MVC

Har precis kommit hem från mvc. Allt såg bra ut så det blir inget nytt ultraljud! SKönt. Idag hade jag tänkt o riva tapeter i sakta mak. Men måste bli klar tills på fredag för då kommer malins pappa hit o kollar på vad som behövs göras.
Nej nu ska jag sätta fart.
//

Good night!

Nu ska jag ta min sista cigg, har precis ätit smärgås o druckit ett glas oboy! Så nu känner jag att jag e riktigt trött o ska sooova. Ska upp tidigt imorrn, ska på mvc besök. Hoppas på att magen har växt annars så ska jag få gå på ett  tillväxtultraljud. Så håll alla tummar o tår för mig imorrn!
Natti natti!!

//

Älsklingens tatuering!







Böev jäkligt snygg. Den är dock inte riktigt klar än som jag skrev i det förra inlägget. Så visst fan ska Jocke få tatuera mig:D
Å gissa vad LHMS står för?!
//

Hej hej!!!

Pappa gick för ett tag sen o lillen har nu somnat i soffan. Peter e snart hemma så han får lyfta in Vincent i sängen sen. Hans tatuering e klar nu, ska bli skoj att få se resultatet. Han e inte klar med den än. Eller jo, men han ska bygga ut den mer så hela armen ska vara tatuerad till slut! Hoppas den blev fin för då ska jag be Jocke göra på mig oxå. Men enligt Peter så gör han bra tatueringar.

Det var så kul när pappa var här, för Vincent sa då: Morfar går hem. Han ville att pappa skulle gå hem. Antagligen för att han ville sova i soffan. Å Virre fick ju inte plats eftersom pappa satt där han skulle sova. Sötis då!

Nej nu e Peter hemma. Höres sen!
//

Goder kväller igen!

Peter e fortfarande o gaddar sig. Dom ska tydligen börja med skuggorna nu. Så det borde inte ta allt för lång tid innan dom e klara. Han har lagt ut en bild på fejjan på alla konturer o de ska föreställa en döskalle med spingelnät o en ros samt så står det Vincent oxå. Kommer nog bli superfint!
Pappa ringde nu, han ska komma upp hit för han behöver hjälp med sina räkningar. Han e lite gammalmodig av sig så han skriver alla räkningar på nån speciell lapp som han sedan skickar in så dras allt från hans konto. O de e nån räkning som han inte riktigt förstår sig på. Så då ska snälla jag hjälpa honom=)

Nej, lika bra att avsluta nu för han e väl här snart. Puss på er så länge!
//

Tatuering.



Hej igen. Nu e hjärtat påväg till Jocke som ska tatuera honom. Hoppas på att mitt namn finns på hans arm när han kommer hem :P Hehehe skoja bara. Det kommer nog bli bra hans tatuering. Jag frågade om han var nervös men han sa nej, jag såg att han e lite nervo! Hahahaha. Stackarn kommer ha jätte ont!
Bara han inte kommer hem med en sån där tatuering bara:P hahahaha lite rolig e den ju!
//

Mc Donalds


Peter kom hem med lite donkenmat. Mumma! Hungrig som fan var jag. Virre åt en halv hamburgare. Hoppas på att han får behålla det o att han inte kräks upp det. Tack älskling för maten!
//

Min graviditet nr 2

Du är i vecka 34
 
 

Vid varje besök framöver mäter man på de flesta MVC blodtryck och urinprov. Däremellan mäter man ditt blodvärde samt blodsocker. Barnets hjärtfrekvens fortsätter barnmorskan att följa kontinuerligt, med start runt v.25 och fram till förlossningen. Nu kanske du märker att dina ringar inte passar längre, att händer och fötter svullnar, detta beror på att vätska samlas i kroppen. Tänk på att inte förvärra det med att använda åtsittande kläder som bromsar blodflödet. Din kropp har ökat mängden blod med 50 % under graviditetens två första tredjedelar men från vecka 34 håller sig blodmängden konstant fram till förlossningen. Omkring denna vecka är moderkakan fullmogen och därefter börjar den åldras.

Barnet är ca 32 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 2,3 kg. Det kan skilja på ljus och mörker. Om solen skulle lysa på magen kommer barnet att bada i ett rött sken. Naglarna på de pyttesmå fingertopparna är vassa. Nu kan barnet själv bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. Det är för stort att flyta omkring i fostervattnet och rörelserna blir större och långsammare. Ibland kan en del barn fixera huvudet i denna vecka, det vill säga lägga sig tillrätta i bäckenöppningen. Ungefär 3-4% av alla barn lägger sig med stjärten eller benen ned mot bäckenöppningen s.k. sätesbjudning/fotbjudning. Då är det möjligt att en läkare försöker få fostret att vända sig rätt i livmodern, men det sker först i vecka 37 och kallas yttre vändning. Läkaren försöker då genom försiktig massage av buken förmå barnet att göra en kullerbytta i magen. Detta sker i regel på sjukhus under övervakning av mor och barn. Är det tvillingar som ni väntar kanske bara ett av barnen lägger sig med huvudet mot bäckenöppningen, medan syskonet lägger sig intill.

Kräka!

God dagens! Jag gick ju å la mig igår vid tolvtiden. Men vaknade av att Nova spydde, så jag gick ut o tog en cigg o när jag kom in igen då hade min lilla prins Vincent spytt ner sängen samt olvet. Så då var det bara för mig o byta lakan o allt. Han somnade om igen men sen så vaknade han igen o sa att han måste kräkas så då var det bara att springa in i badrummet med han. Stackars liten. Han spydde en 6-7 gånger under natten, men han e så duktig så han sa till när det var dags igen. Så idag har jag varit hemma med lillen. Han drack lite vatten o lite oboy i morse. Vi somnade om i soffan men jag vaknade av att han spydde ner halva soffan så då var det bara dags att ta bort tyget från soffan o tvätta. Sen så hoppade han o jag in i badet. Badade en stund. Sen så somnade han igen o sov i två timmar. Så idag har jag tvättat, tvättat o åter igen tvättat. Nu ligger vardagsrumsmattan i badkaret. Håller på att tvätta den oxå. Vår maskin e för liten för den annars hade jag tvättat den i tvättmaskinen. Men den blir nog rent endå.


SNart e älsklingen hemma, han har varit på donken åt mig sen så ska ju han ner till Nynäs för att tatuera sig. Ska bli kul o se resultatet. Så de blir en kväll med bara lillprinsen. Mysigt må jäg säga även fast han e sjuk. Han har ju blivit riktig pappig den senaste tiden. Så de e mysigt att få vara med han själv.
//

Gode kväller!!!

Ikväll kom bästaste Ylva hit på middag, pappa skulle ju oxå kommit men han har antagligen blivit magsjuk. Så han fick inte komma för mig. Vi åt fläskfile med sås å pasta. Mumma!!! Nu sitter vi o kollar på Da Vinci koden. Grymt bra film! Hon ska sussa hos oss i natt för hon somnade på soffan å så orkar hon inte sätta sig på tåget nu i den här kylan. Det var riktigt länge sen som hon var hos oss. Så de e kul att hon e hära nu. Älskar henne som en vän!!!

Nu ska Peter åka till OKQ8 å handla cigg till mig, snäll som han e mitt hjärta!

Nej nu börjar filmen igen. Höres sen!
//

Knäppgök till föräldrar !

Vad tycker ni om föräldrar som skiter i sina barn helt och hållet? Det finns ju dom som festar, knarkar o inte bara hör av sig! Att barn får fara så illa???? Det är helt sinnessjukt! Man som vuxen som ser att sådant händer MÅSTE ingripa. Man måste ringa till socialen o anmäla även om det är en närastående eller inte. Barn ska inte få växa upp med förvirrade föräldrar som inte bryr sig.
Jag anser att det är en typ av misshandel mot barn om man beter sig så. Det är inte barnen som valt att komma till dessa föräldrar. Då är det bättre att dom får komma till en familj som bryr sig om dom o som kan ge dom RIKTIG kärlek. Jag blir så ARG när man får se och höra att sånt händer dagligen!
Vad tycker du???


//


God dagens!!!

Har precis fått upp julgranen! Den blev super fin! Love it! Peter håller på å sätter granris o ljus ute på balkongräcket. Kommer bli super fint det med. Jag ska ta lite kort på granen o ballen sen som jag kommer lägga upp här sen.
Pappa o Ylva kommer över till oss sen på middag. Det blir italienskfylld fläskfile med balsamicosås o pasta. KOmmer bli supergott det. Nej nu ska jag plocka undan lite här hemma o städa lite. Måste ha de lite fint när man får finbesök:P
//

God natt!

Ska sussa nu. Vi e klara med julpyntet nu e de bara julgranen som ska upp. Men den ska vi fixa imorrn för lilla Virre ska ju vara med på det. Det får han inte missa lillen då!
Nej men vi höres imorrn.

//

Julpyntardags!

Nu e älsklingen nere i källaren o ska hämta upp alla våra julsaker inklusive julgranen! Ska fiixa allt ikväll nu när Vincent sover men imorrn så ska han få hjälpa till med att sätta upp o pynta granen. Det kommer han nog tycka e roligt! Ska även hem till pappa imorrn bitti o kolla på julgardiner. Han vill ju inte ha kvar nåt sånt så då tänkte jag ta allt som finns. Han kommer ju endå slänga allt så då kan ju jag ta det istället. Vi har ju faktiskt inga julgardiner så det passar ju fin fint nu när vi behöver lite sånt. Pappa e bra att ha. Jag älskar honom riktigt mycket!
Nej, nu kom Peter upp från källaren så nu e de dags att riva lite i kartonger! Höres sen.
//

Trosa hela dagen lång!

God kväll! KOm precis hem från kusin Camilla o hennes familj! Har haft det hur kul o trevligt som helst. Vi var ute med barnen o gungade o så fick dom åka pulka.

Vincent får fart av Camilla! Det tyckte han var roooligt!

Dom bor verkligen riktigt mysigt på landet i Trosa. Dom har hästar, två shetlandsponnyer o två travare. Deras granne har en massa får som vi kollade på. Vincent tyckte det var lite läskigt att klappa dom så det struntade han i. Lillen då! Om jag hade haft bil o körtkort då hade jag oxå kunnat bo så. Peter körde även fyrhjuling med Virre, det tyckte han oxå var riktigt kul!

Vill lägga upp fler bilder men blogg.se e skit ikväll som det ser ut just nu. Det funkar ju inte. Så får försöka lite senare eller imorrn.
Vi köpte även en ståbräda samt massa kläder till Vincent o våran bebbe i magen. Jätte fina kläder. Så nu kan jag ta o byta ut lite kläder från Virres garderob.
Oj, nu blev det jätte stort, vet inte riktigt vad jag gjorde. Hehehehe.
Det gick ganska bra mellan hundarna, dom har ju en pappilon o en dobbermann/golden. Men lilla Bibbis skall låter som tusan måste jag säga :D Hihihihi, så när hundarna träffades först så höll Kevin för sina öron för han tyckte det lät för högt när alla tre hundarna skällde. Sötis då!
Vi åt middag hemma hos dom, det blev tacos. Rikitgt gott var det faktiskt, även fast jag inte kände av smaken så mycket men som tur var så hade Fredrik gjort en vitlökssås med två hela vitlökar i så det smakade lite grann iallafall! Mumma!

Tack Camilla, Fredrik, Kevin o Melanie för idag. Vi har haft det jätte kul o riktigt trevligt. Hoppas vi ses snart igen.
//

Har varit ute å åkt pulka!!!

Hej igen! Vi har precis kommit in från vår pulka/promenadkväll. Vi var vid backen utanför pappa o Daniel. Vincent bara ääälskar att åka pulka. Var där i ca 40 minuter. Sedan så gick vi på en längre promenad. Nova var med, hon älskar snön så hon fick självklart följa med!!!
Peter å Vincent åkte i Höglundabacken, Virre tyckte det var lite läskigt då det guppade lite för mycket. Sedan gick vi hemåt. Vi var väl ute i 1 timme o 30 min. Mysigt med lite familjetid tillsammans.

Mina två Hjärtan!!!


Min största kärlek!!!!

//

Dagens!

I morse lämnade jag virre på dagis. Hans fröken blev jätte glad av att han kom, dom hade saknat honom.
Sedan gick jag hem o gick ut med Nova på promenad. När vi kom in igen så sminkade jag mig o så sedan så tog jag bussen till Handen o mötte upp Tessan. Vi gick runt lite o kollade. Än så länge så har jag köpt två julklappar till Daniel o två till Hanna. Hoppas dom blir nöjda. Ska så klart köpa fler, men de får bli lite senare. Vi åt lunch på Donken sen så tog vi bussen till Port 73. Var inne på Inn o finn, en mysig prylbutik. Dom har allt från ljus till soffor. O allt e till bra priser. Jag köpte lite julklappspapper o sånt så man har när man ska slå in alla presenterna.

