Tack för detta år 2010!

Det här året har varit både upp å ner. Upp för att jag har en underbar familj, underbart jobb, tak över huvudet, världens bästa son o världens bästa sambo/pojkvän! Sen har jag ju världens bästa kompisar som jag kan räkna med. Å visst har man många vänner men dom jag tänker på kan jag räkna på en hand. Å ni vet vilka ni är. Love u!

Vincent började ju på dagis det här året o det har gott jätte bra, han trivs å mår super där. Känns skönt. Å så blv vi ju gravida igen å det har varit en av dom bästa upplevelserna under året.

Det som varit neråt är ju såklart när mamma gick bort. Så man har ju inte mått så speciellt bra av det, men jag e glad att jag har haft min underbara pojkvän Peter vid min sida under sista delen av det här året

Kommer alltid att sakna dej kära mamma!


Men nu ska år 2011 vara ett år att blicka framåt på. En av dom stora händelserna är ju att bebben kommer å så ska vi ju gifta oss. Giftermålet blir i slutet av sommaren, typ augusti. Längtar som bara den tills dess. Sen så ska jag bara njuta av mammaledigheten under 2011. Ska bli så skönt att bara fokusera på familjelivet o göra så lite som möjligt men endå göra så mycket som möjligt. Skabara omge mig av människor som man mår bra av o som är normala. Känns skönt att man gjort sig av med drägg som man gjort allt för men som man bara fått skit av tillbaka. Så nu ska jag bara njuuuuuta!!!!
Men tack alla som har kommit o gått detta år! Man får en massa erfarenhet i livet som jag har haft nytta utav.

Snart ska jag o hjärtat kolla på film o gotta oss i massa gottigotti!
//

Har haft middagsgäster kväll!

Vincents gudfar Elias o hans tjej Angelica var över å lämnade Vincents julklapp å så åt dom middag hos oss. Virre fick duplolego i form av en brevbärare med cykel, brevlåda samt ett brev. Den gillade han som bara den. Till middag blev det stuvade makaroner med falukorv. Mumma!!! Det blev mat över o det trodde jag inte att det skulle bli. Tur de då kanske man kan äta lite lunch imorrn då. Virre o Nizan har precis klivit upp ur badet så snart blir det sängen för Vincent. Denize får vara vaken ett tag till eftersom hon e äldre. Hon blir ju faktiskt 8 år nästa vecka. Helt sjukt vad tiden gått fort. Minns när hon var nyfödd, man har ju lite tankar på hur barn kan komma att bli, hur rösten låter ja typ hur man helt enkelt har föreställt sig hur barnet ska bli. Men sen så slår det helt å hållet åt andra hållet. Det e så kul att man fantiserar o fantiserar om hur barn kan bli men sen så e de inte alls så som man tänkt sig. Vet inte riktigt hur jag kom in på det här spåret men endå :P

Iallafall, Elias o Angelica åkte för en stund sen aå jag hade tänkt att lägga mig o läsa första boken i Twilightsagan. Har läst den två gånger förut men man tröttnar ju aldrig på dom. Sen så förhoppningsvis så somnar jag i tid ikväll. Peter ska titta på Victorias secret show. De e klar han ska få titta på andra tuttar han med :P
//

Min graviditet nr 2!

I går tror jag att min slempropp lossnade. Så om de e som med Vincent så kommer vi ha en liten bebis hos oss om en vecka! För det tog ju en vecka sist med Vincent. Längtar som satan men ändå så e jag riktigt nervös, förstår inte varför, har man fött barn en gång innan så klarar man ju det igen. På förlossningen med Vincent så sa jag att jag skulle kunna göra om det tio gånger till :D Det kommer gå galant, men jag tänker ändå: "Ropa aldrig hej förrän du kommit över bron!" Heter de så??? Hehehe. Man vet ju aldrig vad som kan hända förräns det e över.
Men jag har ju en underbar man o pappa till mina barn som stöttade mig jätte mycket sist å han har ju sagt att han kommer vara likadan den här gången oxå så honom tvivlar jag inte på alls. Han är bäst!!!

Jag Peter, Vincent o Denize var ute å åkte pulka nyss, eller vi gick typ till pappa o jag stog där i typ 15 min sen var jag tvungen o vända hemåt för jag orkar bara inte längre. Det e såå tungt nu att hålla på för mycket. Iget kul alls:( Men snart när bebis kommit så kommer förhoppningsvis orken o´energin tillbaka :D
//

Min graviditet nr 2!

Idag var vi på mvc besök, vilket slutade i att jag var tvungen att åka till specialistmödravården på SÖS för bebbens hjärtljud var för höga. Så vi lämnade av Virre hos peters syrra cissi. Men som förra gången så var det ingen fara. Så nästa gång om hon skickar mig dit så skiter jag helt enkelt i att åka dit. Satt fan där i nästan tre timmar. Höll på att ruttna ju! Men e glad att det inte var nån fara med bebben. Nu gäller det bara för mig att knipa ihop benen i tre dagar till så det blir ett 2011 barn. Vill inte ha en till unge som e född på slutet at året. Hellre går jag över tiden än att bebben ska komma på typ nyårsafton eller nåt.

Men det skulle även vara skönt om lillen vill komma nu för jag har sååå ont till o från i magen, samt så har jag förvärkar o sammandragningar.

Nej jag får fortsätta sen för Virre e här å petar.
//

Min graviditet nr 2!

Du är i vecka 38
 
 

Vid varje Mvc-besök görs de vanliga rutinkontrollerna av ditt blodvärde, blodtryck, barnets hjärtfrekvens, position och tillväxt. En del kvinnor upplever att de känner sig nedstämda mot slutet av graviditeten. Orsakerna kan vara en mängd olika saker: oro inför förlossningen, trötthet på grund av sömnbrist och längtan efter att graviditeten ska vara över. Försök att få tid för dig själv och tala med din barnmorska på MVC. Mot slutet av graviditeten undersöker barnmorskan hur barnet ligger och för omföderskor vars barn inte fixerat sig, är det inte ovanligt att det sker först när värkarna börjat. Många kvinnor upplever en surrande känsla i slidan när barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten och ev. obehag när man sätter sig för snabbt på en hård stol.

Barnet är ca 36 cm från huvud till stjärt och vikten ungefär 3,2 kg. Barnet vikt ökar snabbt. Det kan växa med upp till 28 g om dagen. Barnet rör sig mindre nu. De stora kroppsrörelser du kände tidigare är små stötar från fötter och knän. Alla inre organ är färdigbildade och i tarmarna finns en grönsvart, klibbig avfallssubstans som kallas barnbeck eller mekonium. Det består av utsöndringar från matsmältningssystemet blandat med lanugohår, gallpigment och celler från tarmväggen. Barnbecket kommer att tömmas ut antingen före eller efter födseln.

Vid det här laget kan din barnmorska förmodligen säga på ett ungefär hur stort barnet är. Men glöm inte att det bara är en uppskattning. Exakt hur stort barnet är kan ingen säga innan det föds. Nu börjar moderkakan åldras och dess uppdrag att förse ditt barn med näring är snart avslutat. Då den blir sämre på att överföra näringsämnen så kan det finnas blodklumpar och förkalkade fläckar på dess utsida.

Trött!!!

Fyyy satan vad trött jag är alltså! Vill bara sova ända tills bebben kommer. Men de e bara att kämpa på :P

Nu e älsklingen o storhandlar på Maxi o jag o prinsen sitter o myser lite granna. Pappa o Daniel var här på middag, det blev kyckling, ris o currysås. Inte för att jag åt nåt men dom andra gjorde de. Var inte så sugen på det. Så tar väl nån smörgås senare innan jag ska sova eller nåt.
Nej nu tjatar Vincent att han vill kolla på Musses klubbhus så de e bara att göra som han säger.
//

Bio!

Har varit på bio med bästaste Tessan på Söder idag. Vi såg Easy A. En highschoolkomedi. Riktigt rolig var den.


Hade dock väldiga förvärkar som kändes kan jag tala om! Ont som fasiken har jag haft.
Så hädan efter får det bli lugnta gatan här hemma för mig. Känns som om jag måste ta de lugnt nu innan bebben kommer så jag pallar med en förlossning. Men får se hur det blir för jag blir väldans rastlös om jag bara sitter hemma. Så kommer det nog inte bli.
Vi tog tåget till Huddinge efteråt för pappa var där, han hämtade upp oss så körde han hem oss till mig. Hon ska sova över hos oss, så vi slaggar i soffan o Peter i sängen med lillen. Nej nu ska jag vara lite social här med folket!

//

IMORGON

Blir det till att ringa ett viktigt samtal. Hoppas på att dom gör något den här gången för det kan inte fortsätta så här. Stackars stackars säger jag bara:( :( :(
//

God jul på er alla!!!!

Dagen började vid halv nio i morse då vi vaknade o gick upp. Pappa o Hanna kom vid kvart över tio o då blev det julgröt till frulle. Sedan så kom kusin Micke o bror Daniel över. Än så länge har vi hunnit med att äta lite sill o potatis samt en jätte god röra som jag gör varje jul, de åt vi till lunch. Nu står potatisen på uppkokning o resten av maten står på värme i ugnen. Längtar tills vi ätit för efter det ska vi öppna våra julklappar. Är lite nyfiken på vad man kommer få. Presenter e alltid lika kul.
Det ligger en hel del julklappar under granen. Daniel kommer få agera jultomte. Men han kommer bara dela ut varsin julklapp sedan så tar vi resten utan tomte. Det kommer ta alldeles för lång tid om han ska dela ut alla klappar. Så varsin kommer vi få från tomten. Ska bli kul o se hur Vincent reagerar, förra året gick det bra men då ville han inte sitta i tomtens knä, får se om han vil göra det idag då. Hoppas bara att han inte märker att det e Daniel under förklädnaden:P
Aja, ska fortsätta o umgås lite. Höres ikväll eller imorrn. Å god jul igen på er alla från mig!

//

NU

drar vi mot julshoppingen! Dags att slåss mot andra julhandlare :P
Ikväll ska vi till Cissi, Björn o Lukas på uppesittarkväll. Myspys!
//

Goood morgon!!!

Så sitter man här klarvaken kl 06.19! Har man en morgonpigg son som vill se Händige Manny då e de bara att gå upp. Han brukar sova till kl 8-9 i vanliga fall, så vet inte riktigt var han har fått det ifrån, att vakna tidigt mena jag. Jaja, lika bra att komma upp tidigt få vi har väldigt mycket att göra idag.

Ska åka till handen idag med Tessan o handla julklappar o den sista maten, sedan så ska vi hem, laga mat tills imorrn samt städa o tvätta. Som tur var så städade vi de mesta igår så idag blir det bara till att damma i vardagsrummet samt plocka undan. Men vi har en hiskelig stooor stvätt som jag måste försöka få undan innan imorrn. Synd at man inte pallar gå till tvättstugan, men de e för mycket ****** som springer där :( Nej ska väl se om prinsen vill ha frulle, för det vill jag ha!
Höres sen.
//

Jag hoppas verkligen

att du får hjälp. Inte för att du förtjänar den eftersom du fått hjälp sååå många gånger som du bara skitit i!

Töntig lista.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag skolade in min son på dagis, gick på mammas begravning o en massa annat
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inget nyårslöfte.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp, kusin Annika bland annat.
4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, min kära mamma.
5. Vilka länder besökte du?
Inga.
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Nej.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 
Mammas dödsdag:(
8. Vad var din största framgång 2010?
Massor men bland annat att vi ska ha ett barn till.
9. Största misstaget?
Inga alls.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jaa jag har varit sjuk.
11. Bästa köpet?
Bilen.
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Inredning, bilen m.m.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min son o min älskling gör mig glad varje dag! 
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010?
Ängeln i rummet med eva dahlgren, I ett fotoalbum med lasse stefans bla.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Samma.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Inte mycket!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Inget.
18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen.
19. Blev du kär i år?
Jag var redan kär och är fortfarande.
20. Favoritprogram på TV?
Inte många.
21. Bästa boken du läste i år?
Twilightserien.
22. Största musikaliska upptäckten?
Johnossy, (stavning?)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar till min tatuering.
25. Något du önskade dig men inte fick?
Ne.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var hemma med min älskade familj.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? 
Nej.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Inget speciellt.
29. Vad fick dig att må bra?
Min son o resten av familjen.
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen speciell.
31. Vem saknade du?
Mamma.
32. De bästa nya människorna du träffade?
Ingen speciell.
33. Det bästa med att det snart blir 2011?

Vårt andra barn ska komma i början av året.

God eftermiddag!!!

Idag har det inte hänt så mycket. Blev väääldigt deprimerad när jag fick reda på en sak, så de kändes inte kul. Men sen ringde jag ett samtal o då blev humöret på topp!!!!!

