snart dags för fredagsmys!!!

Så vad har hänt dom senaste dagarna??? I går så kom nizan o jossan hit. Nizan hade tjatat på att hon ville träffa vincent så dom sov över hos oss tills idag. Vi var ute i parken på förmiddagen å lekte, Vincent tyckte de var kul att leka med sanden, men han e ju riktigt duktig må jag säga med tanke på att han INTE stoppade sanden i munnen. Sedan gick vi hem o åt lite glass o tog de lugnt, vincent vilade lite. Sedan så kom Veronica o hämtade barnen. Tessan kom till oss o chillade, cissi kom förbi med fika, mums!!!
Sedan så åkte jag med mamma o pappa till mormors grav o även till peters mammas grav o tände ljus...De var såå mysigt där, de var ljus överallt, undra hur de kommer se ut på lördag då de e alla helgona.....Sedan så åkte vi till bolaget mamma o pappa handlade lite, sedan så åkte jag hem. Ylva kom o hälsade på, hon hade köpt 13 olika öl till oss snäll som hon e. Som tack för hjälpen med herkan.
Imorgon så ska vincent sova hos cissi o björn för första gången, vi ska ju till micke på halloweenfest. Ska bli skojjsens som faen! Fullirull kommer jag nog bli. Ska få låna lite kläder av jonna så jag kan spöka ut mig, egentligen behöver jag ju inte spöka ut mig, jag ser ju redan ut som en häxa:P Peter ska oxå få låna nån dräkt av min morbror, vet inte riktigt vad de e för utstyrsel men endå, de e tydligen likadan som micke ska ha på sig om jag fattade rätt.
På söndag ska jag jobba mellan 11-17, sanna ringde i tisdags o frågade om jag ville eftersom jag varsjuk förra helgen o jag sa ja. Men jag ska jobba i stora huset!!!! Fyyy säger jag bara, de e typ 2 år sen som jag jobbade där sist, de e ju inte samma kassa o samma personal nu som då. Eller rebecca ska ju jobba då så henne känner jag ju iallafall. Hoppas bara man inte gör bort sig totalt!
Nej nu ska jag förpesta lungorna med en giftig cigg...:Hörs antingen i morrn eller på lördag bakis o jävlig!
Kram L

tisdag idag...

trodde helt ärligt talat att de var fredag idag!!!!! snacka om att gå händelserna i förväg!!! idag så åkte jag till handen med mamma vid tjugo i tio, mötte upp tessan där, gick runt lite o fönster shoppade....är inte så tät nu när man har legat eftermed räkningar o skit....känns inget vidare kul faktiskt....åt lunch på donken, fettigt men gott!!! Mötte upp Peter där, han var på banken sen så var han på apoteket. Han körde hem mig o vincan. Har försökt städa lite men Vincent blir helt hysterisk om jag dammsuger för han verkar vara rädd för den! Men nu ligger han o sover o då e de ju ingen ide att städa för då vaknar ju han. Så jag får vänta tills Peter kommer hem, så han får vara med vincent medans jag städar.....
På fredag så ska cissi o björn passa vincent, han ska sova hos dom, för jag o Peter ska på halloween fest hos vår kusin. Ska bli riktigt kul faktiskt! Fast Peter vet inte om han ska dricka nåt, men de gör inte mig nåt, jag ska fasiken bli fullirull!!! Det var ju en evighet sen, sist var den 8:e augusti på kräftskivan, o de e hur länge sen som helst. Lika bra att passa på nu när man kan. Cissi (vincents gudmor) vill att kag ska med på halloween fest på lördag oxå men vette fan om jag kommer orka faktiskt!!! Får se....
Nej nu ska jag lägga mig på soffan o vila lite, har sovit typ 7 timmar på två dar....Så jag e lite rött jag! Höres sen...


                                                                 //Linda

god natt!!!

