dags

för middag....lite sent....mn men man måste ju äa...det blir falukorv med makkisar! Gott,gott!

....

Har precis kommit in efter en promenad med hunden o vincent....har inte ett skit jag ska göra idag...tråkigt

vad ska man hitta på idag då?

Min lilla älskling ligger o sover middag o jag sitter hära o vissnar....Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag...Ylva har åkte till Bro för att jobba. Inge kul å vara ensam...e van att ha henne hära=) Men jag har ju lilla Herkules hos mig... Ringde å pratade med kusin Jonna...På fredag kommer hennes små barn hit. Vi ska vara barnvakt åt dom medans Jonna o Jani e på kryssning. Denize ska få komma hit då oxå. Sen på söndag så ska vi köra hem barnen till Södertälje å då ska vi sleepa hos dom...Ska bli kul. Har ju inte varit hos dom i deras nya lägenhet än. Så de ska bli kul å få se hur dom bor...Tycker dom flyttar hela tiden....

Nej nu ska jag ta å slå en pling till Veronica o kolla om vi ska ta å träffas nåt i veckan! 

trött..

Hej!
Nu siter jag hära å e propp-mätt igen! Har precis dragi i mog lövbiff, potatiskroketter, bea-sås o vitlöks baguette....efter de blev dt kladdkaka med vaniljsås! Gott som satana men mätt som atan e jag nu=(
Idag har jag jobbat....inget vidare skoj...ville bara hem hela an...är så jäkla folkskygg så de heter duga! Charlotte har slutat på Driven för hon har blivit service chef på bauhaus i barkaby....tråkigt att hon slutar men roligt för henne att hon blir boss nu=)
Ylvafrågade om jag ska med in til stan ikväll de e tydligen nån DJ som spelar men jag pallar fan inte...e för jävlans trött.....å om jag åker med då e manju bakis imorgon...å de vill jag ju inte vara jue. Det känns verkligen att jag har jobbat idag..brukar fan inte vara så hära trött som jag har varit idag o fortfarande e!!!! Nwj nu ska jag ta en cigg sen ska jag kolla på Sagan om ringen konungens återkomst....Sen blir de bingen för min del...natti natti!!

lite uppdatering i bilder

bad med moster hanna på hödlunda


 vincent ääälssskar att bada

jaa jag vet att bilden e på sniskan, men jag vet inte hur man gör för att få den rak



å gunga har vi gjort...myyysigt!!



 å gunga med mamma





 vincent däckade totallt!

tjejkompisen jennifer var med o gungade en dag


vi var hemma hos jennifer o lekte...                                      
     



 Jennifer hade en massa leksaker jue=)







vi var på kusin denise 1-års kalas....det tyckte vincent var skoj=)

födelsedagsbarnet äter tårta MUMS

leka med kusinen ar kul...


vincent älskar att titta på tvättmaskinen när den snurrar runt,runt,runt....









å gunga med pappa har vincent fått göra





fick åka helikopter med mormor




upp o ner upp o ner upp o ner


mellan kalas, gugning, bad med mera så har vi varit på promenader, vilat o chillat med herkules!!!




















ett glas vitt drosty hof....

mmmm, de e ett riktigt gott vin de=) Nu har chribba, linnea o kevin åkte hem....så nu e de bara jag o älsklingen i det tyssta hemmet...sitter här o dricker lite vitt...mums! Känns som en bra dag idag med...riktigt skönt faktiskt...ärinte lika nere längre..

Idag så var jag o vincent med mamma till coop...vincent fick åka litee helikopter dära..o ja jag har faktiskt tagit kort men orkar fan inte lägga upp någon bild idag...blir att jag gör de imorrn istället efter att vi har varit på kalas...kommer komma lite bilder från kalaset oxå....helt sjukt att denise redan e 1 år...tiden går sååå fort asså!!!

på söndag så kommer ylva hem igen efter en veckas jobb i bro...längtar...hon fyller ju år idag men de blir nog att vi firar henne på söndag istället om hon inte e allt för bakis.....

peter ligger å kollar på fotboll...så tråkig han e asså....ioförsig så e väl inte jag så rolig heller eftesom jag sitter här o ruttnar.....

nej nu ska jag dricka upp mitt glas med vin sen blir de nanna kudde tror jag...kanske ska kika in på FEJJAN!
Avslutar inlägget med en gammal bild på min skrutt



                                                                     



                                                








Är kräft-mätt

Sitter på ballen och tar en cigg. Har ätit en massa kräftor, ost, kex och räkor samt druckit ett glas vitt. Är propp mätt. Å nu e de dags för efterrätt. Hur ska jag orka?

Känner mig seg.