Sedan tog vi en fika på ett jätte mysigt cafe, minns inte vad det hette men det var i gammal stil inrett samt att man kan köpa inredningsprylar på samma ställe! Smart va?!
Peter kom dit o så gick vi in på Coop o handlade mat inför kvällen. Pappa o Daniel var hos oss å åt. Vi köpte lövbiff, pommes, beasås samt sallad. Jätte gott, men inte idag då jag inte könner nån smak alls. Kunde lika gärna varit bajs som jag åt skulle inte känna varken lukt eller smak:P

Sedan så hämtade vi virre sen körde vi hem Tessan.
Pappa o Daniel kom vid halv fem. Vi åt middag tillsammans sen drog dom. Har haft en perfekt dag idag. Tack Tessan för idag!!!

//

Sorry!

Att jag inte skrev någe mer igår. Men det blev ingen film igår, eller jo vi började kolla på Boogeyman 3 men vi var för trötta så vi gick o la oss. Sen så verkade inte filmen vara så jävla bra alltså. Men ska nog kolla klart den ikväll iallafall.
//

Filmtjam!

Nu ska jag o hjärtat titta på film. Vet inte riktigt vad det blir för film, men det märks.
Höres efter rullen. DÅ ska jag skriva lite om den om de e nåt att rekommendera eller inte!
Puss på er!
//

Julklappar!

I morrn ska jag åka med Tessan till Handen centrum o kika på lite julklappar! Hoppas på att jag hittar det mesta imorrn då jag avskyr att köpa julklappar! Dom jag ska köpa till e pappa, Hanna, Daniel, Vincent, Peter, Denize, Jossan, Denise, Lukas, Andreas, Nellie, Elina och Emil. Så de e några stycken vill jag lova. Syrran vet jag redan vad jag ska köpa o till farsan med men resten har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Vincent ska iallafall få en batteridriven trehjuling sen ska han ju få en massa annat men trehjulingen e iallafall ett klart köp till han! Kom gärna med tips på vad man kan köpa för julklappar. Det e julklappar till barn mellan 1år o 8år.
Tack på förhand!

//

Tapetsering på G!

Vi ska ju tapetsera om vårat sovrum nu innan dom ska besiktiga lägenheten inför bytet. Det är Malins pappa som ska tapetsera. Så veckan som kommer har jag lite o göra. Måste vara klar med att riva tapeter tills nästa helg. Men förhoppningsvis så kanske Malin ville komma o hjälpa till.
Vi var på Graflunds kontor idag o förut så sa dom att dom ska renovera lägenheten men nu så sa kärringen att dom kommer inte göra ett skit. Vi får ta lägenheten i det skick som den är. Å den ser förjävlig ut. Pappa har ju bott där i 24 år o dom har inte gjort ett skit förutom bytt parketten i vardagsrummet samt bytt badkar o toalett. Men om dom vägrar tapetsera, lägga nytt golv samt renovera båda toaletterna så ska jag fan inte betala nästan 8000kr i månaden för den sketna lägenheten. Jag frågade även om dom kunde stå för tapeterna om vi gör jobbet men de vill dom inte. Jävla idioter säger jag bara.

Jag kommer ringa till Eskilstuna o prata med högsta chefen om att dom ska renovera lägenheten fö man kan INTE bo så som lägenheten ser ut!

Nej nu ska jag ta o kolla lite bloggar sen ska vi hem till farsgubben o hälsa på samt ge han en ny mobil med 3 ontantkort. Vi måste ju kunna få tag i han när vi väl ska in till förlossningen för han har ingen mottagning på sitt comviqkort.
//

God dagens!

Nu e vi hemma. Vi var i Port 73 å jag å älsklingen köpte ett par vinterkängor var till oss på skopunkten. Det var riktigt bra pris med tanke på att det var halva priset på ena paret. Vi köpte likadana menjag köpte svarta o han beiga (om de nu stavas så). Sedan fick Vincent en bil som han såg i affären.
Vi var även i Handen centrum o köpte ett sele som man kopplar fast i bilen till Nova. Som ett bilbälte för hundar. För hon hoppar alltid upp till Vincent o det tycker han inte om. Plus att hon hela tiden försöker komma fram till oss i framsätet o de e inge kul o ha henne där. Speciellt när hon hoppar ner till Peters pedaler. Kan ju faktiskt sluta med en krock!

Sedan så åkte vi hem, tog med Nova ut på promenad o Vincent fick åka i pulkan o det tyckte han var suuuper kul!
Annika ringde å sa att hon var klar så då åkte vi till Carina o Seppo. Åt lunch där, vi blev bjudna på högrevsgryta med potatis. Det var super gott o så var det jätte länge sen som jag åt carinas gryta, det var typ när jag var liten när hon jobbade som dagmamma. Å det e typ 15år sen eller nåt. Fick lite flashbacks när jag åt den maten:P
Å så har lilla EMil blivit riktigt stor han. Han har redan börjat kräla sig fram å lite sånt. Nästa helg så ska ju Carina o Seppo passa Elina o EMil så vi kanske dyker upp hemma hos Annika o Walle över dagen o umgås med dom eller nåt under dagen!

Nu när vi kom hem så ville Vincent åka pulka så jag gick hem o hämtade Nova men när jag mötte dom vid backen så var Virre inte på världens bästa humör å bara skrek att Peter skulle bära honom hela tiden men han fick lov att gå. Han vägrade sitta i pulkan så vi hade en skrikig unge hel vägen hem. Men han gick iallafall:P Man ska inte ge med sig, ett nej är ett nej!

Nu e älsklingen o köper pizza. E inte så sugen på sån mat men han vill ju äta sånt skit så då e de inge kul o ställa sig o laga mat till sig själv bara.

//

Good mornings!

Nu e man vaken o klar. Vi ska ta o åka till Haninge centrum nu o kolla lite. Förhoppningsvis kanske man hittar nån julklapp som man kan köpa till nån. Sedan så ska vi åka till Port 73, har varit där en gån men då var det såååå mycket folk att vi inte vr där länge alls. Sen så ska jag o Vire till min moster o äta lunch Annika o Emil kommer dit. Ska bli skoj att får träffa min lilla gudson.


//

The social network



Är ingen film jag kan rekommendera om man inte e fett intresserad av internet, data o facebook. Jag fattar nada av den filmen. Lite töntig tycker jag. Fattar inte riktigt varför dom gjort en film om den grejen riktigt. Men sen finns de ju dom som e intresserade av det oxå. Ville helst inte se den filmen men min älskling ville ju se den så då blev det så. Har inte tittat klart på den riktigt än då Peter gick ut med Nova precis. Men jag säger då de: Inte en film jag kan rekommendera!
//

Klantarsel!

Helt guldfisk man e! Jag har precis gjort två smörgåsar o ville ha ett glas fil o ett glas med oboy. Så råkar jag lägga oboypulvret i filen! Hur fan lyckas man??? Men jag fick bort det mesta av pulvret så jag dricker den endå:P
Nu ska vi kolla på film, det blir The social network.
//

God kväll!

Idag åkte ju jag o Vincent hem till Tessan i Vällingby! FAtar inte varför jag åkte tidigare till henne. Det tar ju bara en timme att åka till henne. O smidigt e det oxå, tåg raka vägen till SPånga sen buss i ca tio min till Vällingby. Aja, nu hädan efter ska jag fan hälsa på henne fler gånger. Skönt oxå att Vincent tycker om att åka tåg, det går verkligen suuper bra. Tessan kom å mötte oss vid centrum, vi gick hem till henne o snackade skit o drack te. edan bjussade hon på pannkakor. Men Virre ville inte ha. Han har fasiken inte ätit på typ 4 dagar nu. Antagligen för att han inte mår så bra. Visst han mår mycket bättre men e inte riktigt 100% än.



Sedan så tog vi tunnelbanan hela vägen till HAgsätre, det gick oxå hur bra som helst. Han sitter stilla hela vägen o det tar endå 55 min att komma dit. Peter mötte upp oss där sedan så åkte vi till Veronica o fikade. Vincent fick en polispyjamas. Super fin var den. Men han vill dock inte ha den på sig ikväll.

Sedan åkte vi till Liljeholmen till Cissi o Marco. Men när vi väl kom dit så bråkade Vincent o bara skrek o hade sig, så vi slängde i oss en kopp kaffe sedan så åkte vi hem. Tråkigt att vi inte kunde stanna längre. Men som jag sa till Cissi så får vi ta igen det en annan gång. Tror han bara var väldigt trött, för han somnade direkt när vi satte oss i bilen.

Nu ikväll så skulle jag, Peter o Virre ta ett bad tillsammans men när vi väl var i badet så ville inte Virre bada nåt mer så då fick jag bada själv. Men men får ta de en annan dag istället.

Nej nu ska jag ta o läsa lite bloggar. Höres sen!
//

God morgon vintervärld!

Säger bara fiii faaaen Tro fan att ja inte kommer kunna sminka mig innan jag åker till Tessan. Vill fan inte bli svart runt ögonen idag igen. Men får kanske sminka mig på tåget eller nåt.
Höres sen!
//

Blev ni lite fundersamma efter det förra inlägget?!

Jag håller på att töja mina öronhål. Så nu har jag pearcingringar i båda öronen. Ena e tjockare än det andra. Men töjningarna ska sluta med att jag kan ha den minsta "tunneln". Eller kanske inte den minsta men en liten en ska jag ha iallafall. De e inte så fint med för stora tycker jag.

Vet att många som jag känner inte tycker det e fint o dom har avrått mig till att töja dom. Men jag tycker det e fint!!

Jag e den typen som gillar mycket tatueringar o örontöjningar. Själv har jag ju en tribal upe på ryggen, en stjärna på vänster axel, en orm på vänster vad , vincents namn på insidan av höger underarm o en stor orchidee på ovansidan av vänster nederarm.

Kanske skulle ta å lägga upp lite bilder på mina tatueringar. Peter har en kompis som tatuerar så han ska ju dit o göra nån stor tatuering på hela sin arm. Så ska be polaren göra andra barnets namn på vänstra underarmen. Sedan så vill jag ha en stor ros eller flera rosor på översidan av vänstra armen.
Me loooove tattoos!
//

NU SKA HÅLET TÖJAS!!!!

EN GÅNG FÖR ALLA!!!!
//

Massa bilder!

 

Vincent på Tessans båt påväg ut till Långgarn!




Älsklingen o Vincent





En liten tupplur på verandan.


Vincent på landet.






Vincent o pappa gräver bort en sten.


Vincent med syssling Kimi


Kusin Jonna


Boss. Jonna o Janis hund!


Pappas katt Majsan. (Hon var dock en kille!)


Älsklingen håller på o röjer på tomten på landet.


Tessan o Virre på Långgarn


Värsta solbrun du e då!


Urnsättningen av mamma! Jag saknar dej jätte mycket!


Min gudson Emil!


Daniel o Vincent spelar fotboll!


Vincent å Elina på Vincents dagis!


Jag o Virre.


Jag o Vincent på långprmenad 14/11-2010


Jag Vincent o Nova.


Vincent på hans födelsedag den 21/11-2010 med sina nua vantar, mössa, docka o dockvagn.


Älsklingen o Virre sätter ihop hans tågbana som han fick i present.


Denna bild e tagen ikväll. Jag o min lilla prins tog ett avkopplande bad med tända ljus! Så mysigt!



Som ni ser så e de en salig blandning på korten. Har äntligen tömt kameran.

//


Hemma!

Jag åkte ju som sagt hem till Tessan, jag tog med mig Vincent. Hon bjussade på kaffe o dammsugare. Satt o pratade lite. Sedan så tog vi en promenad till Västerhaninge centrum. Men det ångrade jag bittert med tanke på att det snöade o blåste som fan. Å så frågade jag Tessan om jag var svart under ögonen, o då sa hon att jag skule ta bort det sen istället. Men kom på att jag hade en spegel i fickan, å here jävlar vad jag såg ut måste jag säga. Jag var helt jävla svart under o över ögonen. SÅ vi tog bussen tillbaka sen efter hon hade gjort det hon skulle i centrum. Mina ögonfransar var helt ihop klibbade. Såg förjävligt ut. Så var tvungen att ta bort sminket när vi kom hem till henne igen! HAhahaha. Fan såg ju ut som en panda!

(inte fan så var ajg så här söt iallafall men lika svart som den runt ögonen.)

Sedan när vi kom hem till henne så åt vi lunch, de blev pasta o korv. Virre åt lite granna. Sen försökte jag skita men det gick åt helvete. E så jävla hård i magen. Men Tessan hade nåt slags laxermedel som jag nu har druckit det. Hoppas på en snabb effekt då vi ska äta om en liten stund.

