Bank jävel!

Hej! Nu e vi Påväg hem igen. De har strulat sig med mina räkningar som jag la in så att dom skulle dras på måndag men de blev något jävla fel! Så nu ska vi fixa det. Sen åker vi tillbaka till landet. Skit också! Det var inget jag hade räknat med

tröttis....

Idag så har jag varit sååå trött!!!! Somnade vid tre tiden i natt å var tvungen att gå upp vid 9 rycket. Jag o Vincent följde med Peter till Sabbatsbergs sjukhus. Han hade fått en remiss till ortopeden eftersom han har ont i ryggen. Å jag mitt dumma arsel hade på mig mina nya skor med kilklack! Ont som fan gjorde de när jag gick! Efter läkarbesöket så åkte vi till Björkhagen till Peters farmor o fikade. Det var första gången som han träffade henne=) Sedan så åkte vi till handen, Peter var tvungen att gå till apoteket o hämta ut tradolan mot ryggen, handlade lite mat. Daniel kom till oss o åt middag, det blev pasta carbonara, sååå gott!!!

Imorgon så ska jag träffa psykläkaren på ankaret...skoj skoj! Efter det så kommer pappa o hämtar oss, vi ska till landet imorrn å stanna där tills nästa söndag, ska bli skönt att få komma bort lite. Påväg till landet så ska vi förbi morbror John, vi ska få låna två kattburar. Vi vill inte lämna katterna ensamma så länge, känns lite dumt mot dom. Daniel sa ioförsig att han kan mata dom men de känns taskigt, dom måste ju få ha lite sällskap om dagarna oxå! Så det ska bli spännande å se hur de reagerar på att få vara ute. Peter e nervös att dom ska försvinna o inte komma tillbaka, men våra kissemissar e sååå fega att jag tror nog inte att dom kommer gå långt bort från huset=) Varken jag eller Peter har mottagning på våra mobiler i Tystberga så jag kommer inte kunna blogga nåt från mobilen eller nåt=( Så jag hör av mig när vi kommer hem. Ha en underbar vecka, för det ska vi ha!!!!!

                                                                                                //Linda

blä...

Ingen bra dag idag.....var i handen o handlade lite till vincent. Sen så har vi varit hos mamma o pappa, pratade lite angående landet. Jag Peter o Vincent ska dit på onsdag, pappa hämtar oss här hemma då. Cissi kom till oss på eftermiddagen o hälsade på trevligt. Har städat som en tok idag, måste försöka få bort så mycket katthår som det går, men de går inge vidare bra, har dammsugit tre gånger idag men fan ändå så kommer dammråttorna fram=(

Fattar inte varför min jävla ångest ska hänga över mig som ett stort fett svart moln hela tiden....såå jobbigt....okrar inte snart mer. har ätit som en fet padda hela dan känns de som, först en subway macka, en muffins, middag, chips, dip! Alldeles fööör mycket!!! FAN FAN FAN!!!

Försöker

Sova. Ligger i sängen men kan fan inte somna! Ligger bara å tänker hela tiden. Ibland vill jag bara plocka ur min hjärna och sätta tillbaka den när jag känner fört! Men så funkar ju inte livet:-( så vad gör man. Jo man ligger i sängen med oron och ångesten istället!

fan

Ångesten har tagit över hela dagen idag...inget kul! känns som om det bara blir sämre för var dag som går.....tur att man ska träffa läkaren på onsdag=)

äntligen hemkommen från SÖS

I onsdags så åkte Peter med Vincent till Handens närakut för att Vincent har varit förkyld i några dagar plus att han har haft svårt att andas...stackarn! Jag min dumming stannade kvar hemma för att jag var sååå trött..egoistiskt tänkt. Men Vincent har ju världens BÄSTA pappa!!!
Peter ringde mig vid 13-tiden o sa att dom blev skickade till SÖS, då kom Peter o hämtade mig. Åkte in dit var där vid 14-tiden. Vincent fick andas in adrenalin och koksaltlösning. Läkaren gjorde undersökning och tog ett rs-virus prov som visade negativt som tur var. Men eftersom han inte blev bättre av inhallationerna så blev vi kvar. Peter åkte hem kl 22 så då var det bara jag o lillen kvar...Han hade det jätte svårt att sova så han sov i min famn hela natten. Men en stund under natten så la jag honom i sin säng men då skrek han bara, trodde han skulle somna till slute egter sisåsådär 30 min. Men då kom sjuksyrran in och vaggade honom till sömns igen. När jag vaknade efter 30 min så hade vincent fått syrgas för att han syresatte inte sitt blod som han skulle. Blev rädd att det var någonting annat för jag visste inte vad det var. Syrran hade även get han alvedon som gjorde att han somnade ganska snabbt!
min pluttis


