dålig uppdatering

Men så e de nu framöver. Ni förstår nog varför.
I onsdags så åkte jag pappa virre malin o alla hundarna till landet. Det var faktiskt himlans skönt att komma bort lite, men minnena finns ju även på landet. Det hände lite spökerier när vi var där. O ja , jag tror på sånt så skiter i vad ni andra tror. Vi satt på tomten o det var helt vindstilla, helt plötsligt så ramlade locket av från grillen! Å den sitter FAST! Sen när jag nattade vincent så såg jag att någon gick utanför fönstret, (gardinen hänger inte ända ner).
Så när han hade somnat så frågade jag mallan o pappa om dom gick förbi, då sa malin att hon hörde något där så pappa gick o kollade men han gick INTE förbi fönstret. Så de e mamma som spökar för oss, de e vad jag tror.

Samma som när jag låg i sängen o var ledsen hemma förra veckan så kändes de som om någon satte sig vid mina fötter, så jag kollade om de var nån av katterna som hoppade upp i sängen men ingen av katterna var inne i rummet plus att dörren var helt stängd! Så mamma e nog med oss hela tiden.

Imorrn så åker jag pappa o virre till landet o ska vara där hela veckan om inget annat stör. Ska bli skönt att slippa vara hemma med alla minnen o så.
Blev förresten sjukskriven den här veckan oxå, vilket jag behöver med tanke på att jag inte sover, kan inte koncentrera mig o mår helt piss. Ibland när någon pratar med mig så lyssnar jag men glömmer helt bort vad den personen sagt direkt efter, plus att jag har blivit riktigt glömsk/senil. Så jag vet inte hur jag skulle ha klarat av jobbet om jag var tvungen o åka o jobba. De hade nog skitit sig totalt!

Nej nu ska ja ta o glo lite på tv. Hade!!!
//

Imorrn

blir en tung o jobbig dag, ska till IGNIS! Hoppas på de bästa.

dagens

Känns inte likadant som i måndags. Virre e hos familjen andersson/larsson i skogås. Han har sovit där sen igår men kommer hem imorrn! Saknar han som satana. Skulle vart på bröllop idag men varken jag eller peter orkade så de blev att jag, peter, malin o robban åkte till norrby o badade. Vill inte sitta hemma om dagarna, måste ha nåt o göra hela tiden annars blir jag tokig. Orkar inte ha alla dessa tankar snurrandes i huvudet! De e så otroligt jobbigt!

Känns som om jag inte orkar leva nåt mer.

Hur går man vidare efter en sån här sak? Hur ska man kunna leva? Det e tur för resten av familjen att jag har barn o att en e på g för annars så hade jag inte suttit här nu. Vill ju inte att virre ska få uppleva att hans mamma gått bort.


Nu på onsdag ska vi till begravningsbyrån Ignis i haninge. De e så mycket vi måste hinna med tills dess. Pratade med carina i trosa o hon sa att vi ska skriva upp allt på en lapp om saker som hur hon var o,lite sånt. Imorrn tänkte jag gå ner till mamma o pappa å kolla fram kläder hon ska ha på sig i kistan. Lika bra att göra det när pappa inte är där. Han mår bajs rent ut sagt just nu. Det känns som om de e jag som måste göra allt, tur att peter har hjälpt till med lite saker. Pappa vill att jag ska rensa ut hennes saker så som kläder o lite sånt men jag orkar inte sånt just nu. Kommer bara sitta å gråta där nere. Så de tänker jag göra när jag e där själv. Vill inte ha en massa folk omkring mig när jag e där.

Vi måste välja låtar vi vill ha i kyrkan o är e två som jag ska välja mellan:
http://www.youtube.com/watch?v=V1Xxh8WUErE




http://www.youtube.com/watch?v=4rSBgfXoIPo&translated=1

Det finns så måånga bra låtar man kan ha, låten med Ozzy e eftersom mormor är död å nu e hon med henne förhoppningsvis. Om de nu finns ett liv efter detta. O det måste det finnas för det är det jag tror på.

