nu har vi bokat dopet för älskade Vanessa. Ska försöka ta ett fint kort på henne o fixa inbjudningskorten så jag får iväg dom. Vi skrev listan på vilka vi ska bjuda å sammanlagt blir det 82 pers inklusive barnen! Snacka om måååånga å då har vi bara tagit den närmsta släkten. Jaja, de e väl kul med en stor släkt. Skulle vra kul om alla tackar ja, men så brukar det ju inte vara. Så ska bli kul o se vilka som kan komma o vilka som inte kommer.
Idag var vi på bvc å Nessa är nu 5305cm lång o väger 3830gram. Så lite har hon vuxit sen förra måndagen. Vikten var inte jätte bra men hon har ju varit sjuk så Tuula sa att hon gått upp bra även fast hon varit sjuk. Så det känns bra. Å så var vi ju på SÖS på återbesöket o lungorna låter fin fint, vi har ju inte använt ailosen alls igår så den lämnade vi tillbaka å så har vi inte behövt spola hennes näsa alls idag, vi gjorde det bara en gång igår så hennes förkylning e nog helt borta snart. Skööönt, men hennes hosta har hon kvar men den kan ju sitta i läääänge. Hoppas dock att den försvinner fort!

Imorrn så ska vi på middag hos Peters syrra Cissi o hennes familj. Det blir första gången som dom träffar lillan, Björn ska ju vara gudfar så de e väl på tiden att dom träffas. (Björn är Cissis pojkvän).

Nej nu ska jag ta o varva ner i soffan innan det e dags för intensivamning.
//


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: