tjock i näsan!

Är suuuper förkyld. Hade feber inatt, å så har jag haft världens ångest över att jag var tvungen o sjuka mig idag igen!!! Fan säger jag bara. Men imorrn måste jag se till o vara frisk för då fyller jag år! Hela 25-kärringår! Har beställt smörgåstårta från Rosenhill, dom e sååå smarriga. Gott ska de bli hoppas bara på att min smak kommer tillbaka annars blir jag arg! Å förhoppningsvis så blir de tårta över som jag kan bjussa mina kära medarbetare på på jobbet! Då skulle dom nog bli lite glada.
Idag har jag bara tagit det lugnt, vincent har varit med mamma på hennes jobb o hälsat på.

Nu e peter o vincent o handlar på citt gross, dom borde komma hem snart. Sen ska peter hämta ylva, för hon hade inget annat för sig ikväll så don ska sleepa over hos oss inatt. Trevligt. Hoppas bara att jag orkar vara vaken lite längre ikväll, igår så somnade jag halv nio, de gjorde iofs peter o vincent osså.

Har suttit o kollat på MIAMI INC blir sååå sugen på att göra min tattoo snart men de e bara 10 dagar kvar tills jag får sätta mig under nålen igen.


Det blir nåt i den stilen på blommor som jag vill ha vid vincents namn, tror de kommer bli skit snyggt! Fast med lite starkare färger.

Nej nu måste jag ta å snyta näsan sen blir de till att lägga sig i ett varmt bad, men jag kommer frysa helveti efteråt men de skiter jag i!
//

BLÄ

ONT I RYGGEN!
BAJS!
//

Nynäshamn nästan hela dagen!

Hejsan svejsan!!!
I morse blev jag väckt av lilla vincent med en käftsmäll kl 06.30. Han tyckte att jag skulle gå upp!! Alltid lika kul å vanka tidigt när man e ledig. Sen bar det av till bvc vid kvart över åtta. Var på ett och ett halvt års kontroll. Snacka om att tiden gått jätte fort! Men de gick bra där, hon tyckte att han var jätte duktig. Sedan så gick vi hem till morsan å åt glass. Sedan så bar det av till Nynäshamn med vincent, mallan, tessan o cissi. Cissi hämtade hennes pass, hon den jävlen ska ju till turkiet på lördag, sedan så bokade jag en tattoo-tid där nere. Fick en tid den 4:e juni kl 10. Ska bli sååå nice att göra den på armen större. Är ju ute efter att göra en sleeve på båda armarna, men börjar med en arm i taget.

Sedan så gick vi ner till hamnen o åt mjukglass, gott som fan! Vincent tyckte de var kul å kolla på alla änderna som simmade i vattnet, de enda tråkiga var att det satt ett gäng fyllon vid hamnen som gapade å skrek.

Skulle ha åkt hem till tessan men vincent spydde tre gånger på tåget, så vi åkte hem till oss istället å gjorde middag sen gick vi till höglunda ängen med mallan o robban, satt där en stunde å åt jrdgubbar sedan så var vi hemma hos oss o softade. Vincent somnade vid åtta tiden så nu sitter jag här å ruttnar, väntar på att peter ska komma hem, han e på personalfest med jobbet men han borde komma hem snart. Då e de sussa som gäller!
Nej höres sen eller imorrn eller nåt.
Natti, natti!
//

tröttis

Goder kväller kära läsare!

Sitter just nu å kollar på the osbournes med ylva pylva! Peter kom o hämtade mig efter jobbet, åkte å handlade lite mat till idag, de blev pasta sallad o rostbiff. Inte illa de, gott som faen! De var ganska så lugnt på jobbet idag, precis när jag kom till jobbet så insåg jag att jag hade glömt mina arbetskläder hemma!!! Hur senil får man va??? Jag hade ställt fram påsen med mina kläder precis innan jag skulle gå till bussen men endå så glömde jag påsen i hallen! Så då fick jag knata upp till stora huset å låna ett par brallor som var sååååå stora på mig, hade tyvärr inge skärp så jag fick ta snöre som skärp istället, å så fick jag ta en tröja som luktade gammal svettig gubbe!!!! Fyyy faen vad jag har luktat idag, tröjan hade liksom legat i rummet sen förra sommaren utan att den blivit tvättad. Så innan jag går å lägger mig ikväll så ska jag skrubba kroppen ren från gubbsvett!!!