Ligger i soffan hos mamma. Vincent sover. Skulle också vilja sova men kan inte. Peter är snart hemma o då ska vi ju åka och handla. Tror fan att jag ska köpa lite godis tills ikväll. De e ju en gravid kvinna vi ska ha hos oss så då e de bra att ha lite gott hemma. Jag pratade med ylva igår o hon sa att hon ska flytta till danderyd på tisdag. De kommer bli tråkigt. Frågade om hon ska ta med herkules o de ska hon. Jag som tycker om han så mycket. De e lite mysigt att vara ute på hundpromenader ju. Men hon lovade att jag ska få hjälpa att ta hand om han när hon jobbar o så. Vilket e ganska ofta med tanke på att hon jobbar typ 5 dagar i veckan. O katterna har ju vant sig nu också. Eller bagheera e lite efterbliven av sig så han e lite arg på herkules. Men han e ju som han e! Nej nu ska jag ringa peter och kolla var han e någonstans. Kram

Fotbad!

Sitter hos mamma med ett fotbad! Så skönt! Har ju fått jävla förhårdnader nu när jag har gått utan strumpor hela sommaren. Usch. Om en timme slutar peter jobbet o då ska vi till öb och köpa en skurmopp. Vår e ju trasig o de känns som om de e dags att städa lite hemma nu när vi ska få besök ikväll. De Ser ut som värsta bombnedslaget hos oss. Orkar fan inte städa egentligen men man måste ju. Imorgon ska vi på kalas. Denise fyller ju ett. Lill fisen då:-) nej nu ska jag fila mina pansarfötter! Hörs lite senare. Kram

Ja de stämmer

Jag är en guldfisk med ett iq-fiskmus! Glömde ta kort idag med. Datan e för tillfället lite för seg så jag bloggar via mobilen. För övrigt så har jag haft en bra dag i handen med mina kusiner och deras barn. Elias e ju en sötkorv! O elina har blivit så stora tjejen. Men gud vad hon e lik pappa walle. Helt sjukt lika e dom. Roligt för walle men tråkigt för anka! Vi gick bara runt lite o kollade på kläder. O som vanligt så handlade annika. De e jag inte förvånad över. Den lilla shopoholic som hon e! Kvällen slutade med att jag peter o vincent var o fiskade på morarna. Fick dessvärre ingen fisk så vi åkte hem och tog de lugnt. Imorgon så kommer christian och linnea hit med lilla kevin. Vi ska bvc kräftor, räkor och ost med kex. Ska bli lite mysigt! Nej nu måste jag sluta. Batteriet håller på att ta slut. Kram från iq-fiskmus!

Jag är en guldfisk

så de står härliga till!! Jag har ju haft kameran i väskan hela tiden! Ett varv i skålen:$ ja ja. Jag ska ta lite bilder imorgon om jag inte e en guldfisk då också. Ligger i sängen nu o ska sova men vi hörs imorgon eller nåt. God natt allihopa!

....

Kom inte på någon rubrik =P Idag så har jag o vincent varit i handen med cissi...hon kollade på lite kläder o jag köpte en present till lilla Denise som fyller 1år. Vi ska dit på lördag o fira henne...Gud vad tiden går snabbt! Vi var å fikade på Cafe momo...cissis gamla jobb....Peter kom o hämtade mig o Vincent efter att han slutade jobbet....Åkte till Eko, dom har 50% på allt i butiken eftersom de ska bli Citygross dära....Men med vår otur så var allt typ slut....Köpte en nalle puh tallrik till lillen, 20-pack gravljus, deo, en skinnplånbok till mig å lite mer smått å gott....Hade hoppats på att de fanns mer å köpa=( Vi skulle egentligen ha åkt å fiskat ikväll, mamma o pappa skulle passat Vincent men tiden rusade iväg så vi ska fiska imorn istället!
 
Imorgon så ska Vincent till tandläkaren för första gången, de e nog mest information tror jag. Sen så ska vi åka till haninge centrum o möta upp Annika o Elina, å kanske Anna o lilla Elias. Ska bli lite skoj de=)
Jag vet, jag e lite tråkig som inte lägger ut bilder men jag har ett guldfiskminne som har gjort att jag glömt kameran hemma varje dag. Men imorrn så ska jag ta med mig den....
Nej nu ska jag spela lite FARMVILLE på FEJJAN sen e de god natt för min del!

läkarbesök...