Peter kom o hämtade oss. Åkte till fastighetsägaren för vi o pappa ska ju byta lägenhet så vi hade tänkt lämna in alla papper som dom behöver men då e de ju såklart stängt! Så de får bli imorrn istället. Sedan åkte vi till Maxi o handlade lite frukost, vi hade inte ett skit hemma. Tack Nettan förresten! Å nu e vi hemma, vi släppte av Tessan vid ÖB för hennes mamma var där så vi slapp köra hem henne.

Pappa kommer snart å ska äta middag hos oss. Det blir pasta carbonara med spaghetti! Mumma!

hittade ingen bättre bild!
//

God morgon!

Idag fick jag sovmorgon igen av älsklingen, men jag vaknade halv nio. Inte lika sent som igår:P skönt det. I vanliga fall brukar jag gå upp vid 7 när Vincent vaknar.

I dag vet jag faktidkt inte vad vi ska göra. Ska ju träffa tessan lite senare men sen vet jag inte.

Nu måste jag ta o hoppa in i duschen. Men vi höres senare!
//

Till min kära mamma som jag saknar så!!!

Gode kväller.

Eller god natt kanske man ska säga!
Har legat med hjärtat i soffan o kollat på en film som heter Red med Bruce Willis o Morgan Freeman. Jag somnade som vanligt. Men den var inte så bra det jag såg av den iallafall:P Ingen film jag kan rekommendera, verkade vara en riktig B-film.

Peter körde ju Emelie o Danne till vetrinären med deras hundar snäll som han e, Emelie ville hinna se nån serie som går på tv, annars hade dom tagit bussen. Det hade gått iallafall ba för dom där. Tyvärr har jag inga bilder på dom söta vovvsingarna annars hade jag lagt ut nån bild på dom här. SKa kanske ta ett foto på dom. Della e en dvärgpudel o Chanel e en chihuahua. Såå söta så.

JAg frågade älsklingen om de e ok att jag sover på soffan för han snarkar så jävligt o lilla prinsen hostar o har sig på nätterna. O det var ok för han, men jag vill nog endå sova med dom så länge jag pallar, jag kan ju faktiskt ta o lägga mig på soffan om Peter snarkar allt för högt.

I morrn ska jag ta o träffa Tessan, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nåt kommer vi väl på. E tyvärr fattig så de får bli nåt som e gratis:P

På onsdag så e jag helt fullbokad. SKa till Vällingby å träffa andra Tessan kl 11, sen ska vi vara i Hagsätra vid två tiden dör vi ska ju hem till Veronica. Sen efter vi varit där ska vi hem till Cissi o Marco i Liljeholmen. Snacka om att den dagen e fullbokad. Älskling e så snäll så han kommer köra mig o Vincent till Tessan så tar vi bara tåget sen från Spånga till Älvsjö så får han hämta upp oss där när vi ska till Veronica. Han e bara bäst!!

Nej nu säger jag god natt. O tack alla ni som läser. Men lämna gärna en kommentar eller två:P

Silikon!

Måste bara säga till Carro: Jag har inget emot folk som förstorar sina bröst, ska själv göra det en dag i framtiden. MEN det behöver inte stiga en i huvudet. Det är inge fel alls att göra om sig bara man håller en normal nivå som man gjorde innan man opererade sig.

Min åsikt är: Har man gjort en bröstförstoring så kan man bete sig normalt som man gjorde innan. Man ska inte vika ut sig i sin blogg eller liknande. Eller bli besatt av bröstförstoringar m.m. Har en vän som gjort en bröstop. men hon är sitt vanliga jag o inte fan syns det i vanliga livet att hon gort sillisar. Har aldrig sett henne med djupa urrigningar. Visst använder hon sådana tröjor men inte är det djupare urrigningar som hon använde innan operationen eller så.

Sen finns det dom som gör helt tvärt emot. Såsom lägger ut bilder visar hela brösten för offentligeheten, gör ännu större ingrepp m.m. m.m. O det tycker jag bara e osmakligt. Ni som gör sånt: Kan ni svara på varför ni gör sånt??? Skulle allt bra gärna vilja veta!!!
(Som sagt det är MIN åsikt)
//

nu har Niklas o Penny åkt hem. Vincent sitter i badet o Peter sitter i badrummet med han. I kväll ska jag å älsklingen se en film som Red. Har ingen aning om vad de e för film, tror det e en actionfilm. Jag gillar inte såna filmer speciellt mycket men men, jag får ju ställa upp för laget:P

Snart ska Peter köra Danne o Emelie till Kolartorp vetrinärklinik. Deras hundar ska vaccineras o klippa klor, den ena hunden ska besiktigas. Hoppas det går fort där borta, de e inge kul  vara hemma själv. Eller själv e jag inte, Vincent e ju här med mej men endå.

I morrn e det tisdag o jag tror jag inte har et skit planerat. De blev på torsdag som jag ska träffa Annika o på onsdag ska vi hem till Veronica å sen efter det ska vi hem till Cissi o MArco o kolla hur dom bor:P

Idag har jag känt mej extremt trött. KOmmer nog fan somna till filmen som jag alltid gör. I går somnade jag faktiskt inte. Inte fan kan man somna till skräckisar eller thrillers. Hoppas filmen e bra då kommer jag hålla mig vaken.

Nej nu ska jag ta o hoppa ner i ett par mjukisar sen mysa med min underbara son så fort Peter har åkt. Hoppas bara på att Vincent vill mysa med sin mamma!
//

Sovmorgon som jag inte ville ha!

Natten gick relativt bra med Vincent han hostade lite grann o vaknade ca 3 gånger. Men snacka om att jag blev arg när Peters alarm ringde kl 5 på morgonen o jag fick gå å stänga av den. Luren låg i köket, så då stängde jag av skiten o gick o la mig i soffan. Jag vaknade av att Peter å Vincent väckte mig o sa att klockan var tio! Jag hatar att sova för länge, hade även glömt att Vincent skulle till tandläkaren kl 11 så de var bara att rusa upp å äta frulle sen hoppa in i duschen. Sen åkte vi till tandläkaren. Det gick jätte bra för Vincent där. Hon räknade hans tänder o det är 4 tänder till som ska ploppa upp. Men det gör dom nu året som kommer. HAn e så duktig min lilla prins!


Efter det besöket så åkte vi till kusin Mickes nya lägenhet som han köpt. Snacka om att det e en stooor etta på 56 kvadratmeter. Men det e mycket som ska renoveras. Å så ska han slå upp en vägg i vardagsrummet så han får ett litet sovrum. Den kostade bara 650.000kr. Inte mycket för en så stor lägenhet. Grattis Micke för köpet förresten!

Efter vi var där så åkte vi hem o gick ut med Nova samt bytte blöja, senåkte vi å hämtade Daniel på hans jobb o körde honom till tandläkaren här i Jordbro o nu e vi hemma. Ska snart ta å plocka undan här hemma lite sen åker vi o hämtar Penny o Niklas. Men vi höres sen eller nåt!
Kram på er!
//

Fasiken vad kul!

Min statistik har börjat klättra uppåt. Å det e riktigt kul. Men det vore ännu roligare om ni som kikar in slänger in en kommentar eller två:P Så man vet vilka som läser mena jag!
//

Shit!

Jag är i vecka 33 nu å snacka om att tiden gått riktigt fort!!!!! Jag kommer ihåg den dagen som jag plussade på stickan! Å det var innan sommaren. Tiden bara rusar iväg. Den här graviditeten e verkligen inte likadan som den första. Förra gången räknade man veckor,dagar, timmar, minutrar o sekundrar, men den här graviditeten har jag inte riktigt hållt så bra koll på. Förra gången läste man typ alla böcker o tidningar jag fick tag på. Den här gången har jag bara läst gravtidningar på mvc. Sist köpte jag flera stycken plus att jag fick ett gäng tidningar av kusin Annika.

Det är några som frågat om jag ställt fram spjälsängen o plockat fram kläder till knodden. Men jag har inte gjort ett skit med det. Med Vincent ställde vi fram sängen ca 2 månader innan o så fixade vi hans rum o grejer o hade oss. Men inte den hät gången. Kanske dags att göra det snart så man inte står där den dagen vi kommer hem från BB.

Men jag hra sagt till Peter att vi ska ta upp babykläder från källaren på söndag om en vecka o plocka ur det vi vill ha till knodden så vi kan tvätta kläderna o lägga ner i byrålådorna. Vi hade inte tänkt ta fram allt för mycket, för vi kommer ju köpa nytt när knodden väl e här. O om det skulle vara en flicka då kommer vi ju köpa lite mer flickkläder. Men om det e en pojke då kommer vi ta upp nästan allt som vi har.

Nej nu ska jag ta o kika in lite bloggar. Höres i morrn. Lika bra att jag säger god natt redan nu!


//

Min graviditet nr 2

Du är i vecka 33
 
 

Är detta ditt första barn, så kanske barnet nu lägger sig tillrätta med huvudet nedåt inför förlossningen. För omföderskor kan det ibland dröja ytterligare några veckor. När barnet väl lagt sig tillrätta så brukar det bli lättare att andas och har du haft magbesvär bör även det lätta nu. Däremot ökar trycket nedåt och symtom som stickande känslor i bäckenet kan uppträda.

Ditt barn är ungefär 30 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,2 kg. Huden börjar ändra färg från röd till rosa och kroppen fortsätter att lagra underhudsfett. Nu ökar inte mängden fostervatten längre utan ligger kvar på den här nivån fram till födseln. Den här veckan växer hjärnan mycket snabbt och barnets huvud ökar ca 9,5mm. Rörelserna i magen känns nu mer som rullningar än sparkar då det inte finns så mycket svängrum längre. Äntligen slipper du de där hårda träffarna mot revbenen.

Har du märkt att dina aktiviteter påverkar barnets beteende! Barnets aktivitetsnivå påverkas av hur mycket eller på vilka tider du äter, din kroppsställning och ljud från yttervärlden. Försök att ha en avslappnande stund varje dag, där du känner efter hur barnet rör sig. Din barnmorska kan tala om hur ofta du bör känna barnets rörelser. Ungefär sex rörelser per timme kan du förvänta dig, men inte under hela dygnets alla timmar.

                                                                                 //
                                                                     

Vård av barn denna vecka för Peter.

Vincent e ju sjuk så Peter blir hemma den här veckan med oss. Skönt att han e de o hjälper till för jag skulle inte klara av det själv. O så får jag inte heller vabba eftersom jag e sjukskriven.

I morrn ska vi hämta Penny på dagis o möta upp Niklas hemma hos dom. Dom ska få äta middag hos oss sen så kommer Nettan o hämtar dom på kvällen. Dom skulle ju kommit igår på kalas men barnen hade fått halsfluss så de blev instälet. Men vi har ju tårta kvar tills imorrn om dom vill ha. Vi gjorde ju tre tårtor så vi har nästan en hel tårta kvar. Mumma!

I veckan så ska vi även träffa Annika o barnenm vet ej dock om det bara blir emil eller om elina oxå kommer med. Sen på onsdag ska vi hem till Veronika o barnen o hälsa på. Dom skulle ju oxå ha kommit idag mendet blev ju inte så.

Kom på att jag har fullt upp den här veckan. Ska träffa Annika nån dag, sen Veronica, sen Sofie med hennes barn, sen ska vi hem till Cissi o Marco o så ska jag öven klämma in Tessan oxå. Inte den Tessan ni tänker på som jag brukar umgås med utan en annan Tessan som bor i Vällingby. Har ju aldrig varit hemma hos henne sen hon flyttade hemmifrån så de e på tiden att jag åker o hälsar på henne. Å så ska jag öven ta å träffa "vanliga" Tessan. Kommer ha fullt upp den här veckan. Aja bara kul att tiden går fort nu i slutet av min graviditet!
//

Har precis kollat på SAW 3D



Den var faktiskt inte så vidrig som jag hade tänkt mig. Har sett alla filmerna men jag tycker dom bara spårar ur ju fler filmer som kommer. Tror dock att det kommer komma en uppföljare. Den kommer nog vara kass den med, jag ville se den just för att jag sett dom andra men jag hade ju oxå räknat med att den inte skulle vara så bra. Det är mycket blod o gegg så för er som gillar sånt så kanske ni skulle gilla den. Jag är ett stort fan av skräck/thrillerfilmer, jag bara ääälskar när det e mycket blod o äckel, men som sagt den filmen var inge vidare. Men om man har sett alla dom andra filmerna så tycker jag man ska se den här för man får ju lite svar på frågor som man inte fattade i den förra filmen!
//

Svar på frågor att fördriva tiden med:

SEX

Kommer du svara ärligt på frågorna?
- Tror så.
Är du en pojke eller en flicka? - Inget utav det, jag är en kvinna i mina bästa år:P
Är du oskuld?- Nej.
Vem hade du sex med senast? - Ja det borde väl vara min sambo eller?!
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - 16.
Har du någon gång haft sex med strumporna på? - Ja.