 På onsdagen så kom cissi, Pappa, Mamma o Peter in o hälsade på. Mina kära föräldrar hade med sigen kylväska med pastasallad, läsk, bullar, youghurt o diverse godsaker till mig=) Jag älskar mina föräldrar. Dom e såå snälla o goa! Pappa o mamma hade köpt en leksaksmobil till vincent som han tyckte väldigt mycket om. O Cissi hade köpt jätte fina kläder till han, ett par byxor, en skjorta o en jätte fin tröja!!! Hon e såå snäll!!!
De som var så konstigt de var att vincent varsig själv, typ glad å så fastän han var sjuk. Innan dom kom då hade vincent varit jätte ledsen det gick verkligen inte att trösta han. Gud vad man känner sig dålig. Men då tog jag han på en liten barnvagnstur på sjukhuset så somnade han. Men sen när han vaknade så var han sitt glada jag igen!
gudmor cissi o vincan!

Igår så kom Peter till oss han jobbade bara till kl9 typ för han ville vara med oss o de förstår ju dom på hans jobb! Vi var ute o gick i solen, var så mysigt. Men jag säger bara det: Vilken jävla oro man har haft, det här har varit dom värsta dagarna i mitt liv! Vet inte vad jag skulle göra om det hände Vincent något!!!!!! Tror fan jag skulle ta livet av mig.
Peter sov hos han inatt så jag skulle få åka hem o duscha o så men jag hade glömt mina nycklar på sös så jag åkte hem till systra mi å duschade, fick låna underkläder av henne....kankse lite snuskigt men skit samma vad gör man om man e i nöd.
Så i dag så kom vincent o peter hem. Skulle jobba imorgon egnetligen men känner att jag vill vara hemma iallafall tills han blir helt frisk. Läkaren sa att han har astma så vi fick hämta ut medicin till han som han ska inhalera var 4:de timme. Vi ska få en remiss till barnläkaren på handens sjukhus så ska dom kolla om han har allergi mot pälsdjur. Hoppas verkligen inte att han e allergisk mot mina tissarm, då måste jag ju göra mig av med timån o bagheera...å det vill jag verkligen inte dom e ju mina bebisar!
Nej nu ska jag ta å lägga mig på soffan o ta de lite lugnt!
påväg från bb. Tänk vad tiden går fort!!!

sjuhuset...

i onsdags så åkte vi in till sös vincent har varit förkyld o fick svårt att andas....idag så skulle jag hem o fixa lite ta ett bad å så men när veronica körde hem mig så märkte jag att jag hade inga nycklar så då åkte jag till systra mi istället o sover här. Peter vill ju oxå sova med vincent...min skrutt fick en syrgasmask att andas med...de var så hemskt=( så just nu så e jag hos syrran men vi ta en taxi i morgonbitti till mins prinsar.....mer uppdatering sen nä vi e hemma....jag saknar min VINCENT!!!!!! får sån ångest nu när hsn inte e med mig!!!!!
Så nu har jag tryck i mig fem imovane såjag e pigg imorgon....see ya!!!

Dålig mamma man e!