Känns som en tung tid framöver med saker som ska fixas o göras. Vet inte riktigt vad jag ska skriva upp på lappen till begravningsbyrån. Antar  bara hur hon var o så....kommer kännas tomt när jag sätter mig ner o skriver den men hoppas på att jag kommer på nåt. nej nu orkar ja inte mer!


Saknar

Två

TVÅ DAR HAR GÅTT NU. Å JAG VET INTE VAD SOM ÄR VERKLIGHET O INTE. KÄNNS SOM OM MINA TÅRAR ÄR HELT SLUT! VAD GÖR MAN, VAD SKA MAN KÄNNA???? JUST NU KÄNNER JAG MIG HELT TOM I HUVUDET, KROPPEN O SJÄLEN! KÄNNER INGENTING! TYCKER SÅ SYND OM PAPPA JAG HOPPAS BARA HAN VET ATT VI BRYR OSS JÄTTE MYCKET OM HONOM. HAN VILL ATT VI SKA VARA TILLSAMMANS HELA TIDEN MEN JAG TYCKER DET ÄR JOBBIGT VILL HELST BARA TA LIVET AV MIG NU MEN DET KAN JAG INTE GÖRA JAG HAR JU RESTEN AV MIN FAMILJ KVAR PLUS EN LITEN BEBIS I MAGEN SOM JAG MÅSTE LEVA FÖR! HOPPAS DET BLIR EN LITEN FLICKA DET SKULLE MAMMA HA VELAT! DÖ SKA FLICKAN FÅ MAMMAS NAMN I ANDRANAMN! SÅ JAG HOPPAS VERKLIGEN DET BLIR EN LITEN TÖS. MAMMA SOM VAR SÅ STOLT SOM MORMOR. VINCENT ÄLSKADE GENNEHENNE ELLER HAN ÄLSKAR HENNE. HAN SA MOMMOMIMMI FÖR FÖRSTA GÅNGEN IGÅR, TRÅKIGT BARA ATT INTE HON FICK HÖRA DET. HON BLEV SÅ GLAD NÄR JAG SA ATT VI SKA HA EN TILL. TYCKER BARA DET ÄR TRÅKIGT ATT VIRRE INTE KOMMER KOMMA IHÅG HENNE O AATT DEN NYA INTE JKOMMER FÅ TRÄFFA HENNE ALLS! JAG HAR VERKLIGEN INGA TÅRAR KVAR FÖRSÖKER GRÅTA MEN DET GÅR BARA INTE! VINCENT KÄNNER PÅ SIG ATT DET ÄR NÅGOT HAN HAR SOVIT OROLIGT I NATT O ROPAT PÅ MIG I SÖMNEN. VVILL BARA ATT MAMMA SKA KOMMA TILLBAKA! VET ATT DE INTE GÅR MEN SKULLE VILJA SE HENNE EN SISTA GÅNG. KOMMER NOG ÅKA TILL SÖS O TA FARVÄL EN SISTA GÅNG INNAN BEGRAVNINGEN. FATTAR INTE ATT DET BARA KUNDE HÄNDA HELT PLÖTSLIGT! KÄNNS SOM OM HALVA JAG ÄR BORTA. DANIEL MÅSTE FÅ HJÄLP OXÅ HAN VAR JU DÄR NÄR DE HÄNDE MEN NU E HAN HOS KUSINERNA I TROSA DET KAN VARA BRA FÖR HONOM O FÅ PRATA UT MED DOM SOM VET HUR DET ÄR. PAPPA Å HANNA E PÅ LANDET. VET INTE OM JAG STAVAT RÄTT MEN DE FÅR GÅ ENDÅ. MAMMA JAG SAKNAR DIG, SNÄLLA SNÄLLA KOM TILLBAKA. JAG KOMMER ALDRIG BLI SOM FÖRR. KOMMER ALDRIG MER ATT KUNNA JOBBA! KÄNNS SOM OM OZZY OSBOURNE-MAMA I'M COMING HOME SNART! ÄLSKAR DIG FÖR EVIGT!