Idag så har de inte hänt så mycket, tessan kom till oss vid 12 tiden å chillade. Sen gick vi hem till mamma o lämnade vincent. Mamma passade honom medans peter jag o tessan åkte till huddinge akuten igen! Den här gången tog de bara tre timmar...hon kollade igen med ultra ljud o sa samma sak som förra gången typ men hon skrev ut starkare medicin till mig. Sedan sa hon att ja ska äta dom i tio dar, o om de inte blir bättre så ska jag ringa till dom igen o boka en tid för operation! Hon sa att eftersom jag e ung så vill dom att jag ska pröva med medicin för dom vill helst inte operera....Så nu håller jag alla tummar o tår på att de ska bli bra nu. Jag bad även om ett litet intyg av läkaren att jag har varit där idag om dom skulle börja undra på jobbet....De e ju itne så värst mysigt att blöda på jobbet direkt! De skulle bli lite pinsamt! Så denna helg blir en chill helg den med. Vi har ju lilla Herkan här oxå, ylva åkte ju till Sveriges baksida (Göteborg) idag o så kommer hon hem antingen på söndag eller måndag. Så vi e hundvakt. Inte för att jag kan gå ut på långpromenader men endå. Peter e ju här oxå så han kan ta han på längre promenixer. Inte för att herkan tycker om att vara ute i kylan men endå!
Nej nu ska jag ta å lägga mig i sängen å glo på nån rulle sen blir de sussa för mig! Höres imorrn eller nåt. Ska försöka lägga in lite bilder då.
Kram//LINDA

sååå jobbigt...

I dag ska jag till huddinge akuten igen!!!! Jag slutar fan aldrig o blöda....jag blöder som en stucken gris fan! Ska egentligen jobba i helgen men som de ser ut nu så går inte de....måste gå på toan hela jääääävla tiden...orkar fan inte mer nu. När ska allt bli normalt igen?!?!?!?!?!
Jag som verkligen vill jobba.....Känns så jäkla surt att förlora en massa pengar!!!!

segis dag idag

Hello!!!
I dag å skulle jag ha följt med carro o johnny ill handen, mn vi vaknade kl hav 11 så de blidde inte av. Skulle även ha träff tsa idag mhon kuneinte för hon hade nån föreläsning tl kl 16 tror ja de var så deblev en segi dag idag. Har dock fått lite gjort iallafall,har städat lite grann o tvättat som vanligt typ. Sen när petrkom hemså gickvi upp til centrum o handlade lite...Å så nu siter jag ära å ruttnar.....Väääälidigt trååååkigt må jag säga.
morrn så ska vi träffa tessan om de inteblirnågra ändrade planer...et int riktigt vad vi sa itta på. Men på kvällen så ska carro o johnny komma till oss o äta äpelpaj..Mums!
Nej nu kajagta å förpesta mina lungor...

äntligen hemma

efter 7 o en halvtimma på huddinge akuten!!! heeelt slut phew! Vincent har varit riktigt duktig heeeela långa dagen...han har inte varit ledsen en endaste gång!
Jag fick gå in på medicinska avdelningen...de e sååå grymt sega där. Dom tog ekg test på mig för att kolla så att de inte e nåt fel på hjärtat sen så tog dom blodprov på mig. Efter det så fick vi gå å sätta oss i väntrummet....vi satt där i 1 o en halvtimma, sedan så gick peter o kollade hur de hade gått på proven men då sa de att dom hade tappat bort mina blodprov!!!! Fatta, heeel jävla sjukt. Så då var de bara för mig o lämna mer blodprov å vänta ännu ett bra tag, typ 2 timmar. Sedan så kom läkaren o gav mig en remiss till röntgen. Svaren därifrån visade att allt var helt perfekt, så jag har tydligen inget fel på lungorna eller hjärtat så läkaren sa att jag bara ska äta alvedon o vila. Sedan fick vi en remiss till gyn. Där gick det betydligt fortare. Fick träffa läkaren efter 30min. Allt var som de skulle förutom att jag ska äta hormontabletter som gör att de ska gå tillbaka till det normala igen. Sååå skönt att de inte var något fel...Så nu e jag helt lättad.
Men säger bara det, fasiken vad läkare säger olika till mig, för när jag var på handens akut så gjorde dom inte så mycket tog ju bara influensaprov å skickade hem mig, å sedan när jag ringde 112 så sa läkaren där att jag har influensan!!! Å idag så sa dom att jag inte har det....Jävla pajaser....Aja skönt att jag inte har fått nåt tryne iallafall!!!!