Har inte sovit en blund i natt. Somnade vid halv 6 i morse. Blev väckt vid 9 av peter. Han hade beställt en tid på handens sjukhus åt vincent. Vincent e ju sjuk igen! Men den här gången så andas han så dåligt, värre än dom andra gångerna. Som sagt så har jag ju inte sovit något så då stannade jag hemma för att sova vidare. Men nu ångrar jag att jag inte åkte med! De e väl klart att ett barns mamma ska vara med vid läkar besök! Dum huvud man e! Å senare i dag så ska vi ju på begravning å nu sa mamma att hon inte vill passa vincent. Så jag vet inte hur de blir nu. Ska försöka sova nu om de går. Är orolig för vincent! Kram från en dålig mamma.

ensam hemma....

hejsan!!!
I går så kom jossan o nizan hit. Vi varute å lekte lite i parken med alla barnen (elina. eddie, jossan, nizan o vincent) Ganska kul. Sen så gick vi in, älsklingen hade gjort pasta carbonara till middag....såå gott! Sen så åkte sofie, elina o eddie hem. Tog det bara lugnt, vincent blev glad när dom kom. Han tycker om dom två jätte mycket o denize e jätte duktig med barn, tror fasiken att hon kommer få barn i tidig ålder=)
 barnen gungar=)

Idag så har vi inte gjort så mycket det har ju regnat hela dagen. Vi var hos mamma o pappa en stund på dagen sen så har vi bara varit hemma o softat!

 Denize matar vincent med gröt=)

Vid fyra tiden så kom veronica o hämtade barnen, dom ska till camilla idag o sova över där. Så nu sitter ja här helt "ensam" känns det som. Men Peter o vincan e ju hemma. Har ju haft fullt upp dom senaste dagarna känns det som. Imorgon e en dyster dag, vi ska på Peters farfars begravning. Det e aldrig kul att behöva gå på sånt=( Så Peter har tagit semester imorrn så han e ledig hela dagen. Men jag hör väl av mig imorrn eller nåt sånt.
Kram Linda

söndag....

hallelåja!
söndag i dag= seg dag.....Igår kväll så kom cissi hit, vi drack lite rosevin...eller lite, de blev typ 3 liter vin delat på oss=) Fullirull blev man....det var ju inte meningen, vi satt å prata å drack o hade det allmänt trevligt...såg i dag att allt vin var slut=( men men det gör inget, peter lät mig sova till kvart över 12 idag så jag var utvilad, har ju typ sovit 12 timmar i natt. Så skönt. Min älskling e så snäll som lät mig sova.....jag frågade varfö han inte väckte mig när vincent vaknade i morde en han tyckte att jag skulle få sova ruset av mig!!!
Sofie, Eddie o Elina kom på eftermiddagen, vi var ute, hittade en gunghäst till vincent ute som vi tog med oss hem...hihihi..de man hittar får man ta..ere inte så??? Nu har vincan somnat, eddie ligger i sängen o kollar på Alvin och gänget, sofie o elina sitter o kollar på tv å jag sitter här.....imorgon så ska nizan o jossan komma...ska gå å bada om de e fint väder....äh nu ska jag vara lite sällskaplig med sofie..kram

Nyköping here we come!

Sitter i bilen Påväg till nyköping. Vi ska på emils dop. Har fått låna calle och emelies bil. Peter har ju inte fixat sin jävla bil. Kommer nog aldrig att hända heller! Ikväll så ska cissi kanSke komma över. Hon har blivit så illa behandlad av en viss person så vi ska ta nåt glas rosé och prata lite. Men jag återkommer senare om jag har tid! Bye Bye!

högdalen

God kväll!!!
Imorse så kom sofie, elina o eddie till oss. Vi åkte till Bandängens lekpark i högdalen. Var där i några timmar. Det är en stor lekpark med gungor, klätterställning, pool och djur så som grisar, höns getter, får och kaniner. Skoj för barnen. Åkte hem, vi var hemma vid tre tiden. Åt lite lunch (en sen lunch). Sofie var jätte snäll som städade hos oss, inte för att hon behövde det men hon tycker tydligen om att göra de=) Sen så åkte dom till veronica o barnen. Daniel kom förbi å åt mat, han e ju fattig som inte har mat hemma så han kommer till oss istället o äter.
Å nu sitter jag här, Peter ska natta vincent nu, hoppas på att de går bättre än vad det gjorde igår. Hoppas hoppas!!! Imorgon har jag ingen aning vad vi ska hitta på tar dagen som den kommer just nu. På fredag så ska jag, Peter o Vincent till Cicci o Björn. Cicci fyller ju år så vi ska dit å fira henne lite granna=) Hoppas på en lugn helg.