Vi kom precis hem från Maxi, vi var även förbi Micke på en fika. Nu står hjärtat o lagar middag, det blir korvstroganoff med ris! Hans e supergod! Pappa o Daniel kommer hit o ätere middag med oss, ovanligt va:P

Nej nu ropar Peter på mig så då e de dags att avsluta, återkommer sen!
//

Min graviditet nr 2

Är inne i vecka 37 nu o vill att bebben ska komma nu, nu, nu!!! Vet ju att den kommer komma den här månaden så då kan ju bebben komma nu istället för senare ju!!!!

Nu e Peter ledig resten av året o Vincent e oxå ledig till den 3.e januari. Ska bli mysigt med lite familjetid innan lillen kommer med bara oss tre. Här om dan så frågade Hilda om vi packat nån väska till Vincent. Å då måste jag ha sett ut som en fågelholk! Har inte riktigt insett att han behöver en väska med välling, kläder, flaska m.m. Så jag hade tänkt packa hans väska imorrn så man har det gjort. Bäst att barnen har de grejer dom behöver istället för mig. Har ju faktiskt inte packat ner nåt till mig alls. Men ska väl ta å göra det snart, bebben har ju sina kläder nerpackade iallafall.

Nej du älskade bebis vill du vara snäll o komma nu?!
//

Goder kväller!

Så vad har vi hittat på idag då? I morse gick vi hem till pappa, eller klockan var ialafall förmiddag. Daniel var vaken! Kors i taket må jag säga! Peter o pappa tog en kaffe o jag o Virre åt varsin smörgås med messmör å jäklar vad gott det var med messmör!!!!! Helt sjukt!!! Sedan så åkte vi o hämtade Vincents faster Nadja i Gubbängen sen så åkte vi hem till dom i Skogås. Vi blev bjudna på middag, det blev köttgryta med ris! Jätte gott det med, men som vanligt så gjorde Nettan god mat. Å sen så åkte vi hem.

Måste bara säga det: Fasiken vad det har snöat idag!!! Men jag ÄÄÄÄÄLSKAR snö så för min skull så får det gärna komma mer snö! Peter tog ett bild på gungorna vid Virres dagis o det e jätte mycket snö:

Ja, jag vet bilden e sne men jag vet inte riktigt hur man vänder på den. Tog bilden från älsklingens facebook. Men som ni ser så e de jätte mycket snö hos oss.

Nu ligger älsklingen o nattar Vincent sen så ska väl vi kolla nån film sen sussa!
//

Min graviditet nr 2

Du är i vecka 37
 
 

Du fortsätter att gå på kontroll varje eller varannan vecka. Barnets vikt och position kontrolleras vid varje MVC-besök. Den här veckan är en lämplig tid att gå på studiebesök på den förlossningsavdelning där du tänker föda. Nu är det vanligt att känna förvärkar. Livmodern blir hård i ungefär 30 sekunder och sedan slappnar den av. Dessa sammandragningar ska inte göra ont. Ofta stiger nu känslan av spänning och förväntan ju närmare förlossningen du kommer.

Barnet är ca 35 cm långt från huvud till stjärt och vikten ungefär 3 kg. Nu betraktas barnet som fullgånget och är redo för sin resa till livet utanför livmodern. Om barnet ligger med stjärten eller fötterna först så erbjuds du kanske en yttre vändning nu. Det vill säga en läkare försöker genom mild massage att vända barnet så huvudet ligger nedåt mot bäckenöppningen. Får du värkar i denna vecka försöker man inte hindra förlossningen från att komma igång. Det finns forskning som tyder på att barnet själv producerar hormoner vilket signalerar att det är för trångt och det leder till start av värkar.

Under graviditetens större del har barnet förlitat sig på dig för att slippa infektioner, men under tiden har hon eller han också byggt upp sitt eget immunsystem. Efter födseln fortsätter detta att utvecklas och stärks även genom amning. Den första mjölken som kommer ur dina bröst kallas råmjölk och är rik på näring och antikroppar. Den egentliga modersmjölken kommer igång två - tre dygn efter förlossningen med hjälp av barnets aktiva sugande på brösten. Mjölken är näringsmässigt väl sammansatt, ger ett bra skydd mot infektioner och stärker barnets immunförsvar. Barnet brukar nu träna sig på att andas men eftersom det varken har luft i eller utanför lungorna resulterar detta ofta i fostervatten i strupen med hicka som följd. Detta är helt normalt och inget att oroa sig för.

Sorry...

at jag inte bloggade nåt mer igår när vi kom hem, men jag var såå trött.
Vi hittade de vi skulle ha på IKEA plus lite annat oxå. Den här gången tog det "bara" 1 och en halvtimme där. Väääldigt fort tycker jag. Så nu e pappas julklappar klara. Skönt. Nu e de bara typ 50 julklappar till som ska inhandlas. Men det får bli nån dag innan julafton. Man e ju inte riktigt rik i dessa tider. O inte annars heller:p Hatar försäkringskassan då jag inte fått svar om sjukskrivningen å de e lite panikartat då jag inte kommer få en krona om dom inte godkänner skiten. Men men de e bara att ta en dag i taget o inte stressa allt för mycket i onödan.

Idag har vi inte gjort så mycket, åkte till mammas grav på förmiddagen, Peter skottade en liten gång till graven, men det tog ca 30 min för det var snö ända upp till knäna plus att graven ligger en bit in oxå. Sedan så åkte vi till Donken å åt lunch sedan så åkte vi till älsklingens moster på en fika. Efter det så åkte vi hem till pappa en stund, dsen så åkte peter o pappa till biltema o handlade Vincents julklapp, en trehjuling som går på batteri samt handlade mat. Dom kom hem till oss o pappa däckade på soffan i en o enhalvtimme sedan så åt vi middag, det blev kyckling ris o currysås. Mumma. Efter maten s däckade pappa igen o vi andra tog det bara lungt.
Virre sover nu o jag o älsklingen ligger å kollar på Mission Impossible 3. Nej nu ska jag kolla vidare. Ha de så göt!
//

Ikea idag då!

Sorry att jag inte bloggade nåt igår men blogg.se funkade ju fan inte igår.

Just nu sitter jag o väntar på att älsklingen ska ringa o säga att han e påväg hem, han har fått jobba över. Han skulle slutat kl 13 idag men icke sa nicke. Sen när han åker hemåt så ska han hämta upp Tessan, hon ska med oss till Ikea. Vi ska dit o köpa lite julklappar. Hoppas dock på att det inte e så mycket folk där idag. Vi hade tänkt åka imorrn men det lär ju vara mer folk där imorrn än idag. Hoppas dock på att det går bra för mig att gå då jag har så jävla ont i magen o ryggen. Annars så får väl Peter köra mig i en kundvagn eller nåt:P
Nej men jag återkommer när vi e hemma.

