BARA EN FRÅGA:

Varför har man en blogg där man låter folk kommentera när man inte kan ta kritik??? Utan måste skriva en hel novell som svar???
Bara en fråga.....nån som kan svara på den?
//

soft dag men jävligt segt

Idag lämnade jag lillen på dagis vid halv nio. Sedan så gick jag hem o la mig på soffan o kollade på hitta nemo. Somnade som en sten, vaknade av att det plingade på dörren o vem stod inte där om inte tessan! Hon kom o joinade mig idag på min pilla navel o soffpotatis dag. HHelt kul ju, vi sa typ inte ett skit till varandra, hehehe.
Trodde de skulle vara skönt att bara lata sig idag men man blir ju fan segare av det.
Iallafall så kom peter o virre hem vid halv 5, tessan drog vid fem. Sen så åkte vi till mallan o robban. robban fyller ju 25 år idag. Så dom bjöd på en smarrig smörgåstårta o fika. Suuuper gott var det. Kom precis hem o peter o virre ligger i badet o myser. Tänkte då att jag kan uppdatera min dag här lite granna, den som var högst intressant.

Glömde nästan, Vincent har ju varit ledig från dagis i 6 veckor. När peter hämtade honom så sa vikarien att hans blöjor e slut, jag kollade innan han skulle vara ledig hur mycket som fanns kvar o då fanns det mer än ett halvt paket kvar!!! Så dom där inkompetenta vikarie fittorna har tagit blöjor av vincent när han inte varit där. Å jag TÄNKER inte köpa några felr utan de får dagiset stå för- Så på onsdag när hans ordinarie fröknar e där så ska jag säga dom ett o annat!!! Samt att när peter bytte blöja på virre innan vi drog till malin så var blöjan full med GRUS OCH SAND!!!!!!

Har lite ångest över att jag måste lämna honom imorgon till dom där värdelösa vikarierna!!!
Nej nu ska jag ta o hänga tvätt sen blir de en dusch!
//

nehepp

försökte lägga in en video men fattar inte riktigt hur man gör. De e därför som förra inlägget bliv som de blev.
Jag e lite efterbliven på den fronten.
Som med allt annat.

Faaan vad varmt det har varit idag asså. Helt sjukt var tvungen o ta en kalldusch idag på dan.
Idag har vi varit hos kusin anna o fikat sen var vi en sväng till elias o angelica i vidja. Det e jag som kört hela dagen, har ju börjat med min körning igen. Peter blev lite småsur över att han inte fick köra. Men han kör ju hela tiden annars ju. Så nu när jag väl får å kan köra så vill ju jag göra det heeela tiden.
På tal om körning så ska jag ta o plugga lite på datan nu. Teorin asså.
See ya soon!
///

fredag idag...

Har precis kommit ut ur duschen, virre sover. Han ville faktiskt sova i sin egen säng! Kors i taket säger jag bara. Idag ska jag peter o virre hem till malin o käka middag okolla film. Eller de e vi som bjuder på middagen o malin på vattnet:P De blir lasangette till middag. Mums fillibabba! Hade tänkt åka till landet men pappa ville inte de så de blir att vi e hemma istället o tar de lugnt i helgen. Skönt de eftersom på måndag börjar vardagen. Jag e ledig men virre ska få gå till dagis iallafall så jag hinner koppla av lite innan jag börjar jobba på tisdag.

I går efter ul så åkte jag ju till malin, sedan s kome en gammal barndomskompis mamma o hämtade mig, Anne heter hon, urgullig! Hon ville veta var mamma ligger begravd nånstans så vi åkte dit o hon satte en liten blomma där snäll som hon e! Det var typ 10 år sen sist vi träffades så de var lite pirrigt men när jag väl satt i bilen så kändes de som om vi hade setts igår. Hur skönt som helst.

Nej nu ska jag ta o klä å mig lite granna å fixa fejset! Ha de så bra kram!
//

Ultraljudet

gick kanon bra! Allt såg normalt ut på lillen, o hon var 70% säker på att de e en liten flicka. Men jag ska tillbaka dit i vecka 31 eftersom min moderkaka ligger lite för lågt ner. O om den inte har flyttat sig uppåt så blir dt kejsarsnitt men hon sa att den brukar flytta sig uppåt så vi får hoppas på det bästa. Vill ju INTE göra kejsarsnitt!!!!! Men här har ni en bild på det lilla underverket:
Tyvärr så funkar de inte just nu att lägga in en bild men ni som e mina riktiga vänner kan kolla på den bilden på fejjan!
Aja nu ska jag ta o glo lite tv med mallan! ha de gött!!!
//

Köja!

Gode kväller på er mina tusentals läsare! Har inte haft nån ispiration alls till att blogga, men nu ska jag försöka ta tag i de hela en gång för alla!

