Allt o inget!

Sorry för den dåliga uppdateringen! Ja jag vet jag e lite värdelös på de här med blogga o skit. Men nu tänkte jag uppdatera lite.
Var o gjorde min tattoo för en o en halv vecka sen! Blev super nöjd, men Ronnie hann inte göra klar den för han hade en kund efter mig! Men ska dit den 21:a å fylla i blombladen plus göra lite mer skuggor. Har pröjsat 3000kr för den så jag behöver inte pröjsa nåt mer sen när han gör klar den, här kommer en bild, inte så värst bra bildemen endå.
Nehepp, de verkar som om de inte funkar att ladda upp bilder så de sket sig!!! Fan fan fan!


Aja men de blev iallafall en orchidee blomma på hela underarmen (ovansidan) Blev riktigt nöjd! Längtar till slutresultatet e klart. Jag gjorde tatueringen i Nynäshamn, gå in på deras hemsida: http://tatuering.se dom e grymt duktiga där. Han som äger stället e en gammal polare till min storebror! Lite kul faktiskt. Jag längtar verkligen till jag ska göra fler tattooisar ska ha hela mina armar fulla med tatueringar. Kommer bli sååå fint!


Idag e jag tyvärr hemma o vabbar ed virre, han har fått bronkit så han har de jobbigt att andas, eller de har blivit bättre nu så förhoppningsvis så jobbar jag imorrn. Peter var ju hemma med han i torsdags, fredags o i måndags så nu e de min tur. Just nu så ligger lillen o sover middag men de e väl dags för honom att vakna snart.

Just fan, har glömt att jag ska till vårdcentralen idag, ska va där halv tre. Har så jävla ont i ryggen hoppas på att läkaren kan göra nåt åt det. Bara jag inte blir sjukskriven vill inte!!!

I helgen som var så var jag, peter, virre, sanna, jonna, kimi o jani på landet. Det var hur mysigt å skönt som helst. Ville fan inte åka därifrån i söndags. Vill ha semester nuuu nuuu nuuu!!!!! Vi har iallafall fixa en sandlåda till virre o en gungställning så nu e de lite roligare för honom där kan jag tänka mig. Måste bara köpa en ny gunga som han kan gunga i.

Nej nu ska jag ta o hänga tvätt!!!

Men sist o inte minst: SKA försöka bli bättre på att uppdatera.....Sorry!

//
Linda


gl