Så idag så var vi på handens sjukhus med vincent. Vi fick ju en remiss till barnläkaren efter att vi var inlagda på Sös. Hon sa inte så mycket bara att Vincent inte e allergisk eftersom han har varit frisk så länge nu. Men vi ska på återbesök var 6:e månad för uppföljning. Efter vi var där så gick vi upp till handens centrum, mötte Ylva vid O'learys. Hon bjöd på lunch, det blev pasta bolognese med ett glas vatten. Cissi ringde mig när vi kom dit å berättade att hon hade fått sparken från sitt jobb!!! Helt sjukt med tanke på hur mycket hon har ställt upp på dom i 7 månaders tid nu=( Men men, de var kanske bra endå så hon kan få ett annat bättre jobb med schema å lite bättre betalt...Stackarn!
Men nu e hon ledig så imorrn så ska vi hitta på nåt. Hoppas på bra väder för då blir de väl att vi åker till nån strand å bara softar heeela dagen...Skönt, skönt!

På torsdag så ska jag träffa kusin Annika om de inte blir på fredag istället...Ska bli skoj o få träffa henne o lilla Elina, eller hon e inte så liten längre lill skruttan har ju blivit lite mer än 1 år nu=)

Nej har inte så mycket mer att tillägga...hare bra!!!

ännu en trisst dag=(

Så vad har man gjort idag då??? Ylva den lilla svampen åkte med en vän till Pripps bryggerier på studiebesök. Hon fick provsmaka en massa öl så hon var lite på pickalurven mitt på dan hon. Jag o Vincent var på bvc idag, han har vuxit 3cm o har gått upp 1kg på två månader...var inge kul när hon sa att Vincent e lite för tjock=( Då blev jag lite ledsen i ögat. JAg märkte att hon tycker att de e lite konstigt att Vincent inte har börjat krypa än eller hoppa fram på rumpan. Så vi fick en tid i september till barnläkaren på en 10-månaders kontroll o om han inte har lärts sig att krypa då så skulle vi få övningar med oss hem. Men min llle son vägrar ligga på mage så då blir de ju itne så att han lär sig att krypa. Men nu fan ska jag tvinga honom till det. Inge kul att man får höra att prinsen e för tjock=(

Imorgon så ska Peter o Vincent åka till Cissi o Björn, doom ska sova över där. Peter tycker att jag ska ha lite ensam tid med mig själv. Å då hade jag tänkt att bara ligga på soffan hela kvällen å kolla på film eller nåt i min ensamhet...ska bli såå skönt. På lördag så ska Veronica o Tommie passa Vincent hela dan. Jag å Peter ska på bio på kvällen så Veronica ville ha han hela dan så vi får ensamtid med varandra....Då blir de att ligga i sängen hela dan tills bion börjar. Vi ska se INGLORIOUS BASTERDS, (tror den stavas så.) med Brad Pitt...den verkar riktigt bra å brutal...har längtat att få se den=) Så de blir en helhelg med myys!!!

Nej nu ska jag ta å kolla lite på dumburken sen blir de sova för min del..
Kram på er!

en vecka...

har nu gått sen ylva kom.....tiden går så jäkla fort....Känns så skönt med lite sällskap häe hemma på dagarna...eller ioförsig så har hon jobbat lite men nu e hon ledig i två dar=) Lilla Herkules kom i Söndags...Han e bara för söt han...en liten chihuahua...katterna har inte accepterat han än men det kommer nog snart...

Känner att jag mår lite illa...jobbigt! Hoppas på att de blir fint väder imorrn som dom lovat oss så vi kan åka o bada en sista gång iallafall den här sommaren. På lördag så ska Veronica å Tommie passa Vincent, vi ska lämna han där på förmiddagen nån gång. Sen så ska vi ta kvart i 6 bion på Heron City, ska kolla på INGLORIUS BASTARDS med Pitten....Har velat se den sen jag såg den första gången på trailer...Den verkar ganska så brutal må jag säga. Ska bli så mysigt att bara få vara med Peter ensam en hel dag. Låter lite taskigt men man måste få vara ifred nån gång. Det blir tredje gången som jag o Peter gör något tillsammans själva. Första gången vi hade barnvakt i tre timmar var i januari då var vi på bio, sen var de ju förrförra lördagen som Vincent sov hos mamma o pappa de var andra gången så nu blir det tredje gången som vi lämnar bort han.

Usch vad jag mår illa!!! Blä...

Just nu så e Ylva å hälsar på hos sin syrra, hennes mamma e där o hälsa på så hon ville oxå träffa mor sin nu när dom e på samma ställe för en gångs skull=) Jag funderar på att gå å lägga mig snart, har varit såå trött hela jävla dan men har inte sovit en blund. Kunde inte somna när vincent vilade å sen så vaknade ju han å sen så var han vaken hela dan från kl 11 till 20.00 tror att han bara vill sova en gång om dan...De e ju ioförsig bra de för då sover han ju hela natten=) MIn plutt har blivit stooor, han blir 9 månader den 21:a helt jävla sjukt, om tre månader e han 1år!!!
Jag hänger fan inte med=(

Känns som om jag har hur mycket som helst att skriva men endå inte...har faktiskt inte så mycket att skriva så de e lika bra att jag säger god natt!!!

vardagen...