//

God förmiddag!!!

Sitter hemma hos Hildas nu, Peter o Virre gick precis hem. Virre har fått vara hemma idag då han e förkyld men imorrn ska han få gå till dagis. <eftersom de e sista veckan på två veckor som han ska vara där för sen e de julledigt för honom. Peter jobbar ju sista dagen på fredag sen e han ledig resten av året o i januari börjar han på sitt nya jobb som bilmekaniker. Så ska bli skönt att ha han hemma ett tag framöver.

Snart ska jag o Hilda upp till centrum, vet inte riktigt vad de var hon ska göra där. Hon sa det för ett tag sen men jag har ju guldfiskminne som ni vet:P

Nej nu ska jag kolla fejjan lite. Höres sen!
//

Goder kväller!!!

Idag har peter varit hemma då Vincent hade 39.5 graders feber igår kväll, men han var pigg i morse som tur var. Så det blir dagis för Virre imorrn om inte febern vill komma tillbaka. Idag har vi varit på mammas grav o tänt ljus. Vincent älskar att åka dit o vill hjälpa till med ljuset o så. Sedan så åkte vi till Skogås o lämnade Nettans o barnens XBOX sedan så åkte vi hem o parkerade bilden. Sedan så gick vi hem till Hilda på en fika. Satt där i nån timme å sedan så gick vi hem o vilade lite. Sedan så tog vi oss ork till att städa lite här hemma. Peter dammsög o skurade medans jag plockade undan lite skit som inte ska ligga framme. Så nu e de relativt fint hemma hos oss. Skönt!

Vi åkte även förbi kusin Anna o hämtade babyskyddet sedan så åkte vi hem till pappa o Daniel o åt middag hemma hos dom. Sen så åkte jag, Peter, pappa o Virre till MAXI o handlade nästan allt till julafton. Nu e de bara småsaker som ska inhandlas sen e det klart. Men de e sånt som inte håller så värst länge så då tänkte vi ta de nästa vecka. Men då slipper vi åka till Maxi då får det bli Supermarket i Västerhaninge eller nåt sånt.

Om nu Vincent går till dagis imorrn så ska jag bara ta det lungt imorrn å bara ligga på soffan, förutom när jag ska ut med vovven. Ska bli himlans skönt.

Nej nu ska jag kolla fejjan lite. Höres senare eller imorrn.
//

De e ok!

Vi åkte ju till SÖS o allt såg bra ut! Skönt det, har egentligen ingen lust att få bebbe nu:P Så jag hann till Vincents luciafirande. Han var så söt i sin pepparkaksdräkt! Min sötnöt.

Nu har jag riktigt ont i både magen, ryggen o benen. Sååå oskönt måste jag bara såga, så jag sitter här o gör inte ett skit. Ska ta o lägga mig en stund innan pappa o daniel kommer hit på middag. Peter håller på å lagar korvstroganoff med ris. Som min kusin Annika säger: Mumma!!!

Nej men vi höres sen. Känner mig helt pucko i skallen efter citodonen.
//

Muslim eller inte???



Jävla idiot säger jag bara!!! Hahahahahaha spränga sig själv i luften, var det så jävla nödvändigt??? Han säger att han är muslim men jag säger att han är en terrorist!!! Muslimer beter sig inte så, inte RIKITGA muslimer!!! Riktiga muslimer som flyttar från sitt land kommer till ett annat o anpassar sig efter det landets etik, moral o lagar. Dom jobbar, tjänar pengar, betalar skatt samt kan prata svenska. Dessa muslimer gillar jag. Resten som inte kan anpassa sig som kommer hit o ska spränga saker i luften, misshandla råna mm kan lika gärna dra hem till sitt land o göra dessa grejer. Eller förlåt inte bara muslimer utan alla invandrare som inte kan anpassa sig!!!
Min åsikt. Vad är din???
//

SÖS specialistmödravård!

Har fått en tid där idag kl 14. Kommer missa min sons första lucia:( Började fan gråta på bussen när jag insåg det. Men får hoppas på att det går fort. De e ju drop in på dagis mellan 14-16 å en ctg kurva tar ca 30 min så får hoppas på att det inte blir mer undresökningar för då hinner jag ju. Annars så får eter åka till dagis själv o vara med han där på lucia. Nej nu måste jag ta nåt o äta höres sen när jag kommer hem, om jag kommer hem:P
//

Hej igen!!!

Nu har jag piggnat till, typiskt!!! Peter ligger i sängen å nattar Vincent. Så jag tänkte ta o skriva några rader här. Dagen igår var helt underbar. Vi hade ju som sagt familjedag i stan. Det e inte ofta som vi har varit där tillsammans. Julmarknaderna var inte så speciella, fanns inte så mycket att köpa där. Det blev bara lite korvar till jul o inge mer:(

Idag har vi firat Tessan som fyller 19år idag!! Grattis på dej gumman!!! Dom bjöd på fika o kaffe. Mumma!!! Sedan så åkte jag Peter o Vincent till Jocke i Nynäshamn. Peter fick sig en tatuering av han, det blev liemannen innanför överarmen. Snygg som fan blev den, o Jocke har bara tatuerat i 1 o 1 enhalv månad. Å han e riktigt bra han. Dom bjöd på middag, det blev tacos. Super gott!!! Vincent hade det kul med deras barn Caspian o Nellie. Dom lekte så bra tillsammans dom. Jocke ska få tatuera mig sen när jag har fött bebben o slutat amma så till sommaren kommer jag iallafall ha en drake på ena låret. Kommer bli så fint så.

Nej nu ska jag kolla in fejjan lite. Höres imorrn!
//

Trött!!!

Ska sova nu. Höres imorrn då jag ska skriva lite mer om helgen!! Så god natt på er!
//

Familjedag!!

Imorse så tog vi halv 11 bussen till tåget å åkte till slussen. Sedan så gick vi därifrån till gamla stan o kollade in deras julmarknad. Den var inte speciellt stor. De enda vi handlade där var vitlökskorv, renkorv o nån till korv till julafton. Mumma!

Sedan så gick vi till kungsan o kollade in julmarknaden där men de fanns ju inte ett skit att köpa där. Sedan så gick vi till derbyshopen för vi tänkte köpa en djurgårdsbody till lillen men dom hade inte den:( Tråkigt nog men då får bebben ha samma som vincent hade när han föddes. Sedan så åt vi på Burger King.
Har haft det super mysigt idag med mina två älsklingar. Vincent har varit riktigt duktig idag hela dagen. Han älskar att åka tåg, tunnelbana o buss. Han e riktigt duktig oxå, vissa barn springer ju runt o har sej när dom ska åka sånt men inte Vincent inte, han sitter stilla som ett ljus han!

