de gick hur bra som helst. Han kollade runt lite i ca 15 minuter o sen somnade han. Idag var det bara fem barn på avdelningen eftersom de e några som har magsjuka o några var lediga. Men imorrn skulle de komma lite fler barn. När vi kom hem så städade jag lite sen så träffade vi nicole, vi gick på en promenad sen så kom Ziggi å gick en sväng med oss. Dom kanske ska komma över på fredag, ska kolla om de vill äta mddag med oss. Ska ner i källaren nån dag o rensa ur lite kläder från vincent som Nicole o Ziggi ska få till deras lilla bebis som ska komma om två månader. JAg bara ääälskar bebisar! Nej nu ska jag ta å kolla lite på tv sen ska jag sova, ska upp i tid imorrn!!

//Linda

NU ÄR MITT STORA VAL GJORT!!!!



Var på mitt jobb i köket i dag. Pratade med chefen angående tjänstledigt men de fick jag inte. Förstod inte riktigt varför. Så hon frågade varför jag ville ha de, förklarade som de var att jag tjänar ju så mycket bättre på Bauhaus. Å de förstpd hon så de var faktiskt hon som sa att jag skulle säga upp mig!! Så de var de jag gjorde, fick lite tårar i ögonen, men jag sa till dom i köket att de e bara att ringa mig om nån e sjuk så kan jag hoppa in o jobba om jag e ledig. Men varken Yvonne eller Erika kommer bli av med mig med tanke på att jag e kompis med Tessan!!! HA! Nej, men de känns som om jag har gjort rätt val faktiskt. Jag har gått o haft ångest o så men nu känns det riktigt bra! O jag vill ju faktiskt utvecklas mer på Bauhaus å så trivs jag som fisken i vattnet där förutom när det e sommar för då blir det riktigt jävla varmt, å jag har ju lite problem med mina svettlökar:P Men nu kan jag satsa fullt ut på jobbet o det känns riktigt skönt!!

Nog om det. Efter jag var på mötet så mötte jag tessan i jordbro. Vi gick hem till morsan o hämtade Vincent, han åt lite lunch sen begav vi oss till haninge centrum. Åt en lunch på Paus å fikade på Cafe MOMO (tänker på dig). Jag köpte faktiskt en näshårstrimmer!!! När jag var ung o dum så noppade jag mitt hår i näsan så nu e de en Amazon djungel i snoken på mig hahahahaha!!! Så nu ska den bort. Gick runt o kollade lite, tessan skulle köpa skor men hon hittade inga, som vanligt :P Å nu e jag hemma, Vincan ligger o sover nu så jag ska ta o pilla mig lite i naveln nu. Höres sen!

//Linda