HYGIEN

Hur ofta duschar du? -
En gång om dagen.
Använder du deo? - Japp. Annars så stinker jag:P
Brukar du borsta tänderna varje dag? - Varje dag.
Använder du parfym? - Ibland.


VAD FÖREDRAR DU


cola/Fanta? -
Cola.
Tv/Data? - Tv.
Med/Utan kondom? - ÖÖÖÖ???? Vad e de för fråga:P
Blå/Rosa? - Blå.
Skola/Jobb? - Jobb.
Fest/Softa? - Softa.


FRÅGOR:

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?
En och det är Peter.
Vad tycker du om kärlek? - En helt uderbar känsla.
Har du flashat/strippat nångång? - Nej tror inte det.
När kramade du någon sist? - Idag för en liten stund sen, å det var Peter.
Saknar du någon speciell person? - A min mamma som gick bort i somras.
Har du svårt för att bli kär? - Ja
När kysste/hånglade du med någon sist? - Igårkväll
Ångrar du det? - Nej
Är du singel? - Nej.
När fick du senast en komplimang? - Idag av min moster. Hon sa att jag hade sminkat mej fint! Tack Carina förresten.
Har du hånglat med någon av samma kön? - Kommer inte ihåg, men det har säkert hänt.


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? -
Nej.
Hånglat med nån riktigt ful? - Ja.
Hånglat med fler än 50 pers? - Säkert.
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? - Ja.
Gjort något riktigt dumt?- Ja en massa dumt
Gjort något du verkligen ångrar? - Nej.
Varit nykter på någon nyårsafton? - När jag var liten.
Åkt ambulans? - A men som passagerare, en gång med en kompis som blivit misshandlad o en gång med älsklingen när han höll på att dö.
Gjort nåt olagligt? - Ja.
Blivit polisanmäld? - Nej.
Fått din mamma att gråta? - Ja:(
Skämts över dina föräldrar? - Nej.
Skämts över dig själv? - Ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Ja
rökt? - Ja jag röker.
Druckit? - Ja.
Vilka kläder sover du i? - Trosor.
Vad hatar du verkligen? - Kvinnomisshandlare o pedofiler. O när folk ljuger.
Varit kär? -  Ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Ja. '
Är du ensam nu? - Nej min älskling e här o lilla Virrre.
Vill du gifta dig? - Ja.
Vill du ha barn? - Ja.


SENASTE PERSONEN SOM:


Sov i din säng? -
Peter virre nova o timån.
Såg dig gråta? - Älsklingen.
Fick dig att gråta? - Extreme homemakover.
Du gick på bio med? - Ylva, en tjejkompis.
Skällde på dig? - Min kusin.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?


Gråtit? -
Ja.
Kramat någon? - Ja.
Pussat någon? - Ja.
Köpt någonting? - Ja.
Sjungit? - Ja.
Saknat någon? - Ja, min mamma saknar jag, speciellt idag då det är virres 2-årsdag.


HAR JAG?

Digitalkamera? -
Ja.
Telefon på rummet? - Nej.
Egen dator? - Ja.
Könssjukdom? - Nej.
Husdjur? - Ja en hund å en katt.
Bra kompisar? - Ja.
Tar du receptbelagda mediciner? - Ja.

Kalas idag för vår lilla prins!

Vi har haft kalas hela dagen för lilla Vincent. Pappa, Hanna, Daniel, Carina, Seppo, Micke, ELias o Vincents farfar var här idag. Han fick en massa fina presenter såsom kläder, filmer, massa duplolego det blev en blå ikealåda full, mössa, vantar, docka, dockvagn, trätågbana med massa tåg o bilar å en rittavla. Han blev jätte glad för presenterna, tack alla som kom o firade hans stora dag, både igår o idag.

Cissi o Marco kom på eftermiddagen o av dom gick han en racerbil o lite mer duplo. Bilen blev han jätte kär i.
Kusin Annika skulle kommit med familjen men vi ska ses i veckan istället. Lika bra det, de var lite skönt at det var mindre folk som kom, Sofie o barnen skulle oxå kommit men det gjorde dom inte. Veronika o barnen ska vi träffa i veckan hos dom istället för att dom kom idag. Så det var några som inte kom. Å så var det några till som skulle komma men dom kom aldrig för dom var sjuka.


Vincent med sin mössa vantar docka o vagn. Tog bilden från peters face därför e den lagd åt del håll.


En del av tågbanan:P

JAg har mer bilder på kameran men har inte laddat in dom än på datan därav bara dessa bilder.

Kommer lägga in fler bilder antingen senare eller imorrn. Nu ska vincent på ta sej ett bad, Peter kör Robban till maxi. Sen ska lillen sova. Höres sen!
//

Grattis min prins!

Idag är det två år sen som min lilla Vincent kom till världen!! Minns dagen som igår! Efter den dagen så har mitt liv blivit mer och mer meningsfullt!
Hoppas du får en fin dag idag lilla prinsen! Mamma älskar dej mer än själva livet!!!


Vincent två dagar gammal på BB.

//

Vincents låt!

Filmtime.

Nu ska vi kolla på Armageddon med Bruce WIllis. Peter har tjatat på mig att vi ska se den jätte länge. Har faktiskt aldrig sett den, men det har ju han gjort. Nu sover lillen så nu blir det vuxenmys!


//

Kalas som slutade på SÖS!

Hejsan allihopa. Kalaset idag gick så där. Vincent vaknade o var hur pigg som helst. Men sen när typ alla hade kommit så var han jätte hängig o hans ögon bara rullade bakåt. Så vi åkte in till SÖS. Tycker lite synd om min kusin Jonna o hennes gubbe o två barn. Dom bor liksom i Södertälje o hann bara vara här i ca 30 min. Men nästa gång så ska vi se till att vi ses lite längre. Förlåt Jonna;)

Iallafall, vi kom väl in till SÖS vi fyra halv fem, då gick han andas in ventoline två gånger o så tog dom ett blodprov. Sedan fick vi träffa läkaren o han sa att sänkan var hög o så har han öroninflammation. Dom skickade oss på lungröntgen för han trodde det var lunginflammation. O det var det oxå så nu får han äta antibiotika tre gånger om dan i fem dagar. Så de e ju en dunderkur. Läkaren sa att antingen e han bättre i morrn eller senast på måndag. Så det känns skönt iallafall. Hoppas han e piggare tills imorrn för då ska vi ju ha kalas med släkten. Men har ringt till alla o sagt att jag ska höra av mig imorrn så får vi se hur det blir med den saken. Hoppas, hoppas, hoppas!

Nej nu ska jag lägga mig i soffan o gosa med mina två älsklingar. Höres sen!

Förresten tack alla som kom idag o förlåt för hur det blev!
//

Min graviditet

Har ju faktiskt inte skrivit ett skit om min graviditet än så länge typ. Jag e ju i vecka 32 som ni säkert har läst i inlägget innan. Jag har inte gått upp något alls under graviditeten. Jag har gått ner 5kg o av dom 5kg så har jag gått upp 1.5 kg så jag väger mindre nu än vad jag gjorde innan jag blev på smällen! Känns hur bra som helst då jag faktiskt inte behöver gå up något alls. Min barnmorska säger att det e hur bra som helst så länge jag inte bantar o det gör jag verkligen inte. Hoppas bara på att jag inte går upp något efter åt som jag gjorde med Vincent. EN anledning till att jag gick upp 10kg efter Vincent kan bero på att jag var deprimerad o bara satt inne den första tiden.

Barnet sparkar o sprattlar på sig för fullt. Mes e det på kvällarna då jag varvar ner. Känns hur mysigt som helst. Kommer sakna den tiden sen efter förlossningen. Kommer ju inte längre ha en liten knodd som sparkar där inne. Idag när vi var på mvc så hade lillen hicka, lät så kul när vi skulle lyssna på hjärtat på lillen, man hörde verkligen att det var hicka den lilla hade:D Å Vincent satt helt tyst o bara lyssnade, sen sa han: Lillasyster! Så söt!

Allt känns bra. Förutom att jag har haft riktigt ont under denna graviditet. Det gör ju ont så fort jag anstränger mig så som häger tvätt, går på promenad, dammsuger, plockar här hemma o lite såna saker. Men om jag får vila mellan varven så försvinner det onda. Skönt!

I dag när vi var där så bokade vi ju en ny tid nästa vecka även fast jag hade en tid om två veckor. Hon vill ju kolla så magen växer. För enligt kurvan så börjar jag gå neråt. Om det inte har ändrat på sig så ska jag på ett tillväxtultraljud å kolla så allt e bra. Men min kusin fick göra ett när hon väntade sin dotter o henne var det inget fel på. Å peters syrra fick oxå göra ett när hon väntade sin dotter o det var inget fel med henne heller. Så vi får hoppas på det bästa. I värsta fall så kan jag bli igångsatt några veckor tidigare så bebben får växa till sig utanför magen. Å min bm sa att jag inte ska vara orolig för det e ju inte hon. O om hon hade varit det så hade jag fått en tid på en gång till ett ul. Så det e nog ingen fara. Hon sa att hon kan ha mätt fel från första början. Så vi får hoppas på att hon mätt fel:P

Förlossningen

Jag är inte ett dugg orolig inför förlossningen eftersom Vincents förlossning gick hur bra som helst. Men med min otur så kommer väl den här förlossningen vara skit. Det enda jag vet som jag vill ha det är att jag vill ha epiduralen den här gången också, samt att vi ska ta med en cdspelare så vi kan lyssna på musik. Å så ksa jag säga till dom att om dom behöver klippa mig så ska dom INTE säga att dom ska göra det. För då gör det väl ännu ondare än vanligt.

Det jag mest e orolig över är tiden efteråt, kommer ihåg att jag hade sååå jävla ont. Det gjorde ju sååå jävla ont att kissa o gå. Det är nog det värsta med att föda barn, man blöder o magen gör ont, man har ont i mufflan. Usch säger jag bara. Men bebben väger upp det onda. Hoppas på att jag inte spricker allt för mycket. Med Vincent behövde jag bara sy 5 stygn. Dom frågade om jag ville sy för syns skull o de ville jag. Så förhoppningsvis så spricker jag lika lite den här gången oxå.

Jag hoppas verkligen att det finns plats på Södersjukhuset för jag vill verkligen dit igen, dom var super trevliga å mysiga där. Vill inte till Huddinge!

Nej nu ska jag ta sista promenaden med Nova sen ska jag försöka sova. Måste ju upp imorgon. Puss på er!
//

god kväll!!!

Lilla Vincent har varit lite hängig i kväll. Men han piggnar nog till tills imorrn. Eller han måste det:P Vi har ju bara varit hemma idag så han har vilat upp sig. Han har som jag hade när jag var liten: Jag fick febertoppar på kvällarna ibland men sen på dagen mådde jag hur bra som helst. Min lilla stora prins.

Jag var förbi pappa nu på kvällen o lånade kaffebryggaren o termosen. Hans bryggare gör ju bara 8 koppar så därför lånar jag termosen oxå. Lika bra att fylla den så man slipper springa o göra kaffe hela tiden.

I morrn blir det ingen sovmorgon för oss alls. Dagen ser ut så här:

1. Gå upp å äta frulle.

2. Dammsuga o skura golven.

3. Baka sockerkaka o mjuk pepparkaka.

4. Göra prinsesstårta.

5. Ställa iordning borden o stolarna.

6. Fixa godispåsarna till fiskedammen.

7. Blåsa ballonger.

8. Gästerna kommer.

Å så ska man hinna ut med Nova mellan varven oxå. Så dagen kommer vara fullspäckad. Ska bli så skoj!!! Älskar att hålla barnkalas. Speciellt när det e MIN son som fyller år!!!!!

Nu ska jag å älsklingen kolla på Trollkarlens lärling med Nicholas Cage.



//

Snacka om att jag har varit trött idag!!!

Vi har bara varit hemma, jag somnade i soffan i typ 2 timmar o vaknade av att jag hade sååå jävla ont i halsen. Hatar att somna o vakna av att man har snartkat såå mkt att man får ont. Men nu har det onda börjat avta.

Lillen somnade i soffan för en timme sen. Han hade ju bara sovit i 10 min på dan, så han var trött. Peter kör Micke Lillgård in till stan med några polare, sen ska han förbi min moster o kasta nån soffa sen ska han förbi maxi o köpa välling, vi glömde bort det idag. Sen så kommer han hem. Hoppas då att vi kan dammsuga o skura golvet. Hade tänk göra det för ett tag sen men då somnade min lilla prins i soffan. Så de e ingen ide att göra det nu.

Vi kom aldrig iväg till Malin eftersom Vincent somnade. Vi får komma till henne nån annan dag istället o kolla på lilla valpen!