Nu e peter på Maxi o ska handla ost o kex till oss ikväll. Så de blir lite mer mys ikväll med.

Nu tjatar Virre efter välling så måste dra nu!
Höres sen!
//

Mysfredag

Nu ska jag å älsklingen kolla film o äta morötter med dip!
See ya!
//

Hos pappan!!

Sitter hemma hos pappa nu o väntar på att lasffet ska bli klart. Vi köpte med oss lussekatter. Mumma! Hanna e här oxå, Vincent älskar verkligen Hanna. han har det så roligt med henne. Sen när vi går härifrån så ska vi ta en liten längre promenad då Nova behöver röra lite på sig.

 I morrn så ska vi kanske in till stan med pappa, vi måste till pantbanken o hämta mammas smycken som hon har där. Vet inte riktigt vad hon har pantan in men det märks när vi väl hämtar det.

Nej nu blir det en kopp kaffe o en lussekatt. Höres sen!
//

GOD MORGON PÅ ER ALLA!

Har precis lämnat virre på dagis samt varit ute på promenad med Nova. Nu hade jag bara tänkt att ligga på soffan heela dagen lång tills de e dags att hämta Vincent fårn dagis. Så jag kommer inte blogga nåt mer nu på den närmaste tiden!
//

Hej hallå!!!

Så sitter man här igen då. Jag älskling Virre o Nova tog en promenad upp till centrum för peter skulle hämta ut ett rek. Å det var brevet från bouppteckningen o den är äntligen klar! Såå skönt, speciellt för pappa iallafall. Sedan så gick vi ner till pappa o Daniel o visade papprerna sedan tog vi en längre promenad runt jordbro o nu e vi hemma. Peter o Virre sitter i badet, sedan e de min tur att ta en dusch. Kännssom om det skulle vara behövligt:P

På tal om annat: Jag har ju alltid varit en nagelbitare, men nu har jag inte rört naglarna på typ 3 veckor o nu e dom riktigt långa. E så stolt över mig själv. Ja, jag vet, det e riktigt äckligt att bita på naglarna. Men nu jävlar ska jag inte pilla på dom överhuvudtaget!!! Så länge jag målar naglarna så biter jag inte på dom. Men när dom blivit så långa som jag vill ha dom då ska jag prata med Peters syrra Cissi o kolla om hon kan fixa en tid till hennes kompis som gör gelenaglar. Har varit där en gång förut då jag bet på naglarna o jag blev riktigt nöjd. Men jag hade ju å korta så jag råkade ha av dom på jobbet när jagskulle kåsa ett släp. Men nu kommer det ju vara mina egna naglar:D


Nej nu ska jag ta en dusch höres sen!!
//


Hejsan hallå!!!

Idag har jag spenderat hela dagen med Hilda. Var hos henne i morse å åt frulle som i vanlig ordning:P Satt där ett tag sen gick vi hem till Sophie på en kaffe o sedan tog vi en prommis till centrum. Hon handlade lite sedan så gick jag hem o hämtade Virre på dagis. Han blev jätte glad när jag kom o ville pussas o kramas hela tiden innan vi gick! Han e så underbar.

När vi kom hrm så tog vi medoss pulkan o Nova på en promenad. Vincent bara älskar att åka pulka nu när det e så mycket snö, så de e lika bra att passa på innan snön försvinner.

Ska snart börja med middagen så maten e klar innan Peter kommer hem. Det händer inte allt för ofta att maten står på bordet när han kommer hem:P Så idag ska den vara klar när han kliver innanflör dörren.

Nej nu ska jag ta o ringa ett samtal. Höres sen!
//

Goder kväller!

Nu ligger Peter o nattar Vincent. Hoppas på att han somnar snart då vi ska plocka i ordning bebbens kläder ner i byrån samt bestämma vilka kläder som ska med ner i BB-väskan. O så ska jag hänga upp ännu mer babykläder på tork.
I går när jag rensade kläderna så insåg jag att vi inte har så mycket babystorlekar, mest var det i 64-68, den storleken har vi en blå IKEA kasse full med kläder. Så den storleken behöver vi inte köpa något alls i. Men storlek 50-56 måste vi köpa lite mer av, då bebisar brukar spy ner sig ganska ofta så det blir ju till att tvätta o byta kläder mest hela tiden. Vincent var ett riktigt kräkbarn, han spydde så fort han hade ätit. Även fast man rapade honom på axeln så kom det överallt.

Vi kommer packa ner Vincents blåa djurgårdsbody ifall vi inte hinner köpa en ny i rosa. Flickor kan ju faktiskt ha blått, då e de ju bara att sätta på rosa strumpor o mössa eller nåt i den stilen:P

Det är den här bodyn jag menar. Jätte fin!
Jag längtar verkligen tills lillen e här, de har jag ju iofs redan skrivit i en massa inlägg men måste bara säga det igen:P
Förresten så e det kortet taget när vincent e 3 dagar gammal på BB. HAn var ju sååå fin när han kom. Min kusin kom o hälsade på oss dan efter o hon berättade i efterhand att hon var riktigt rädd att han skulle vara ful, med tanke på att dom flesta bebisarna e fula när dom kommer. Men hon tyckte han var jätte fin o söt.

Nej nu ska jag ta fram väskan iallafall så har man kommit en liten bit på vägen.
//

Hejsan!

Nu e jag hemma. Var ju hos hilda hela dagen tills jag hämtade virre vid tjugo över två. Sen så mötte vi upp malin o gick till centrum. Sedan så gick vi o hämtade emma i skolan sedan så gick vi hem till malin. Åt lite mackor o snackade skit. Kollade lite på tv å såfick vi se puppys lilla bebisvalp.Såååå söt säger jag bara. Å virre tyckte oxå att den e söt. Han ville hålla i den men jag sa nej för man vet aldrig om han skulle göra illa den eller inte.

Nu e peter o virre på kebaben o hämtar mat. Det blir chickybits meny med ris o peter skulle ta en pizza. Jag har tröttnat på pizza, nu kom dom så höres sen!
//

God förmiddag!!!