Imorgon blir de att åka till handen måste hämta ut medicinen sedan så ska jag träffa carro o boobisarna....hihihi...
nej nu ska jag lägga mig på soffan o glo lite sen ta en alvedon har fått feber igen!!!! Natti natti!!!

god kväll!!!!

HAR HAFT FEBER HELA JÄKLA DAGEN...Peter har varit hemma idag från jobbet så jag har fått vila..han blir hemma imorrn oxå för jag orkar inte röra en fena...De e inge kul med feber inte;( I morrn så ska jag kanske åk in till huddinge akuten med tanKe på att jag har haft blödningar i 4 veckor nu. Jag var ju där på gynakuten för 4 veckor sen eftersom jag inte hade haft min mens på 4 månader å efter att jag kom hem därifrån så fick jag min mens men nu har det blödit alldeles föööör länge, plus att de e vääääldigt mycket som kommer hela tiden....De e bara en massa fel på mig känns det som....orkar inget mer nu. Men jag e ju lite orolig att de e nåt stort fel på mig där "nere"....så peter har tjatat på mig hela kvällen nu att jag ska åka till akuten imorrn men vi får e om jag orkar...

I morgon så kommer ylva hon ska hämta Herkan....kommer bli lite ensamt utan honom...Å så ska ju läkaren höra avsig imorrn om jag har svininfluensan oxå....hoppas på att hon inte hör av sig....men tydligen så stämmer inte provet till 100% så jag fattar inte varför dom tar sånt test för...helt sjukt ju....
Nej, nu ska jag lägga mig i sängen o glo lite på film sen blir det att gå å lägga sig....

FEBERN

har kommit tillbaka...ååååååhh!!!! Så jobbigt....Orkar inte...de blir till att stoppa i sig en alvedon sen lägga sig på soffan!

nya influensan aka svininfluensan

God dag mina trogna läsare.....å ni e ju många:P Jag känner mig lite bättre idag, hade feber närjag vaknade i morse men tog en alvedon o då gick febern ner. Än så länge så har jag inte rört mig elleransträngt mig så vet inte om de e lika jobbigt som igår. Men det gör ju fortfarande ont om jag tar djupa andeag. Så de e ju lite trisst. Min kära vän Ylva e här o hjälper mig med vincent, eller hon behöver inte göra så mycket med tanke på att han e ganska så lättroad, å nu ligger han o sover så han lär väl vakna om sisådär 2 timmar eller nåt. Så nu ska jag försöka vila lite.....Höres senare...kram på er! 

JAG HAR FÅTT SVININFLUENSAN!!!!!

Idag när jag vaknade så hade jag riktigt ont i min vänstra lunga o vänstra arm så jag bokade en tid på närakuten. Det blev värre under hela dans som jag var där. Läkaren lyssnade på mina lungor o sa att de lät jätte bra. Men de gör riktigt ont när jag andas. Så jag fick andas in ventoline o koksaltlösning. Sedan så tog dom influensa prov på mig. Läkaren skrev ut tradolan till mig men dom hjälper fan inte sen så skickade hon hem mig o sa att hon får svaren på fredag, så då vet jag om jag har fått SVININFLUENSAN!!!!!!!!!!!
Cissi kom o gjorde mig sällskap på akuten, det tog tre timmar där. Sååå lång tid. När vi skulle gå till bussen så kunde jag verkligen inte andas o hade riktigt ont så min älskade pojkvän kom o hämtade oss. Sedan så åkte han tillbaka till jobbet. Ylva o jag gick ner till mamma o pappa för jag tänkte åka till huddinge sjukhus. Så vi ringde ambulansen men då sa dom att det ÄR SVININFLUENSAN o att de e inte nån ide att åka in igen. Men om de blir värre så skulle jag ringa igen.
Så länge jag tar de lungt så gör de inte lika ont men så fort jag rör på mig så gör det sååååå JÄVLA ont.
Snart kommer de väl växa en knorr på mig:(
Jag kommer uppdatera lite om min sjukdom under dom kommande dagarna....Krya på mig!!!!

Mariette passar inte i IDOL

Hon är alldeles för bra för IDOL!!!!!! Jag hoppas verkligen att hon inte vinner för då kommer hon sitta fast i ett skitkontrakt o inte få köra sin grej!!! Hon är ju redan en fullbordad artist/IDOL!!!!!
YOU GO GIRL!!!!!!
Vad tycker ni???