Känner mig stressad inför imorrn men ändå inte. För vi kommer ju hinna med allt imorrn eftersom kalaset börjar inte förrän kl 13. Så vi har ju hela förmiddagen på oss.

Nej nu ska jag plocka undan tvätten som hänger i vardagsrummet så man slipper göra det imorrn. Höres sen!
//

Dagen än så länge:

Vi har vincent hemma idag för han har fått sin jävla astma. Så jag gick till Hilda i morse o åt frulle med henne o Emelie. Sedan så åkte jag Peter o Vincent till mvc. Allt gick bra, hjörtat slog som det skulle o lilla bebben hade hick i magen:) Stackars liten, tycker det låter så jobbigt när spädbarn har hicka! Jag ska kanske på ett tillväxtultraljud för kurvan verkar gå neråt. Men hon sa att hon kan ha mätt fel från början. Så vi bokade in en tid nästa vecka istället för om två veckor, o om magen inte vuxit tills dess då ska vi boka in en tid för ul. Hoppas den växer!

Sedan så åkte vi till Handen o kollade på BR o köpte en till present till Vincent, sedan så åkte vi till Maxi o handlade det sista inför kalasen i helgen. Var även förbi hilda, vi hade handlat lite åt henne oxå. Å nu e vi hemma, har precis ätit lite lunch, det blev spaghetti med köttfärssås. Har även varit nere på dagis o fyllt i vincents ledighet mellan jul o nyår. Henriette ringde i morse o sa att sista dagen för att lämna in den var idag. Å det hade jag helt glömt bort! Guldfisk som man är!

Ska snart rulla mot Mlain tror jag för vi ska kola på Puppys lilla valp som hon fick igår. Så ska ta o ringa Mallan snart. Höres sen!
//


Fitt hor skit!!!!!

Hade skrivit ett inlägg å så förvann skiten bara så pallar inte att skriva ett skit nu. Ska sova snart. Jävla skitblogg.se!!!



//

Hejsan!

Kom precis ut ur duschen så sitter här i bara handduk! Som sagt så var vi hos Hilda o dom. Peter fixade tvättmaskinen o lamporna. Dom blev nöjda! Dom bjöd på tårta o muffins samt kaffe. Smaskens! Innan vi skulle gå hem så blev Vincent helt galen, han bara gapa o skrek. Fyyy vad jobbig han har blivit. Inge kul alls, hoppas på att det försvinner.

Hade världens ångest igårkväll när jag hade lagt mig i sängen, hade ju glömt att blogga mitt sisat inlägg. Har ju faktiskt skrivit ett sista innan jag ska lägga mig. Men det glömde jag igår o jag orkade inte kliva up ur sängen. Jag låg sååå skönt där. Men ikväll då ska jag fan inte glömma det:P

Nu e det bara badrummet skvar som ska städas, men som tur e så har jag en älskling som ska ta det så jag slipper. Så imorrn så ska jag bara ta det lugnt. Eller, vad fan det kan jag ju glömma!!! Jag ska ju till Hilda imorrn bitti sen kl 11 ska jag vara på mödravårdcentralen!! Fan fan fan. Jag som hade tänkt ta de lugn imorrn, emn icke sa nicke. Sen vid halv två ska jag möta peter i handen å så ska vi åka å handla det sista inför kalaset innan vi ska hämta Vincent kl 14. Så de e full rulle imorrn med. Jaja, sova kan man göra i graven:P

Nej nu ska jag ta å klä på mig något sen ska jag glo lite på tv!
//

HEJSAN HEJSAN!

Sitter o väntar på att pastavattnet ska börja koka så vi an ta å äta snart. Peter e påväg hem nu. Han sulle bara förbi Chribba o kolla nåt på nån bil eller nåt sånt:P Har hämtat Vincent på dagis o varit på promenad med Nova. Blev en kortis eftersom Vincent orkade inte gå. Så det får bli en längre senare eller nåt.
Ska hem till Hilda efter vi ätit, Peter ska ju hjälpa dom med tvättmaskinen o sätta upp två lampor. Hon skulle bjuda på fia när vi kommer. Tårta o bullar: SOm min kusin Annika säger: Mumma! Nu ringde Camilla. så vi höres sen!
//

Har varit hos Hilda o Emelie idag igen!

Jag gick hem till dom idag igen efter jag lämnat Vincent på dagis. Dom bjöd på frulle oxå. Mumma! Dom ska få hjälpa av peter o koppla in en tvättmaskin samt sätta upp två lampor. Så vi ska dit vid fem efter vi ätit middag o så. Sedan så gick vi upp till centrumo handlade lite. Eller Hilda handlade, hon köpte även mjölk, leverpastej, ett paket cigg o två snackspåsar till mig o Peter som tack för hjälpen i kväll. Jag sa att det inte behövdes men hon ville inte ta ett nej, så det var bara att tacka o ta emot. Hilda e för snäll hon!

Har precis suttit i telefon med kusin Camilla i snart en timme o snackat lite skit. Kul, kul. Ska hämta Vincent kl 16, sen blir det hem o laga mat. Eller vi har köttfärssås kvar sen i förrigår så de e bara att koka lite pasta till. Det e skönt att ha mat klar ibland när man inte orkar eller har tid till o ställa sig o laga mat.

Ska snart ta å hänga tvätt å damma klart i lägenheten, det e bara köket vårat sovrum o Vincents rum kvar. Så imorrn blir det bara att dammsuga igen o skruta golvet. Skönt, skönt. Just fan, toaletten/badrummet ska städas oxå. Mend et ska jag be Peter göra då han e sååå duktig på det. Å jag hatar att göra rent toan:P

Men vi höres sen eller nåt!
//

Hemma igen!

Hallelåja!
Nu e vi hemma igen. Vincent ligger o sover lillskrutten. Jag sitter här å peter sitter vid andra datan, kul sällskap vi e för varandra. Hehehehehe.

Måste bara berätta om lite skitsnack!

Jag e såååå HÅRD i magen så de e helt sjukt åt det. Det kom bara små harkluttar ur röven på mig. Fyyy fan säger jag bara...
//

hos pappan o brorsan nu!

Kom hit för ett tag sen, vi ska äta middag här idag. Det blir pannbiff, idealmakaroner o gräddsås. Som min kusin Annika säger: Mumma! Är hungrig som fan, har bara ätit frulle idag o inget mer efter det. Så maten kommer sitta fint i magen.

I morrn ska jag fan inte göra ett skit. Bara ta det lugnt, ska antagligen hem till Hilda på morgonen efter jag lämnat vincent på dagis.
Nej nu ska jag kolla hur det går med maten!
//

Nu e hela familjen hemma

Peter kom hem lite tidigare än vanligt, så vi var å hämtade virre tillsammans, vi tog med oss nova. Sedan så gick vi upp till centrum o hämtade ut den nya tvkontrollen som vi beställde. Å nu e vi hemma, sitter o väntar på att klockan ska bli fem för sen ska vi gå hem till pappa o daniel. Vi ska äta middag hos dom. Eller det blir nog vi som lagar maten för pappa vet inte hur man gör pannbiffar:P

Han e så rolig han, pappa köpte 2kg köttfärs, istället för att paketera de i mindre påsar så fryste han ner hela förpackningen. Jag frågade varför å då sa han att han orkar inte lägga ner i påsar o att det går fortare att frysa in hela förpackningen som den e. Men så e de väl när man e man o inte kan saker o ting som en kvinna kan:P


JAg hann med dammmningen idag i vardagsrummet hallen o virres rum, nu e de bara vårat sovrum, köket o toaletten kvar. Sååå skönt. Har även dragit runt dammsugaren en sväng här hemma, så nu e de inte lika stökigt hos oss. Jag hatar verkligen när det e stökigt! Nu ska jag ta å hänga tvätt. Men vi lär ju höras sen. puss på er!
//

Hemma

Hallelåja!
Jag gick ju till Hilda i morse efter jag lämnade virre å dagis. Där bjöds det på super god frulle. Satt där till kl 11 sedan så gick jag o Nova hem till Patricia. Satt o snackade lite skit o drack oboy. Sedan så skulle hon till stallet o rida på sin lilla tottohäst. Nu e jag hemma o ska ta tag i tvätten o damma lite o plocka undan här hemma. Vill hinna med så mycket som möjligt innan fredag. Så de bara e å dammsuga o skura golven på fredag. Vi ska ju hinna med allt inför helgen så de e bara för mig o sätta fart nu. Ska hämta vincent kl 16 så jag har två och en halvtimme på mig att hinna med det mesta. Höres sen!
//

God morgon...

Fasiken vad trött jag är, o inte blev denna morgon bättre av att vincent bara har skrikit o haft sig i typ 30 min. Inget hjälpte förutom välling. Så han har fått en flaska nu istället för frukost. Han brukar aldrig får välling på morgonen bara en flaska när han ska sova. Aja en gång spelar ingen roll.

Ska snart ta å fixa mig då jag ska hem till Hilda på frulle efter jag lämnat vincent på dagis o varit ute med nova.
Men vi höres sen eller nåt.
//

Nu ska jag nanna kudde!!

Trött som faen! Så nu säger jag god natt. Jag o hjärtat ska ligga o kramas nu.


//

Svar på tal:

carina karppinen om Middag intagen.:
Ser fram emot att hälsa på er på Vincents kalas!Ha det så bra så syns vi på Söndag.Kram Carina

Det ska bli kul att ni kommer kära moster!!! Kram kram
                                                                         //
                                                              

Sitter

med ögonbrynsfärg i bryna. Noppade dom precis dom o kände att det var dags att få lite nyans i dom igen. Men det känns som om det inte kommer bli någe bra resultat. Men men vi får se om ca tio minuter. Det brukar bli bra resultat.

Vill gå å sussa men peter vill se klart på Navy c.i.s. Så det e bara för mig o invänta honom innan jag går å lägger mig. Kan ju som sagt inte somna om inte han ligger bredvid mig.

Kommer säkert in snart igen o lägger in ett til inlägg eller nåt:P
//

kallt!!!

Kom precis in efter en långpromenad med Nova. Det är riktigt kallt ute måste vara en -3 grader ute eller nåt. Älskling ligger o nattar min andra älskling. Hoppas på att han somnar snart så jag o ♥at kan mysa. Nu kom peter upp, nu har han somnat. Nu e de dags för vuxenmys;)


Känns som om det e så här kallt!
//


Middag intagen.

Så nu har vi ätit middag, de blidde spaghetti med köttfärssås. Enkelt men gott. Å mätta blev vi oxå. Nu ska Vincent få hoppa i badet, sen ska jag hänga lite tvätt, damma av bokhyllan i vardagsrummet, tvätta lite mer sen blir det tv-tittande resten av kvällen.

I morrn ska jag till Hilda å äta frukost. Skulle gjort det idag men hon hade glömt att hon hade tvättstugan idag kl 7 i morse, så vi ska ta det imorrn istället. Mumma, jag längtar!

Känner mig lite stressad inför helgen, känns som om det e sååå mycket att göra men endå inte. KOnstigt det där. Men på fredag blir det städdag o laddning inför helgen. Lördag e de kalas sen städa igen å på söndag e de kalas igen o städning. Kul, kul. Inte städet men kalasen e roliga. Funtar på om man ska ha fiskedamm eller nåt i den stilen för barnen. Å så ska vi hinna med att baka lite oxå. Det blir pepparkakor, vi har ju köpt resten typ kakor, bullar, tårta å lite smått o gott. Vi kommer göra hans tårtor själva. Det blir prinsesstårta, vi gjorde ju hans förra året sjölva o dom blev super, Cissi köpte en tårta med Nalle Puh dom andra två gjorde vi själva. Det var samma till hans dop, då gjorde vi oxå prinsesstårta. Å dom gick hem hos folket.



//

Hemma!!!

Malin följde ju med till Liljeholmen på ul.Å lillen hade en massa hår, såååå söt♥

Hon ville inte säga till 100% att de e en flicka vi väntar, men det såg ut som en liten tös, man såg inga som helsy yecken på att det skulle kunna vara en kille. Men jag e inte inställd på om de e en tjej eller kille, bara att det e en bebbe vi väntar:D Men hon sa att vi kan köpa något i rosa så då måste hon ju iallafall tro att det e en tjej. Sist var det ju 70% att det skulle vara en tös. Men vi får väl se. Hon kommer få älsklingens rumpa iallafall, en liten bumbirumpa såg det ut som om hon hade iallafall precis som peters o vincents. Nu längtar jag ännu mer efter knodden. Jag fick lite tårar i ögonen när man såg lilla fjunet på knoddens huvud. Hihihihi. Jag säger bara det: Jag älskar mina barn över allt annat på denna jord, även fast den ena ligger i magen. Men nu e de ju bara 8 veckor kvar. Så de e inte lång tid:)

Tyvärr fick vi ingen bild då det inte skulle bli någon bra bild. Men de gör ju inget med tanke på att knodden snart e här, å vi har ju redan en ultraljudsbild sen förra gången.