Hejsan!
Det blev en liten sovmorgon i morse då vi vaknade vid 20 över 8. Så de blev lite stressigt på morgonkvisten. Lämnade Virre på dagis sedan så gick jag hrem o hämtade Nova o nu e vi hos Hilda. Hon bjussade på frulle. Mumma! Idag ska jag hämta Virre halv tre sen sak vi upp till centrum o möta Malin sedan så ska vi herm till henne o titta på lilla chihuahua-valpen. Dene ju bara så söt.

Nej nu ska jag vara lite social med Hilda. Höres sen!
//

Snart, snart, snart så...

är vår andra bebisängel hos oss i vår famn! Jag längtar som bara den! I kväll har vi ställt upp spjälsängen o bäddat den. Jag har rensat babykläder o nu ligger en del av kläderna i tvättmaskinen. Dock har vi inge sköljmedel så de e lite trisst då kläderna inte kommer lukta något speciellt:( Men det får bebben klara sig utan.
Vi bäddade sängen med exakt samma sängkläder som Vincent fick när han kom. Det är med små djur på. Tänker inte köpa något tjejset nu i början med tanke på att jag inte litar på vad dom säger på ul. Så lika bra att vänta tills lillen e här. Jag vill bara att tiden ska rusa fram nu, vill ju verkligen ha lillen här hos oss nuuuuu!!!

Du e så efterlängtad vår bebis!!!
//

Fan vad jobbigt!!!

Tror fan jag har börjat få förvärkar! Å de e fan inte skönt. Oj, nu blev de en stor text! Skit samma.

Hade tänkt å ta en långpromenad med Nova nu för ett tag sen. Men jag kom bara upp till backen utanför oss o så fick jag riktigt jävla ont i magen. Förut när jag blev sjukskriven så hade jag så men inte som nu. Nu har smärtan flyttat sig högre upp oxå. Det känns som en brännande smärta. O inatt vaknade jag igen av att jag hade så jävla ont. Tycker lite synd om Nova som inte får gå långisar. Men jag går ut oftare o kortare promenader så hon iallafall får göra ifrån sig. Å snart kommer ju älsklingen hem så då får hon komma ut på en långpromenad.

Idag ska vi hem till pappa o Daniel o äta middag. Det blir chiliconcarne med ris. Det var riktigt länge sen vi åt det.


Nej nu ska jag förpesta mina lungor!
Höres sen. Puss å kram på er!
//

God natt!

Nu e de dags för mig att sussa. Hade kunnat somna vid åtta ikväll igen men kände att jag ville mysa med min älskling lite nu när jag har varit borta den i torsdags. I morrn blir det dagis för Vincent så då måste vi upp senast kl 8. Jag har ju en sjusovare till son. O skönt e de oxå:P
Men vi höres imorrn. Puss på er!

//

Tiden bara går sååå fort!

Är redan i vecka 35 av 40! Bebben e ju beräknade den 14.e januari men jag känner på mig att bebben vill komma den här månaden. Har fått en massa känningar i magen, i går hade jag som mensvärk fast betydligt ondare, samt att jag vaknade i natt av en riktig brännande smärta i nedre delen av magen. Å så har jag fått riktigt ont mellan benen så fort jag går eller står. Inge skönt alls!! Om bebben vill komma två veckor tidigare som Vincent gjorde så e de ju bara tre veckor kvar. Jag räknar med att den vill komma nu i december. Skulle ha tagit vagnen o bilbarnstolen av Annika idag men jag sa att vi kan komma förbi nån dag på middag eller så å ta grejerna då. Nu längtar jag som bara den att bebben vill komma.

Just ja, igår så låg Vincent med sitt öra o hand på min mage o så började bebben sparka å då sa Vincent: Lillasyster sparkar! Såå söt.

Som sagt så e ju Peter helt inställd på att de e en liten tös eftersom ul sa att de e 70% att de e en tjej. Men jag e inte inställd på nåt. Har även sagt att vi måste komma på ett killnamn men det vill inte han då han e säker på att det e en Vanessa. Det enda killnamnet som Peter vill ha är Tommy, efter Tommy Lee. Men inte fan vill jag att min son ska heta det. De enda namnet jag kommit på är Vindician. Det är ju lite annorlunda o inte alls vanligt. Så antingen blir det en Vanessa eller Vindician. Vad tycker du om dom namnen?

Nån dag den här veckan så MÅSTE jag gå ner i källaren o packa upp lite babykläder som måste tvättas samt packas ned i BB-väskan. Vill ju vara ute i tid den här gången. Måste även in till stan o köpa en liten Djurgårds-body. Har ju Vincents, men vill ha en i rosa i fall de e en tös som vi kommer få. O Virres e ju blå. Iofs så kan vi använda den oxå även om de e en tjej, för då kan man ha en liten rosa mössa till istället på BB.
//

Min graviditet nr 2

Du är i vecka 35
 
 

Det är inte ovanligt att modern får ont i ryggen eller bäckenet i det här stadiet. Anledningen är att ligamenten och musklerna i korsryggen har mjukats upp av graviditetshormonet relaxin. Även barnets tyngd påverkar bäckenet att vidga sig inför förlossningen. Brösten är nu tyngre och bröstvårtorna blir större.

Ditt barn är omkring 33 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 2,6 kg. Barnets centrala nervsystem håller på att mogna, matsmältningsapparaten är nästan färdigbildad och lungorna är vanligtvis helt färdiga. Risken för andningsproblem om barnet föds nu, är mycket mindre jämfört med för några veckor sedan. Nittio procent av alla barn som förds i denna vecka överlever utan några allvarliga men. Nu börjar barnets armar och ben bli knubbiga och fina. Barnet har väldigt lite rörelseutrymme så det fyller ut nästan hela livmodern och tvillingar är ännu mer trångbodda.

Lite bilder

Hejsan igen. Nu tänkte jag lägga upp lite bilder så ni får se vad vi gjort under dessa dagar i Rosersberg:

Barnen lekte i Elinas lekstuga på tomten.


Vi gjorde en liten snölykta.


Virre lekte med deras katt Ozzy!


Det blev lite pulkaåkning!


Mysig vinterbild!


Favoritleksaken






Har fler bilder men orkar inte lägga ut någe mer, det tar ju en sån tid. Men som man kanske ser så har vi haft det jätte mysigt där borta. Å tack Annika o Walle för att jag fick mysa med Elina o Emil. Vi har haft det jätte bra hos er.
//

Hemma!

Hejsan. Kära Annika körde hem mig o Virre när dom kom hem, snäll som hon e. Så nu e vi hemma. Peter e oxå påväg hem nu så ska klä på oss snart så ska vi ta en långpromenad med vovven o så får virre åka pulka. Kommer lägga in lite bilder senare ikväll när virre sover. Så vi höres sen. Puss på er!
//

I'm so lonely!!