Ikväll ska jag bara mysa med min älskling. Jag har fasiken världens bästa pojkvän. Vi ska bli gamla tillsammans=) Puss på dej Peter....Kommer alltid att älska dig for ever and ever!!!!

rutten dag!!!!

Idag har de inte varit nån bra dag, för det första så har jag varit extremt trött, vet inte varför o vincent har varit grinig hela jävla dagen....Har försökt att natta han i en timme nu men nu ger jag upp!! Peter får ta över....så då tänkte jag att jag bloggar lite. Inte för att jag har mycket att skirva om denna dag men endå.
Nu känns det dystert igen, jag fattar inte varför. Det är riktigt JOBBIGT! Vill vara glad igen. Föhoppningsvis så kommer de glada tankarna tillbaka inom en snart framtid

HEMFOSA

Idag började dagen med att vi gade en tid på bvc. Vincent väger nu 9500gr och e 68cm lång. Så nu börjar han bli lite stor. Efter bvc besöket så tog vi tåget ner till hemfosa å hälsade på cicci, bjorne och lukas. Skönt att få göra något annat för en gångs skull. Cicci ville att vi ska följa med dom till skansen imorgon men de har jag inga pengar till så det går ju inte. Väldigt tråkigt. Skulle vara kul att bara gå vi två med barnen. Men vår ekonomi e i botten just nu. Så vi måste dra in på vissa saker just nu. Det var riktigt kul o vara hos dom. Jag åt middag där. Cicci hade gjort egen köttfärsos o sphaggetti till vincent. Å det tyckte han var gott=) Min lilla gottegris. Är överlycklig som har en son som e matglad. Så fort man tar fram en sked så öppnar han munnen. Min lilla prins sover så sött nu o min karl ligger på soffan o snarkar och klockan e bara 21:12 men men peter var väl trött efter en sliten dag på jobbet. Jag har tryckt i mig tre imovane nu. Helt sjukt att man måste ta tre. Så nu har jag börjat känna av dom. Så nu e de läggdags innan jag somnar här....e riktigt trött nu!
                                                                              Natti natti
                                                                                          /Linda

I'm stuck on you're heart

Gud vad jag har en underbar pojkvän/sambo!!!! Han är de bästa jag funnit i mitt liv. Utan han så finns de inget att leva för....eller joo de finns de ju Vincent.
Men jag säger de bara han e solen i mitt liv, han e klippan jag kan stötta mig emot, han är mitt all....vad skulle jag göra utan dej Peter?????



YOU'RE THE BEST!!!!!

Äntligen hemma!

Gud vad underbart skönt jag har haft det i veckan på landet!!!!!! Så himlans skönt har det varit. Inget stress eller telefoner som ringer eller någonting alls överhuvudtaget! Inte ens tv-tittande. Vi har ju ioförsig ingen tv på landed men endå. Set har varit riktigt bra väder hela veckan, 25-30 grader. Så nu har jag fått en riktigt fin sommarbränna=) Tillochmed benen har fått färg! 
Så vad har vi gjort? I tisdags så kom camilla, kevin, sofie, elina, eddie och carina ner till oss o hälsade på. Vi var och badade på Helgö. Riktigt varmt i vattnet var det. Första gången som vincent badade i havet!!!
 Mysigt!!!!

vincent blev glad när sysslingarna kom=)

Pappa hade fyllt vincents pool så han badade på tomten också.... Vincent harblivit riktigt duktig på att sitta helt själv nu å så har han börjat räcka upp armarna när han vill komma upp....Peter tycker att han har missat massor dom här dagarna, stackarn!

I onsdags så skulle jag skrapa bort färg runt ena fönstret å då hittade jag ett fågelbo i väggen på huset....5 små fågelungar som tittade fram=) Vi ska ju måla om stugan så då tänkte jag att de e lika bra att börja skrapa lite färg så de e mindre att göra när vi väl ska måla=)

I går när jag skulle på dass så höll jag att trampa på en stor äcklig jävla svart huggorm!!!! Då tog jag fram spaden så pappa fick döda den...Usch, ormar e äckliga!!!!

pappa jag och vincent var ute på promenad




   pappas skor gick sönder på vägen så han fick gå barfota=)




Mysigt att sitta i morbror daniels knä!


Nu e vi äntligen hemma...skönt skönt...tillbaka till vardagen med andra ord!