äntligen helg

eller?!?!?!?! jag ska jobba hela helgen så helg e de inte för mig....ioförsig så e ja ju ledig alla andra dagar men endå. Får ju inte vara ledig med min älskling:( Men de ska bli kul å jobba, ha fan inte jobbat på över två månader ju. Å pengar skadar ju aldrig:)
Min lilla plutt har feber igen!!! Såå jobbigt för han (å måg oxå för den delen) Hoppas på att han blir bättre snart. Helt sjukt, ibland mår an hur bra som helst men sen så kommer den där förbaskade febern tillbaka igen!!!! Just nu ligger han o vilar, jag gav han lite alvedon o en flaska välling. Så nu sover han så sött!
Jag väntar på att Carro ska ringa snart, vi ska ju träffas idag. Det var ju riktigt länge sen som vi sågs. I februari närmare bestämt. Ska bli skojjsens.
Sen ikväll så ska vi åka till cissi o björn, vi ska lämna lite rådjurskött till dom. Vi delade ju på ett halft rådjur. Inte för att jag äter kött längre me peter gör ju det.
Nej nu ska jag kolla om min farm funkar på fejjan!
Lördag: Jobba 08.45-15.45 kanske ska träffa ylva o carro på kvällen med lite vin
Söndag: Jobba 11.00-18.00

5 år idag!!!!

I dag e de fem års sen som jag o Peter blev tillsammans! Fasiken vad tiden går fort....Man hinner ju inte med....

5 år idag!!!!

I dag e de fem års sen som jag o Peter blev tillsammans! Fasiken vad tiden går fort....Man hinner ju inte med....

onsdag idag

Å snart e de fredag o helg!!! Eller vänta lite, jag har inte helg jag ska ju jobba hela helgen. Både lördag o söndag. Skönt med extrapengar faktiskt. Snart e de ju jul å grejjer så då behövs dom. I morgon kommer min bästa Carro-Barro hit! Hon ska vara här ett bra tag denna gång så då hinner vi träffas. Hon ska ju göra sillisar den jäveln, e faktiskt lite svartis på henne!!! Jag vet att de e fult å vara de men nu e jag faktiskt det....Vill oxå jue. Ska ioförsig göra när jag har fött mina tre barn...Om några år..hihihi....Tessan har varit här idag, hon hade håltimme så då kom hon hit. Vi satt o kollade på Sunes sommar o käkade lite typ.
Just nu väntar jag på att Björn ska komma hit med mina cigg. Han åt lunch med Peter å då gav peter han pengar så han skulle köpa cigg till mig eftersom han endå jobbar här i jordbro. Han skulle varit här vid ett tiden men han hade glömt bort mig=( Men han skulle komma när han var klar med jobbet....oppas att de e snart, vill fan inte röka ylvas cigg (menthol) Äckligt!!!
Nej nu ska ja ta å FARMA lite på FEJJAN!!!!

trött..

Idag har jag varit i handen centrum hela dan med tessan, hon tog hål i örat sen så gick vi runt o kollade lite i affärerna. Efter de så var vi på bvc med vincent, han vägdes o mättes o träffade läkaren. Hon sa att han e ett jätte fint barn:) Som om jag inte redan visste de:P Sedan så åkte tessan hem å jag gick hem. Ylva låg fortfarande o sov när ja kom hem. Skulle oxå vilja sova en hel dag jue!
Sedan så har jag bara varit hemma. Sorry för de tråkiga inglägget men e så jävla trött.....Ska gå å sova nu. God natt snusmumrikar!

lillen

har haft feber hela dagen. Vihar precis kommit från björn o cissi. Tog tempen på lilleman där å han hade 38,8 i temp...Stackarn. Dom bjöd på middag de ble korvstroganoff med ris. Samma mat som igår, men gott var det.
Hoppas på att febern går ner snart orkar inte med en jobbig natt till....Ylva e här så hon ska sova i vincents rum å vincent ska sova med oss i våran säng.
Nej nu ska jag umgås lite med ylva. Höres sen eller imorrn!

hej!