Hahahha, inte riktigt va. Men carina o seppo har precis åkt så de e bara jag o barnen här. Dom sitter o kollar på musses klubbhus alla tre. Så då tänkte jag ta mig lite tid till o skriva lite- Sorry för att jag itne skrev nåt igår kväll men jag gick o la mig kl åtta. Var så jävla trött. Inte kul alls. Men nu e jag pigg som en mört!

Annika o Walle kommer hem vid elva. Så de blir mys med barnen i tre timmar till själv:D

Ska be Annika köra mig till tåget sen så jag kommer hem. Nu saknar jag Peter något otroligt. Har inte träffat han sen i onsdags kväll. Det är ju några dar det. Men när det går några dar utan att man träffat varandra då blir man ju som nykär igen när man ses igen! Sååå underbart.

Nej nu ska jag kolla om barnen vill sjunga lite. Jag med min kråksång:P
//

Myspys!

Har precis matat lille Emil med flaskan. Snacka om att jag saknar det. De e ju bara sååå myspysigt. Men snart så e de min tur!
//

God förmiddag!!

Har redan varit uppe i 4 timmar. Lillen vaknade först sen vaknade dom andra barnen. Jag tycker lite synd om Annika då hon blev magsjuk i går när dom skulle på julbord så hon fick hoppa över det. O i natt blev carina magsjuk. Hääärliga tider det här med vinterkräksjukan! Fyy säger jag bara det var inge kul o må sååå dåligt. Men förhoppningsvis så mår Annika bättre idag så hon o Walle kan hitta på nåt sista dan innan dom åker hem.
Får hoppas på att inte en jökullakokkonöts-vulkan får utbrott bara så dom verkligen kommer imorrn. Skulle vara lite jobbigt annars:P

Nej nu ska jag göra nån nytta här. Höres sen.
//

Goder kväller!!!

Har haft de liiiite småjobbigt nu på kvällen. Emil ville inte ha varken välling eller ersättning o så ville han inte sova. Så han fick vara uppe en stund till o kolla på de stora barnen medans dom busade av sig lite. Sedan tog varina Elina till rummet o nu ligger dom o läser en bok, Virre somnade på en gång när Elina gick till sin säng. Sedan så la jag Emil efter det o han somnade på stört. Så nu e de bara lilla Elina vi väntar på att hon ska somna in.

Idag har vi gjort ganska mycket. Vi har lekt, bakat pepparkakor, bakat bröd o lekt ännu mer.


Var tvungen o avbryta inlägget en stund då Emil vaknade igen. Men Elina o Virre sover nu iallafall:P Men lillen får vara uppe ett tag till så får vi se om han vill ha flaskan sen eller nåt.

I morrn vet jag inte riktigt vad vi ska hitt på, vi får se.

Just ja, jag måste bara få berömma min lilla prins. Han kom springandes idag o sa: Katten, katten, fasnat i lådan! Å då hade Ozzy fasnat med sin tass på nån vänster i en låda i Elinas rum. Å han ville inte stödja sig på den, så vi ringde vetrinären o fick en tid som vi skulle vara inne där. Men efter ett tag så blev det bättre så vi slapp åka dit med han! Lilla klant Ozzy:P Hihihihihi!

Nej nu ska jag ta o facebooka lite. Höres sen!
//

God morgon!!!

Hej vintervärld!!!
Natten gick bra. Lilla Emil vaknade bara två gånger, de räckte med att ge han flaskan sen så somnade han om igen!
Han var lite dålig i magen i morse men det verkar som om det bara var något tillfälligt bara. Skönt det! Nu sitter alla tre barnen på golvet o leker med farbror Seppo.

Idag ska moster göra sin suuupergoda köttfärssås, jag bara älskar den. Så jag bad henne göra den nu när man får tillfälle att kunna äta den. Hehehehe.

Nej nu ska jag göra nån nytta här.
//

Dag ett avklarad!

Hej o hallå!!! Nu ligger alla tre barnen o sussar. Det har gått super bra idag. Dock så har inte virre sovit middag men de var lika bra det för barnen hade så kul tillsammans. Lilla Emil slocknade så fort jag la han i sängen:P Jag Carina Elina o Virre var ute en stund på dagen o åkte pulka sen så har barnen fått rita o målat idag. Lille Emil e ju bara för go hela han o sååå söt! Har tagit lite bilder idag men kan inte lägga upp dom förrän jag kommit hem å det bli på måndag de.

Nu e Annika o Walle på Island, skulle oxå vilja åka dit, det verkar så fint där borta. Men dit kommer man väl när man gått i pension eller nåt:P när barnen vuxit upp å flyttat hemifrån eller nåt i den stilen:P

Barnen ska få baka pepparkakor nån dag nu i helgen, Annika hade köpt pepparkaksdeg. Så vi får se om dom ska få göra det imorrn eller nåt.

Har även denna kväll fått en jävla halsbränna som heter duga. Verkar som om jag bara får det på kvällarna nu för tiden. Inge kul alls. Men moster sa nåt om att hon har några halsbrännetabletter. Ska kolla om jag kan få en eller två. Skulle verkligen behövas.

Nej nu ska jag vara lite sicial, moster kommer snart hon e väl klar i duschen nu.
Höres senare. Puss på er!
//

God natt....

Tänkte slänga in ett sista inlägg på min kära blogg. Inte för att jag har nåt intressant att skriva men endå:P
Vincent ligger o sussar nu. Det tog lite lång tid innan han somnade. Jag slumrade till en liten stund jag med:D

Jag pratade med mitt hjärta för ett tag sen o han e klar med att riva ner tapeterna. Han e såå duktigt min karl!!! Så på söndag kommer vi få det nytapetserat i sovrummet. Skönt! I morrn hoppas jag på att det e lite varmare så man kan vara ute med barnen o leka lite i snön. Kan ju vara kul fär dom att få åka lite pulka eller nåt i den stilen. Jag  o Virre kommer stanna här tills på måndag istället för på söndag. Ganska skönt faktiskt men jag saknar min älskade Peter redan. Men men man mår ju bra av att sakna någon oxå. Så får se det från den ljusa sidan. när vi kommer hem så får jag gooosa o myysa jätte mycket med min man!

Jag har haft en jävla halsbränna nu ett par timmar som inte vill släppa, det e så jävla obehagligt o så gör det ont oxå. Inge kul det hära asså. Hoppas på att den e borta tills imorrn, orkar fan inte ha det så här längre.

