nu sussar han...

hej!!
Nu har jag fått Vincent att sova å Peter u ute å hjälper en kompis med hans bil. Då tänkte jag att jag kan sitta här en stund innan det är dags för mig å sussa....
Det blev inget barnadis igår som jag förstod. Lukas blev sjuk så han åkte hem på morgonen. Så då sa sofie att vi skulle åka endå. Men nr jag ringde henne så vägrade hon å svara så de blev inget. Elina hade fått feber å så. Så då åkte jag å Tessan till handen. Jag köpte lite kläder till Vincent å tre linnen till mej. Peter mötte oss i handen efter jobbet. Handlade lite mat, tessan följde med oss hem. Hon åt hos oss. Sedan så kom Yvonne o jenny, dom fikade hos oss...Lite kul att dom kom å hälsade på, ioförsej så skulle dom hämta tessan så då passade dom på å titta hurja bor=)
Vincent i tessans knä.

Idag så var mamma o pappa barnvakt åt Skruttibangbang medan vi var å handlade...det hade gått jätte bra....guud vad jag saknade honom under de en o en halvtimme som vi var borta....
Imorgon så e de äntligen fredag ska bli skönt å få vara med båda mina älsklingar hela dagarna....mysigt.
Nej nu ska ja ta å sleepa om ja kan...god natt å sov så gott!!

det var ett tag sen sist

Morsning korsning!!!
Gud vad jag känner mig helt slut...är trött som satan! Nu ligger Skruttibangbang o sover, lite skönt faktiskt. Lukas kom idag, han sover han med. Imorgon så ska jag Sofie, Lukas, Eddie, Elina å Skruttibangbang åka till Barnadiset. Sofie skulle haft kalas där i lördags för Eddie men det blev inställt så vi ska ta det imorgon istället. Jag å Lukas ser fram emot det. Så ja hoppas det inte blir inställt igen. Det skulle vara tråkigt för Lukas.
Idag så var Peter hos vetrinären med Fia-Lotta, vi hade bokat tid för avlivning eftersom hon har pissat ner vår soffa o lite sånt. Men när Peter skulle skriva in henne så kom det fram en kille som ville ha henne på sin gård som stallkatt!!!! Tur för henne å vår plånbok. Nej, men det känns skönt att vi slapp avliva henne eftersom hon e frisk å så ung bara 1 å ett halft år gammal. Plus att hon blir utekatt!!! Värsta turen, bara några få minuter från att dö till ett liv i lyx!

Jag måste börja å lägga in lite bilder här så tråkigt med bara text!! Nej nu ska ja ta å sussa....kram å god natt!

Det var ett tag sen...

...jag skrev!!! Min kusin sofie o hennes dotra åkte hem för nån timme sen. Dom har varit här i en vecka, ganska skönt att ha lite sällskap på dagarna....
Förra måndagen så åkte jag, peterå vincent till barnakuten på SÖS. Bebben har blivit förkyld!!! Stackarn....men dom sa att det bara var ett förkylningsvirus som han hade. Och om de blev värre så skulle vi komma tillbaka. Så i söndags fick vi åka in igen för vincent hade hostat i nåra dar. Han hostar ända tills han inte får någon luft. Men även denna gång så sa dom att det inte är något fel på han som tur var. Men det är riktigt läskigt när han får hostattacker, man tror ju att han inte får någon luft. Men vi ska åka in om det blir värre igen. Hoppas på att det ska bli bättre stackarn kan ju inte andas ordentligt.

Imorrn så ska jag och vincent kanske åka med mamma till handen centrum om hon har blivit frisk, hon har maginfluensa!!! Alla e fasiken sjuka känns det som. Jobbigt det där.

Har insett att min blogg e ganska så tråkig att läsa måste ta tag i den...kanske ska lägga in lite fler bilder men det får bli en annan gång...ska ringa kusin Camilla nu å se om hon vill tjöta lite!
ha de så bra