Här var vi i vecka 19.

//

Bråttom!!

Snart e jag klar. Ska bara ut en sväng med lilla Nova nu sen e de dags att dra till bussen för att åka till Liljeholmen!
See ya!
//

Idag ska vi kolla på denna lilla krabat igen!

Försökte lägga upp en bild på bebben från det sista ultraljudet med det funkar fan inte!
Skit oxå. Men får väl försöka senare eller nåt.


Har iallafall lämnat virre på dagis å varit ute på morgonpromenaden med nova. Skönt att det e gjort. Ska snart ta o hoppa in i duschen ska ju ta tolvbussen härifrån till årstaberg sen. Älsklingen hämtar mig där.
Höres sen!
//




god natt!!!

Hade tänkt sova nu, försöker få Peter att lägga sig med mig då jag inte kan somna utan han bredvid mig. Men han verkar ju inte vilja lägga sig nu:( Så jag får väl vänta en stund. Även om jag lägger mig o försöker sova så kan jag inte somna förrän han kommer o lägger sig.

I morrn ska vi till Liljeholmen på ultraljud igen, jag längtar som bara den tills vi får se lillen igen. Å så får vi veta om det e en han eller hon. Sist sa dom ju att det e en tjej till 70% men att hon kommer se nu till 100% om det e en tjej eller kille. Vi har dock bara kommit å ett tjejnamn å de e Vanessa. Men vi måste komma överrens om ett killnamn, för jag litar inte på dom även fast dom säger att de e 100% säkert. Om dom säger att det e en flicka så e de enda rosa jag kommer köpa e en body som det står född djurgårdare på för vi har en sån till Vincent som e blå. Vi har ju en massa kläder som passar både tjej o kille så vi behöver inte köpa ett skit i storlek 50-56. Skönt det.
Hade tänkt o packa bb-väskan här nån dag i veckan, lika bra att få det gjort så man inte står där samma dag som man ska in. Men det viktigaste för mig att packa ner är Otrivin menthol nässpray då jag e dunderförkyld. Det var jag ju när vincent kom till världen å då hade jag inte med mig det. Å så ska vi faktiskt ha med oss en cd-spelare då jag vill ha musik på förlossningsrummet. Har bett Peter bränna en skiva med lite Sabaton, John ossy, Völund smed, ultimathule m.m. Sist hade vi inte med oss nån musik alls men kan vara avkopplande att få lyssna till musik medans man e där o under förlossningen. Samt så ska vi fixa en kamera till så vi har två stycken då jag vill ha foton plus videoinspelning från förlossningen så jag får se hur allt var. Med Vincent tog vi bara kort, eller under själva förlossningen så tog en undersköterska kort så jag hoppas dom e villiga på att göra det den här gången oxå. Jag bad peter ta kort den här gången men han vägrar för han säger att han vill vara med o stötta mig istället för att titta ner i skrevet. Jag förstår att han inte vill se "grottan" under ett sånt skede:P Skulle inte jag heller vilja göra. Bara på kort.

Nej nu måste jag säga god natt till er allihopa!


//

gode kväller!

Vi kom hem för nån timme sen från veronica o tommie. Dom bor suuuper fint o stort. Å lilla Nellie har blivit stor hon oxå. Lillan då. Jag å virre åt hos dom, peter ville inte ha. Det blev chili concarne med potatis, mumma! 
Har legat inne med vincent i hans säng i snart 40 min o han vill inte somna så jag gick ut ur hans rum å sa att han skulle sova. Tror nog han somnade nu. Han låg o pratade med nån, vet inte vem det var men han sa: "Kom (nåt namn) jag vill kramas. Vi ska sova tillsammans" Lite läskigt, med tanke på att han sa i helgen: "Farmor kom, farmor kom" upprepade gånger. Å det är konstigt för peters mamma dog 1987 å vi har aldrig pratat om farmor, han vet nog inte vad en farmor e heller för den delen. Men mne dom säger ju att barn ser saker vi inte ser, å sånt tror jag på.

Nej nu ska jag titta på Två och en halv män med hjärtat o ligga o mysa med han i soffan, sen e det bums i säng. Puss på er!
//

Nu e snart hela familjen hemma.

Har kommit hem från dagis nu. Peter e hemma snart oxå han slutade vid tre för han skulle handla nåt till jobbet, så han borde vara hemma närsomhelst. Jag bara ääälskar min familj. Att man kan älska några sååå mycket som jag gör trodde jag aldrig var möjligt.

Vincent, Peter å bebben e mitt allt. Å Timån o Nova oxå då då. Men djuren kommer i andra hand :P

Nej nu ska jag titta på Americas Next Top Model.
//

God dagens!

Har precis ätit en smörgås o lite yoghurt. Mumma! Jag har fan legat o sovit hela dan. Men som tur var så hade jag satt på väckarklockan vid halv två men gick upp vid två. Har varit ute med nova men hon ville inte gå så långt eftersom det regnar så de blev en piss o skit promenad. Sedan så gick vi in igen. Ska snart hämta min lilla ängel Vincent från dagis sen ska vi hem å mysa. Har saknat han jätte mycket. Sedan ska vi laga middag, sen så ska vi hem till Veronika o Tommie, dom har ju flyttat till radhus nu så de ska blir kul o se hur dom o barnen bor nu. Fick veta att hon fyllde år nu i fredags, förra året höll hon tyst om det oxå så vi tänkte stanna på vägen o köpa nåt till henne. Jäkla människa o hålla tyst om sånt:P (Inte ska jag hålla koll på födelsedagar:P)

Å nu blev jag bajsnödig igen hoppas på att kunna bajsa då de inte gick igår.
//

Svar på tal!

Malin  om god förmiddag!!!!:
Fan vad lyxigt för dig då, men en frulle hos morsan då ;) Lite avis är man jue, men ja ska på middag där i morrn :P hehehe.... Att du inte tar med dig Nova och dyker förbi här på en fika då ! Du är så välkommen så...Puss


Ja du din mamma e snäll hon, dom har alltid så god frulle hemma. Hon sklle koka ägg å grejer:P Jag hade kommit om det inte vore för att jag låg o sov. Var för jävlans trött!!! puss på dej

god förmiddag!!!!

ligger just nu i soffan o slötittar på tv. Väntar på att Våra bästa år ska börja....Jävligt bra serie det där:P
Idag har jag fan inte en aning om vad jag ska göra. Ska hämta virre vid tre tiden men sen vet jag inte. Ringde Hilda nu på morgonen för hon har tjatat om när jag ska till henne å äta frulle men idag hade hon inte tid så ska dit imorrn vid nio efter jag lämnat virre på dagis. Ska bli mumma de:P Någon som vill hitta på nåt i detta skitväder:D Eller iof så an det vara skönt att bara vara hemma o bara ta det lungan oxå. Men vi får se. Höres sen!!
//

Det stämmer nog

Att folk blir helt annorlunda efter att dom förstorat brösten. Har vänner som berättat om deras vänner som gjort sån ingrepp samt av egen erfarenhet. Att man bara inte kan vara samma person efteråt verkar ju vara jätte svårt. JAg har en vän som gjort igrepp i brösten men hon e sitt vanliga jag o det e jag glad för. Det har inte stigit henne över huvudet. Å det måste kännas skönt för henne. Medans andra visar upp sig på bilder å diverse som om man skulle missa att dom har gjort meloner till tuttar!!! Lite skratretande e det faktiskt! Så jag skrattar: Hahahahahahaahhaha!!!!!

som sagt man behöver hålla på att visa upp sig i sina bloggar å facebook.
Din kropp e din kropp o ingen annas att titta på. Förutom om du har en pojkvän eller flickvän!

//

Goder kväller på er gott folks!

Så sitter man här igen då. Jag å älsklingen har legat tillsammans i soffan o myyyst en massa. Han låg å pratade med bebben i magen. Sååå söt han är. Vi verkligen längtar efter dej lilla bebbe!!! Nu e de ju bara 8 veckor kvar tills beräknat datum e. Ska bli sååå mysigt att ligga o snusa brevid dej o känna din babydoft. Jag bara älskar nyfödda bebisar för dom luktar sååå gott.

vincent 5 dagar gammal. Han fick sin babysitter av mormor o morfar. Han luktade sååå babygott!!

 Vi ska ju på ultraljud nu på tisdag i liljeholmen. För på förra ul så låg moderkakan långt ner så dom vill ju kolla om den flyttat sig upp igen. Jag vet ju att den har förflyttat sej eftersom jag gjorde ett ul när jag var på sjukan när jag hade riktigt ont, å då sa dom att den e uppe nu men att jag ska gå på det ul iallafall. Förra gången vi var i liljeholmen så sa barnmorskan att det är 70% att det e en tjej men att hon nu kommer se till 100% om det e en tjej eller kille. Jag hoppas på en tjej, skulle vara kul o ha en av varje. Men som sagt helst ska ju barnen vara friska. Har sagt att jag max ska ha tre barn"om det blir att vi får en tredje så". Så det verkar ju som om han oxå vill ha tre barn. Men har ju sagt att jag ska ha mitt sista barn innan jag e trettio. Å det är fem år kvar tills jag e de. Så om man räknar så måste jag bli på tjocken igen om ca tre år. Så nu fick jag nig en tankeställare. När jag börjar jobba då kommer jag vara gravid igen. Å då hinner man ju inte jobba allt för länge innan det e dags att föda igen. Sjukt det där! Men ens barn e ens allt♥♥♥♥
Men vi får se vad som händer....

Vad jag älskar dej vincent

visst en gammal bild men endå:P



älskar dej mitt hjärta. Du o jag för alltid♥♥♥

Snart e det dop sen e det bröllopp. Micke ska vara gudfar o Annika ska vara gudmor till det nya tillskottet. Först hade jag mina syskon i åtanke men sen så pratade jag med cissi peters syrra att morbror o moster har ju redan sin roll så varför be dom om det. O det har hon ju helt rätt i så då får det bli mina kusiner istället. Dom träffar vi hela tiden o har bra kontakt med. Ska bli skojjsens för micke o annika e syskon. Hehehehe.
//

god eftermiddag!!

Har pappa o hanna på besök. Dom kom hit på middag. Å fyy fan vad gott det blev. Vi gjorde ju falukorv i ugn med pasta. Jag gjorde en skitgod sås som jag hällde runt korven i formen. Såsen bestod av passerade tomater, creme freche, grädde, bostongurka, ketchup, senap, vitlöksklyftor, salt, peppar o hackad lök. Suuuper smarrigt! Fan det godaste jag ätit på länge faktiskt. Å alla blev mätta o belåtna. Mumma!!!

inte min bild men det såg nästan ut så här.

Har precis varit ute med Nova på en liten promenad, hon både bajsade o kissade. Duktig vovve:P
Pappa sitter o kollar på hockeymatchen nu å de e jag inte så intresserad av så jag sitter här istället.

Längtar till i helgen då vi ska ha kalas för lilleman. Ska bli så trevligt att få träffa alla som ska komma. Kul i jul!
Nej nu ska jag ta o försöka bajsa, e stenhård i magen har inte kunna skita på fyra dar eller nåt sånt så nu gäller det att ta iiii!!!!!

så nu ska jag ta med mej en korsordstidning o trycka!
//

Farsdag!!!

Idag e det pappornas dag!
Men jag hade värsta lyxen i morse då peter åkte till maxi o handlöade nybakat bröd å så när han kom hem så gjorde han frulle till alla oss tre. Mumma! Efter frullen så fick vincent måla lite teckningar till morfar o älsklingen. Sedan så tog jag, Vincent å älsklingen en promenad upp till stallet o en liten sväng på elljusspåret. Nova var såklart med. Hon e jätte duktig att ha lös. Vi mötte en goldenretriver på vägen, då var Nova i koppel men golden blev fan livrädd för henne. Hihihihihi.

det var en golden i den här storleken.

Å nu e vi hos pappan min, vi gick hit efter promenaden. Vincent har ätit lite lunch här å så har vi även fikat å ätit glass. Hjälpte pappa att rensa ut ett skåp med gamla foton o skit eftersom han skulle kasta skåpet. Han ska kasta alla möbler inför flytten. Han vill ha allt nytt. Å det kan man ju förstå. Skulle inte heller vela ha allt kvar efter allt som hänt.

Syrran kom hit för ett tag sen. Hon o pappa kommer upp till oss senare vid fyra, dom ska äta middag hos oss. Det blir ungsfalukorv med mos. Fett länge sen som vi åt det. Har ju tyvärr inte en krona så då bjussar vi pappan på middag istället för en present:P

Nej nu ska jag ta en kopp kaffe med syrran. Men först kommer lite bilder från pappas data:


vincent i somras nyklippt!


jag med lille gudsonen emil i köja kramfors i somras hos moster o seppo.


jag annika elina o emil. Dock ser jag förjävlig ut men man måste ju visa sina dåliga sidor oxå:P


seppo o pappa ska åka på långresa med hans "moppe":P

En liten blandning av bilder kan man kanske kalla det för:P
//

goder kväller!