I lördags så var mamma o pappa barnvakt åt vincent...de var första gången som han sov borta....Jag o Peter var på den årliga kräftskivan hos Elias. Hade så jävla kul, men jag kunde inte riktigt släppa Vincan ur mina tankar... Vi kom dit vid halv tre tiden på dan. Började med ett par glas bål. Blev ganska så aprak fort! Vi hade femkamp, Peters lag vann första tävlingen o han var sååå säker på att dom skulle vinna men icke sa nicke mitt lag vann!!!! Vårt lag hette Ankorna=) Fan vad vi e coola, jag hade Polaren Pär, Örat, Mackan o nån brud till i mitt lag....

Vi badade, bastade, grillade, sjöng karaoke o käkade kräftor...sååå jävla nice var det=) Å jag som e såå tondöv sjöng o hade mig....fyyy fan men kul var det. Nicklas hade med sig sin anläggning.
 Elias o örat tar ton=)

 Tessan i full fart...

polaren pär o tessan

kräft-tajm!!!

 Partyhatt o absinth

Jag började nyktra till vid 23-tiden så då ville jag inte ha mer å dricka...så då tog jag de lugnt...jag gick faktiskt å la mig vid halv ett....dom andra höll igång till 5-tiden typ...Men det kändes skönt dagen efter för då mådde jag hur bra som helst....Ringde mamma o kollade hur de hade gått med vincent å de hade gått hur bra som helst...pappa kom å hämtade mig hos Elias...orkade inte vänta tills peter skulle bli körklar...vi åkte ut till Gålö o badade o åt mat...mums....Det kändes riktigt konstigt att vakna utan Vincent.....Men skönt på ett sätt oxå=)

I måndags så började Peter jobba å nu e man tillbaka till vardagen=( Ylva kom hit i tisdags hon ska bo hos oss nån månad eller så...så de kommer bli lite roligare nu när man har sällskap..ioförsig så ska ju hon börja jobba men de e ju endå kvällsjobb=)

Nej nu ska jag ta å försöka sova...om det går...God natt gott folk!!!

Jaha

Då ligger jag i sängen och inte kan somna även fast jag har tagit tre imovane. De e du väl min ångest som har satts igång igen. Snart e de vardag och rutin som gäller. Peter börjar ju jobba på måndag. Jag fattar inte varför jag får ångestatakker. Jag har min älskling peter och världens bästa prins till son. Så jag ska fan inte gnälla ju! Vissa dar känns bättre än andra men just nu så känns allt som skit för min del! Åååh jag orkar inge mer. Vill ju vara glad och positiv som jag brukade vara förr i tiden. Så de ska jag försöka ändra på så fort de går. Men som de känns nu så kommer de inte funka!

semester, semester underbara semester!!!

Men nu har man kommit tillbaka till den trissta vardagen igen! Peter börjar jobba på tisdag=(
Vi kom hem igår efter 1 o 1/2 vecka på landet i Tystberga....Vi har haft det såå skönt. Daniel åkte med oss från ondag till fredag....Vi har bara tagit det lugnt hela tiden...målat hus å lite sånt

Daniel o farsan

På fredagen så åkte vi ju hem för att fixa räkningarna o lämna daniel, sen hämtade vi mamma å så åkte vi ut till landet igen...grillade, kollade på film å myste.....

ute på en kvällspromenad


Roligt att gå med morbror daniel

Mamma o pappa åkte hem på söndagen å då var de bara jag o mina älklingar kvar=) Vi tog de bara lungt o kollade på film på så. På måndan så åkte vi till Nyköping o handlade lite till kvällen för då kom Jonna, Jani, Sanna, Kimi o Andreas till oss, de blev lite grillat samt lite dricka... Såå härligt att man kan sitta ute sent på kvällen.


"Lite dricka"


Party party=)

På tisdan så åkte vi o badade på Helgö....Det var iskallt i vattnet....men barnen tyckte de var varmt dåm plaskade på i vattnent för fullt!
På kvällen så körde Peter o Jani hem Andreas, han fick hemlängtan den lille=)


Vi sov i både husvagn å stuga


Roligt att leka med morbror


Före


Efter



Vi kom hem igår...å gissa om jag hade ångest....vill inte tillbaka till verkligheten......vill ju vara kvar på landet utan bekymmer...

Men jag måste säga att det här e den bästa semestern som vi någonsin har haft!!!