Förra tisdagen hade vi urnsättningen för kära lilla mamma, de gick faktiskt himlans bra, trodde jag skulle gråta som jag gjorde på mormors urnsättning men jag fällde inte en tår. Hel sjukt. Å lille vincent vinkade hej då till mamma o sa: hej då mommo.

Efter det så körde peter mig till kusin ANnika o rosersberg. Jag sov över där, å på onsdagen så åkte jag, annika, elina o lilla emil till min moster o till seppo. Tog ca 6 timmar att åka dit, ville egentligen ta med mig vincent men kände att jag behövde komma bort själv för en stund. Det regnade hela vägen dit o fortsatte å regna på kvällen. Vi tog det bara lugnt, åt midag sen sov vi. Å jag säger bara det, det spökade den natten, jag vaknade av att det var alldeles iskallt i rummet fast jag låg under ett duntäcke!

På torsdagsmorgonen gick vi till lekparken o lekte affär med elina, hon har blivit såå stor lilltjejen! Sen tog vi en sväng med båten på ångermanälven. Det guppade en hel del, var nog bara jag som var skrajsen! Tillochmed lilla emil sov så gott i båten.

På kvällen kom pappa upp o joina oss. Å på fredagen så åkte vi in till kramfors o skulle handla. Jag övningskörde dit o blev stoppad, lite betty spaghetty blev jag i benen. Usch säger jag bara. Har aldrig blivit stoppad hemma nån gång när jag kört men när man åker dit så blir man stoppad. Helt sjukt asså! Vi tog en liten tripp in på dollarstore o kikade lite men jag hittade inget, o så hade jag inte fullt med så mkt pengar heller så de var väl lika bra det. Sedan så tog vi de lungan resten av dagen. Hur skönt som helst.

Vi hade tänkt åka hem på söndagen men vi åkte på lördagen istället. Lika bra det för då hade vi hela söndagen på oss o bara lata oss. Peter o micke kom till annika o walle på söndagen o fixade lite med deras hus sen så åkte vi hem o jag fick äntligen träffa min älskade lilla prins vincent!!! Som jag hade saknat han, han kändes så stor med tanke på att jag varit med lilla emil i flera dagar.


ångermanälven




  högakustenbron som vi åkte över när vi skulle dit.

 

 

Nu e det onsdag o de e min sista lediga vecka, hade planderat att åkta till landet men de blev inte av eftersom jag hade möte på mvc igår o imorrn ska vi på ultraljudet, ska bli sååå kul o få se vårat andra underverk, ska även kolla om dom kan se vad de e för nåt. Först hade vi tänkt skita i det men sen så känner vi att de här kanske e sista ungen vi ska ha så då har man ju upplevt bådeoch. För vi kollade j ualdrig när vincent kom. Hoppas dom kan se annars så skiter vi i det. Vi tänker inte btala 1000kr för att ta reda på det.

Bästaste tessan ska passa virre imorrn när vi ska på ul, man får ju inte ha barn med sig in där så jag ska åka å möta henne vid kl 14 i vh sen så åker jag till årstaberg o möter upp peter, vi ska till liljeholmen på ul. Nej jag återkommer nog imorrn med en liten bild på bebben o lite info om när bf är. Än så länge så e bf den 16:e januari!

 

Kram//

tråkiga jag!

Ja jag vet, jag e riktigt tråkig som inte skriver nåt alls. Men tänkte bara kika in här o visa att jag lever iallafall. Tänkte komma in ikväll å skriva lite om resan till Köja/kramfors så höres sen!
//

Begravningen




Tack alla underbara människor som kom o delade vår stora sorg! Det betyder jätte mycket.

I fredags var mammas begravning. Jag var vid kyrkan kl 8.20, lite tidigt eftersom jag ville försöka samla mig lite innan vi skulle in o titta på henne. Hon låg o log, min lilla mamma. Såg så fridfull ut. Vad jag saknar henne, det går inte att beskriva i ord hur mycket jag saknar henne.

Prästen var riktigt bra även fast han sa lite fel men de gör inget. Å musiken var jätte fin. När Ängeln i rummet spelades upp så började tårarna att forsa från mina kinder! Min mamma, lilla mamma!!!

Det var en ca 50 personer som kom. Himlans många faktiskt.

Det betyder ju bara att de e många som tycker om henne precis som jag.

Å alla tyckte att begravningen var fin o så var det många som sa att dom aldrig sett en finare kista än den som hon hade. Handmålad var den. På tisdag sker urnsättningen å de ska bli så skönt att få kunna gå till henne o bara prata med henne. Fast pratar med henne, det gör jag varje dag när jag ska gå å lägga mig.

Undra om man kan sakna någon så mycket som jag saknar henne??? Kommer det bli bättre med tiden eller???

Jag älskar dig mamma!!! Puss o kram din dotter Linda!