Nej nu ska ja ta å äta lite schwarzwaldtårta! Mums. Höres senare eller imorrn!

Pöss på rumpis!

veckans schema:

Måndag: Jobb 9-17. Ylva kommer o hämtar herkan.

Tisdag: Lämna virre på dagis vid 9 sen jobb 12-20.15

Onsdag:Lämna virre på dagis sen jobb 9-16. Hämta virre på dagis sen hem o softa.

Torsdag: Ledig, men måste upp tidigt för vi ska vara på bvc kl 8.30 sen lämna virre på dagis, vara hemma o softa. Äta middag hos Tessan. (Peter ska på fest med jobbet)

Fredag: 16-20.15

Lördag: Jobba 11-18.15

Söndag: Jobba 8.45-16 sen hem o mysa med vincent.

Så ser min vecka ut i snabba drag. Kanske klämmer in något annat, får se om jag orkar.
Nej nu ska jag ta å förpesta mina lungor!
See ya!! 

ooohhh lalalalalala!!!!!

Bättre rubrik får man leta efter!!! hahahaha.....sitter o dricker kaffe med tessan o peter.....så vad har hänt den sista månaden må tro?? Har jobbat som satana, pengar e bra! Fyller ju år om en vecka så då e pengar bra å ha. Ska tatuera mig då, ska göra lite blommor runt vincents namn. Å sen blir de nån till tror jag. I fredags så mådde jag inte speciellt bra så jag gick hem 1 å 1 halvtimme tidigare från jobbet. Peter hämtade mig, blev lugnt hemma, nizan o jossan kom. Å igår så åkte vi till hemfosa, de var 28 grader varmt i solen så jag har blivit lite solbränd, niiiice! Tessan kom igår likaså micke aka krulltott. Käkade lite god middag o softade. Sedan så drog micke på nån fest, tessan sov över hos oss. Trevligt trevligt.

Just de har glömt berätta:
Äntligen har jag börjat klättra på Bauhaus stegen. Har fått lära mig stägning, äntligen. Har fått stänga tre gånger förra veckan, har faktiskt gått bra. Iallafall vad mina älskade coworkers sa. Å så har jag äntligen vågat börja ropa i högtalaren!! Wooohooooo!!! ÄH skämt o sido, det känns jävligt bra tycker jag, inte för att jag har en öppning/stägnings tjänst men förhoppningsvis så får jag en sån efter sommaren iallafall!!! Love my job!

Idag händer inte så mycket ska städa o ha mig. Det ser ut som hellhole hos oss just nu så ska ta tag i de sen så man har de lite städat hemma i veckan. Inge kul o komma het till ett stökigt hem. Vill vara pedant men de e jag fan inte. Hur blir man det? Kan nån visa mig hur man gör??

 

 

ÅÅ just de vincent e sååå gullig. I veckan när jag skurade golvet så sa jag att han inte får gå där för att de e blött där. Då sa han: Bött där, bött där!!!

Å sen när vi gick ut med puppy så var de en stor vattenpöl på vägen å då sa han: Bött där, bött där!

Å så gick han förbi, FÖRBI vattenpölen istället för att gå igenom den. Så duktig! Han har lärt sig såå mycket nu på sista tiden. Han kan säga "Moffa" (morfar). När jag säger att vi ska hem till mormor så säger han moffa. Så gullig, han ligger oxå på kvällarna å pratar om morfar. Så idag när mamma o pappa kommer hem från landet så ska vi hem till dom o hälsa på.

Nej nu ska ja förpesta lungorna. Bye bye.