Vincents gudfar Elias o Angelica kom på besök o fikade o snackade lite skiit! Dom har precis åkt nu. Det var kul å få träffa dom då det var jätte länge sen. Typ i somras eller nåt. Älsklingen e nere på lillica o ska handla något gott tills ikväll o virre sitter o kollar på teletubbies. Han e helt fast i det barnprogrammet. Men snart ska han ta o sova. Sen blir det nog filmtajm för älsklingen o mej, hoppas bara på att jag inte somnar som vanligt:P

Imorrn så ska jag herm till Malin o Robban, ska få låna deras klosax då min har försvunnit huxflux. Helt sjukt, Robban klippte Novas klor för två veckor sen hemma hos oss, sen har jag lagt den på något jävla ställe så nu hittar jag den inte. Men tur att man har vänner som har hundar o klosax:P Så ska ringa dom imorrn så dyker jag förbi där. Inte för att jag e så säker på att klippa så tänkte be Robban göra det. Han e en superhundkloklippare!
//

Svar på tal!

Malin  ([email protected]) om god natt!:
Hahhaha, jaaa helt otroligt att du verkligen kunde somna till en sådan bra film, du kan väl inte rekomendera en halv film eller :P Men jag kan :) Lol!

hahaha de e v'l lite sant. Men det som jag såg var iallafall bra. Ska kanske se den ikväll igen!

                                                                  //
                                                        

hos pappan o brorsan!

Hejsan hallå.
I morse vid halv 11 så körde peter mig o virre till tessan. Vi åt löunch å fikade hos henne. Sen gick vi ut på promenad med sita. Virre gick hela vägen själv! Han Vi tog bort gamla ljus som stod där sen allahelgonahelgen. Nu e vi hos pappa. Eller jag är hos pappa. Älsklingen pappa o virre åkte precis till Bilterma. Peter ska köpa lite bildelar till volvon så han kan besikta den igen så den går igenom. Nu ska han bara ta sig tid till o byta ut delarna oxå. Hoppas på att han gör det snart.

Känns himlans bra att vi inte har något planerat denna helg alls. Det har varit fullt upp varje helg hur länge som helst den sista tiden. Men nästa helg e de ju vincents 2-årsdag. Så då ska vi ha kalas både lördag o söndag. Han fyller ju på söndag men vi måste dela upp på två dagar då de e många som ska komma. På fredag ska antagligen Penny sova hos oss, nettan o dom kommer på lördag. Ska bli kul att ha henne hos oss en natt.

Nej nu ska jag ta å väcka lillebror om det går, o om han inte blir allt för arg!


Här e vincent på hans 1-årsdag! Snacla om att tiden går fort!

//

god natt!

Nu har peter precis kört hem mallan o robban. Vi såg karate kid. den var bra men jag somnade til och från under hela filmen. Men kan starkt rekommendera den till alla!

Nu har jag gjort mej redo för natten o ska sussa. Ska antagligen träffa Tessan imorrn vid gravfältet med hundarna. Hon e hundvakt den här veckan åt sin kusin. Så ska ringa henne imorrn när vi vaknat o så. Men vi höres imorrn. Goda natt!!
//

Kom precis in

från hundpromenaden med Mallan. Det tog lite längre tid än vanligt att gå den rundan nu när puppy var med. Hon har ju massa bebbar i magen ju. Micke aka Krulltott kom ju förbi men nu har han åkt hem. Han tyckte oxå att maten var super god. Bra de:P

Nu ska jag mallan robban o älskling ta o kolla på Karate kid. Hoppas på att det e en bra film. Återkommer om filmen senare eller imorgon!


//

Min graviditet nr 2

Du är i vecka 31
 
 

Kanske börjar du bli något glömsk. Ju närmare förlossningen du kommer, desto mer vänder du din uppmärksamhet mot ditt ofödda barn. Naveln sträcks ut mer och mer, eventuellt börjar den puta ut. Efter förlossningen återfår den sitt normala utseende. Det kan vara bra att veta: Hur andfådd du än känner dig får barnet tillräckligt med syre.

Barnet är ca 28 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 1,8 kg. Generellt har barnets kropp vuxit klart, men det behöver fortfarande gå upp i vikt. Hjärnan lägger in en högre växel nu i slutet, för att hinna växa färdigt. Lungorna är det organ som blir färdigt sist. Barnets ögonfärg bestäms ungefär vid den här tiden, men det kommer inte att visa sig förrän sex till nio månader efter födseln. För att pigmenten i ögonen skall färdigbildas behövs det nämligen ljus. Vithyade barn föds i regel med mörkblå ögon och det kan dröja månader innan den verkliga färgen visar sig. De flesta mörkhyade barn föds med bruna eller mörkgrå ögon, som sedan blir mörkare bruna eller svarta under första året. Men just nu förbereds ögonen för livet efter födseln. Ögonlocken är ofta öppna när barnet är aktivt och pupillerna i ögonen vidgas och krymper när det rödaktiga ljuset skiftas och filtreras genom livmoderväggen. Barnet stänger ögonlocken när det är passivt och sover.

Middagen avklarad!

Är normalt mätt nu, inte proppmätt. Men det e bara för att vi ska äta efterrätt snart. Hade velat äta lite till men måste ju får plats med efterrätten sen oxå. Vi åt italienskfylld fläskfile med pasta o balsamicosås! Mumma! Har precis lyssnat på bebbans hjärtslag. Har ju en sån där doppler eller vad det nu heter. Hade inge gele var men det funkade lika bra med solrosolja! Vincent fick oxå lyssna å då sa han: Lillasyster! ♥

SNart e krulltott här oxå, han ska äta maten som e kvar sen så kommer efterrätten, läängtar. Det blir coctailfrukt persikohalvor o vaniljsås!!! Ännu mer Mumma!!! Skönt med en helg nu utan att man har bestämt något med nån alls!!! Nej nu hade jag tänkt å stoppa virre i ett bad sen ska han sussa. Puss på rooompan så länge!
//

Svar på tal.

Anonym om Så sorgligt.:
man skriver inte ut saker öppet linda.. och vådå aldrig betalade? lr aldrig städade? och ja de e inte så konstigt att man säger åt sitt barn om han slåss bitts och nyps




Det är inte öppet.

hallelåja!

så nu har jag käkat frulle o lämnat virre på dagis samt varit ute med nova.....nu ska jag ta o hänga tvätt städa lite, inte för att det egentligen behövs men känner för at det kan bli lite finare iallafall. Ska åka å möta peter i handen vid ett tiden sen åker vi till maxi o handlar tills ikväll å tills vincents fördelsedagskalas. Skulle ha kollat på karate kid i går men vi stängde av för vi var såå trötta så ska kolla med mallan o robban om dom vill se den ikväll. Hoppas. Vill ju se den. Nej nu ska jag börja med mina stökerier här hemma. Höres sen!
//

nu har jag precis kommit in från promenaden med nova. Vi åkte ju till nettan med familj efter att jag hämtade virre på dagis. Var där hela dan. Peter kom efter jobbet, dom bjöd oss på middag. Jag åt som tre vuxna karlar, fyyy fan vad jag e mätt fortfarande alltså. Men riktigt gott var det. Som min kusin Annika säger: mumma!


Nu ligger peter med virre i virres säng o ska natta han, sen blir det nog filmtajm: Karate kid. Den verkar faktiskt jävligt bar. Det är ju Will Smiths son som e med i den filmen. Å han e ju riktigt bra skådis för att vara så ung som han e.

I morrn e det fredag å då blir det fredagsmys. Mallan o Robban ska komma hit på middag, tänkte bjuda dom på italienskfylld fläskfile med sås å pasta eftersom Robban var snäll o hjälpte till med sofies saker i tisdags. Sen kanske det blir nån film efter det eller nåt. På lördag ska vi nog baka, vincent fyller ju år nästa söndag så vi ska ha kalas både lördag o söndag. Måste dela upp på två dar då de e så många som ska komma. Vi har sagt att kompisar kommer på lördag o familj o släkt kommer på söndag då hans fördelsedag är.
A just ja, ska köpa lite mer presenter till virre oxå. Har än så länge bara köpt tre st. Det blev en docka, en dockvagn o en rittavla. Så i morrn tänkte jag köpa lite duplolego, ska byra ut hans större lego. Känns som om det är på tiden.
Nej nu ska jag ta o bajsa, är riktigt hård i magen så kommer nog sitta där ett tag. Känner mig så här bajsnödig just nu:

//

snabba puckar!

Har precis kommit ut ur duschen, ska fixa mig sen ut med hunden sen ska jag hämta Vincent från dagis. Sedan ska vi hem till Nettan. Så nu får man skynda sig lite. Höres sen när vi kommer hem.

//

god morgon!!!!

Gode morgon på er mina kära alla läsare:P Så sitter man här igen då. HAr lämnat vincent på dagis, vi tog med oss Nova till dagiset. Satte fast henne utanför. Å jävlar vad hon satt o skällde, men endå så såg hon oss hela tiden. Dom var ju ute så jag lämnade bara han på gården. Sedan så tog jag o Nova en liten promenad o nu e vi hemma. Ska bara ta det lugnt idag, förutom att hänga tvätt o tvätta då då. Ska hämta vincent kl 2 sen så åker han i jag till Nettan o barnen i SKogås. Peter kommer dit sen efter jobbet, dom ska bjuda oss på middag. Tror det skulle bli spaghetti med köttfärssås. Mumma! Ska bli skoj o träffa alla peters syskon. Hoppas på att alla e hemma bara:P

Så nu hade jag tänkt lägga mig på sofflocket o bara myysa med mig själv o tv'n innan det e dags att fixa sig. Pöss på er!
//

Hemma!!!!

Så nu e vi hemma o älskling ska precis natta virre. I kväll blir det nog tidigt för mig med. Vi somnade ju på soffan igår kväll jag o peter, vaknade vid tio över tolv med världens huvudvärk! Har aaaaldrig varit med om värre huvudvärk än så. Kunde inte ens stå rakt upp utan fick gå till sängen med böjd kropp. Trodde fan det var en hjärnblödning på G eller nåt. Fyy sjutton! Men när jag vaknade så var värken borta. Skönt! Så hade tänkt sussa i tid idag utan att somna på soffan.

Nej nu ropar peter på mig han hittar inte tv kontrollen, så måste hjälpa han. Puss på er så länge!
//

hos pappan o brorsan nu!

Kom hit för en stund sen. Fick ju hem papper från bouppteckningen som pappa ska läsa igenom. Sen e nog allt avklarat när det gäller mamma förutom att gravstenen ska på plats.Skönt! Ska snart dricka en kopp kaffe sen blir det en promenad med lilla Nova.

Volvojäveln gick ju inte igenom besiktningen:( De var nåt fel på avgasvärderna, ena spindelleden måste bytas ut å så var det något annat oxå. Härlig räkning det kommer bli då. Fan!!! Men bilen är värd att fixas så nu måste älsklingen ta tummen ur röven o fixa det. För alla hans andra bilar har han bara skitit i när dom inte har gått igenom besiktningen sen så har dom bara gått till skroten! Så nu jävlar måste den fixas. Helt sjukt han e bilmekaniker men inte fan kan han fixa sina bilar bara andras.

I moirrn e det torsadag, snacka om att veckorna går fort! På tisdag ska vi på ultraljud igen ska bli skojjsens o få se lillknodden igen! Kommer köpa några kort på h*n osså. Mallan ska med dit tror jag, eller det var vad hon sa iallafall. Nej nu ska jag vara lite social här. Höres sen!
//

nu e lunchen intagen o jag ska snart göra mig i ordning. Ska till vincents dagis på utvecklingssamtal. Ska bli lite skoj. Förhoppningsvis så hinner peter också komma. Han e o besiktar bilen nu kl halv två. Mötet börjar två så några minuter honner han nog med. Han har haft en semesterdag idag. Så jag behövde inte lämna virre på dagis idag. Det gjorde älsklingen så jag sov ända till kl halv nio idag. Sååå skönt.
E lika nervös varje gång peter ska besikta bilen, men han tror den kommer gå igenom med tanke på att han säger att det inte e något fel på bilen. De enda kan vara nån avgasmätning eller vad det nu var som han inte kan kolla själv. Hoppas iallafall kan man ju göra.
Nej nu ska jag facebooka lite sen slänga på mig ansiktet. Ha de gött!
//

Lunch dags!

Hejsan...nu blir det lite lunch, spaghetti med köttfärssås. Bloggar lite mer sen gör jag! Ha det!
//

god kvällens!