Nej nu ska jag ta o sussa hade jag tänkt. Men vi höres imorrn eller nåt i den stilen!

//

Rosersberg.

Gode kväller. Är hos annika o walle nu. Ska snart ta o bädda så jag kan natta vincent. Hoppas på att han sover någorlunda länge imorrn, iallafall till 8 eller nåt i den stilen. Han bruksr ju sova till mellan 8 9. Han e en liten sömntuta.

I morrn åker annika o <<walle till island o e borta i fyra dagar. <<<<<skönt för dom. O mysigt. >Skulle oxå vilja åka dit i några dagar.

Nej nu ska jag bädda höres senare.
//

Hos moster

Är hos moster nu. Har precis ätit lunch, det blev mos med pannbiff! Mumma!!! Snart ska jag annika virre o emil åka mot rosersberg. Ska bli skojjsens!!! Men kommer sakna min älskling nu när vi ska vara borta ända tills på söndag. Men ibland behöver man komma ifrån varandra för att man ska upskatta varandra mer. Men jag älskar peter mer o mer för var dag som går!!!
Nej nu ska jag ta en cigg med moster. Höres när vi höres!
//

Hej då!!!

God morgon allihopa!
Vaknade för 20 minuter sen har ätit frukost o nu sitter jag o vincent o kollar på Oso. Det e hans favoritprogram. Jag ska ju åka till kusinen idag så jag kommer inte kunna blogga nåt då jag inte har nån mottagning på mobilen där borta. Så det får bli att jag får blogga när jag kommer hem istället. Så det får ni stå ut med. Men när jag väl kommer blogga kommer det finnas en massa bilder som kommer komma upp. Jag kommer nog få abstinens nu när jag e där:P hehehehehehe. Jaja, nu måste jag fixa det sista här för annika kommer sen o hämtar oss. Bye bye!
//

God natt!

Nu blir det sista natten med älsklingen på ett par dagar! Kommer sakna han som sjutton!!!

//

Minisemester!

Jag o min älskade son ska på minisemester till min kusin imorrn o stanna tills på söndag. Annika o Walle ska till Island så moster Carina o Seppo ska passa Elina o Emil. SÅ då ska jag vara där med dom o hjälpa till med barnpassningen. Det kommer gå såå bra. Vincent o Elina leker riktigt bra tillsammans. Å så kan de ju vara roligt för Elina att ha nån att leka med. Carina o Seppo kommer dit på fredag. Anka o Walle åker på fredag, så jag kanske får vara ensam med barnen en liten stund men de kommer gå bra. Det är riktigt mysigt hemma hos dom, om det gick så skulle jag fan vilja bo där. Dom bort ute på landet i Rosersberg men det e ju ändå nära till stan å så. Hoppas bara att det blir lite varmare så man kan vara ute utan att frysa ihjäl!
Så imorrn åker jag o Vincent till moster i Skogås för Annika kommer dit så åker vi med henne hem till dom. Så Virre får vara ledig både i morrn o på fredag. Kommer bli mysigt med lite kvalitetstid med Vincent då han som sagt e riktig pappig.


Ska kolla med Annika om jag får ta en bastu när jag endå e där. Dom har ju bubbelbadkar men den kan jag ju inte bada i då jag har en bulle i ugnen. Skulle faktiskt vara riktigt skönt med ett bubbelbad.

Fatta vad skönt det skulle vara! Men jag får väl ta de sen när Vanessa har kommit eller nåt:P

Nu e de ju ett bra tag sen som jag fick gosa med lille Emil i några dagar. Sist var ju när jag, Annika, Elina o Emil åkte till Köja till moster o Seppo o det var ju i somras det.

Nej nu ska jag mysa med Peter för vi kommer ju inte träffas förrän på söndag!
//

Snart är det jul!

Snacka om att tiden bara rullar iväg! Jag tcker om julen, men känns som om den här julen kommer kännas lite tom utan mamma:'( Men det är ju som det är.
Idag har jag haft en SAKNAMAMMADAG lite mindre roligt. Men men som sagt det är ju som det är. Vi kommer säkert ha det riktigt kul o trevligt ändå. Ska försöka iallafall.
Nu e ju Vincent redan 2 år å den här julen kommer nog vara lite roligare för han än förra året. Ioförsig så hade han det kul förra julen oxå men nu förstår han ju lite mer. Har faktiskt inte köpt en endaste julklapp till han än:P Men det kommer det kommer. Man behöver inte rusa fram allt. Vi e ju så duktigta på att göra allt i sista sekunden, typ dagen före jul:D Än så länge har jag köpt julklappar till Daniel o Hanna. Ska iofs köpa lite till till dom sen e de bara pappa, Denize, Jossan, Denise, Lukas, Nellie, Andreas, Elina, Emil o Tessan kvar. A just de höll på att glömma min stora kärlek Peter. Hahahahaha. Han säger att han inte vill ha nåt. Förra året köpte vi inte ett skit till varandra men de får det bli ändring på det här året. Vet ara inte riktigt vad jag ska köpa till honom. Men det ordnar nog sig i sista stund!

Jag förstår inte varför alla stressar så innan jul det är ingen brådska. Vid jul o på jul så ska man bara ta det lugnt o bara mysa med familjen ju. Jag har aldrig varit den typen som stressar över sånt. Ganska skönt. Det är ju världens hysteri kring jul o då gör jag tvärtemot vad andra gör.

//

Vincents doplåt!!! Jag bara älskar den!



Goder kväller!

Känner mig ganska pigg just nu. Vi har precis ätit, det blev falukorv med pasta. Jag åt inte riktigt lika mycket som jag brukar. Men än så länge så känns inte magen konstig! Skööönt!!! Peter e ute å åker lite. Han ska bla till maxi o sen förbi mitt jobb å lämna in sjukskrivningen. Hoppas bara på att försäkringskassan godkänner den bara. Annars så får jag ta föräldradagar eller nåt.
Nej nu ska jag mysa en stund med Virre innan Peter kommer igen. Lika bra att passa på för när Peter kommer så e de kört!
//

Sjuuuuk!!!

Vi åkte å åt på dallasbaren igår med Robin. Sen så åkte vi lite pulka å tog det lite lugnt.
Kände att jag mådde illa som fan, var på maxi o köpte välling. Sen när vi kom hem så spydde jag som en griiiis!!!!!
Fyy fan säger jag bara.
Idag har jag inte spyt ett skit men jag har ont i hela jävla kroppen. Kan inte sitta, stå eller gå. Så de blir inget mer bloggande för min del!
SOrry!

//