God dagens!
Vincent har haft feber i natt, stackaren. Han har varit riktigt gnällig hela natten så jag tog in han till oss vid 4 tiden imorse så han somnade om igen. Han var riktigt varm alltså även fast han inte hade något täcke eller pyjamas på sig. Men nu verkar han må lite bättre iallafall! Tessan var här för en stund sen, hon kom i morse för hon hade en håltimme. Å nu ligger lillen o vilar sig lite, han var riktigt trött. Min lilla Skruttibangbang!
Ikväll så ska ylva komma, hoppas på att hon gör det. Ska bli skojjsens att få träffa henne igen. Imorrn så ska jag följa med tessan till handen, hon ska ta hål i öronen å handla ite. Får se om min plånbok tillåter att jag kan köpa nåt, men tror faen inte det asså. Tråkigt!
Nej nu ska ja ta å hänga lite tvätt sen ska jag bara pilla mig i naveln å hoppas på att jag får skavsår =P

god natt

nu e de nanna kudde som gäller för min del...måste bara ut med herkan först...usch, vill inte ut i kylan:(

?

Visste inte riktigt vad jag ville ha för rubrik så de fick bli ett frågetecken! Idag så har tessan varit hos oss. Vi var ute i paren med barnen, men de började ju naturligtvis att regna när vi gick ut så vi var bara ute en liten stund. Å lilla Herkules förs om faen, stakcarn! Så tessan fick ha han innanför hennes jacka när vi gick hem. Jonna o jani kom kl 4 som jag skrev igår att dom skulle. Peter hade bakat en äppelpaj, så vi fikade när dom kom å snackade lite, sen så åkte dom hem. Peter hjälpte Pelle med hans bil, så jag å Vincan gick hem till mamma o pappa en stund. Kul å träffa dom, dom har ju varit på landet hela helgen. Sedan så gick vi hem. Lagade middag, de blev korvstroganoff med ris. Himlans gott faktiskt. Å nu sitter jag här å ruttnar o skriver ett helt meningslöst inlägg. Stackars er som läser detta:P
Jag har verkligen insett att min blogg SUGER stenhårt faktiskt. Jag brukar kolla in andras bloggar, (inte dom kända bloggarna) å dom flesta e ju faktiskt ganska intressanta o fina, med en massa bilder å sånt. Vill oxå skriva om mer intressanta grejjer jue! Aja, jag skriver ju faktiskt inte för någon annans skull utan för min egen skull. Å än så länge har jag inte haft dålig kritik. Inte för att de e så många som läser men endå. Jag tycker faktiskt om att skriva av mig lite om vad som händer i mitt härliga liv (ironi). Jaja nu ska jag avsluta.....Höres senare kanske.

dagens

tjolahopp alla!
Idag så har vi varit ute å fart. Vi åkte till thomas i stora vika idag. Peter körde fel typ 3 mil, han hittade inte riktigt fit ut. Var där å fikade i nåra timmar. Fick träffa hans barn för första gången. Jätte söta. Hade glömt min obil hemma så jag hade en massa missade samtal o så på luren. Efter att vi hade varit hos thomas så åkte vi å mötte min kusins pojkvän i slagsta. Vi hämtade deras barn, är barnvakt inatt tills imorgon. Dom ligger å sussar så sött. Jonna o Jani kommer vid två tiden imorrn o hämtar sanna o kimi. Då ska dom till uppsala o hälsa på nån. Jag räknar med att dom kommer vid 4 eller nåt i den stilen. Man får plussa på 2 timmar extra när dom säger en tid när dom ska komma. Dom har inget vidare bra tidsbegrepp dom två:P
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på imorrn. Peter ska hjälpa nån pelle med hans bil. Skojjsigt, eller inte! Fasiken vad fort fenhär helgen har gått. Fattar inte riktigt vad tiden tar vägen. Nästa helg ska jag jobba, ska bli skoj, men fasiken vad kallt de kommer bli. De e fan kallare inne på bauhaus än vad de e ute. Jag jobbar ju i Driven. Hoppas på att jag får ett par täckbrallor o en jacka samt en mössa å ett par vantar, annars så kommer jag bli en isbit. Har hört att de e svinkallt nu där, undra hur jävla kallt de blir på vintern egentligen?!?!?!
Nej nu ska jag sussa. God natt gott folk!
                                                                    //Linda