SÅ nu har dom varit här å hämtat grejjerna. Så skönt. Mallan o Robban kom  ju hit, dom e fortfarande kvar här. Medans robban peter o johan lastade sakerna så satt ja o Mallan o tjötade, sen lagade vi middag, eller JAG lagade maten medans mallan satt vid datorn som vanligt:P




Gott var det å fan vad mätt man blev! Sedan var det dags för malin o gå på toa, hon satt å sket så hela fitta fladdra! Hehehehe


mmmm mums!

Ringde ett samtal o fick en liten ursäkt iallafall! Trodde jag aldrig att jag skulle få. Men men kors i taket!

Nu har vi vilat magen så nu blir det lite efterrätt, det blir vienettaglass.



//


Hej hopp

Hej nu är det Malin här som bloggar :) Kolla gärna in min blogg :) hejsvejs....

Fortfarande sjuk.

Har legat i soffan hela dagen. Sedan så gick jag o la mig i sängen o sov nån timme men inte fan e min förkylning borta eller det onda i halsen! Men men hoppas på bättring snart. I dag snöar det ju som alla vet. Trodde Nova skulle hata snön, MEN hon bara äääälskar snön! Helt sjukt, småhundar brukar ju inte gilla snö. Så i kväll så ska jag ta en promenad till hundparken så hon får springa av sig. Jag vågar inte ha henne lös, e rädd för att det ska hända något. Inte för jag tror att hon ska dra men man vet aldrig om det kommer andra hundar eller så.
Idag när jag hämtade vincent så blev även han glad av snön, men lite gnällig när det blåste snö rakt i ansiktet på han, det är ju inte skönt. Å förresten, idag när Nova hade bajsat i vincents rum så sa jag lite för högt: Jävla hund nova! O gissa om inte vincent oxå sa det! Snacka om att man måste tänka på vad man säger, inte bra att han börjar svära redan nu!

Snart e älsklingen hemma, han har plockat upp mallan o robban. Dom ska äta hos oss o så ska robban hjälpa peter å fylla släpet med sofies skitsaker så det går snabbare. Ska bli sååå skönt att bli av med skiten faktiskt!
Nej jag återkommer senare. Pöss på roooompan!
//

imperiet

du flyr

nu har jag lämnat vincent på dagis o varit ute på morgonpromenaden med nova. Peter hämtar vincent efter jobbet så jag kan ta å försöka kurera mig. Har haft sån jävla hosta hela jävla natten, o ändå har jag fått cocilana utskrivet. Men det hjälper fan inte! Nej nu ska jag ta o göra lite te sen lägga mig i soffan. Ha de så bra!
//

Nyss hemkommen

från Vompis tessan o jenny. Dom bjöd på olika matpajer o sallad. Jag tog broccoli o ädelostpajen. Den var suuuper!!! Vi var väl en 15 pers där. Trevligt att få träffa erika, det var ju ett tag sen. Typ i somras efter morsan gick bort. Hade velat stanna ännu längre men vincent höll på att somna i soffan där plus att nova var hemma oxå. Så vi skippade efterätten som var kladdkaka med grädde. Den skulle setat fint men får baka en själv här hemma nån dag. I morrn ska peter få sovmorgon. Eller kanske inte sovmorgon men jag tänkte ta med vincent o nova ut i några timmar så han får lite lugn o ro. Men vi ska hinna städa lite oxå för det ser ju för jävligt ut här hemma. Som i vanlig ordning :P
Just nu håller jag på att tvätta har alldeles för mycket skittvätt som bara ligger så de blir ett par snabbtvättar så jag hinner få undan lite. Nej nu ska jag ta o ringa kusin camilla o se om hon vill ta en cigg med mig. Ha det så bra så länge så höres vi senare!
//

Hon e såå grym!

baka, baka liten kaka!

Idag har jag vincent peter o tessan bakat en massa pepparkakor. Gjorde på två degar. Har en kvar i kylen. Men måste bara säga, fan vad degen e god:P

Mitt konstverk!


en liten del av alla kakor!


Vincent full med mjöl!

Vincent tyckte osså degen var god! Han e en liten bagare han!
Sen har vi faktiskt inte gjort så mycket mera faktiskt. Kom precis hem från mammas grav. Var där å la en krans o tände ett ljus. Var även förbi peters kusins grav. Daniel var oxå med. Ska snart göra mig i ordning för vi ska till Vompis å fira hennes födelsedag. Höres kanske lite senare!
//

dagen dagen dagen!

Har mått skit med ont i halsen hosta o förkylning så peter lämnade vincent på dagis så jag kunde sova vidare. Men jag vaknade ju såklart kl 7. Men låg kvar i sängen istället o tog get lugnt. Gick upp å åt frulle sen drog jag till mvc på kontroll. Allt såg bra ut. Sedan så åkte jag till mallan. Peter kom o hämtade oss. Hämtade virre från dagis, sen kom hilda. Åkte å lämnade virre hos nettan. Sedan så åkte vi till ikea o handlade. Det blev två expedithyllor till vincent seamt 4 plastlådor sm man kan ha en liten del av hans leksaker i. Så imorrn när peter ska till affären å kopa kakformar så ska jag rensa ur alla leksaker som han inte använder. Han fyller ju år snart så då lär det bli en massa leksaker till som ska fylla hans rum.
Malin o robban kom till oss o tessan såklart. Hon ska sova os oss inatt. Så nu går jag o läger mig i soffan med henne. SKa kolla på film o så kanske man somnar till den.
//

BARNUPPFOSTRAN!

Ja du lilla människa ska inte ta en sådan disskusion om det med mej! Anledningen till at vincent bråkar med din dotter är för att hon sparkade honom i ansiktet. Om hon inte hade gjort det så hade det här inte hänt. Sen ser han ju att det är "normalt" att göra så när hon slår, spottar dej i ansiktet o säger saker som: jag hatar dej mamma jag vill att du ska dö du är dum i huvudet. Å när hon gjort sina saker så säger du inte speciellt mycket tillbaka. Så hon är ju lärd att om man jävlas o tjatar så får hon sin vilja igenom. Om det inte hade varit för dina barn så hade jag ALDRIG skickat med dej mat, men som sagt jag tänkte på barnen. Dom måste ju få i sig någon mat. O det andra som e så sjukt, du har en man som du e gift med o han borde kunna försörja er. Men som sagt han e en manipulativ person. Han sa ju till dej att han hade lämnat sin dotter till hennes mamma för att han inte har några pengar. Men C ringde till hans föräldrar o sa som det var. Men till hans föräldrar har han sagt att han ska jobba o de e därför han lämnade till baka henne till hennes mamma. O att det var C o L som fick betala för heeeela bröllopet. Men det hade hans föräldrar ingen aning om. Så förhoppningsvis så löser det sig till det bättre. Du ska ine vara med han å så e det bara. Under hela ert förhållande har du levt som om du vore en ensamstående mamma så de e ju lika bra att skilja dej fort som fan. O skippa adoptionen snälla du. Han e ingen bra pappa till din tjej.

Sist men inte mins: Vi har ställt upp på dej i en månadstid o inte fan har vi fått ett skit tillbaka förutom dina skit sms! Så det här är sista gången som jag vill se dej när du hämtar dina prylar. Vill aldrig ha med dej att göra!
//

fiii faan!!

Snacka om att jag inte fått sova ett skit i natt. Har haft feber, ont i halsen o så e jag förkyld plus har hosta! O inte nog med det så har peter legat o snarkat heeeeeela natten. Så vid tre tiden gick jag o la mig i soffan o ändå hörde jag hans jävla snarkningar!
Fan jag mår verkligen skit. Tror jag har fått halsfluss. Ska nog gå till vårdcentralen i morrn om det inte blir bättre. Får man äta penecellin när man e gravid? Hoppas på de för jag pallar inte må så här!
//

Varför ljuga hela tiden?

Är det normalt att ljuga om saker som man inte ens behöver ljuga om?! Kan nån snälla svara på det. O inte kan det väl vara normalt att säga olika saker till olika personer som känner varandra o som brukar prata med varandra? Det kanske e normalt i denna persons liv som verkar tro på alla lögner som den personen säger. Men inte fan är det normalt i mitt liv! Jag HATAR personer som ljuger!

//

Lilla Vincent!

Så jobbigt just nu. Hans slår elina hela tiden utan att hon gör något. Han slåss aldrig å e aldrig elak. Så mycket som jag måste skälla på honom har jag aldrig gjort i hela mitt liv. Men han minns saker ganska länge o det här med att han slåss började när elina sparkade han i ansiktet. Så de e väl därför han slår henne. Men idag ska dom åka till johan å då blir det lite lugn o ro. Ska bli skönt. Nej nu e de dags för frukost.
//

Prövotid på tio år!

Nu undrar ni säkert vad jag ska skriva här. Men man har ju prövotid på körkort på två år. Varför inte ha en prövotid på tio år för invandrare?
Och med det menar jag att dom som kommer hit till vårat fina land Sverige ska sköta sig prickfritt. Alltså inte begå en massa brott som ger fängelse under den tiden, o om dom gör det så ska dom bli utvisade för all framtid. Jag vet många som har kommit hit o gör brottsliga saker som ger fängelsestraff. Då sitter dom där för andra människors skattepengar! Och jag tycker det är helt fel! Sen när prövotiden väl gått ut så kommer dessa människor vara hederliga svenskar. Det är iallafall min åsikt. Och nej jag är inte rasist! Och om jag nu kommer få några kommentarer om detta så vill jag bara understryka att jag inte är rasist!


//

Skansen!

Idag har jag nettan penny niklas lukas vincent sofie eddie elina o joline varit på skansen. Vi kom väl dit vid 10 tiden. Åt lite lunch som Nettan bjöd på då jag glömde sofies o barnens matsäck hemma. Kändes dock lite dumt men hon e ju så snäll o så hade hon gjort mycket mat oxå. Sedan så gick vi till ekkorelekparken tror jag den heter o så fick barnen leka lite.



Vincent tyckte det var roligare att titta på gräsklipparen än att leka i parken.



Sedan var vi o kollade på djuren å sist så tog vi akvariet. Vincent tycker verkligen om alla fiskar o ormar o apor! Men jag säger då de, tror nog inte att jag tar en heldag på skansen igen när jag e gravid. Men riktigt trevligt hade vi iallafall. Tack Nettan för att du ville ta med oss.

Påväg  hem så klev jag av i skogås o gick hem till moster. Hon fick lite svamp av oss o vi fick två blommor o lite kattmat som mio inte äter. Sedan tog vi en sväng till maxi o handlade lite o nu e vi hemma. Jag e helt slut. Ska gå å lägga mig nu. I morrn ska jag med tessan till tyresö å hälsa på hennes farsgubbe!
//

Såå trött!

Satt ju å rensade svamp i typ 1 timme idag igen men jag orkade fan inte mer för att det märks fan inte i korgen. Så ringde moster o sa att hon kan få svamp om hon orkar rensa för det orkar inte fan jag iallafall!
Jag gick o vilade vid kl 13.00 å vaknade vid 14.30. Gjorde mig iordning sen gick jag, elina, sofie, eddie o joline till vincents dagis o hämtade honom. Sedan så gick vi till stora lekparken med barnen så dom fick leka lite. Sen så fick Nova springa av sig i hundparken.
Vart kaffesugen så ringde Mallan så gick vi till henne i hennes park så kom hon ut med kaffe till oss. Satt där nån timme sedan så gick vi hem. Nettan ringde mig på hemvägen o sa att de blir Skansen imorgon. Ska bli skoj! Det är tydligen spökvecka där. Då de blir en heldag där med alla barnen. Hoppas bara på att jag inte får så jävla ont o att jag inte blir så värst kissnödig hela tiden. Men imorgon e väl det samma som alla andra dagar. Men kul ska det bli iallafall. Nej nu ska jag hjälpa älskling med att duka, det blir våfflor med glass till middag. Det blev våfflor med grädde till lunch å Peter ville ha det till middag så det blir våfflor två gånger idag. Men skit samma det e ju riktigt gott. Men vi höres sen!
//

Morning folks!

Eller god förmiddag kanske:P Jag har varit uppe sen kl 7 i morse då vincent vaknade o tyckte att vi skulle upp! Så då var de bara att kliva upp å fixa frukost till alla barnen. Sofie sov vidare o jag tog Joline. Sedan så gick jag med vincent till dagis vid kvart i nio. De e inge kul o ha han hemma n är elina e här för dom brp
åkar bara med varnandra så då kan han lika gärna vara på dagis å ha kul istället för att man ska behöva skälla på han. Å så ksa jag ju fortsätta rensa svampen som inte blev klar igår.
Nu har Nisse varit här å fixat stoppet i avloppet så nu blir det en dusch sen ska jag sitta med svampen i ca 3 tim. Ha de gött!!
//